تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 7 از 8 اولاول ... 345678 آخرآخر
نمايش نتايج 61 به 70 از 72

نام تاپيک: تحصیل در رشته ی زبان انگلیسی/ Studying English at university

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

ممنون از جوابت . حالا من اگه توی فوق لیسانس گرایش آموزش بخونم بعدا میتونم واسه دکترا حالا چه تو خارج چه توی ایران گرایش ادبیات رو ادامه بدم ؟
    منظورتون از فاند همون گرفتن پذیرش توسط دانشگاه های خارجی و متقبل شدن هزینه توسط اون ها هست دیگه ؟
    یعنی آموزش و تدریس زبان در کشور های اروپایی کاربردی نداره ؟ یا کلا موضوعات تحقیقی

داره خودمونی میشه Zero Hour's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2013
    محل سكونت
    The Matrix

پيش فرض

ممنون از جوابت . حالا من اگه توی فوق لیسانس گرایش آموزش بخونم بعدا میتونم واسه دکترا حالا چه تو خارج چه توی ایران گرایش ادبیات رو ادامه بدم ؟
    منظورتون از فاند همون گرفتن پذیرش توسط دانشگاه های خارجی و متقبل شدن هزینه توسط اون ها هست دیگه ؟
    یعنی آموزش و تدریس زبان در کشور های اروپایی کاربردی نداره ؟ یا کلا موضوعات تحقیقی
    ولا باید ببنیی دانش زبانی در چه حد هست. چون ادبیات اون هم در یک دانشگاه انگلیسی خوندن اون هم در مقطع دکترا ، خوب مسلما سخت هست. تازه تو ایران هر کی لیسانس ادبیات داره ارشد رو میره آموزش میخونه. میدونی خوندن ادبیات مستلزم مطالعه بسیار زیاد و دانش ادبی گسترده ای هست. من خودم لیسانسم کامپیوتر رو در 22 سالگی گرفتم. الان حدود دو سال هست که دارم ادبیات انگلیسی میخونم دوباره از مقطع کارشناسی شروع کردم به خوندن. در حالیکه میتونستم برم ارشد زبان شرکت کنم. ولی خوب اینکار رو نکردم. چون علاقم به ادبیات بسیار زیاد هست و میدونستم که با اون دانش زبانی تو ارشد ادبیات موفق نیستم. موضوعات تحقیقی حرف اول رو میزنه. حتی در زمینه آموزش . اگه منظورت از خارج مالزی و هند و اینجورجاهاست که قضیه فرق میکنه. در کشور های اروپایی و امریکا هم میتونی به عنوان مدرس استخدام بشی. مثل همین کاری که الان آپولونیا کالج داره میکنه. مدرس استخدام میشی و میای به عنوان مثال به دانشجوهای ایرانی که تازه پذیرش شدن و از نظر سطح زبانی در سطح نرمال نیستن آموزش میدی.

3. 2 کاربر از Zero Hour بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

سلام یه پیغام خصوصی براتون فرستادم.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

سلام بچه ها به نظرتون برای ارشد آموزش زبان بسته های آموزشی کدام موسسه بهترند ؟ ماهان یا مدرسان شریف ؟

تاريخ عضويت
    May 2013
    محل سكونت
    The Matrix

پيش فرض

سلام بچه ها به نظرتون برای ارشد آموزش زبان بسته های آموزشی کدام موسسه بهترند ؟ ماهان یا مدرسان شریف ؟
    یه چند تا نکته فقط بگم: ببینید از هر نوع منبعی که شما بتونید استفاده کنید، اون منیع میشه عالی. حتی یه تیکه از روزنامه تهران تایمز رو که به شیشه اتاق چسبوندین. فقط باید مطالعه داشته باشین و مطالع داشته باشین و مطالعه داشته باشین. دوم اینکه بستگی داره کجا میخواین قبول بشین. اگه دانشگاه آزاد و یا پیام نور مد نظرتون هست که اصلا نیاز به موسسه نداره. پول گرانبهاتون رو حروم میکنید. اگه سراسری میخوان قبول بشین که بسته های آموزش معجزه که نمیخوان بکنن. باید قبلش درس رو خوب بفهمید.
    در کل هر دو موسسه خوب هستن چون بیشتر اساتیدی که بسته های آموزش رو طرح میکنند یکی هستن!!!!!

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

نه ازاد یا پیام نور اگه میخواستم برم که پنج دقیقه هم مطالعه نمی کردم

من واسه تخصصی ها بیشتر منظورم هست . چون وقت خوندن رفرنس هاشون ندارم و ومیخوام از روی کتب کمک اموزشی و چکیده مطالعه داشته باشم.واسه همین پرسیدم که کدوم یکی بهتره

تاريخ عضويت
    May 2013
    محل سكونت
    The Matrix

پيش فرض

نه ازاد یا پیام نور اگه میخواستم برم که پنج دقیقه هم مطالعه نمی کردم

من واسه تخصصی ها بیشتر منظورم هست . چون وقت خوندن رفرنس هاشون ندارم و ومیخوام از روی کتب کمک اموزشی و چکیده مطالعه داشته باشم.واسه همین پرسیدم که کدوم یکی بهتره
    هر دوتاشون یکیه...زیاد ذهنت رو درگیر کیفیتشون نکن. بیشتر تبلیغات وگرنه هر دو در یک سطحن.

9. این کاربر از Zero Hour بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

خب یعنی پیشنهاد شما منابع رفرنس برای دروس تخصصی هست یا چیز دیگه ای ؟!

در آغاز فعالیت melika n's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2013
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

من در حال حاضر حقوق دانشگاه پیام نور میخونم دو ترم گزروندم ولی به دلیل دوری و سختی رفت امد از تهران به کرج میخوام ولش کنم متاسفانه میهمان و انتقالی به تهرانم امکان پذیر نیست رشته ی زبان وادبیات انگلیسی ازاد تهران پارسال قبول شدم نرفتم دانشگاه ازاد موافقت کرده در صورتی که شهریه یک سال رو پرداخت کنم پذیرفته میشم کسی هست که این رشترو(زبان و ادبیات انگلیسی ) خونده باشه؟سخته؟کسی پیشنهادی داره؟در ضمن من خیلی به زبان علاقه دارم اینده ی شغلیم خیلی واسم مهم نیست هیچ موقع کلاس زیان و... نرفتم اما نمرات زبانم همیشه عالی بود از العان میخوام شروع کنم برا تقویت مکالمم کلاس برم کدوم اموزشگاه بهتره ؟؟ به نظرتون میتونم تو این رشته موفق باشم ؟راستش میترسم در حد بقیه نباشم چون خیلیا کلاسای زبان رو از بچگی میرفتن و من....

حـــــرفـه ای A M ! N's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    Under the weeping moon

پيش فرض

من در حال حاضر حقوق دانشگاه پیام نور میخونم دو ترم گزروندم ولی به دلیل دوری و سختی رفت امد از تهران به کرج میخوام ولش کنم متاسفانه میهمان و انتقالی به تهرانم امکان پذیر نیست رشته ی زبان وادبیات انگلیسی ازاد تهران پارسال قبول شدم نرفتم دانشگاه ازاد موافقت کرده در صورتی که شهریه یک سال رو پرداخت کنم پذیرفته میشم کسی هست که این رشترو(زبان و ادبیات انگلیسی ) خونده باشه؟سخته؟کسی پیشنهادی داره؟در ضمن من خیلی به زبان علاقه دارم اینده ی شغلیم خیلی واسم مهم نیست هیچ موقع کلاس زیان و... نرفتم اما نمرات زبانم همیشه عالی بود از العان میخوام شروع کنم برا تقویت مکالمم کلاس برم کدوم اموزشگاه بهتره ؟؟ به نظرتون میتونم تو این رشته موفق باشم ؟راستش میترسم در حد بقیه نباشم چون خیلیا کلاسای زبان رو از بچگی میرفتن و من....
    درود..

من دانشجوی پیام نور بودم خودم و کاملن میتونم بفهمم چه شرایطی رو دارید میگذرونید توی این به اصطلاح دانشگاه!! اگه به هرطریقی امکانش رو دارید تا این ابتدای کارتون هستید از خیر پیام نور بگذرید برید یه دانشگاه ! علمی کاربردی و آزاد خب قطعن خوبن هردو..

رشته ی زبان و ادبیات انگلیسی در موردش توی این تاپیک بحث شده ، توی این رشته مهارتهای ادبی و هنری هم با زبان انگلیسی آمیخته شده مث شعر سازی و .... اگه باهاش مشکلی ندارید بخونید.

من خودم ترجمه رو بیشتر دوست دارم... این رو هم نگید که فلانی از بچگی کار کرده و فلان... شما از هروقت که بخواید میتونید موفق باشید خصوصن اینکه من یه علاقه ی بالایی رو در شما میبینم که این خودش از همه چیز مهم تره. اگر شما علاقه داشته باشید موفق میشید بدون شک.

13. 2 کاربر از A M ! N بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •