من لپ تاپ hp 4540s دارم و درایورهای کارت گرافیک و وایرلسش رو اصلا نمی تونم پیدا کنم. سایت خود اچ پی هم که کلا خیلی تعطیله
ممنون میشم کمک کنید و بگید درایورهای این دو قطعه رو چه جوری میتونم دانلود کنم..
موفق باشید
من لپ تاپ hp 4540s دارم و درایورهای کارت گرافیک و وایرلسش رو اصلا نمی تونم پیدا کنم. سایت خود اچ پی هم که کلا خیلی تعطیله
ممنون میشم کمک کنید و بگید درایورهای این دو قطعه رو چه جوری میتونم دانلود کنم..
موفق باشید
asus k52jc کلید های ترکیبی fn کار نمیکند از سایت ایسوس ATKPackage_WIN7_32_WIN7_64_z100007 گرفتم با زهم کار نمیکنه؟؟؟؟؟؟؟
سلام دوست عزیز
من برنامه Slim drivers درایورای لب تابمو دانلود کردم. به صورت اتو نصب شد!
می خوام بدونم این فایلا رو بعد دانلود کجا ذخیره میکنه که من دفعات بعد که ویندوزم رو عوض کردم مجبور نشم دانلود کنم!
ممنونم
ba salam driver graphic gefoorce 310 m baraye lap top sony vaio vpccw2dgx/b ro baraye win 7 32bit peida nakardam
rahnamai konid
سلام من لپتابم msi ge620dx هست.وقتی میخام بایوس اپدیت کنم این ارور میده : bios is write-protected میشه راهنمایی کنید.چطوری میشه مشکل حل کرد
سلام ممنون از سایت خوبتون
من لپ تاپ سونی وایو VPCCW2DGX/B دارم ویندوز7 64 بیتی بود تغییرش دادم به 32 بیتی حالا کلید های Fn و نیز قسمت ایکون بالانس انرژی کار نمی کنه از سایت شرکت سونی نمی دونم کدوم قسمت برنامه رو دانلود کنم چون اونا واسه 64 بیتی هستش واونارو نصب می کنم لپ تاپ هنگ مکنه ممنون می شم راهنمایی کنید
سلام لپ تاپ من hp pavilion dv4-2100 هست هرجا گشتم درايورهاش رو پيدا نكردم
عزيزي هست مرا راهنمايي كند؟
سلام مدل لب تابم ASUS X52J هست تا سایت ASUS که می رم مدلهای دیگری هستند مثل ASUS X52JC یا مدلهای B یا E و مدلهای دیگر در صورتی که مدل لب تاب من آخرش با J تموم می شه و نمی تونم درایورها رو دانلود کنم چاره چیست لطفا راهنمایی کنید
دوستان با عرض پوزش به دلیل تاخیر از برنامه slim drivers استفاده کنید این برنامه با استفاده از اینترنت درایورهارا اتو شناسایی و نصب میکند و حجم بسیار کمی دارد اما اگر درایور جدا میخواهید به سایت یک درایور - درایور چیست و سایت های خارجی و سایت سازنده لپتاپتون سر بزنید بعضی از مدلها خلاصه روی دستگاه نوشته شده اند برای فهمیدن نام کامل انها با ویندوز سون rate بگیرید سپس میتوانید مشخصات کامل را ببنید
دوستان لپتاپ های جدید معمولا درایور 32بیتی ندارن دنبالش نگردید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)