سلام دوستان. من بازی رو رو ویندوز 8 نصب کردم ولی صفحه اول بازی میاد و close program میده. امکان آپدیتSteam رو هم ندارم. راه حلی هست ؟؟
سلام دوستان. من بازی رو رو ویندوز 8 نصب کردم ولی صفحه اول بازی میاد و close program میده. امکان آپدیتSteam رو هم ندارم. راه حلی هست ؟؟
شما لازم نیست استیم رو اپدیت کنید.... استیم رو فقط نصب کنید
کرک سالم رو تهیه و محتویات پوشه کرک رو در محل نصب بازی کپی کنید حتما مشکلتون حل میشه
در ضمن حتما گرافیکتون اپدیت باشه تا مشکلی دیگه ای پیش نیاد
موفق باشید
save های بازی کجا ذخیره میشن، پیدا کردید یه ندا به ما بدید...
نشد که نشد!
استیم که نصب کرده بودم دوباره نصب کردم ..استیم رو آپدیت کردم بازم نشد..
نمیدونم مشکل از چیه که اول بازی کرش میکنه و close میده میاد بیرون !
کرک جدیدی چیزی نیومده..؟ ویندوز من سون 64 بیت هست..
کارت گرافیک هم آپدیت هست..
یه سوال :::
من directx رو نصب نکردم یعنی اصلا تو dvd بازی نبود ..باید نصب کنم ؟
ایا هر بازی directx مخصوص خودش رو داره ؟ چون من قبلا نصب کردم ولی واسه یه بازی دیگه بوده....
در ضمن ویندوز 7 رو چطوری میتونم آپدیت کنم ؟؟؟
Last edited by ali_agha1981; 29-11-2012 at 11:07.
هر بازی DirextX مخصوص خودش رو نداره.
هر چند وقت یه بار یه آپدیت میاد براش. اگه قبلا نصب کردی اون رو و مثلا مال بازی های جدید بوده دیگه احتیاج به نصب مجدد نیست.
در مورد کرک هم کلا دو تا کرک عرضه شده. شما اون یکی کرک رو امتحان کن شاید جواب گرفتی.
البته من خودم هنوز بازی رو دانلود نکردم و لینک مستقیمی از کرک ندارم. می تونی از سایت زیر بگیری :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من دیگه رسمن گیج شدم دیشب بازی هیتمن خریدم روی لپتاپ خواهرم که ویندوز 8 64بیتی enterpriseنصبه روش راحت بالا میاد بعد رو سیستم خودم که ویندوز 8 32بیتی نصبه همون ارور صفحه سیاه را میده از بازی خارج میشه هر کرکی هم کپی کردم جواب نداده
پ.ن : ویندوزم رو عوض کردم همون ویندوز 8 64بیت enterpriseنصب کردم بازی راحت بالا اومد
Last edited by clau; 29-11-2012 at 17:40.
کیفیت عکس رو خیلی آوردم پایین
تنظیمات بازی روی Ultra گذاشتم
با این سیستم بیشتر مواقع 30 فریم میگیرم :
CPU : E7400 Dual Core 2.8Ghz
VGA : 9800GT 1G 256Bit
RAM : 2x2G
Windows 7 64-Bit
|\\\\\\\\\\\\\\\\\##############//////////////|
دوستان سیو بازی در این مسیر قرار داره :
C:\Users\<user>\AppData\Local\SKIDROW\203140\Stora ge
در این پوشه فقط 1 فایل هست چون بازی فقط سیو مراحل داره و داخل بازی نمیشه سیو کرد
اقا من بازی رو گرفتم وقتی داره اکسترایت می کنه ارور میده چه کار کنم؟؟؟
داداش من با این لپتاپ y580 lenovo بیشتر موارد 14 تا بیشتر تو high نمیگیرم در ضمن اعصابم خورد شده همش هی هی تاریک میشه روشن میشه هی راه میرم تاریک روشن میشه چیکارش کنم در ضمن چطور اون و اسلحه رو مخفی کنم که کسی نبینتش
با این مشخصات
cpu core i7 3610
graphic gtx 660m
ram 8 gig 1600
Last edited by irainian; 29-11-2012 at 16:15.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)