تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: برنده توپ طلا

راي دهنده
65. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • آندرس اینیستا

5 7.69%
  • کریستیانو رونالدو

26 40.00%
  • لیونل مسی

34 52.31%
صفحه 7 از 28 اولاول ... 3456789101117 ... آخرآخر
نمايش نتايج 61 به 70 از 277

نام تاپيک: FIFA Ballon d'Or 2012 - توپ طلا، بهترین مربی و تیم منتخب فیفا ۲۰۱۲

حـــــرفـه ای nw_nk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

از نقش رسانه ها نباید غافل شد...همین چند هفته پیش زلاتان بعد از گل ماورایی اش حرف جالبی زد.بعد از بازی گفت: که اگر اون گل رو مسی میزد الان تبدیل به یه قدیس میشد!یا درست چند روز بعد که مکسس یه گل قشنگ تر از زلاتان زد.خیلی ها فکر کنم حتی این موضوع رو نفهمیدن!. حالا کافیه فقط مسی یه پستونک توی جورابش مخفی کنه...همین کار کوچیک کافیه خوراک یک هفته ای رسانه ها جور باشه تا میتونن به تعریف و تمجید ازش بپردازن که آخرش باعث میشه اسم مسی بیشتر از سایرین توی رسانه ها و بالطبع بین فوتبالی ها شنیده بشه
    این جایگاه ذهنی فوتبالیه و به حق. مسی نه مانکنه نه پلی بوی نه جنجالی داره... پس باید خیلی سر باشه که رسانه ها برخلاف میلشون بهش می پردازن. هیچی قدرت رسانه های انگلیس نمیشه که در این مورد حمایت کامل از رونالدو و علاقه زیادی به مورینیو دارن. کمترین ساپورت رو از مسی هم تو رای نماینده رسانه ها که روزنامه نگارا باشن می تونید ببینید. دسته ای که برخلاف رای بازیکنان به مسی رای نمیدن و جایی که بازم برخلاف رای مربیان به مورینیو رای میدن. اخلاق هم که براشون هیچ اهمیتی نداره و برعکس عنصر رکوده.

در مورد گل مکسس برای من که رونالدینیو و ریوالدوی بارسا رو دیدم اینقدر خاص نبود. به فاصله اش نرید. + باید تکرار کنه. نه دقیقا اون گلو، اون حرکتو، مهارتو. همونطور که مسی دریبل های طولانیش رو بارها زده. اولین بارش بود؟ گل زلاتان ولی خارق العاده بود و قبلا هم از این حرکات عجیب و غریب که نشون از کنترل فوق العاده اش روی توپ هنگام تیو آپ دولیو چاگی یا قیچی داره داشته.

2. 10 کاربر از nw_nk بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز H A M A S's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

این جایگاه ذهنی فوتبالیه و به حق. مسی نه مانکنه نه پلی بوی نه جنجالی داره... پس باید خیلی سر باشه که رسانه ها برخلاف میلشون بهش می پردازن. هیچی قدرت رسانه های انگلیس نمیشه که در این مورد حمایت کامل از رونالدو و علاقه زیادی به مورینیو دارن. کمترین ساپورت رو از مسی هم تو رای نماینده رسانه ها که روزنامه نگارا باشن می تونید ببینید. دسته ای که برخلاف رای بازیکنان به مسی رای نمیدن و جایی که بازم برخلاف رای مربیان به مورینیو رای میدن. اخلاق هم که براشون هیچ اهمیتی نداره و برعکس عنصر رکوده.

در مورد گل مکسس برای من که رونالدینیو و ریوالدوی بارسا رو دیدم اینقدر خاص نبود. به فاصله اش نرید. + باید تکرار کنه. نه دقیقا اون گلو، اون حرکتو، مهارتو. همونطور که مسی دریبل های طولانیش رو بارها زده. اولین بارش بود؟ گل زلاتان ولی خارق العاده بود و قبلا هم از این حرکات عجیب و غریب که نشون از کنترل فوق العاده اش روی توپ هنگام تیو آپ دولیو چاگی یا قیچی داره داشته.
    این جایگاه ذهنی فوتبالیه و به حق. مسی نه مانکنه نه پلی بوی نه جنجالی داره.
    خیلی فوتبالیست های بدون جنجال دیگه ای هم هستن که نه پلی بوی اند نه مانکن اند ...در سطح یک اروپا هم حداقل تا 6 ماه پیش هم بازی کردن و تیم هاشون هم قهرمان ucl و نایب قهرمان یورو کردند...کاری هم بکنند اونقدرها مورد توجه رسانه ها قرار نمیگیرند

در مورد گل مکسس برای من که رونالدینیو و ریوالدوی بارسا رو دیدم اینقدر خاص نبود. به فاصله اش نرید. + باید تکرار کنه
    برای من هم که جادوی های مارادونا و زیدان و رونالدوی برزیلی رو توی فینال های جام جهانی دیدم حرکات مسی هم اینقدرها خاص نیست...حداقل هم باید این موفقیت ها رو توی تیم ملی تکرار کنه

گل زلاتان ولی خارق العاده بود و قبلا هم از این حرکات عجیب و غریب که نشون از کنترل فوق العاده اش روی توپ هنگام تیو آپ دولیو چاگی یا قیچی داره داشته.
    کاملا موافقم!...واقعا حیف شد از میلان رفت
    Last edited by H A M A S; 30-11-2012 at 12:17.

4. 2 کاربر از H A M A S بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای nw_nk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

خیلی فوتبالیست های بدون جنجال دیگه ای هم هستن که نه پلی بوی اند نه مانکن اند ...در سطح یک اروپا هم حداقل تا 6 ماه پیش هم بازی کردن و تیم هاشون هم قهرمان ucl و نایب قهرمان یورو کردند...کاری هم بکنند اونقدرها مورد توجه رسانه ها قرار نمیگیرند

برای من هم که جادوی های مارادونا و زیدان و رونالدوی برزیلی رو توی فینال های جام جهانی دیدم حرکات مسی هم اینقدرها خاص نیست...حداقل هم باید این موفقیت ها رو توی تیم ملی تکرار کنه

کاملا موافقم!...واقعا حیف شد از میلان رفت
    1- والا نمیدونم چی بگم، شاید عالم من با شما فرق داره

تو عالمی که من هستم بازیکنی که اشاره می کنید رسانه ها خودشون رو براش کشتن
    از Goal.com بگیر تا توپ طلا که بیشتر رسانه ها بهش رای دادن
    اسنایدر 2010 - نفر اول مدیا
    برعکس فوتبالی ها

شاید شما رسانه ها رو مربی و کاپیتان
    و مربی و کاپیتان ها رو رسانه می دونید
    حالا قضیه چیه؟ میگم نمی دونم

بازیکنی که ازش یاد کردید (قبل از ویرایش به پیرلو میخورد) بی تعارف حتما باید فوتبالی از نفرات اول خیلی عقب باشه. که حتی کاری هم کنه مثل مسی که از نظر جذابیت زیر معمولی و بدون حاشیه است بهش توجه نمیشه. مگه مسی جز فوتبال و اخلاق که دومی برای رسانه ها مهم نیست چی داره؟ حالا باز بگین رو رونالدوی پرتغالی تبلیغات هست یه چیزی. مسی که فقط با فوتبال و آمارش حرف میزنه.

2- مانور و دریبل های چند نفره مسی چه ربطی به زیدان، تیم ملی یا حتی رونالدوی برزیلی داره؟! خواستید اسم اینو اونو آورده باشید همرو با هم قاطی کردین و از هر چی گفتید جز مکسس و میلان!

6. 7 کاربر از nw_nk بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز گرافيكار's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

از نقش رسانه ها نباید غافل شد...همین چند هفته پیش زلاتان بعد از گل ماورایی اش حرف جالبی زد.بعد از بازی گفت: که اگر اون گل رو مسی میزد الان تبدیل به یه قدیس میشد!یا درست چند روز بعد که مکسس یه گل قشنگ تر از زلاتان زد.خیلی ها فکر کنم حتی این موضوع رو نفهمیدن!. حالا کافیه فقط مسی یه پستونک توی جورابش مخفی کنه...همین کار کوچیک کافیه خوراک یک هفته ای رسانه ها جور باشه تا میتونن به تعریف و تمجید ازش بپردازن که آخرش باعث میشه اسم مسی بیشتر از سایرین توی رسانه ها و بالطبع بین فوتبالی ها شنیده بشه
    نمیشه به مسی برای اینکه رسانه ها بهش توجه دارن خورده گرفت
    چون این جایگاهیه که مسی با دستای خودش برای خودش به وجود آورده

این کاملا طبیعیه که رسانه ها به مسی بیشتر توجه کنن

هر سنگی رو که توی آب میندازیم به اندازه حجمش و بزرگیش موج ایجاد میکنه
    موجی که مسی ایجاد میکنه قطعا از بازیکنای دیگه بیشتر و وسیعتره

بعد هم من فکر میکنم اتفاقات یا گلهای اتفاقی یا گلهایی که برای گل شدن به درصد زیادی شانس نیاز دارن اصلا نباید در قضاوت رای دهنده ها تاثیری بزاره
    ارزش یه بازیکن زمانی مشخص میشه که در کاری تخصص داشته باشه و اون رو به عنوان یک شگرد به هر تیمی تحمیل کنه

زلاتان بازیکن فوق العاده ایه و به نظر من از ستاره فلان تیم خیلی بهتره
    اما آیا قادره یه دونه از چیپهای مسی رو بزنه
    آیا قادره ضربات ایستگاهی رو با دقت مسی بزنه و اون رو تکرار کنه
    آیا قادره وقتی همه تیمها اون رو و حرکاتش رو میشناسن در اکثر بازیها از یک منطقه شناخته شده به یک منطقه شناخته شده پاس گل بده اونم با این تعداد بالا

ما داریم در مورد بازیکنی حرف میزنیم که در یکی از بهترین تیمهای تاریخ بیشترین پاس گل رو میده و بیشترین گل رو میزنه
    به خدا در تاریخ فوتبال نظیر نداره چنین بازیکنی
    اگر هست مشتاقانه منتظر شنیدن اسمشم

رونالدو فقط گل میزنه باتیستوتا هم فقط گل میزد رائول هم گل میزد گرد مولر هم گل میزد
    اما کدوم یکی از اینا توانایی دادن این تعداد پاس گل رو داشتن؟

در فوتبال اگر گل 10 امتیاز باشه پاس گل حداقل 7 امتیاز داره هر چند همگی موافقیم که بعضی پاس گلها امتیازشون بیشتر از گل به ثمر رسیدس
    اگر فوتبال رو بر اساس منطق محض و آمار بسنجیم و به موثرترین بازیکنا امتیاز بدیم
    مسی فاصله امتیازش با نفر دوم بسیار بسیار زیاده

و اتفاقا به نظر من فقط رسانه ها هستن که دارن این فاصله رو کم میکنن چون رسانه ها برای فروش خودشون به رقابتهای نزدیک احتیاج دارن و برای مقابله با فاصله گرفتن مسی به اشکال مختلف سعی میکنن کسی رو برای رقابت با اون پیدا کنن
    اگر دوستان حواسشون باشه تا همین یک ماه پیش همه از رقابت رونالدو و مسی حرف میزدن اما حالا که رونالدو عملا در این یک ماه فروغی نداشته اینیستا رو علم کردن
    در حالی که به نظر من اینیستا اصلا حقش نیست توپ طلا رو ببره چون تقریبا 1 سوم پایانی سال رو غایب بوده و اتفاقا مسی در این یک سوم پایانی کولاک کرده از طرفی درخشش مسی در تیم ملیش هم در این سال بیشتر از اینیستا در اسپانیا بوده
    آمار کاملا مشخصه گرفتن جام برای من ملاک نیست اینیستا با قویترین رقبای ملیش بازی کرده مسی هم با قویترین رقبای ملیش رقابت کرده
    اروگوئه خیلی قویتر و سرحالتر از امثال فرانسه و هلند و... در جام ملتهاست

من خواهش میکنم بیش از اونکه به تعداد گلهای مسی دقت کنید به تعداد پاس گلهای مسی دقت کنید تا تفاوتش با دیگر بازیکنای بزرگ تاریخ رو بیشتر درک کنیم
    تا متوجه بشیم چرا اهالی فوتبال دنیا به قول آرمان دارن به مسی به عنوان کاندید بهترین بازیکن تاریخ نگاه میکنن
    Last edited by گرافيكار; 30-11-2012 at 16:12.

8. 10 کاربر از گرافيكار بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای B3HZ@D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

در مورد گل مکسس برای من که رونالدینیو و ریوالدوی بارسا رو دیدم اینقدر خاص نبود. به فاصله اش نرید. + باید تکرار کنه
    درود
    فقط برای یادآوری خواستم بگم که اگه توجه داشته باشین مکسس یک مدافع است . پس نباید مقایس سنجش ما با امثال رونالدینیو و ریوالدو باشه .
    کدام مدافع بوده که در حد این دو بازیکن قدرت تکنیکی داشته که حالا مکسس دومیش باشه ؟!

مثلا من بیام بگم اون طوری که مکسس توپگیری میکنه و روی پای حریف تکل میزنه از عهده ی مسی خارجه ! پس ملاک رو بذارم روی این قسمت !؟
    هر بازیکنی باید مقیاس تراز و سنجش اون در حد تخصصش باشه . اون گل مکسس هم که دوستمون جناب حماس اشاره کرد در حد یادآوری بود که بیراه هم نبود .
    گل رو که همه قبول دارن زیبا بوده , ولی این وسط مانور رسانه ای خیلی چیزها رو مشخص میکنه یا میتونه تغییر بده .

در ضمن مکسس از این حرکات کم نداشته .مثلا همین چند هفته پیش در بازی مقابل فیورنتینا مکسس روی ضربه کرنر با این که پشت به دروازه بود با پشت پا به توپ ضربه زد که به تیر دروازه خورد

10. 8 کاربر از B3HZ@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز H A M A S's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

1- والا نمیدونم چی بگم، شاید عالم من با شما فرق داره

برعکس فوتبالی ها

بازیکنی که ازش یاد کردید (قبل از ویرایش به پیرلو میخورد) بی تعارف حتما باید فوتبالی از نفرات اول خیلی عقب باشه. که حتی کاری هم کنه مثل مسی که از نظر جذابیت زیر معمولی و بدون حاشیه است بهش توجه نمیشه. مگه مسی جز فوتبال و اخلاق که دومی برای رسانه ها مهم نیست چی داره؟ حالا باز بگین رو رونالدوی پرتغالی تبلیغات هست یه چیزی. مسی که فقط با فوتبال و آمارش حرف میزنه.

2- مانور و دریبل های چند نفره مسی چه ربطی به زیدان، تیم ملی یا حتی رونالدوی برزیلی داره؟! خواستید اسم اینو اونو آورده باشید همرو با هم قاطی کردین و از هر چی گفتید جز مکسس و میلان!
    - والا نمیدونم چی بگم، شاید عالم من با شما فرق داره

برعکس فوتبالی ها

ابتدای صحبت هام هم بحث بر سر این نبود که مسی شایسته توپ طلا هست یا نه... کسی هم اگر بخواد هم نمیتونه منکر تونایی هاش بشه...اما چیزی که برای مایی که طرفدارا مسی نیستیم (شاید هم دشمنش باشیم!) تعجب آوره
    اینه که کوچکترین حرکت مسی(مثل دستبند تیاگو و پستونک و...) با ببشترین توجه رسانه ها مواجه میشه

ببینید نمیگم توپ طلای امسال صددر صد حق پیرلویه...اما اگر منصفانه نگاه کنیم توی پیرلو این یک ساله نقش پررنگی توی قهرمانی یوونتوس بحران زده و نایب قهرمانی ایتالیای ناامید داشت....یا بین مربیان همین پراندلی که اونجوری ایتالیا رو دگرگون کرد و دوباره سیستم 3-5-2 رو زنده کرد

- مانور و دریبل های چند نفره مسی چه ربطی به زیدان، تیم ملی یا حتی رونالدوی برزیلی داره؟! خواستید اسم اینو اونو آورده باشید همرو با هم قاطی کردین و از هر چی گفتید جز مکسس و میلان!
    من معمولا سعی میکنم تمام حق مطلب رو ادا کنم...ولی توی پست قبل این قسمت از دستم در رفت...بله گل مکسس کاملا شانسی بود و خودشم هم میدونه دوباره نمیتونه تکرار کنه
    اون قسمتی هم که گفتم
    میبنید که تقریبا مثل اون قسمت نقل قول شده شماست و مضاف بر اون اسمایلی هدف اون مطلب رو میرسونه
    اما در کل هر فوتبالی برای خودش یه بتی روی توی فوتبال داره....مثلا اگر به شما بگم استفان الشراوی تکنیکی ترین بازیکن دنیاست شما به عنوان بارسایی سریع مثلا با مسی مقایسه اش میکنی...یا یه رئالی با رونالدو و...
    ایضا همین مقایسه ها(هرچند هم که کاملا اشتباهست و نمیشه از روی اینجور چیزها قیاس گرفت) هم زمانی که از مسی و حرکاتش و... گفته میشه خواه ناخواه انجام میشه
    Last edited by H A M A S; 30-11-2012 at 14:21.

12. 6 کاربر از H A M A S بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Super Moderator Ezel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

اول از همه بگم که من رای خودمو با نام مسی به صندوق انداختم ، در سیستم جدید رای گیری علاوه بر بازیکنان و مربیان و خبرنگاران ، رای مدیران ورزشی انجمن پی سی ورلد هم لحاظ میشه

اما جدای از شوخی ؛

من فکر میکنم اگر اسم این جایزه ، جایزه ی " فصل 2012-2013 " بود مطمئنا رونالدو هم به اندازه ی مسی شایستگی کسب عنوان "مرد فصل 2012-2013" رو داشت ، اما جایزه مربوط به عملکرد یکساله هست ، و نیم فصل اول امسال هم جزو همین سال حساب میشه و مطمئنا تاثیر داره در رای گیری ، جایی که مسی خیلی از رونالدو جلوتر هست چه در عرصه ی ملی و چه در عرصه ی باشگاهی ...

ضمن اینکه از زمان ادغام این دو جایزه و سیستم جدید رای گیری به نظرم رای ها بیشتر روی عملکرد فردی بازیکنان رفته تا موفقیتهای تیمی ، مثلا همین مسی فصل گذشته در لالیگا آقای گل شد و رکورد خارق العاده ی فصل قبل رو رونالدو رو شکوند در این راه ! ، بنا بر این به نظر من انتخاب ها عادلانه تر هست به نسبت سابق ( تاکید میکنم این نظر من هست و میتونه غلط باشه )

دوستمون آرش در صفحات قبلی نقبی زدن به اسکار و ماجرای دی کاپریو و فارست ویتاکر ؛ من هم میخواستم اشاره ای بکنم به اسکار و جایی که ساندرا بولاک در رابطه با نامزدی بانو مریل استریپ گفت که : "آکادمی اسکار نباید هرسال مریل استریپ را نامزد کند. مریل استریپ باید هر سال جایزه بگیرد. اساسا در اسکار باید بخش مریل استریپ داشته باشیم. " ... ، بنابراین منم با نظر دوستمون موافقم که باید برای مسی یک بخش جدا در نظر گرفته بشه

یک نکته ی کلی هم اینکه من فکر میکنم اساسا تا زمانی که رونالدو قبول نکنه که مسی بازیکن بهتری از اون هست ، با این سرخوردگی ها و افت های روحی مواجه خواهد بود ، هر زمان که این موضوع رو تونست قبول کنه میتونه امیدوار بشه که ( با تلاش و پشتکار و استعدادی که ازش سراغ داریم ) مسی رو شکست میده و مجددا بهترین بازیکن سال لقب میگیره ...

14. 12 کاربر از Ezel بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای City 17's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    HEV suit

پيش فرض

همونطور که سینا گفت نامزدی پارسال مورینیو بی دلیل تر از امسال پپ بوده، و درسته من موافقم سه نفر اول باید کونته، دی ماتئو و دلبوسکه می بودند نه پپ و مورینیو ولی خب اینطوری هم نیست که انتخاب پپ اینقدر ناعادلانه تلقی بشه.

اینکه شما قهرمانی در لالیگا رو اینقدر مهم می دونید هم نکته حرف من رو ثابت می کنه، دلیلش فقط و فقط بارساست و این اهمیت بارسا رو نشون می ده که واقعا انتخاب بازیکن های بارسا اینقدر بی ربط نیست و نمیشه بگیم "بارسا که فقط یه جام حذفی برده!!".

در مورد کاسیاس هم به نظر من قطعا امسال در بهترین دورانش نبوده و گرچه موافقم باید در زمانی جزو سه نفر اول می بود، ولی امسال نه (شاید 2010) ولی به خاطر عدم موفقیت رئال رای نمیاورد. به علاوه به نظر من امسال حتی بهترین دروازبان دنیا هم نبود و بوفون و نویر بهتر بودند و درسته در یورو نقش مهمی داشت، نقشش به اهمیت اینیستا در اسپانیا یا بوفون در نایب قهرمانی ایتالیا و لیگ بی شکست یوونتوس و بهترین خط دفاع اروپا نبود.
    با این حساب نظر شما این هست که چون پارسال مورینیو نباید جزو سه نفر برتر قرار می گرفته ، امسال باید گواردیولا جای امثال دی متئو ، کونته ، یورگن کلوپ ، چزاره پراندلی ... رو بگیره!

خب این دقیقا نشون میده که محبوبیت یا شهرت نقش اول رو بازی می کنه و اگه کسی ناعادلانه کاندید بشه اونو باید با یک انتخاب ناعادلانه دیگه ادامه داد...

موافقم کاسیاس فصل های درخشان تری هم داشته و بهترین فصل هاش شاید در زمانی بوده که در اون سال جامی کسب نکرده و یا فقط بک جام رو کسب کرده. اما توی یک سال اخیر تیم اسپانیا قهرمانی در یورو رو مدیون کاسیاس هست ، حتی در ضربات پنالتی مقابل بایرن کاسیاس عالی عمل کرد ، موفقیت در لیگ و سوپرکاپ بماند. اینکه به نظرتون داوید سیلوا یا بوفون مستحق تر بودن حداقل برای من قابل پذیرش نیست.

در مورد کاندیدا و فریاد عدالت و سوال و ...

نامزدی پارسال مورینیو: کوپا دل ری

امسال پپ: کوپا دل ری، سوپر کاپ اسپانیا، سوپر کاپ اروپا و جام جهانی باشگاه ها

بازی و تحلیل تیم های تحت هدایت از نگاه مربیان و بازیکنان بماند
    البته باید اشاره کنیم که سوپرکاپ اسپانیا و سوپرکاپ اروپا در بازه ی زمانی دسامبر تا دسامبر نیستن و گواردیولا جایزه ی مربوط به این دو جام رو سال قبل یکبار دریافت کرده ، مگه اینکه بخوایم دوبار حسابشون کنیم : دی

به علاوه شرایط هر سال متفاوت هست ، امسال با توجه به اینکه مسابقات یورو رو داشتیم دل بوسکه و چزاره پراندلی رو می تونیم در بین کاندیدها داشته باشیم و از طرف دیگه در رده باشگاهی می تونیم مورینیو ، کونته ، دی متئو ، کلوپ و حتی دیگو سیمئونه رو داشته باشیم چون جایزه ها یک جورایی تقسیم شد و هیچ تیمی به طور کامل غالب بر بقیه ی تیم ها نبود.

اما برای جایزه ی سال قبل از اون ، مسابقات مهمی در رده ی ملی نداشتیم و به طبع باید گزینه ها رو از رده ی باشگاهی انتخاب می کردیم ، اما در رده ی باشگاهی اون سال به خاطر موفقیت فوق العاده ای که گواردیولا کسب کرده بود ، لالیگا ، CL ، سوپرکاپ اسپانیا و اروپا ، برنده نهایی مشخص بود ، و به عنوان نفرات بعدی باید دو نفر دیگه از بین تیم هایی که عملکردشون در اون سال به چشم می اومد هم انتخاب میشد که حالا عادلانه یا غیر عادلانه مورینیو انتخاب شد...

قصدم از صحبت هام پایین آوردن ارزش کار گواردیولا نبود ، فقط تاکید روی محبوبیت و نه لزوما عملکرد در طول یک سال بود.

16. 6 کاربر از City 17 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه fr0st's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

داریم در مورد بهترین عملکرد فنی‌ یه بازیکن و مربی‌ صحبت می‌کنیم نه بهترین عملکرد یه تیم، این پاردوکسا تو نظرات مشخص میکنه هنوز ابهاماتی در مورد نحوه انتخاب کاندیداها وجود داره.

در مورد بهترین بازیکن مشخصا مهمترین فاکتور نمایش یک بازیکن تو کلّ فصل هست ممکنه این وسط جوایز تیمی هم تاثیر داشته باشه ولی‌ وقتی‌ این عملکرد این قدر منحصر بفرد میشه دیگه شک و شبهه باقی‌ نمی‌مونه برایه انتخابش. جوایز تیمی اصولاً وقتی‌ لحاظ میشه که عملکرد اکثر بازیکنا مشابه هم باشه و نتونن به یه جمع بندی مقبول برسن در اون صورت اکثر رای دهندهها، جوایز تیمی رو هم لحاظ می‌کنن.

در مورد مربیا مخصوصا این هجمه که اینجا علیه پپ راه افتاده، نگاه اکثر کارشناسا قبل از رسیدن یک تیم به جام نحوه رسیدنش به اون جام هست، درسته پپ تیمش نتونست به فینال لیگ قهرمانان راه پیدا کنه ولی‌ چیزی که مشخص بود این بود که تاکتیک‌های دی متئو نبود که جلو پپ رو گرفت این نا مهربونی و ذات فوتبال بود که روی زشتشو به بارسا نشون داد، تیمی که از هر لحاظ سرتر از چلسی بود نتونست به مرحله بالاتر بره این دلیل نمیشه که پپ رو بازنده تفکرات مربیان بدونیم همونطوری که اکثر بازیکنا و مربی‌ چلسی به این نکته واقف بودن که تو مصاحبه‌ها چه قبل و چه بعد بازی بهش اشاره کردن. مهمترین نکته هم برا کسانی‌ که با فوتبال زندگی‌ می‌کنن جدا از نتایج عملکرد اون تیمشون هست، اگه به سمت نتیجه گرایی بریم در اون صورت مربیانی مثل ونگر، لوو کلا تبدیل به مربیانی معمولی‌ میشن.

18. 3 کاربر از fr0st بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Super Moderator Stream's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Wolf Trap

پيش فرض

با این حساب نظر شما این هست که چون پارسال مورینیو نباید جزو سه نفر برتر قرار می گرفته ، امسال باید گواردیولا جای امثال دی متئو ، کونته ، یورگن کلوپ ، چزاره پراندلی ... رو بگیره!

خب این دقیقا نشون میده که محبوبیت یا شهرت نقش اول رو بازی می کنه و اگه کسی ناعادلانه کاندید بشه اونو باید با یک انتخاب ناعادلانه دیگه ادامه داد...

موافقم کاسیاس فصل های درخشان تری هم داشته و بهترین فصل هاش شاید در زمانی بوده که در اون سال جامی کسب نکرده و یا فقط بک جام رو کسب کرده. اما توی یک سال اخیر تیم اسپانیا قهرمانی در یورو رو مدیون کاسیاس هست ، حتی در ضربات پنالتی مقابل بایرن کاسیاس عالی عمل کرد ، موفقیت در لیگ و سوپرکاپ بماند. اینکه به نظرتون داوید سیلوا یا بوفون مستحق تر بودن حداقل برای من قابل پذیرش نیست.
    حرف من رو عوض نکنید٬ بخونید من چی گفتم: "درسته من موافقم سه نفر اول باید کونته، دی ماتئو و دلبوسکه می بودند نه پپ و مورینیو". نمی دونم چطور نتیجه گرفتید نظر من اونه. صحبت این بود که این اتفاق هم پارسال با شدت بیشتری نفع رئال افتاد و چیز جدیدی نیست. اگه بخوایم از نظر Contribution این افراد به دنیای فوتبال هم قضیه رو بررسی کنیم فکر کنم شکی نباشه که پپ در سال گذشته دفاع سه نفره رو دوباره تعریف و احیا کرد که خودش به دنیای فوتبال کمک بزرگی بوده کاری که مربی دیگه ای در این سال انجام نداده.

ایتالیا موفقیتش رو در یورو بسیار بیشتر مدیون بوفون هست تا اسپانیا مدیون کاسیاس. یوونتوس هم موفقیتش در لیگ و حذفی و سوپرکاپ ایتالیا رو بیشتر مدیون بوفون هست تا رئال مدیون کاسیاس. بهترین خط دفاع اروپا رو هم که یوونتوس داشت. صرفا به خود دروازبانی هم نگاه کنیم فکر نکنم شکی باشه بوفون و حتی نویر سال بهتری رو نسبت به کاسیاس داشتند. من هیچ طوره نمی تونم قبول کنم کاسیاس جزو سه بازیکن برتر سال دنیا بوده٬ مثلا بالاتر از مسی یا رون اینیستا. داوید سیلوا هم سال پیش بعد از اینیستا بهترین هافبک دنیا بود و در یورو هم درخشان بود (با اینکه من موافق بازی کردنش نبودم ) و مهمترین نقش رو در قهرمانی سیتی داشت. پیرلو در یووه هم همینطور.

به هر حال افراد نظرهای مختلفی دارند و خوبی قضیه اینه که به رای گیری گذاشته میشه٬ و میشه همیشه نقد کرد که همه دنیا غیر منطقی تصمیم می گیرن و اگه واقعا این همه مربی و مدیای فوتبال آدم های غیر منطقی هستن٬ فوتبال هم ورزش غیر منطقی میشه و چطور میشه انتظار داشت این یک عنوان بطور "منطقی" به کسی داده بشه!

20. 6 کاربر از Stream بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •