تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 7 از 47 اولاول ... 3456789101117 ... آخرآخر
نمايش نتايج 61 به 70 از 470

نام تاپيک: صــنـدلـی داغ <سـری جـدیــد>

کـاربـر بـاسـابـقـه Vallio's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    اصفهـــان

پيش فرض

این امضای میثم خط بریل هست ، نوشته لغات دیگری را امتحان کنید !
    حالا هی بپرسید ، هی بپرسید ... پـَـهه .

2. 4 کاربر از Vallio بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

.:: متفرقه - فنی مهندسی ::. SNOW PATROL's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

این امضای میثم خط بریل هست ، نوشته لغات دیگری را امتحان کنید !
    حالا هی بپرسید ، هی بپرسید ... پـَـهه .
    داداش انغدر صوات داریم!!!
    میخواستیم بدونیم منظورش چی هست که مثل اینکه رازه!!

send from my open source device

4. 3 کاربر از SNOW PATROL بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Administrator Meisam's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2004
    محل سكونت
    P30WORLD

پيش فرض

سلام آقا میثم امیدوارم حالتون خوب باشه.
    خوش حال میشم به این سوالات هم پاسخ بدید...
    سلام
    ممنونم ...
    1-از روزی که انجمن رو راه انداختین به این فکر کردید که ای کاش اسم انجمن رو یه چیز دیگه میزاشتین؟
    نه به هیچ وجه، از اسم انتخابیمون راضی هستیم، سایت های زیادی بعد از ما و از روی این اسم الهام گرفتند و با نام های مشابه سایت ساختند، پس یعنی اسم موفقی بوده در موقعیت خودش

2-به نظرتون هنوز هم لازمه که کاربرای غیر عضو با پیغام " برای مشاهده ی این مطلب باید عضو شوید " مواجه بشن؟
    بله فکر کنم لازمه ... داخل آزادترین شبکه های اجتماعی هم بدون ثبت نام ، شما هیچ امکانی رو ندارید

3-کار های تخصصی و تکنیکی سایت رو به تنهایی انجام میدید؟
    خیر، با سینای عزیز

4-چرا هم وطنان ما اینقدر به مسائل مالی اهمیت میدن و دوست دارن بدونن مثلا در آمد سایت چقدر و از این حرفا؟ (خودم هم مستثنی نیستم)
    نمیدونم به خدا

5-چرا وب سایت p30world به اندازه ی فورومش محبوبیت پیدا نکرد؟(وقتی p30world رو سرچ میکنین اول لینک فوروم میاد )
    وب سایت پی سی ورلد هم در دوره ای محبوبیت بالایی داشت و شروع محبوبیت انجمن ها بخاطر محبوبیت سایت بود، بسیار از اعضای اولیه انجمن از یوزرهای ثابت سایت بودند

6-به نظرتون بهتر نیست کلا بی خیال وب سایت بشید و تمرکزتون رو روی فوروم بزارید؟
    فکر نمیکنم، چون هدف دو مجموعه متفاوت هست و هر کدوم مخاطبین خاص خودشون رو دارند

7-تا حالا شده از آشناها دعوت به همکاری کنید؟علاقه دارید کلا با فامیل شریک بشید؟
    نه تا بحال اینطور نشده

8-چرا اون قسمت ثبت احوال رو برداشتید؟ من تازه میخواستم اسم کاربریم رو عوض کنم
    بخاطر اینکه فشار زیادی رو به سرور انجمن وارد میکرد و باعث اختلال روند عادی فعالیت انجمن ها میشد.

9-تا حالا فکر کردید که اعضای سایت که فعال نیستن رو کلا حذف کنید؟
    نه به هیچ وجه ...

10-فلسفه ی این که بعضی مدیرا چراغشون خاموشه ولی آنلاینن چیه؟
    این یک انتخاب و امکان هست که از یک عضو عادی تا بالاترین سطح دسترسی میتونند برای خودشون تنظیم کنند که با چراغ خاموش وارد انجمن بشند یا روشن.

11-از بین این دوشکلک کدوم رو بیشتر دوست دارید : یا
    هر دو تاشون قشنگن

12-من عمرم به سال 2007 قد نمیده ...اما همه از اون سال به عنوان سال طلایی p30 world یاد میکنن...مگه اون سال چه اتفاقی افتاد؟
    نمیدونم دقیقا به کدوم بخش اشاره میکنند ... ولی خب هیچ چیز شبیه سال 2007 نیست در هیچ بعدی از زندگی ما ....
    انجمن هم مستثنا نیست

13-من هیچ وقت با سیستم جست و جوی انجمن راحت نبودم.به نظرم یکی از نقطه ضعف های انجمن همین سیستم جست و جوی ضعیفشه.... یکمی آدم سر در گم میشه....با نظر من موافقید؟
    شاید به این دلیل باشه که تنظیمات زیادی داره و با یه تغییر هرچند جزئی نتیجه جستجو متفاوت میشه
    ولی اغلب دوست دارن سریع به نتیجه برسند..

بخاطر همین F l o w e r عزیز زحمت کشیدند و آموزش کاملی رو برای استفاده از گزینه ی جستجو آماده کردند که بعد از خوندن و عمل کردن میبینید که سیستم جستجوی انجمن همچین بد هم کار نمیکنه

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

14-چزا هیچ وقت یه مسابقه درست و حسابی تو این انجمن برگزار نشد؟ (مثلا مسابقات پیش بینی جام جهانی 2010 که آخرش نفهمیدیم چی شد کی برنده شد یا جایزه ها چی شدن؟)
    البته یه زمانی مسابقات خیلی خوبی توی انجمن برگزار شده بود ... ایشالله به زودی بازم مسابقات خوبی رو برگزار میکنیم

15-به نظرم بین سال های 2010 تا اوایل 2012 یکمی انجمن رو به حال خودش گذاشتین(قبل ایجاد تحول های جدید مثل همکارا یا ایجاد بخش های متفرقه و باز گشت موسیقی) علت خاصی داره؟
    نه چنین نظری ندارم، شاید طوری رفتار کردیم که اینطوری برداشت شده ... ولی اون دیگه در گذشته هست
    الان میخوایم در مورد حال و آینده حرف بزنیم

16-تو انتخاب تبلیغات سایت به چه نکاتی توجه میکنین؟
    من دخالتی ندارم توی این بخش

17-به نظرتون نباید این همه یوزر رو که اصلا به سایت نمیان رو حذف کرد؟
    نه چنین نظری ندارم

18- یکی از شروط و قوانین انجمن انتخاب نام های کاربری متناسب با عرف جامعس اما اگه سری به اسم کابرا بزنید میبینید که بعضی هاش فحشه (البته کاربر های فعال رو نمیگم ) چرا این ها رو حذف نمیکنید؟
    اگر مشاهده بشه حتما حذف میشه، اگر شما هم چیزی دیدید اعلام کنید حتما حذف میشه

19-رتبه ی فوروم تو الکسا چنده؟آیا براتون مهم هست؟ معیار خاصی در سنجش محبوبیت سایت دارید؟
    اطلاعی از رتبه ی الکسا ندارم و زیاد هم برام اهمیتی نداره، معیارهایی برای خودم دارم که باهاشون مسنجم میزان محبوبیت رو.

20-یکی از نکاتی که من متوجه شدم اینه که شما خیلی به جنبه ی تجاری انجمن اهمیت نمیدیدو همین قدر که خرج خودش رو دربیاره کافیه(مثلا خیلی اهل تبلیغ کردن در سایت های دیگه و تبلیغات گسترده توی سایت نیستید)...به نظرتون گسترده شدن بیشتر انجمن مشکلی داره؟ یا موانع خاصی در رسیدن به یه ابر سایت ایرانی وجود داره؟( تبدیل شدن سایت به یه چیزی که هر کاربر اینترنتی ایران حداقل یک بار اسمش رو شنیده باشه...چیزی که مطمننp30world پتانسیلش رو داره.)
    والا از ابتدا ما تبلیغ خاصی رو برای انجمن ها و یا وب سایت P30world توی سایر سایت ها انجام ندادیم
    برای اینکه گسترده تر بشیم یا تبدیل به یه سایت بشیم که هر کاربر ایرانی حداقل یکبار اسمش رو شنیده باشه، تبلیغ کردن یک راه هست، راههای زیاده دیگه ای هم وجود داره

ممنون از توجه شما
    مرسی.

تاريخ عضويت
    Jun 2004
    محل سكونت
    P30WORLD

پيش فرض

سلام

چطورین؟

یه چند تا:
    سلام ...

با اینکه هی میگین مافیا ولی چرا یوزرش نیست؟! قبلاً بود. یوزرش که هست ولی پستاش نه..!!!
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

و چرا یهویی مخفی شدین؟
    من در کل هیچ وقت دوست ندارم کسی تو فروم مخفی بیاد!
    همینطوری، دلیل خاصی نداشت
    هر شخصی اختیار این رو داره که به صورت مخفی یا با چراغ روشن در انجمن حضور داشته باشه

یه چیزی. دوست دارم روز تولدتون یه کاری برای کاربران بکنید حالا هر چی میتونه باشه...
    یه چیزایی رو ببخشید یا هر چیزی که دوست داشتین.
    روز تولدم دوست دارم فقط استراحت کنم

من اون موقع ها رو خوب یادم میاد. دوستای زیادی رفتن کاش همشون یه بار با هم بیان فروم تو بحث ها شرکت کنن! قدیمی تر ها رو خیلی نمیشناسم ولی از تاریخ عضویتم به بعد چرا.
    نظرتون چیه؟
    اگر چنین اتفاقی بیوفته من اولین نفری هستم که خوشحال میشم

قبلا یه قسمت برای پیگیری یا سوالات فروشگاه یا محصولات بود چرا برداشتینش؟
    تصمیم گرفته شد که بخش فروشگاه فعالیتش جدا از انجمن باشه و برای سوالات، پشتیبانی، معرفی محصولات و ... به بخش فروشگاه مراجعه بشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

یوزر Ali هم انگار نیست که فکر کنم اون جوابگو بود.
    قبلا با شما شریک بود؟ الان چی شد؟
    چند پست بالاتر توضیح دادم

در ضمن کاش این امضاتونو میگفتین چیه. حتی راز بود! دی
    رازه

با 3پاس از شما

بای/
    ممنون

7. 19 کاربر از Meisam بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال بورس کاربر شماره ی یک's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2012

پيش فرض

سلام
    خدا قوت آقا میثم
    بدون مقدمه ی میرم سراغ سوالام ....
    چای بیشتر دوست دارین یا قهوه ؟

اگه میگفتن حق دارین فقط یه چیز رو ارزون کنین ، اون چی بود؟

اگه بخواین به یه غیر ایرانی ، اندیشه ی ایرانی رو معرفی کنین ، بین این همه شاعر و فیلسوف و اندیشمند ، توصیه میکنین برای شناختن ایرانی ها سراغ کی بره ؟

اگه مهمان صندلی داغ ما خدا بود و شما اجازه داشتین سوال بپرسین ، اول از همه دوست داشتین چی رو بدونین ؟

معتقدان به تناسخ عقیده دارند بعد از مرگ اولین شخصی که به پیشوازت میاد کسیه که خیلی بهش احساس نزدیکی داری و خیلی دوستش داری و بهت آرامش میده ! کی به پیشوازتون میاد؟

شطرنج ورزشه ؟

کت و شلوار رو بیشتر دوست دارین یا کاپشن ؟

اگه دوست داشته باشین مطلب طنز بخونین ، توی گوگل چه کلماتی رو سرچ میکنین ؟

تجربه ای که بهای زیادی براش پرداختین ؟

از بین اختراعات و اکتشافاتی که از اول تاریخ تا الان شده ، دوست داشتین کدومش به نام شما بود ؟ الان دوست داشتین چی کشف یا اختراع میکردین؟

ادمین انجمن ما توی دوران کودکیش از اون دسته آدما بود که میخواست دنیا رو تغییر بده یا دوست داشت کاملا منطقی نگاه کنه و بگه از دست من کاری بر نمیاد ؟ هنوز هم همونطوریه ؟

به فال معتقدین ؟ اگه آره به نظرتون برجسته ترین ویژگی اخلاقی متولدای ماه تولد شما چیه ؟

اگه کشاورز بودین دوست داشتین چی بکارین ؟

به گداهای کنار خیابون کمک میکنید ؟

چرا اینقدر همه چیز رو خاکستری میبینید ؟ این خاکستری دیدن آیا توی سایت تاثیری هم گذاشته ؟ سایت محافظه کار تر شده ؟

به نظرتون روزی رو شاهد خواهیم بود که سایت وارد بورس بشه ؟

ایده ای که پی سی ورلد رو ساخته چقدر بزرگه و تا چه حد جای پیشرفت داره ؟

اگه بهتون میگفتن باید تمام عکسای کودکی رو بسوزونین و فقط یکی رو نگه دارین ، کدوم عکست رو نگه میداشتین ؟ چند سالگی ؟کجا؟

ایران به نظرتون بیشتر شبیه کدوم کشوره ( از نظر مردمش )؟

با تشکر
    کاربر شماره ی یک

9. 6 کاربر از کاربر شماره ی یک بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2012

پيش فرض

سلام آقا ميثم . زماني كه خيلي خيلي دلت ميگيره جژچيكار ميكوني ؟

11. 3 کاربر از kajaleh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال Petros's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    سوال بسیار جالب و بجایی بود

پيش فرض

فکر میکنید شبیه کدوم بخش از طبیعت هستید؟

فکر میکنید جوونی موقع کار کردنه؟ اگه آره. حسرت نداره؟ اینکه آدم فقط یه بار 25 سالشه، یه بار 29 سالشه. ولی اون از 8 صب تا 8 شب کار میکنه. سی و هفت سالگی پول به چه درد آدم میخوره؟

13. 3 کاربر از Petros بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2004
    محل سكونت
    P30WORLD

پيش فرض

سلام
    خدا قوت آقا میثم

سلام، ممنون
    بدون مقدمه ی میرم سراغ سوالام ....
    چای بیشتر دوست دارین یا قهوه ؟

هر دو

اگه میگفتن حق دارین فقط یه چیز رو ارزون کنین ، اون چی بود؟
    حال خوب

اگه بخواین به یه غیر ایرانی ، اندیشه ی ایرانی رو معرفی کنین ، بین این همه شاعر و فیلسوف و اندیشمند ، توصیه میکنین برای شناختن ایرانی ها سراغ کی بره ؟
    فردوسی

اگه مهمان صندلی داغ ما خدا بود و شما اجازه داشتین سوال بپرسین ، اول از همه دوست داشتین چی رو بدونین ؟
    اول مرغ بوده یا تخم مرغ!

معتقدان به تناسخ عقیده دارند بعد از مرگ اولین شخصی که به پیشوازت میاد کسیه که خیلی بهش احساس نزدیکی داری و خیلی دوستش داری و بهت آرامش میده ! کی به پیشوازتون میاد؟
    اگر اون شخص الان در قیدحیات نباشه پس "مادربزرگم"

شطرنج ورزشه ؟
    بله

کت و شلوار رو بیشتر دوست دارین یا کاپشن ؟
    خیلی کت و شلوار دوست ندارم

اگه دوست داشته باشین مطلب طنز بخونین ، توی گوگل چه کلماتی رو سرچ میکنین ؟
    به گوگل مراجعه نمیکنم برای چنین چیزی

تجربه ای که بهای زیادی براش پرداختین؟
    چیزخاصی به خاطر ندارم

از بین اختراعات و اکتشافاتی که از اول تاریخ تا الان شده ، دوست داشتین کدومش به نام شما بود ؟ الان دوست داشتین چی کشف یا اختراع میکردین؟
    چنین رویایی در مورد بخش اول سوالتون نداشتم هیچ وقت ... الان دوست دارم دارویی برای درمان قطعیه بیماری هایی مثل سرطان کشف بشه البته مطمئنن دوست ندارم توسط من کشف بشه چون من نه در اون رشته هستم و نه در تخصص من هست، فقط دوست دارم کشف بشه

ادمین انجمن ما توی دوران کودکیش از اون دسته آدما بود که میخواست دنیا رو تغییر بده یا دوست داشت کاملا منطقی نگاه کنه و بگه از دست من کاری بر نمیاد ؟ هنوز هم همونطوریه ؟
    دوران کودکی رو به یاد ندارم
    ولی الان نه جزو گروه اول هستم و نه جزو گروه دوم ... یعنی فقط یا میشه دنیا رو تغییر داد یا یه گوشه نشست و گفت کاری از دستمون برنمیاد؟
    من اینطوری فکر نمیکنم!

به فال معتقدین ؟ اگه آره به نظرتون برجسته ترین ویژگی اخلاقی متولدای ماه تولد شما چیه ؟
    تقریبا نه احتمالا ویژگی اخلاقی آدمها بخاطر ماه تولدشون نیست

اگه کشاورز بودین دوست داشتین چی بکارین ؟
    تابجال بهش فکر نکرده بودم ... الان که فکر میکنم شاید میوه و البته میوه ی مورد علاقه ی خودم "انــار"

به گداهای کنار خیابون کمک میکنید ؟
    بعضی اوقات آره و بعضی اوقات نه ... بستگی داره

چرا اینقدر همه چیز رو خاکستری میبینید ؟ این خاکستری دیدن آیا توی سایت تاثیری هم گذاشته ؟ سایت محافظه کار تر شده ؟
    چون واقعا اکثر چیزها خاکستری هستن، سعی میکنم خاکستری ببینم تا نه چیزی رو سیاه سیاه بدونم و نه چیزی رو اونقدر سفید در نظر بگیرم تا با دیدن یه نقطه ایراد از چشمم بیوفته
    خاکستری اتفاقا خیلی هم خوبه ...
    تاثیر مستقیمی روی سایت نداره و محافظه کار تر نشدیم به این دلیل که من خاکستری میبینم مسائل رو

به نظرتون روزی رو شاهد خواهیم بود که سایت وارد بورس بشه ؟
    نمیدونم ... ولی ما داریم در ایران فعالیت میکنیم، پس احتملا جواب سوال شما منفی هست

ایده ای که پی سی ورلد رو ساخته چقدر بزرگه و تا چه حد جای پیشرفت داره ؟
    یه ایده میتونه در ابتدا بزرگ باشه ولی وقتی اجرا میشه و جلو میره کوچیک و کوچیک تر بشه ... و برعکس

اگه بهتون میگفتن باید تمام عکسای کودکی رو بسوزونین و فقط یکی رو نگه دارین ، کدوم عکست رو نگه میداشتین ؟ چند سالگی ؟کجا؟
    یک یا دو تا عکس رو نگه میداشتم، همونهایی که به زودی توی تاپیک "عکس های دوران کودکی من" قرارشون میدم تا ببینید.

ایران به نظرتون بیشتر شبیه کدوم کشوره ( از نظر مردمش )؟
    نمیدونم

با تشکر
    کاربر شماره ی یک
    ممنون
    کاربر شماره ی نهصدوهفناد

15. 15 کاربر از Meisam بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2004
    محل سكونت
    P30WORLD

پيش فرض

سلام آقا ميثم . زماني كه خيلي خيلي دلت ميگيره جژچيكار ميكوني ؟
    سلام
    بستگی به نوع دلتنگی داره، موسیقی، رانندگی، راه رفتن جز کارهایی هست که در زمان دلتنگی انجام میدم

مرسی.

17. 9 کاربر از Meisam بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2004
    محل سكونت
    P30WORLD

پيش فرض

فکر میکنید شبیه کدوم بخش از طبیعت هستید؟
    کـــویـــر ...
    من کویرم ای خدا
    با حسرت یه قطره آب
    یه عمره که دریا رو
    از دو می بینم تو سراب

فکر میکنید جوونی موقع کار کردنه؟ اگه آره. حسرت نداره؟ اینکه آدم فقط یه بار 25 سالشه، یه بار 29 سالشه. ولی اون از 8 صب تا 8 شب کار میکنه. سی و هفت سالگی پول به چه درد آدم میخوره؟
    اگر کار کردن در سن جوونی برای کسی یه انتخاب باشه پس حسرت نداره
    ولی اگه مجبور باشه توی اون سن کار کنه فکر نمیکنم بازم حسرت بخوره، چون اگر در سن جوونی کار نکنه در سن بزرگسالی هم پولی نخواهید داشت پس دوباره ممکنه حسرت بخورید که چرا در سن جوونی کار نکرده!
    این نظر منه

مرسی.

19. 14 کاربر از Meisam بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •