15 روز دیگه عرضه جهانی میشه .
10 روز دیگه ایرانه !!!مثل S III
البته جدای از شوخی گفتن هفته اول اکتبر . ممکنه 7 اکتبر عرضه بشه !!
15 روز دیگه عرضه جهانی میشه .
10 روز دیگه ایرانه !!!مثل S III
البته جدای از شوخی گفتن هفته اول اکتبر . ممکنه 7 اکتبر عرضه بشه !!
من از الان حساب کردم 1ماه دیگه میاد
شما از 15 روز دیگه حساب کردید که 10 روز دیگه میاد
چه فرقی داره
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2
منظور من اين بود كه زودتر از عرضه جهاني وارد ايران ميشه . گفتم مثل SIII . اگر يادتون باشه SIII هم چند روز مونده به عرضه جهانيش توي ايران و دوبي فروش داشت كه توي همين فروم همه ميگفتن اين گوشي ها داره از كجا مياد ؟!!!
فعلاً قیمت s3 گارانتی دار به 1.5 رسیده. مطمئنم not2 در بدو ورودش زیر 2 ت نخواهد بود.
دوستان یه سوال: اگه یکنفر بخواد بذارش توی کیف کمری، اونوقت کیف کمری درست و حسابی که فشار نیاره روی گوشی براش وجود داره یا نه؟! من از توی جیب گذاشتن بدم میاد!شاید نمونه هایی باشه که کشور دوست و برادر : چین زودتر از نمونه های کره ای فرستاده بازار!
Last edited by Legacy's; 19-09-2012 at 15:16.
خیلی خنده داره میشه به کمر بستن .. اصلا فکرش هم نکن..
سر نوت اینقدر مسخرمون کردن که نگو ! تو اتوبوس و تاکسی هم که اصلا نمی شد از جیب درش بیاری !!
در کل اصلا به عنوان گوشی روش حساب نکن. من بعد 6 ماه استفاده از نوت این رو بهت می گم ! بیشتر تبلته تا گوشی ، یه دستی هم اصلا نمیشه باهاش کار کرد
توی جیب گذاشتن که ریسک بیرون افتادنش رو بشدت بالا میبره! نه میتونی بدوی نه خم شی چیزی از روی زمین برداری! مگه میشه!
یه چیز دیگه.
نمیدونم چرا عکسی که توی رویوی gsmarena گذاشته اصلاً بزرگ به چشم نمیاد :
من دقیقاً توی همین موقعیت عکس بالا یک N8 رو گذاشتم کف دست هر جور که قضاوت کردم دیدم تقریباً فرقی با عکس بالا نداشت!!!
حالا شما مقایسه کنید با عکس پایین که دست طرف کوچکه و گوشی بدجور بزرگ به چشم میاد! مثل یک تبلت! آدم کدوم عکس رو باور کنه!
![]()
Last edited by Legacy's; 19-09-2012 at 22:21.
از نوت 1 جمع و جور تره. ولی در هر صورت با یک دست نمیشه کار کرد
اگه کسی مسخره میکنه بدونید که چیزی بارش نیست و در همین حد که باید مسخره کنه خوب از این چیزا ندیده دیگه ... فکر میکنه گوشی یعنی همون 3310 نوکیا که خودش داره . نمیدونه که دیگه چیزی به نام موبایل نیست و این دستگاهای هوشمند در سایزها و ایعاد متفاوته .. حالا از 2 اینچ شروع میشه تا 10.1 و فرقی از نظر عنوان بین هیچ کدوم نیست اینها smartphone هستن نه موبایل ... من که با کمال افتخار گوشیمو جلوی هرکی در میارم میخوام ببینم چی میخواد بگه ... بی سواده دیگه بایدم مسخره کنه ... تویوتا هم وقتی اولین ماشینشو که ساخت همه مسخرش کردن الان نگاه کن کجاست ...
![]()
خب اینکه بدیهیه نوت چیزی مابین اسمارت فونهای رایج و تبلت باید طبقه بندی بشه و بدلیل رایج نبودن هم اندازه های خودش برای خیلیها غیر عادی و عجیبه. وگرنه مشخصاتش اصلاً هیچ جایی برای مسخره کردن باقی نمیذاره!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)