عزیز بازی اصلا قسمت تنظیمات کنترل نداره تنها راهی که بارتون میمونه اینه که یا باید با این حالت بازی عادت کنید یا اینکه بازی رو با دسته اجرا کنید....
عزیز بازی اصلا قسمت تنظیمات کنترل نداره تنها راهی که بارتون میمونه اینه که یا باید با این حالت بازی عادت کنید یا اینکه بازی رو با دسته اجرا کنید....
حتی توی پوشه کنفیگ هم نمیشه هیچ کدوم از فایل هارو با نات پد باز کنی بعد کلید هارو عوض کنی ( آخه من قبلاً یه بازی که یادم نیست چی بود داشتم که کلید های اونو از طریق یه فایل تو پوشه کنفیگش می شد تغییر داد ) خلاصه از این راه های غیر متعارف که شبیه -- کردن می میونه ؛ یعنی واقعاً هیچ راهی نداره
میدونم منظورتون چیه،ولی نه من الان همین بازی رو نصب شده روی سیستم خودم دارم و تموم این موارد رو چک کردم،خیر راهی نداره!!!
دوستان . من از تورنت بازی رو دانلود کردم ... بعد از اکسترکت , این ارور رو میده :
the program can't start because binkw32.dll is missing from your computer. try reinstalling the program to fix this problem
برای بار دوم هم نصب کردم اما مشکل همچنان پا بر جاس![]()
دوستان . من از تورنت بازی رو دانلود کردم ... بعد از اکسترکت , این ارور رو میده :
the program can't start because binkw32.dll is missing from your computer. try reinstalling the program to fix this problem
برای بار دوم هم نصب کردم اما مشکل همچنان پا بر جاس![]()
این فایل رو دانلود کنید باید مشکلتون حل بشه :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بروبچ چرا سیو این بازی اذیت میکنه
من هاردمو عوض کردم ویه ویندوز جدید روش نصب کردم و اطلاعاتم رو هم انتقال دادم به هارد جدید ازجمله سیو بازیها
وبازیها رو از نو نصب کردم و تقریبا همشون سیو های ویندوز قبلیم( روی هارد قبلیم )رو روی این هارد و ویندوز جدید شناخته
ولی سیو دارک سایدرز 2 رو نمیشناسه ووقتی میرم تو بازی تو قسمت لود سیو ارور میده میگه سیو خرابه ونمیونی ازش استفاد کنی
ولی وقتی همون سیو رو تو هارد قبلیم که بازی هنوز روش نصبه میرم سیو رو میشناسه ومیشه ازش استفاده کرد
بعد اینکه اصلا ویندوز هارد قبلیم با هارد جدیدم یکیه جفتشون 7 64 بیته که در این صورت نمیشه گفت مشکل از اینه که ویندوزم فرق میکنه
و مسیری که من ازش سیو رو برمیدارم اینه حالا نمیدونم اگه جای دیگه ای هم داره بگید شاید از اونجا هم باید انتقال بدم
C:\Users\Hossein\Documents\My Games\Darksiders2\English
حالا به نظرتون راهی هست که بتونم از سیو قبلیم رو هارد جدید استفاده کنم ؟
Last edited by Karistias; 17-11-2013 at 22:59.
سلام من وارد بازی میشم تبلیفات اول بازی در میان تموم میشن بعد صفحه سیاه میمونه چیزی در نمیاد مشکل چیه این مشکل من در نسخه دارک سایدرس 2 لطفا جواب بدین
Last edited by mr-ghost; 03-04-2016 at 12:51.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)