تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 7 از 79 اولاول ... 345678910111757 ... آخرآخر
نمايش نتايج 61 به 70 از 784

نام تاپيک: بحث و گفتگو درباره نتايج کلی كاروان ايران

پروفشنال pedramh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

دوباره این تاپیک رو مرور کردم ولی چیز خاصی ندیدم
    البته اگه منظورتون تلویزیون ایرانه که خوب در واقع اونا احتمالا چیزی به نام پخش زنده مسابقات به گوششون نخورده!
    ولی در مورد سایت نفهمیدم منظورتون چیه
    اتفاقا فروم ما بیشتر مشکل داره تا سایت المپیک
    چند بار توی این دو تا تاپیک لینک گذاشته شده که اگر می خواید برنامه و نتایج بازی ها رو دنباله کنید برید به فلان آدرس ولی باز هم سوال در مورد اینکه نتیجه چی شد یا فلان مسابقه کی هست زیاده دلیلش هم اینه که اولا همه نمیتونند توی سایت انگلیسی به هدفشون برسند دوما معلومه که نتایجی که مربوط به کاروان ایران میشه یه جا جمع باشه واسه همه پیگیریش راحت تره
    شما هم که پست ها رو دیدی تقریبا هیچ کس فقط نتیجه اعلام نکرده همه نظر خودشون رو هم گفتند که میشه همون بحثی که شما میگی

2. 2 کاربر از pedramh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز persian365's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    اینترنت

پيش فرض

احسان روزبهانی امشب بازی سخته باید پیش رو داشته باشه

امیدوارم احسان 24 ساله بتونه این حریف کلمبیایی (MONROY VARELA Jeysson) که 27 سالشه رو شکست بده

البته جیسون مونروی وارلا کلمبیایی از قد بلندتری هم نسبت به احسان برخورداره

آرزوی موفقیت می کنم برای احسان روزبهانی

اگه نباشه جاش خالی می مونه aliano's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

درود دوست عزیز من با یکی از دوستان درالمان تماس گرقتم و جریان رو بهم گفت
    شما قبل از این که من رو متهم به دروغ گویی کنید بهتر بود یه سرچ تو گوگل میکردی میبینی که خبرش پخش شده
    جایه تاسف داره
    ببین جناب من تو گوگل هم که سرچ می کنم همین جمله رو میاره که بدون سند همینجوری گفتن به ما توهین کردن!شخصاً این رو باور نمی کنم مگر اینکه فیلمش رو ببینم و یه متخصص زبان آلمانی هم ترجمه کنه یا یه منبع موثق اعلام کنه.ماشاالله ما ایرانیها ید طولایی در درست کردن اینجور شایعات مخصوصاً در فضای مجازی داریم(منظورم شخص شما نیست.هر کس که منبع این خبر بوده).هنوز داستان افتادن پپسی توی ماه رو یادمون نرفته!!بلافاصله هم پیج ف.بوک درست می کنیم و ....
    با این حال بعید می دونم همچین چیزی گفته باشن.چون این zdf همون شبکه اییه که وقتی تیم ملی آلمان اومد ایران دوربین فرستاد و مسابقه رو پوشش خیلی خوبی داد.در ضمن اینجور حرفها دیگه توی دنیایی امروزی گفتنش بیش از حد احمقانه ست مخصوصاً توی صحنه ی ورزش که برد و باخت جزوی از اونه.مطمئناً اگر چنین حرفی زده باشه همون آلمانیهایی هم که این رو میدیدن به حماقت اون فرد پی بردن

5. این کاربر از aliano بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

.:: متفرقه - فنی مهندسی ::. SNOW PATROL's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

احسان روزبهانی امشب بازی سخته باید پیش رو داشته باشه

امیدوارم احسان 24 ساله بتونه این حریف کلمبیایی (MONROY VARELA Jeysson) که 27 سالشه رو شکست بده

البته جیسون مونروی وارلا کلمبیایی از قد بلندتری هم نسبت به احسان برخورداره

آرزوی موفقیت می کنم برای احسان روزبهانی
    البته نه باید انتظار زیادی داشت به نظر من تنها شانسی که میتونه ایران در رشته بوکس داشته باشه علی مظاهری هست

7. این کاربر از SNOW PATROL بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز وین رونی's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

خوب روزبهانی بازیش رو برد
    تبریک میگم
    خوشم اومد ازش هم هیکل درستی داره و قد بلنده و هم تیپش عین بوکسور اروپایی های خفن هست

9. این کاربر از وین رونی بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

تبریک میگم پیروزی احسان روزبهانی مقابل حریف کلمبیایی رو در اولین مسابقه !
    حالا درسته ما از بوکس چیزی سر در نمیاریم ولی این گزارشگرا دیگه باید یه چیزایی بدونن دیگه !! خدایــیش این گزارشگرای بوکس ته سوژه خنده بـودن : ))

11. 4 کاربر از Masoud-Susa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز persian365's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    اینترنت

پيش فرض

تبریک به همه دوستان

برد با ارزشی بود ، انتظار زیادی از احسان نبود

با حریف بعدیش که از کشور ترکیه(MUZAFFER Bahram ) هست هم امیدوارم خوب بازی کنه

تـــــــبریک

داره خودمونی میشه shaahinnn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    سنندج

پيش فرض

منم تبریک میگم برد احسان
    اره واقعا منم به گزارشگر خیلی خندیدم به خراسانی گفت این داوره بدرد نمیخوره خیلی گیجه بعد اونا یکم حرفو پیچوندن گفتن اره خونسرده

ولی خیلی خوشحال شدم احسان برد ایشالله بالاتر بره

کاربر فعال انجمن شعر و داستان نویسی Mr_100_dolari's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2012
    محل سكونت
    ----Balance(3%)Spot----

پيش فرض

پیروزی احسان روزبهانی رو تبریک میگم

اما چند تا چیزش خیلی جالب و البته تابلو هستش

یکی این گزارش کردن اینا که انگار دارن واسه خالشون گزارش میکنن هی میپریدن تو حرف هم اون یکی که میگفتش چقدر داوره گیجه

یکی من نمیدونم اینا چقدر عقده ای شدن المپیک داره تو انگلیس برگزار میشه همش دنبال این هستند که یه جورایی بگن انگلیس خوب نتونسته برگزار کنه بابا شما کار درست اصلا شما المپیک برگزار کن
    این مجریه همچین داد میزد ناداوری هم به حاشیه برگزاری المپیک اضافه شد هر کی ندونه فکر مکنن حق عمش رو خوردند همش دنبال حاشیه هستند یه بارم نگفتن المپیک این خوبه ها رو داشته
    کسی نیست از اینا بپرسه شما که انقدر ادعا دارید تا 1000 سال دیگه هم میتونید یه المپیک برگزار کنید که انقدر ایراد میگیرید برید یه کم رو ورزش سرمایه گذاری کنید تا ورزشکار یه کم امید داشته باشه مثل نوشاد نگه تو پارکینگ خونمون تمرین میکردم این خجالت آوره نه اینکه دست کلید ورزشگاه گم بشه شما خوشحالی کنید و فقط دنبال حاشیه باشین

15. 16 کاربر از Mr_100_dolari بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن شعر و داستان نویسی Mr_100_dolari's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2012
    محل سكونت
    ----Balance(3%)Spot----

پيش فرض

به نظر من که ایران اصلا بی خود گزارش گر فرستاد لندن چون وقتی قرار نیستش بازی رو زنده پخش کنن دیگه اینا برا چی رفتن اونجا اگر برای گزارش گرفتن هستش اونم صبر میکردن از لندن که میومدن کاروان ایران ازشون گزارش میگرفتن

امروز بازی نوشاد رو از شبکه 3 زنده پخش نکردن فکر کنم میتونستن حد اقل از یه کانال دیگه که قرآن نداشت بازی رو پخش میکردند که حداقل خانوادش بازی رو زنده میدیدن (حالا مردم که اصلا مهم نیستند)
    به جای اینکه مردم بازی رو زنده از شبکه 3 ببینن باید از شبکه zdf آلمان بازی رو میدیدم تازه شانس آوردیم که با آلمانی بازی داشت که از zdf ببینیم اگه یه کشور دیگه بود که اونشم نمیشد دید هیچ کی هم اونجا نبود این بنده خدا رو تشویق کنه بازم دمش گرم تا هیمن جا رو اومدش بالا خودشونم میدونن ورزشکارای ایران با کمترین امکانات رفتن تو المپیک کی هی می گن ما از بچه ها انتظار مدال نداریم
    تازه خبر خوبشون این بودش که هر کی مدال بیاره سربازی معافه واقعا که عجب انگیزه ای ایجاد کردند دستشون درد نکنه

17. 9 کاربر از Mr_100_dolari بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •