آقایون و خانوم ها سلام
من یه گیری دارم تو تنظیمات diplay . وقتی میرم تو تنظیماتش Q رو میزنم که بره تو advance settinge ... بعد اینکه تنظیم میکنم E رو میزنم که تنظیماتم save شه.. خوب الان قاعدتا" باید Save شه اما نمیشه
مشکلش چیه؟
آقایون و خانوم ها سلام
من یه گیری دارم تو تنظیمات diplay . وقتی میرم تو تنظیماتش Q رو میزنم که بره تو advance settinge ... بعد اینکه تنظیم میکنم E رو میزنم که تنظیماتم save شه.. خوب الان قاعدتا" باید Save شه اما نمیشه
مشکلش چیه؟
درست کردن دکمه های بازی Sleeping Dogs با w s a d دکمه های جلو عقب نمی شناسد
درست کردن دکمه های بازی Sleeping Dogs با w s a d دکمه های جلو عقب چپ و راست نمی شناسد
سلام دوستان تورو خدا یکی کمک کنه دارم دیوونه میشم یه هفتست دارم با بازی ور میرم نصب نمیشه همه این کارا که گفتن رو کردم رو سیستم جایی که خریدم تست کرد واسم نصب شد رو سیستم من یه صفحه سفید میاد میره تو بازی صفحه اولی که اسم کمپانی های تولید کننده هست میاد همونجا قفل می کنه کرک و آپدیت هم کمکی نکرد یعنی ممکنه مشکل از ضعف سیستمم باشه ؟os: win 7ultimate, ram: 2 gig, vga: geforce 8600 gt![]()
داداش بازی برای شما به اسم کمپانی ها میرسه
برا من به اونجام نمیرسه
هرچی هرچی درایور هست دانلود کرد که اپدیت باشه
هر کاری دوستان گفتن کردم
ولی اثر نداشت
بیخیالش شدم![]()
دوستان ببینید
با steam میخوام بازی رو اجرا کنم اینجوری میشه
رو خود ایکون بازی میزنم اتفاق خاصی هم نمیوفته
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] همین مشکل شما رو داشت با آپدیت کارت گرافیک حل شد
کارتت ضعیفه اما در حدی هست که بتونه بازی اجرا کنه هرچند سی پی یو رو نگفتی (اگر تک هسته ایه قید بازی رو بزن)
شما به من جواب ندادی که اون آپدیت رو نصب کردی یا نکردی
تا الان کار 6 نفر رو که همشون تمام آپدیت ها رو امتحان کرده بودن راه انداخته (چون نسخه همشون لیمیت ادیشن بود)
بگذریم حالا چرا میخوایی بازی رو از اونجا ران کنی؟ فرقی نمیکنه
من خودم الان دارم بازی میکنم حتی استیم رو روی حالت آفلاین هم نمیزارم و کلا میبندمش (فقط نصب بودنش روی سیستم لازم بود مثل برنامه g4wl )
توی پست قبلی منظورم از بدون نت اجرا کردن فقط این بود که اگر بازی در خواست کانکت شدن به نت داد کنسلش کنیشما میگی بدون نت بازی رو اجرا کنم منظورت همون حالت offline mode هست
ولی میگه نمیتونه اجرا کنه میگه بازی اماده نیست
کاری به offline استیم نداشتم
معمولا راه حل مشکلات بازی ها با آزمون و خطا بدست میاد
برای هرکس با توجه به شرایط سیستم یک راه حل هستش به نظرم اگر میگشتی راهش گیر میومد
چون تنها مشکلی که هنوز راه حل درست درمونی براش نیومده مشکل لود نشدن بازی توی بعضی از نسخه ها هستش و گرنه دیگه کسی نیست که نتونه بازی رو ران کنه
موفق باشی
Last edited by Meysam Raz; 05-10-2012 at 09:35.
خوب به ترتیب جواب میدم
اره اپدیت رو امتحان کردم نشد
بازی از روی ایکون اجرا میکنم حتی استیم رو هم اجرا نمیکنه چه برسه به ارور و چیزای دیگه
من هر راهی به ذهنم رسید رفتم
یه ذره باهاش ور میرم
خبرش رو بهتون میگم
شمام موفق باشی
راستی یه سوال یادم رفت بپرسم
روش نصب اپدیت بازی باید کل اپدیت ها باشه یا فقط یکی؟
اخه ghost recon 4 تا اپدیت داشت باید 4 تاشو نصب میکردی تا اثر کنه
این چه جوری
کدوم اپدیت رو باید نصب کنم
Last edited by ye adam; 05-10-2012 at 09:47.
برای نسخه کامل همه میگن اول به 1.4 و بعد به 1.5 آپدیت کنید
برای بلک باکس میگن خودش 1.4 هستش و شما به 1.5 آپدیتش کنید
اما من نسخه بلک باکس رو داشتم و 1.5 رو میریختم ولی جواب نمیداد
اما وقتی 1.4 رو ریختم جواب داد و 1.5 هم نیاز نشد چون مشکلی نداشتم
خوب نسخه من که هیج کدوم نیست
لیمیت ادیتشن هست
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)