ریویو Y580 رسید!!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ریویو Y580 رسید!!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خب نمره حرارتیی که نوتبوک چک داده برابر با نمره asus n56vz و asus n56vm هست!همه رو 75 داده!
از اون طرف هم که دوستان میگن کولینگش خوبه!
ما به کی اقتدا کنیم؟![]()
دوست عزیز باتوجه به ریوییوی این سایت ، Y580 در حالت لود 100 دماش 90 بوده و N56 در این حالت 96. و دمای هسته ی گرافیکی بترتیب 89 و 97 بوده. خوب معلومه که کولینگ Y580 بهتره.
N56
Y580
![]()
دوستان دوتا مشکل دارم البته یک مشکل نرم افراریه.
1-SCREEN SAVER کار نمیکنه.
2-نرم افرار cpu-z کار نمی کنه و ارور میده.
زمانی که f2 رو بزنم یعنی نشون میده کانفیگ رو دیگه؟ دقیقا پایتخت از همه جا تقریبا میشه گفت نزدیک 100 تومن گرون تر میده!!شما از کجا خرید کردی؟من تهران هستم نمیدونم ایا جعبه های لب تاپ پلمپ داره یا نه!ولی اگه داره خب اگه پلمپ باشه فکر کنم یعنی 100% اوکی هست دیگه نه؟
سلام دوستان . الان یک چیزی فهمیدم
وقتی گوشتون رو به تاچ پد نزدیک کنید یک صدای قژ قژ شنیده میشه که خیلی ضعیفه به صورت یک در میان. فکر میکنم مال هارد باشه
ببینید برای شما هم این صدا وجود داره یا نه. میخوام بفهمم طبیعیه یا به برم گارانتی؟
دوستان کسی اینجا y580 رو با هارد ssd نخریده بجز خودم ؟؟؟؟؟ یک سوال داشتم.
استاد از کجا خریدی و قیمت خرید ؟
هزینه اضافی چی دادی ؟
خودت پارتیشن بندی کردی و ویندوز ریختی و یا هزینه کردی ؟؟؟؟؟
کیف و موس و آنتی ویروس نود هم گرفتی ؟
دوستانی که دارن بیان یکم تعریف کنند لطفا!از ضعف ها و نقاط قوتش بگین !درکل راضی هستید نیستید؟!
2200 با موس و انتی و کیف
فقط اینو بگم که کیفیت کیفش خیلی کمه و اصلا بدرد حمل و نقل نمی خوره . من که رفتم و یک کیفیت الکسا گرفتم .
پارتیشن بندی که کاری نداره اونم با ویندوز 7 .
در ضمن اگه میخوای بخری پیشنهاد میدم با ssd بخری .
تا اینجا باید بگم که
1- کیفیت لولاهاش کمه و از پلاستیکه
2- مال من یکم کلیدهای f3 , f4 شول است که میشه گفت کارخونه کم کاری کرده و این قسمت رو از سر وا کرده
3- قبل از اینکه بخرم فکر میکردم کیفیت صفحه نمایشش کم باشه ولی حالا که میبینم با وجودی که fhd نیست ، کیفیت صفحش خوبه و روشنایی خیلی بالایی داره .
4- صدای اسپیکر هاش خوبه ولی از همه مهمتر اینکه صدای دالبی داره و واقعا لذت بخش است.
5-با وجودی که کولینگ خوبی داره ولی دمای هارد دیسک واقعا بالاست و به نظرم غیر عادی است. الان که دماش 46 است ولی هنگام بازی میشه 60.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)