فیلم ایرانیه دیگه این عروسیه حتما باید تهش باشه وگرنه نمیشه. این یکی هم خواهرش کردن رفت![]()
فیلم ایرانیه دیگه این عروسیه حتما باید تهش باشه وگرنه نمیشه. این یکی هم خواهرش کردن رفت![]()
مگه مشكلي داره آخر فيلم عروسي باشه....
حتما بايد آخر يه فيلم يه اتفاق خيلي نادر بيوفته تا فيلم كار خوبي باشه..
يعني اگه يه فيلم تهش عروسي باشه دليل بر ضعيف بودنشه..........
ســـلام..
سريال كه عــاليه....من كه به شخصه سريالي دنبال نميكنم اين يكي رو يه قسمتش هم از دست ندادم...واقعا يه خسته نباشيد به تيم نويسندگي بايد بگيم...
اما اين قسمت صدا و سيما يه كارايي كرد....چند دقيقه پاياني...اونجايي كه ناصر برگشته بود خونشون....ديدم يه تيكه از سر مرجانه گلچين تار شده(محو هست)....حدس ميزنم حتما شال اش نازك بوده....مو هاش.....يا شايد گوشش مشخص بوده...........اگه ميتونستن حذف اش ميكردن....حتما نتونستن.....خيلي اين كارهاشون ضايع اس...
![]()
بله دلیل به ضعیف بودنش هست
send from my open source device
با چه سنگ محكي اينو سنجيدين!!!!!!!!!!!!!!
معلومه که دلیل بر ضعیف بودنش نیست. این یه جورایی اثر انگشت فیلم های ایرانی.
از این اثر انگشت ها تو سینمای هالیود هم زیاده. الان بگم بحث به حاشیه کشیده میشه خود میثم میاد می ترکونتمون![]()
شاید برادر نیستن ولی فامیل نزدیکن مثل پسرخاله یا دایی و خواهر زاده واسه همین فامیلیهشون یکی نیست ولی خیلی شبیهن.
مدت ها بود پای سریال های ایرانی نشسته بودم!
واقعاً عالیه.
این دیالگ امشب عالی بود:
داود خطاب به بازپرس:دست رو من بلند کنی زنگ می زنم به 110![]()
اومدم تعریف کنم از سریال دیدم همه دوستان تعریف کردن....ولی واقعا من و خانوادم کلی میخندیم پای این سریال و روحیمون عوض میشه...مثل قرص ضد افسردگی میمونه .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)