اخه كسي كه مثلا ١٢ رو تو فصل ٤ هستش دلش نمياد يه بار ديگه و تنها با يه ابديت ديتا بازي رز از نو شروع كنه
اخه كسي كه مثلا ١٢ رو تو فصل ٤ هستش دلش نمياد يه بار ديگه و تنها با يه ابديت ديتا بازي رز از نو شروع كنه
کسانی که بازی کردن حالت 3d بازی تغییر کرده یا نه ( منظورم از نظر گرافیکیه )
در ضمن اگر کسی fifa manager بازی کرده مدافعانش هنوز مغزشون به اندازه جلبکه یا نه میشه توی یک بازی گل نخورد
سلام بچه ها، خبر بد دارم که سکیدرو قرار نیست که کرک جدیدی برای آپدیت fm۱۳ بسازه. انگار خیلی مردم بهشون بد گفتن رو اینترنت، برای همین این رو اعلام کردند:
Update 6 (Project FM 2013= Over): Let me make this clear to people, SkidrowTeam only intends and will always intend to crack games for fun and educational purposes. In no way will we provide games with updated patches and cracks. If you enjoyed the game then please do support the developers and buy the game. But with FM 2013 it needed a specific patch to make it functioning fully. I had allot of hate messages and people that are being very disrespectful reason being cause we have not got a fix for it. No one told you to stay here all day everyday 24/7 to expect a crack fix out. I am not ruling it out completely from the entire warez scene meaning if another team releases it I will be happy to update and further note the fix, but as far as SkidrowTeam go, its not happening. Project FM 2013 is officially over.
به به آقا مهیار عزیز کجایی داداش؟
بله خبردار شدیم
یعنی با این کرک اولیشون نمیشه بازی کرد؟یکی می گفت اسم مربی رو بذارید skidrow درست میشه!
راستی من تو ویندوز 8 نتونستم بازی رو ران کنم و الآن 7 نصب کردم بازی ران شد
ببکهش احسان جان، درس و این چیز میزا خیلی زیاد بوده این چند وقت. هی سر میزدم ولی پست نمیذاشتم. برای بعضیها ران میشه، و حتا بعضی هم میشه کرد، توی بعضی از جاها کرش میکنه. برای من توی بعضی ساختن کرش میکنه.
حالا معلومه حتمی نیست که تیم دیگهای کرک بزنه یا نه ولی انشاالله که درست میشه، اگر هم نکردن که شیعه ما امسال درس همون بهتر بشه LOL.
راستی مهیار جان تو این شماره هم میشه اون لیگ ایران را اضافه کرد؟
راستشو بخوای چون بعضی برای من حتا درست نشد اصلا دنبال لیگ ایران نرفتم هنوز. منتظر بودم کرک بید که بتونم ادیتور رو استفاده کنم و روی بعضی امتحانش کنم. چون شاید (بعید میدونم) چیزهایی مثل یونیک کدهای تیم ها، بازیکنها، عوض شده باشه. اگه امتحان کردی و کار کرد خبر بده که انشاالله وقتی کرک اومد بتونیم ما هم امتحانش کنیم
مهیار جان اگر من سی دی کی بازی رو بخرم دیگه مشکل کرش ندارم؟ماله من ران میشه ولی 90 درصد مواقع کرش میکنه و از بازی میاد بیرون...
سلام آقا سهیل، اگه سیدی کی داشته باشی، میتونی فوتبال منیجرت رو آپدیت کنی و بعد کرش نمیکنه، ولی ما بخوایم بخریم سیدی کی رو تقریبا ۳۰ پوند میشه!
مهیار جون میخاممت....30 پوند اصن مهم نیست...میشه 100 تومن...ارزش داره یه بازی شاهکار انجام بدی...چقدر این سری اش تغییرات داشته...عالی شده...حیف که ماله من از شروع فصل مربیگری بعد از 10 روز کرش میکنه میپره بیرون...واقعا با خرید سی دی کی مشکل کرش شدن حل میشه؟اخه خود دی وی دی اورجینال به دستم نمیرسه...بعد در ضمن سی دی کی رو کجا باید وارد کنم؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)