فرگوسن: برای موفقیت در چمپیونزلیگ باید مراقب مدافعان مان باشیم
یونایتدها فصل گذشته با شکست در آخرین دیدار مرحله گروهی مقابل بازل، از دور رقابت های کنار رفتند؛ دیداری که نمانیا ویدیچ در آن آسیب دید و ادامه فصل را از دست داد.
سایت گل- سر الکس فرگوسن، سرمربی منچستریونایتد، معتقد است اگر مدافعان اصلی تیمش مصدوم نشوند، مانند فصل گذشته در همان مرحله گروهی از لیگ قهرمانان حذف نخواهند شد.
یونایتدها فصل گذشته با شکست در آخرین دیدار مرحله گروهی مقابل بازل، از دور رقابت های کنار رفتند؛ دیداری که نمانیا ویدیچ در آن آسیب دید و ادامه فصل را از دست داد.
این در حالی است که شاگردان فرگوسن پیش از آن، در سه فصل پیاپی به فینال چمپیونزلیگ رسیده بودند و فرگوسن معتقد است مصدومیت پیاپی مدافعان یکی از دلایل اصلی ناکامی این تیم بود.
او در گفتگو با خبرنگاران گفت:" مسئله کلیدی برای ما این است که مدافعان مان را آماده نگه داریم. من واقعا به این باور دارم زیرا در دو- سه سال گذشته به دلیل مصدومیت مدافعان مان روزهای سختی داشتیم.
اما اگر آنها آمادگی شان را حفظ کنند، ما فرصت بهتری خواهیم داشت. به ویژه اینکه ما در خط حمله هم بسیار قوی شده ایم و این می تواند نتایج بهتری برای ما رقم بزند.
در حال حاضر کریس اسکمالینگ و فیل جونز مصدوم هستند و من تنها سه مدافع آماده در مرکز خط دفاع دارم. اگر حداقل دو نفر از آنها تا پایان فصل مصدوم نشوند، خیلی خوشحال خواهم شد؛ اتفاقی که در دو- سه سال اخیر رخ نداد."
سرمربی اسکاتلندی همچنین در مورد دیدار امشب مقابل گالاتاسرای گفت:" ما نمی خواهیم مانند فصل گذشته بی دقت باشیم و ترکیبی که مقابل گالاتاسرای انتخاب خواهم کرد، این را نشان می دهد.
فکر می کنم همه موافق باشند که ما در دو دیدار خانگی مان در فصل گذشته چمپیونزلیگ بی دقت بودیم."
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
2012/9/19
ویلانووا: از حالا به فینال ومبلی فکر نمی کنیم
بارسا امشب در اولین دیدارش در رقابت های این فصل لیگ قهرمانان مقابل اسپارتاک مسکو قرار خواهند گرفت و تیتو تیم اونای امری را حریفی سرسخت و قدرتمند توصیف کرد.
سایت گل- تیتو ویلانووا، سرمربی بارسا، تاکید کرد که علی رغم اینکه بسیاری آبی و اناری ها را یکی از مدعیان قهرمانی این فصل چمپیونزلیگ می دانند، تیمش در حال حاضر تنها روی بازی مقابل اسپارتاک مسکو تمرکز دارد.
بارسا امشب در اولین دیدارش در رقابت های این فصل لیگ قهرمانان مقابل اسپارتاک مسکو قرار خواهند گرفت و تیتو تیم اونای امری را حریفی سرسخت و قدرتمند توصیف کرد.
او در گفتگو با خبرنگاران گفت:" خیلی زود است به فینال ومبلی فکر کنیم. در چمپیونزلیگ هر تیمی می تواند تیم دیگر را شکست دهد. هیچ دیدار آسانی وجود ندارد.
چمپیونزلیگ اساسا در کنار لالیگا، مهمترین رقابت ها برای ماست. اولین دیدار بسیار مهم است. به همین خاطر باید بهترین بازی مان را ارائه بدهیم.
دیدار دشواری خواهد بود. اسپارتاک حریف راحتی نیست. آنها تیم دینامیکی هستند که به دنبال موفقیت اند. ما همیشه مقابل تیم های اونای امری به مشکل می خوریم. او همیشه انتخاب های شجاعانه ای انجام می دهد. مطمئنم که آنها ما را تحت فشار خواهند گذاشت."
سرمربی جدید آبی و اناری ها همچنین در مورد فشارهایی که در پست جدیدش احساس می کند، گفت:" فشاری که احساس می کنم از سوی خودم است؛ نه از سوی بقیه.
پویول مصدوم است و واضح است که ماسچرانو و پیکه نمی توانند در هر دیدار برای ما بازی کنند. باید شرایط جوردی آلبا و الکسیس سانچس را نیز در نظر بگیریم."
تیتو تاکید کرد که بازیکنان تیمش به خاطر شروع خوب در رقابت های فصل جدید لالیگا مغرور نشده اند.
" فکر نمی کنم بازیکنان مغرور شده باشند.آنها به این پیروزی ها عادت دارند."
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
2012/9/19