این امضای میثم خط بریل هست ، نوشته لغات دیگری را امتحان کنید!
حالا هی بپرسید ، هی بپرسید ... پـَـهه.
این امضای میثم خط بریل هست ، نوشته لغات دیگری را امتحان کنید!
حالا هی بپرسید ، هی بپرسید ... پـَـهه.
داداش انغدر صوات داریم!!!
میخواستیم بدونیم منظورش چی هست که مثل اینکه رازه!!
send from my open source device
سلام
ممنونم ...
نه به هیچ وجه، از اسم انتخابیمون راضی هستیم، سایت های زیادی بعد از ما و از روی این اسم الهام گرفتند و با نام های مشابه سایت ساختند، پس یعنی اسم موفقی بوده در موقعیت خودش1-از روزی که انجمن رو راه انداختین به این فکر کردید که ای کاش اسم انجمن رو یه چیز دیگه میزاشتین؟
بله فکر کنم لازمه ... داخل آزادترین شبکه های اجتماعی هم بدون ثبت نام ، شما هیچ امکانی رو ندارید2-به نظرتون هنوز هم لازمه که کاربرای غیر عضو با پیغام " برای مشاهده ی این مطلب باید عضو شوید " مواجه بشن؟
خیر، با سینای عزیز3-کار های تخصصی و تکنیکی سایت رو به تنهایی انجام میدید؟
نمیدونم به خدا4-چرا هم وطنان ما اینقدر به مسائل مالی اهمیت میدن و دوست دارن بدونن مثلا در آمد سایت چقدر و از این حرفا؟ (خودم هم مستثنی نیستم)
وب سایت پی سی ورلد هم در دوره ای محبوبیت بالایی داشت و شروع محبوبیت انجمن ها بخاطر محبوبیت سایت بود، بسیار از اعضای اولیه انجمن از یوزرهای ثابت سایت بودند5-چرا وب سایت p30world به اندازه ی فورومش محبوبیت پیدا نکرد؟(وقتی p30world رو سرچ میکنین اول لینک فوروم میاد)
فکر نمیکنم، چون هدف دو مجموعه متفاوت هست و هر کدوم مخاطبین خاص خودشون رو دارند6-به نظرتون بهتر نیست کلا بی خیال وب سایت بشید و تمرکزتون رو روی فوروم بزارید؟
نه تا بحال اینطور نشده7-تا حالا شده از آشناها دعوت به همکاری کنید؟علاقه دارید کلا با فامیل شریک بشید؟
بخاطر اینکه فشار زیادی رو به سرور انجمن وارد میکرد و باعث اختلال روند عادی فعالیت انجمن ها میشد.8-چرا اون قسمت ثبت احوال رو برداشتید؟ من تازه میخواستم اسم کاربریم رو عوض کنم![]()
نه به هیچ وجه ...9-تا حالا فکر کردید که اعضای سایت که فعال نیستن رو کلا حذف کنید؟
این یک انتخاب و امکان هست که از یک عضو عادی تا بالاترین سطح دسترسی میتونند برای خودشون تنظیم کنند که با چراغ خاموش وارد انجمن بشند یا روشن.10-فلسفه ی این که بعضی مدیرا چراغشون خاموشه ولی آنلاینن چیه؟
هر دو تاشون قشنگن11-از بین این دوشکلک کدوم رو بیشتر دوست دارید :یا
![]()
نمیدونم دقیقا به کدوم بخش اشاره میکنند ... ولی خب هیچ چیز شبیه سال 2007 نیست در هیچ بعدی از زندگی ما ....12-من عمرم به سال 2007 قد نمیده ...اما همه از اون سال به عنوان سال طلایی p30 world یاد میکنن...مگه اون سال چه اتفاقی افتاد؟
انجمن هم مستثنا نیست
شاید به این دلیل باشه که تنظیمات زیادی داره و با یه تغییر هرچند جزئی نتیجه جستجو متفاوت میشه13-من هیچ وقت با سیستم جست و جوی انجمن راحت نبودم.به نظرم یکی از نقطه ضعف های انجمن همین سیستم جست و جوی ضعیفشه.... یکمی آدم سر در گم میشه....با نظر من موافقید؟
ولی اغلب دوست دارن سریع به نتیجه برسند..
بخاطر همین F l o w e r عزیز زحمت کشیدند و آموزش کاملی رو برای استفاده از گزینه ی جستجو آماده کردند که بعد از خوندن و عمل کردن میبینید که سیستم جستجوی انجمن همچین بد هم کار نمیکنه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
البته یه زمانی مسابقات خیلی خوبی توی انجمن برگزار شده بود ... ایشالله به زودی بازم مسابقات خوبی رو برگزار میکنیم14-چزا هیچ وقت یه مسابقه درست و حسابی تو این انجمن برگزار نشد؟(مثلا مسابقات پیش بینی جام جهانی 2010 که آخرش نفهمیدیم چی شد کی برنده شد یا جایزه ها چی شدن؟)
نه چنین نظری ندارم، شاید طوری رفتار کردیم که اینطوری برداشت شده ... ولی اون دیگه در گذشته هست15-به نظرم بین سال های 2010 تا اوایل 2012 یکمی انجمن رو به حال خودش گذاشتین(قبل ایجاد تحول های جدید مثل همکارا یا ایجاد بخش های متفرقه و باز گشت موسیقی) علت خاصی داره؟
الان میخوایم در مورد حال و آینده حرف بزنیم
من دخالتی ندارم توی این بخش16-تو انتخاب تبلیغات سایت به چه نکاتی توجه میکنین؟
نه چنین نظری ندارم17-به نظرتون نباید این همه یوزر رو که اصلا به سایت نمیان رو حذف کرد؟
اگر مشاهده بشه حتما حذف میشه، اگر شما هم چیزی دیدید اعلام کنید حتما حذف میشه18- یکی از شروط و قوانین انجمن انتخاب نام های کاربری متناسب با عرف جامعس اما اگه سری به اسم کابرا بزنید میبینید که بعضی هاش فحشه(البته کاربر های فعال رو نمیگم ) چرا این ها رو حذف نمیکنید؟
اطلاعی از رتبه ی الکسا ندارم و زیاد هم برام اهمیتی نداره، معیارهایی برای خودم دارم که باهاشون مسنجم میزان محبوبیت رو.19-رتبه ی فوروم تو الکسا چنده؟آیا براتون مهم هست؟ معیار خاصی در سنجش محبوبیت سایت دارید؟
والا از ابتدا ما تبلیغ خاصی رو برای انجمن ها و یا وب سایت P30world توی سایر سایت ها انجام ندادیم20-یکی از نکاتی که من متوجه شدم اینه که شما خیلی به جنبه ی تجاری انجمن اهمیت نمیدیدو همین قدر که خرج خودش رو دربیاره کافیه(مثلا خیلی اهل تبلیغ کردن در سایت های دیگه و تبلیغات گسترده توی سایت نیستید)...به نظرتون گسترده شدن بیشتر انجمن مشکلی داره؟ یا موانع خاصی در رسیدن به یه ابر سایت ایرانی وجود داره؟( تبدیل شدن سایت به یه چیزی که هر کاربر اینترنتی ایران حداقل یک بار اسمش رو شنیده باشه...چیزی که مطمننp30world پتانسیلش رو داره.)
برای اینکه گسترده تر بشیم یا تبدیل به یه سایت بشیم که هر کاربر ایرانی حداقل یکبار اسمش رو شنیده باشه، تبلیغ کردن یک راه هست، راههای زیاده دیگه ای هم وجود داره
مرسی.ممنون از توجه شما
سلام ...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]با اینکه هی میگین مافیا ولی چرا یوزرش نیست؟! قبلاً بود. یوزرش که هست ولی پستاش نه..!!!
همینطوری، دلیل خاصی نداشتو چرا یهویی مخفی شدین؟
من در کل هیچ وقت دوست ندارم کسی تو فروم مخفی بیاد!
هر شخصی اختیار این رو داره که به صورت مخفی یا با چراغ روشن در انجمن حضور داشته باشه
روز تولدم دوست دارم فقط استراحت کنمیه چیزی. دوست دارم روز تولدتون یه کاری برای کاربران بکنید حالا هر چی میتونه باشه...
یه چیزایی رو ببخشید یا هر چیزی که دوست داشتین.
اگر چنین اتفاقی بیوفته من اولین نفری هستم که خوشحال میشممن اون موقع ها رو خوب یادم میاد. دوستای زیادی رفتن کاش همشون یه بار با هم بیان فروم تو بحث ها شرکت کنن! قدیمی تر ها رو خیلی نمیشناسم ولی از تاریخ عضویتم به بعد چرا.
نظرتون چیه؟
تصمیم گرفته شد که بخش فروشگاه فعالیتش جدا از انجمن باشه و برای سوالات، پشتیبانی، معرفی محصولات و ... به بخش فروشگاه مراجعه بشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]قبلا یه قسمت برای پیگیری یا سوالات فروشگاه یا محصولات بود چرا برداشتینش؟
چند پست بالاتر توضیح دادمیوزر Ali هم انگار نیست که فکر کنم اون جوابگو بود.
قبلا با شما شریک بود؟ الان چی شد؟
رازهدر ضمن کاش این امضاتونو میگفتین چیه. حتی راز بود! دی
ممنونبا 3پاس از شما
بای/
سلامخدا قوت آقا میثم
بدون مقدمه ی میرم سراغ سوالام ....
چای بیشتر دوست دارین یا قهوه ؟
اگه میگفتن حق دارین فقط یه چیز رو ارزون کنین ، اون چی بود؟
اگه بخواین به یه غیر ایرانی ، اندیشه ی ایرانی رو معرفی کنین ، بین این همه شاعر و فیلسوف و اندیشمند ، توصیه میکنین برای شناختن ایرانی ها سراغ کی بره ؟
اگه مهمان صندلی داغ ما خدا بود و شما اجازه داشتین سوال بپرسین ، اول از همه دوست داشتین چی رو بدونین ؟
معتقدان به تناسخ عقیده دارند بعد از مرگ اولین شخصی که به پیشوازت میاد کسیه که خیلی بهش احساس نزدیکی داری و خیلی دوستش داری و بهت آرامش میده ! کی به پیشوازتون میاد؟
شطرنج ورزشه ؟
کت و شلوار رو بیشتر دوست دارین یا کاپشن ؟
اگه دوست داشته باشین مطلب طنز بخونین ، توی گوگل چه کلماتی رو سرچ میکنین ؟
تجربه ای که بهای زیادی براش پرداختین ؟
از بین اختراعات و اکتشافاتی که از اول تاریخ تا الان شده ، دوست داشتین کدومش به نام شما بود ؟ الان دوست داشتین چی کشف یا اختراع میکردین؟
ادمین انجمن ما توی دوران کودکیش از اون دسته آدما بود که میخواست دنیا رو تغییر بده یا دوست داشت کاملا منطقی نگاه کنه و بگه از دست من کاری بر نمیاد ؟ هنوز هم همونطوریه ؟
به فال معتقدین ؟ اگه آره به نظرتون برجسته ترین ویژگی اخلاقی متولدای ماه تولد شما چیه ؟
اگه کشاورز بودین دوست داشتین چی بکارین ؟
به گداهای کنار خیابون کمک میکنید ؟
چرا اینقدر همه چیز رو خاکستری میبینید ؟ این خاکستری دیدن آیا توی سایت تاثیری هم گذاشته ؟ سایت محافظه کار تر شده ؟
به نظرتون روزی رو شاهد خواهیم بود که سایت وارد بورس بشه ؟
ایده ای که پی سی ورلد رو ساخته چقدر بزرگه و تا چه حد جای پیشرفت داره ؟
اگه بهتون میگفتن باید تمام عکسای کودکی رو بسوزونین و فقط یکی رو نگه دارین ، کدوم عکست رو نگه میداشتین ؟ چند سالگی ؟کجا؟
ایران به نظرتون بیشتر شبیه کدوم کشوره ( از نظر مردمش )؟
با تشکر
کاربر شماره ی یک
سلام آقا ميثم . زماني كه خيلي خيلي دلت ميگيره جژچيكار ميكوني ؟
فکر میکنید شبیه کدوم بخش از طبیعت هستید؟
فکر میکنید جوونی موقع کار کردنه؟ اگه آره. حسرت نداره؟ اینکه آدم فقط یه بار 25 سالشه، یه بار 29 سالشه. ولی اون از 8 صب تا 8 شب کار میکنه. سی و هفت سالگی پول به چه درد آدم میخوره؟
سلام، ممنون
بدون مقدمه ی میرم سراغ سوالام ....
چای بیشتر دوست دارین یا قهوه ؟
هر دو
حال خوباگه میگفتن حق دارین فقط یه چیز رو ارزون کنین ، اون چی بود؟
فردوسیاگه بخواین به یه غیر ایرانی ، اندیشه ی ایرانی رو معرفی کنین ، بین این همه شاعر و فیلسوف و اندیشمند ، توصیه میکنین برای شناختن ایرانی ها سراغ کی بره ؟
اول مرغ بوده یا تخم مرغ!اگه مهمان صندلی داغ ما خدا بود و شما اجازه داشتین سوال بپرسین ، اول از همه دوست داشتین چی رو بدونین ؟
اگر اون شخص الان در قیدحیات نباشه پس "مادربزرگم"معتقدان به تناسخ عقیده دارند بعد از مرگ اولین شخصی که به پیشوازت میاد کسیه که خیلی بهش احساس نزدیکی داری و خیلی دوستش داری و بهت آرامش میده ! کی به پیشوازتون میاد؟
بلهشطرنج ورزشه ؟
خیلی کت و شلوار دوست ندارمکت و شلوار رو بیشتر دوست دارین یا کاپشن ؟
به گوگل مراجعه نمیکنم برای چنین چیزیاگه دوست داشته باشین مطلب طنز بخونین ، توی گوگل چه کلماتی رو سرچ میکنین ؟
چیزخاصی به خاطر ندارمتجربه ای که بهای زیادی براش پرداختین؟
چنین رویایی در مورد بخش اول سوالتون نداشتم هیچ وقت ... الان دوست دارم دارویی برای درمان قطعیه بیماری هایی مثل سرطان کشف بشه البته مطمئنن دوست ندارم توسط من کشف بشه چون من نه در اون رشته هستم و نه در تخصص من هست، فقط دوست دارم کشف بشهاز بین اختراعات و اکتشافاتی که از اول تاریخ تا الان شده ، دوست داشتین کدومش به نام شما بود ؟ الان دوست داشتین چی کشف یا اختراع میکردین؟
دوران کودکی رو به یاد ندارمادمین انجمن ما توی دوران کودکیش از اون دسته آدما بود که میخواست دنیا رو تغییر بده یا دوست داشت کاملا منطقی نگاه کنه و بگه از دست من کاری بر نمیاد ؟ هنوز هم همونطوریه ؟
ولی الان نه جزو گروه اول هستم و نه جزو گروه دوم ... یعنی فقط یا میشه دنیا رو تغییر داد یا یه گوشه نشست و گفت کاری از دستمون برنمیاد؟
من اینطوری فکر نمیکنم!
تقریبا نهبه فال معتقدین ؟ اگه آره به نظرتون برجسته ترین ویژگی اخلاقی متولدای ماه تولد شما چیه ؟احتمالا ویژگی اخلاقی آدمها بخاطر ماه تولدشون نیست
تابجال بهش فکر نکرده بودم ... الان که فکر میکنم شاید میوه و البته میوه ی مورد علاقه ی خودم "انــار"اگه کشاورز بودین دوست داشتین چی بکارین ؟
بعضی اوقات آره و بعضی اوقات نه ... بستگی دارهبه گداهای کنار خیابون کمک میکنید ؟
چون واقعا اکثر چیزها خاکستری هستن، سعی میکنم خاکستری ببینم تا نه چیزی رو سیاه سیاه بدونم و نه چیزی رو اونقدر سفید در نظر بگیرم تا با دیدن یه نقطه ایراد از چشمم بیوفتهچرا اینقدر همه چیز رو خاکستری میبینید ؟ این خاکستری دیدن آیا توی سایت تاثیری هم گذاشته ؟ سایت محافظه کار تر شده ؟
خاکستری اتفاقا خیلی هم خوبه ...
تاثیر مستقیمی روی سایت نداره و محافظه کار تر نشدیم به این دلیل که من خاکستری میبینم مسائل رو
نمیدونم ... ولی ما داریم در ایران فعالیت میکنیم، پس احتملا جواب سوال شما منفی هستبه نظرتون روزی رو شاهد خواهیم بود که سایت وارد بورس بشه ؟
یه ایده میتونه در ابتدا بزرگ باشه ولی وقتی اجرا میشه و جلو میره کوچیک و کوچیک تر بشه ... و برعکسایده ای که پی سی ورلد رو ساخته چقدر بزرگه و تا چه حد جای پیشرفت داره ؟
یک یا دو تا عکس رو نگه میداشتم، همونهایی که به زودی توی تاپیک "عکس های دوران کودکی من" قرارشون میدم تا ببینید.اگه بهتون میگفتن باید تمام عکسای کودکی رو بسوزونین و فقط یکی رو نگه دارین ، کدوم عکست رو نگه میداشتین ؟ چند سالگی ؟کجا؟
نمیدونمایران به نظرتون بیشتر شبیه کدوم کشوره ( از نظر مردمش )؟
ممنونبا تشکر
کاربر شماره ی یک
کاربر شماره ی نهصدوهفناد
سلام
بستگی به نوع دلتنگی داره، موسیقی، رانندگی، راه رفتن جز کارهایی هست که در زمان دلتنگی انجام میدم
مرسی.
کـــویـــر ...
من کویرم ای خدا
با حسرت یه قطره آب
یه عمره که دریا رو
از دو می بینم تو سراب
اگر کار کردن در سن جوونی برای کسی یه انتخاب باشه پس حسرت ندارهفکر میکنید جوونی موقع کار کردنه؟ اگه آره. حسرت نداره؟ اینکه آدم فقط یه بار 25 سالشه، یه بار 29 سالشه. ولی اون از 8 صب تا 8 شب کار میکنه. سی و هفت سالگی پول به چه درد آدم میخوره؟
ولی اگه مجبور باشه توی اون سن کار کنه فکر نمیکنم بازم حسرت بخوره، چون اگر در سن جوونی کار نکنه در سن بزرگسالی هم پولی نخواهید داشت پس دوباره ممکنه حسرت بخورید که چرا در سن جوونی کار نکرده!
این نظر منه
مرسی.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)