تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: با در نظر گرفتن تمامی مسائل و شرایط موجود, با حضور بانوان در ورزشگاه ها:

راي دهنده
195. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • موافقم

121 62.05%
  • مخالفم

74 37.95%
صفحه 7 از 28 اولاول ... 3456789101117 ... آخرآخر
نمايش نتايج 61 به 70 از 280

نام تاپيک: ممنوعیت حضور بانوان در استاديوم‌های ورزشی

Super Moderator Ezel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

اون عده از دوستان که گزینه مخالف رو زدن مطمئنا جزء اون دسته افرادی هستن که خود را برابرتر از بانوان میدونن و من به شخصه فقط تأسف خودم رو از این بابت اعلام میکنم

اینکه جنسیت مذکر رو دارم جای شرمساری برای خودم میبینم که به خاطر نداشتن کنترل روی خودم ,یک انسان رو گاهی از ساده ترین حقوق اجتماعی خودش منع میکنم.
    بله دوست عزیز طبق دین و قانون رسمی کشور زن ها نصف مردها ارزش دارند
    این دوستان هم از کره مریخ که نیامدن پس حق دارند خود را برتر از زن ها بدانند
    نمیخواستم اینجا پست بدم چون عصبانی هستم
    نتیجه پستم هم مشخصه پاک شدن! اما عیبی نداره مهم امضام هست
    پاینده باشید

tapa talked
    مجددا سلام

مساله اینطوری نیست که دوستان _ و من جمله خود من _ برای برتر بودن جنسیت خودمون به این گزینه رای داده باشیم ؛ این نتیجه گیری و اینطور محکوم کردن و با اطمینان حکم صادر کردن بیشتر از موضع تاب نیاوردن نظر مخالف با نظر خودمون هست به نظرم و از طرفی وارد شدن به این گونه بحثها که نقد تخریبی نظرات شخصی افراد هست از دید من تاپیک رو به بیراهه خواهد کشوند .

با توجه به پست خودم در ص قبل تنها دلیل من برای دادن رای مخالف اینه که در کل فکر میکنم با انجام این کار شأن بانوان گرامی حفظ نخواهد شد ؛

احتمالا با خودمون تعارف نداریم و مطمئنا کسانی که تجربه ی استادیوم رفتن رو دارند با سطح فرهنگی اون محیط آشنایی دارند و متوجه منظور من و سایر دوستانی که بحث کردند خواهند شد ...

2. 7 کاربر از Ezel بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

.:: متفرقه - فنی مهندسی ::. SNOW PATROL's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

مجددا سلام

مساله اینطوری نیست که دوستان _ و من جمله خود من _ برای برتر بودن جنسیت خودمون به این گزینه رای داده باشیم ؛ این نتیجه گیری و اینطور محکوم کردن و با اطمینان حکم صادر کردن بیشتر از موضع تاب نیاوردن نظر مخالف با نظر خودمون هست به نظرم و از طرفی وارد شدن به این گونه بحثها که نقد تخریبی نظرات شخصی افراد هست از دید من تاپیک رو به بیراهه خواهد کشوند .

با توجه به پست خودم در ص قبل تنها دلیل من برای دادن رای مخالف اینه که در کل فکر میکنم با انجام این کار شأن بانوان گرامی حفظ نخواهد شد ؛

احتمالا با خودمون تعارف نداریم و مطمئنا کسانی که تجربه ی استادیوم رفتن رو دارند با سطح فرهنگی اون محیط آشنایی دارند و متوجه منظور من و سایر دوستانی که بحث کردند خواهند شد ...
    ببین دوست عزیز شما وقتی برای کسی تصمیم میگیرید به این معنی هست که خود را برتر و اگاهتر ار اون شخص میدونید درمورد اینکه ما نمیتونم نظرات مخالف رو تاب بیاریم هم بله متاسفانه یا خوشبختانه من در اینگونه موارد که به جای یک نفر دیگه تصمیم گرفته میشه اصلا نمیتونم خودم رو کنترل کنم
    ما هم استادیوم نرفته نیستیم اما هرکس باید بتونه برای خودش تصمیم بگیره
    tapa talked

4. 3 کاربر از SNOW PATROL بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن ادبیات hamid_diablo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    آنجا که عقاب پر بریزد

پيش فرض

سلام

خوب تا اینجا بحثها شیرین و سازنده بود.....

من میگم باید این مسئله رو به دو شکل مورد قضاوت قرار بدیم.یکی تهدیدها .یکی فرصتها
    اینو اول از همه بگم من رای مخالف دادم .اونم به خاطر مسائل فرهنگی و اجتماعی حال حاضر جامعه ما.........وگرنه حضور بانوان حتما موثر میتونه باشه.این مشکل ما و مسئولان ماست که نتونستند پس از مدتها جای مناسب برای حضور بانوان رو تهیه کنند.....شاید ایرادی که از حضور بانوان گرفته میشه اختلاط باشه اما میشه تو هر ورزشگاهی قسمتی رو برای بانوان اختصاص داد تا آزادانه و بدون اینکه حس کنند حداقل تا شعاع 2 متریشون فرد بیمار(روانی)وجود نداره به تشویق تیم محبوب خودش تو هر رشته ای بپردازه

واقعا خیلی برام عجیبه چطور تو دانشگاه و محیط کار و هزار جای دیگه زن و مرد میتونند با هم حضور داشته باشند و مشکلی پیش نیاد اما ورزشگاه ممیزی داره!!!!
    چه خاصیتی تو ورزشگاه هست که باعث میشه حضور بانوان کنسل بشه و اونها رو از دیدن و تشویق کردن تیم محبوبشون منع کنند .اتفاقا حس میکنم بانوان به خاطر احساساتی بودن و همچنین روح لطیفشون میتونند باعث رونق بازیهای مختلف ورزشی بشن....

کار اولی که مسئولین باید الان انجام بدن درست کردن محیطی بدون خشونت و آزار و اذیت کلامی و پرخاشگرانه تو ورزشگاهاست.....
    فکر نکنم تا محیط مردانه ورزشگاها درست بشه بتونیم بانوان رو در کنار آقایون تو ورزشگاها ببینیم طوری که هر دو جنس بعد از دیدن ماسبقه این رقبت رو داشته باشد که دفعه بهد هم به ورزشگاه بیان.من خودم بعد از 2 بار رفتن به ورزشگاه ازادی از هر چی ورزشگاه بود حالم به هم خورد....هم از نظر امکانات هم از نظر شعور عده ای که اسم تماشاگر رو یدک میکشن

6. 6 کاربر از hamid_diablo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای SamGun's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    تهـــــــــــــــــران

پيش فرض

مجددا سلام

سلام سروش جان

سروش عزیزم موضوع تخریب تاپیک و یا انحراف تاپیک ها در کل یک موضوع جدا ناپذیر از انجمن هست و من به شخصه تو 9 سال فعالیتی که تو انجمن ها داشتم این امکان شدنی نبوده که بحث رو به یک چهارچوب خشک و در حد سوال و جواب قطعی ختم بشه
    و یا ختمش بکنیم !

چه بسا تو همین فروم در تاپیک هایی مسائلی رو پیش رو کشیدیم و به چالش کشیدیم که در انتها به اثبات موضوعات خارج از بحث تاپیک امامرتبط با تاپیک ختم شد .

ببینید موضوع عقیده , اعتقاد , باور , نظر و ... تماما موضوعاتی هستن که حول محور موضوعات نسبی میگردن که نمیشه اینجا بحث رو باز کرد .
    اما ما اینجا داریم با موضوعات مطلق حرف میزنیم ! داریم با حق بحث رو مطرح میکنیم !
    زن یک حقیقته ! مرد هم یک حقیقه !
    من نمیدونم دوستان چطوری به وجود یک موجود حق به صورت نسبیگرا برخورد میکنن !!
    ما تو جهان چیزی به عنوان خوب و بد به صورت مطلق نداریم ! اصلا هیچ خوب و بدی وجود نداره ! تمام هنجار های تعریف شده بر اساس فرهنگ محیطی هستن .
    نگاه یک نامحرم در ایران گاهی به خشونت های فیزیکی منجر میشه اما در فرهنگ اسکیمو ها همخوابگی با مهمان برای پذیرایی هنجار به حساب میاد !
    ببینید همیشه ما فقط داریم صورت مسئله رو لاک میگیریم , جایگاه مناسب نداریم پس بانوان نرن , چون نمیتونیم به چیزی غیر از مسائل زیر شکم فکر کنیم باید بانوان رو در حاله ای از پارچه های زخیم و تیره مدفون کنیم تا از شر ما در امان باشن ! که البته ذهن خراب تجسم خودش رو تو هر حالتی باز انجام میده.

یکم به جای جزئی نگری های بی استفاده کلی نگر تر باشیم مشکلات زودتر حل خواهد شد

سلام

خوب تا اینجا بحثها شیرین و سازنده بود.....

من میگم باید این مسئله رو به دو شکل مورد قضاوت قرار بدیم.یکی تهدیدها .یکی فرصتها
    اینو اول از همه بگم من رای مخالف دادم .اونم به خاطر مسائل فرهنگی و اجتماعی حال حاضر جامعه ما.........وگرنه حضور بانوان حتما موثر میتونه باشه.این مشکل ما و مسئولان ماست که نتونستند پس از مدتها جای مناسب برای حضور بانوان رو تهیه کنند.....شاید ایرادی که از حضور بانوان گرفته میشه اختلاط باشه اما میشه تو هر ورزشگاهی قسمتی رو برای بانوان اختصاص داد تا آزادانه و بدون اینکه حس کنند حداقل تا شعاع 2 متریشون فرد بیمار(روانی)وجود نداره به تشویق تیم محبوب خودش تو هر رشته ای بپردازه

واقعا خیلی برام عجیبه چطور تو دانشگاه و محیط کار و هزار جای دیگه زن و مرد میتونند با هم حضور داشته باشند و مشکلی پیش نیاد اما ورزشگاه ممیزی داره!!!!
    چه خاصیتی تو ورزشگاه هست که باعث میشه حضور بانوان کنسل بشه و اونها رو از دیدن و تشویق کردن تیم محبوبشون منع کنند .اتفاقا حس میکنم بانوان به خاطر احساساتی بودن و همچنین روح لطیفشون میتونند باعث رونق بازیهای مختلف ورزشی بشن....

کار اولی که مسئولین باید الان انجام بدن درست کردن محیطی بدون خشونت و آزار و اذیت کلامی و پرخاشگرانه تو ورزشگاهاست.....
    فکر نکنم تا محیط مردانه ورزشگاها درست بشه بتونیم بانوان رو در کنار آقایون تو ورزشگاها ببینیم طوری که هر دو جنس بعد از دیدن ماسبقه این رقبت رو داشته باشد که دفعه بهد هم به ورزشگاه بیان.من خودم بعد از 2 بار رفتن به ورزشگاه ازادی از هر چی ورزشگاه بود حالم به هم خورد....هم از نظر امکانات هم از نظر شعور عده ای که اسم تماشاگر رو یدک میکشن
    فقط جملات هایلایت شده رو بررسی میکنم :

مورد اول

خاصیت فنر بازگشت به جایگاه تعادل هست , در وضعیت کشش و افزایش طول به میزان کشش تمایل به بازگشت بیشتر خواهد شد مگر در شرایط خارج از حد تحمل که باعث از بین رفتن خاصیت تعادلی میشه که این مشکل داره در جامعه ما واقعا صورت میگیره ! تفکیک های جنسیتی گوناگون داره حد تعادل رو از بین میبره و در واقع وقتی اون خاصیت از بین بره شما نباید انتظار رفتار متعادل رو داشته باشی !

مورد دوم

تاحالا به تفاوت های رفتاری بین سال های دبیرستان و دانشگاه فکر کردی شما ؟ مطمئنا بله

رابطه 2 جنس در دوران دبیرستان هیچ سنخیتی با رابطه همین 2 جنس در دانشگاه نداره !! در صورتی که هیچ تفاوت فیزیکی و یا شیمیایی در طول یک سال به این میزان نمیتونه تفاوت رفتاری ایجاد کنه !
    بلکه شما ملزم شدی و به این باور رسیدی که حضور جنسی دیگر یه امر جداناپذیر هست و باید قبول کرد. این مسئله در برابر ما هم صدق میکنه.
    ملزم شدن شما در دانشگاه و هر محیط کاری و فرهنگی که زن اثبات شده باشه و حضور حتمی داشته باشه حس مالکیت رو از بین میبره .
    Last edited by SamGun; 31-10-2012 at 23:00.

8. 9 کاربر از SamGun بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز شـیـفــو's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    تهران | Tehran

پيش فرض

اصلا کی همچین تصمیمی گرفته که خانوما نیان تو ورزشگاه ؟ شاید هم چه کسانی ؟
    حتما صلاح کار رو در این دیدند ، من هم مخالفم بخاطر خیلی مسائل .

10. 2 کاربر از شـیـفــو بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Super Moderator Ezel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

ببین دوست عزیز شما وقتی برای کسی تصمیم میگیرید به این معنی هست که خود را برتر و اگاهتر ار اون شخص میدونید درمورد اینکه ما نمیتونم نظرات مخالف رو تاب بیاریم هم بله متاسفانه یا خوشبختانه من در اینگونه موارد که به جای یک نفر دیگه تصمیم گرفته میشه اصلا نمیتونم خودم رو کنترل کنم
    ما هم استادیوم نرفته نیستیم اما هرکس باید بتونه برای خودش تصمیم بگیره
    tapa talked
    دوست عزیز :

اینجا بحث تصمیم گیری در کار نیست و ما هم در اون جایگاهی نیستیم که تصمیم گیری کنیم در این رابطه ؛ یک نظر سنجی ساده هست و بحث پیرامون دلایل نظر موافق یا مخالف و من فکر نمیکنم دوستانی که رای منفی دادند هم به خاطر "خود برتر بینی" و یا "خود آگاه تر بینی" ( لفظ مطلق صفت برتر ) بوده باشه ...

ضمن اینکه الان نسبت تقریبا یک به دو برقرار هست به نفع موافقین در این نظرسنجی ؛ من پیشنهاد میکنم صرف تکیه کردن به نظر مخالف نتیجه گیری نکنید و برچسب نزنید به دوستان و دلایل نظرات مخالف دوستان رو هم بررسی کنید ( یا اگر بررسی کردین یکبار دیگه با دقت بیشتری بررسی کنید )

طبیعتا محروم کردن افراد از حقوق مدنی خودشون مذموم و محکومه اما کلید باز شدن درب های استادیوم های فوتبال به روی بانوان در دست خود بانوان نیست متاسفانه بلکه به مجوزی معتبر از بالاترین مراجع و مسئولان نیاز داره ...

سلام سروش جان

سروش عزیزم موضوع تخریب تاپیک و یا انحراف تاپیک ها در کل یک موضوع جدا ناپذیر از انجمن هست و من به شخصه تو 9 سال فعالیتی که تو انجمن ها داشتم این امکان شدنی نبوده که بحث رو به یک چهارچوب خشک و در حد سوال و جواب قطعی ختم بشه
    و یا ختمش بکنیم !
    به قولی : "ما برای مبارزه با همین روحیه وارد صحنه شدیم و احساس خطر کردیم "

ببینید موضوع عقیده , اعتقاد , باور , نظر و ... تماما موضوعاتی هستن که حول محور موضوعات نسبی میگردن که نمیشه اینجا بحث رو باز کرد .
    اما ما اینجا داریم با موضوعات مطلق حرف میزنیم ! داریم با حق بحث رو مطرح میکنیم !
    زن یک حقیقته ! مرد هم یک حقیقه !
    من نمیدونم دوستان چطوری به وجود یک موجود حق به صورت نسبیگرا برخورد میکنن !!
    حقیقت وجودی مرد و زن غیرقابل انکار نیست اما بحث بر سر شرایط محیطی - تربیتی - اجتماعی - فرهنگی و تاریخی ای هست که متاسفانه کفه ی ترازو به طرز عجیبی به سمت مردان سنگینی میکنه از لحاظ محیا بودن موارد فوق /

از نظر من تنها جایی که میشه مطلق در نظر گرفت و از برابری کامل حقوق جنسیتها سخن گفت آرمانشهر اسکینر خواهد بود متاسفانه !

این کفه ی ترازو در برخی جاها خیلی یکطرفه به سود مردان هست و در برخی جاها خیر ( باز هم در کمال تاسف ) ؛ عوامل موثر در تبعیض های جنسیتی هم به جای خود جای بحث داره به خصوص در کشور خودمون /
    +
    نکته ی مهمی هم که خودت اشاره کردی بحث تفاوتهای فرهنگیه که واقعا ما از هیچ نظری قابل قیاس نیستیم با بسیاری از جاهایی که مثال آورده میشه ...

12. 10 کاربر از Ezel بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

.:: متفرقه - فنی مهندسی ::. SNOW PATROL's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

دوست عزیز :

اینجا بحث تصمیم گیری در کار نیست و ما هم در اون جایگاهی نیستیم که تصمیم گیری کنیم در این رابطه ؛ یک نظر سنجی ساده هست و بحث پیرامون دلایل نظر موافق یا مخالف و من فکر نمیکنم دوستانی که رای منفی دادند هم به خاطر "خود برتر بینی" و یا "خود آگاه تر بینی" ( لفظ مطلق صفت برتر ) بوده باشه ... ...
    بله دوست عزیز ما درجایگاه تصمیم گیری نیستیم اما من از شما یک سوال دارم ایا رای منفی و مخالف شما به این معنی نیست که اگر اگر شما در جایگاه تصمیم گیری بودید بازهم همین تصمیم رو میگرفتید؟

tapa talked

14. 4 کاربر از SNOW PATROL بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کـاربـر بـاسـابـقـه M . Sayid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

چرا نمی تونیم به نظر همدیگه احترام بزاریم ؟ چرا هر کی مثه ما فکر نمی کنه داره اشتباه می کنه و باید هزار تا دلیل بیاریم که به این خاطر و اون دلیل و اون یکی مورد و مساله اون آدم این تصمیمو گرفت !! به جای توجیه نظر مخالف یاد بگیریم که لزوما همه مثل ما فکر نمی کنند !!

مثلا جو استادیوما خیلی در جهت اشاعه فرهنگ مثبت کارآمده که بخواییم پرترش کنیم ؟

16. این کاربر از M . Sayid بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    تهـــــــــــــــــران

پيش فرض

چرا نمی تونیم به نظر همدیگه احترام بزاریم ؟ چرا هر کی مثه ما فکر نمی کنه داره اشتباه می کنه و باید هزار تا دلیل بیاریم که به این خاطر و اون دلیل و اون یکی مورد و مساله اون آدم این تصمیمو گرفت !! به جای توجیه نظر مخالف یاد بگیریم که لزوما همه مثل ما فکر نمی کنند !!

مثلا جو استادیوما خیلی در جهت اشاعه فرهنگ مثبت کارآمده که بخواییم پرترش کنیم ؟
    چند خطی که توضیح دادم در رابطه با همین صحبت ها بود که دیگه لازم به تکرار نمیدونم

در کل بحث بنده متمرکز رو موضوع این تاپیک نبود به جزء اشاراتی جزئی.

18. این کاربر از SamGun بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    تهـــــــــــــــــران

پيش فرض

به قولی : "ما برای مبارزه با همین روحیه وارد صحنه شدیم و احساس خطر کردیم "

حقیقت وجودی مرد و زن غیرقابل انکار نیست اما بحث بر سر شرایط محیطی - تربیتی - اجتماعی - فرهنگی و تاریخی ای هست که متاسفانه کفه ی ترازو به طرز عجیبی به سمت مردان سنگینی میکنه از لحاظ محیا بودن موارد فوق /

از نظر من تنها جایی که میشه مطلق در نظر گرفت و از برابری کامل حقوق جنسیتها سخن گفت آرمانشهر اسکینر خواهد بود متاسفانه !

این کفه ی ترازو در برخی جاها خیلی یکطرفه به سود مردان هست و در برخی جاها خیر ( باز هم در کمال تاسف ) ؛ عوامل موثر در تبعیض های جنسیتی هم به جای خود جای بحث داره به خصوص در کشور خودمون /
    +
    نکته ی مهمی هم که خودت اشاره کردی بحث تفاوتهای فرهنگیه که واقعا ما از هیچ نظری قابل قیاس نیستیم با بسیاری از جاهایی که مثال آورده میشه ...

ما به حدود تعادل هم راضی هستیم مطلق پیش کش همه ما .

من تاحالا نتوسنتم مسئله ای رو بی ربط به موضوعی قلمداد کنم در واقع دنیا یک توپ زنجیره به هم آویز شده هست.

ریشه یابی کنیم درست میشه.

20. 2 کاربر از SamGun بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •