تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 7 از 35 اولاول ... 3456789101117 ... آخرآخر
نمايش نتايج 61 به 70 از 341

نام تاپيک: لپ تاپ لنوو Z580 رو خریدم

کـاربـر بـاسـابـقـه batlagh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

آخه انقدر تخفیف (50 درصد!) واقعا دور از انتظار هست!
    چون فقط هم روی i7 انقدر تخفیف داده!

راستی یه سوال؟
    رنگ خاکستریش که فلزی هست بدنه
    رنگ های سفید و... چی؟ (راستش خودم 2 بار رفتم دیدم سفیده و کار هم باهاش کردم! اما دقت نکردم و اصلا حواسم نبود!)

فعلا توی سایت های خارجی هم اکثر خاکستریش هست و خیلی امیدی ندارم به سفیدش که بیاید اون چیزی که می خواهم!
    دارم به خاکستریش هم نگاه می کنم و نسبتا خوب هست اما خاص نیست!

البته از سایت تاپ تن ریویوز از لپ تاپ هایی که بررسی کرده و معرفی کرده شده دهم (کلی لپ تاپ معرفی کرده ها! ! ) نسبتا باقیمتی که هست (اون هم حدود 700 دلار که سایت تخفیف می ده زده!) و از بقیه ارزون تر هست جایگاه خیلی خوبی داره!
    اونجا از نظر دیزاین و طراحی همین خاکستریش رو نمره 10 از 10 بهش داده! و معتقد هست خیلی طراحی خوبی داره! (من هم تایید می کنم! در عین سادگی زیباست) اما نمی دونم چرا رنگ سفیدش دلم رو برده!(همش تقصیر اپل هست که دل آدم رو می بره! بعدش این هم یه جور هایی همون جوری هست و... ) البته یکی دو دفعه ای که خاکستریش رو دستم گرفتم حس کرد که جای دست روش می مونه و این خیلی خوب نیست!
    فردا باز باید برم ببینم و .... نمی شه اینجوری باید دیگه بخرمش! اگر بتونم با خاکستریش هم ارتباط برقرار بکنم حتما می خرمش ! بدون بلوری (چون بلوری به کارم نمیاد!)

چون لپ تاپ رو می خوام برای نشون دادن نمونه کار های و... به مشتری یا اینکه توی دفتر دستم باشه و... کلا سفیدش یه جذابیت خاصی داره!
    البته همون هم پشتش که طرح داره طرحش یه جوری هست (نداشت خیلی خوشکل تر میشد!) طرح پشت این خاکستری خوشکل تر هست اما از جلو مانیتور سفیده برنده میشه!

کلا می دونم وسواس پیدا کردم برای خریدنش ولی چه کنم که آدم سر دوراهی انتخاب گیر می کنه!
    شیطونه می گه راحت پوله رو بردارم برم همون مک بوک پرو بگیرم و بی خیال باشم (اگر پروژه ای گیرم بیاد مستندی چیزی.... که پول خوبی داشته باشه حتما با پیش پرداختش یه مک پرو می گیرم ! (فعلا طرحش رو دارم اوکی می کنم شاید یکی دو ماه دیگه بتونیم اسپانسر و... جور بکنیم و بازار یابی خوبی داشته باشیم و حتما مک رو بخرم! یا اینکه i-mac تهیه می کنم ان شا الله.)

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

راستی یه سوال؟
    رنگ های سفید و... چی؟ (راستش خودم 2 بار رفتم دیدم سفیده و کار هم باهاش کردم! اما دقت نکردم و اصلا حواسم نبود!)

فعلا توی سایت های خارجی هم اکثر خاکستریش هست و خیلی امیدی ندارم به سفیدش که بیاید اون چیزی که می خواهم!

البته از سایت تاپ تن ریویوز از لپ تاپ هایی که بررسی کرده و معرفی کرده شده دهم (کلی لپ تاپ معرفی کرده ها! ! ) نسبتا باقیمتی که هست (اون هم حدود 700 دلار که سایت تخفیف می ده زده!) و از بقیه ارزون تر هست جایگاه خیلی خوبی داره!
    اونجا از نظر دیزاین و طراحی همین خاکستریش رو نمره 10 از 10 بهش داده! و معتقد هست خیلی طراحی خوبی داره! (من هم تایید می کنم! در عین سادگی زیباست) اما نمی دونم چرا رنگ سفیدش دلم رو برده!(همش تقصیر اپل هست که دل آدم رو می بره! بعدش این هم یه جور هایی همون جوری هست و... ) البته یکی دو دفعه ای که خاکستریش رو دستم گرفتم حس کرد که جای دست روش می مونه و این خیلی خوب نیست!
    فردا باز باید برم ببینم و .... نمی شه اینجوری باید دیگه بخرمش! اگر بتونم با خاکستریش هم ارتباط برقرار بکنم حتما می خرمش ! بدون بلوری (چون بلوری به کارم نمیاد!)

چون لپ تاپ رو می خوام برای نشون دادن نمونه کار های و... به مشتری یا اینکه توی دفتر دستم باشه و... کلا سفیدش یه جذابیت خاصی داره!
    البته همون هم پشتش که طرح داره طرحش یه جوری هست (نداشت خیلی خوشکل تر میشد!) طرح پشت این خاکستری خوشکل تر هست اما از جلو مانیتور سفیده برنده میشه!

کلا می دونم وسواس پیدا کردم برای خریدنش ولی چه کنم که آدم سر دوراهی انتخاب گیر می کنه!
    شیطونه می گه راحت پوله رو بردارم برم همون مک بوک پرو بگیرم و بی خیال باشم (اگر پروژه ای گیرم بیاد مستندی چیزی.... که پول خوبی داشته باشه حتما با پیش پرداختش یه مک پرو می گیرم ! (فعلا طرحش رو دارم اوکی می کنم شاید یکی دو ماه دیگه بتونیم اسپانسر و... جور بکنیم و بازار یابی خوبی داشته باشیم و حتما مک رو بخرم! یا اینکه i-mac تهیه می کنم ان شا الله.)

آخر فروم باز HITB0Y's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    هرجا که $ باشه!

پيش فرض

راستی یه سوال؟

این چیزی که شما میگی کاملا سلیقه ای و هیچ کسی نمیتونه کمکتون کنه...سفید یا خاکستری...انتخاب با شماست.

4. این کاربر از HITB0Y بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

این چیزی که شما میگی کاملا سلیقه ای و هیچ کسی نمیتونه کمکتون کنه...سفید یا خاکستری...انتخاب با شماست.
    درست می فرمایید.
    فقط گیر این هستم که آیا سازگار توی بار جدید هست یا نه! می ترسم برم بخرم بعدش باشه ! اون موقع حسابی حالم گرفته میشه!
    یا اینکه صبر بکنم و قیمت ها به خاطر گران دلار فعلی نسب به بار قبلی بره بالا! و باز اون چیزی که می خوام نباشه! اون موقع از 3 طرف ضرر کردم! (دیرتر خریدم ، گرون تر خریدم، اون چیزی که می خواستم هم گیرم نیومد!)
    من گیرم فقط همین هست! وگرنه چند روز هم بود که داشتم با این لپ تاپ کار هم می کردم!

البته امیدوارم جناب [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] شارژرشون اوکی بشه و یه تست عملی ایشون داشته باشند و اوکی قطعی بشه حتما میرم می گیرمش دیگه!

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

ا اینکه صبر بکنم و قیمت ها به خاطر گران دلار فعلی نسب به بار قبلی بره بالا! و باز اون چیزی که می خوام نباشه!
    بالا میره پایین نمیاد.
    پایین هم بیاد فروشنده به بهانه خرید بالا پایین نمیارن

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

طی تحقیقات سازمان جاسوسی بین لپ تاپ ها ! چند تا شبه کارشناس نظر دادن این لپ تاپ خوب نیست!
    دلیل اوردن که قطعاتش از شرکت های مختلف هست!!! بعدش اگر خراب بشه تعمیر خیلی سخته! از این چرت و پرت ها!
    خلاصه من جواب دادم کدوم لپ تاپ هست همه چیزش رو خودش بزنه! همه همین هست!
    کلا این ادعاشون چند درصد صحیح هست؟ جواب علمیش چی میشه؟!

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

خبر خوب!
    البته نسبتا خوب!

امروز طی تماسی با نمایندگی سازگار تو شیراز و...! خبر رسید z580 نازنین با رنگ سفید i7 بدون ویندوز با رم 6 گیگ و هارد(احتمالا) 750 گیگ (البته اینجاش زیاد خوب نیست!) بلوری دار! آمده است و فردا به دست نمایندگی شیراز می رسد!
    از یه طرف هم بلوری بدک هم نیست! برای تحویل دادن کار hd به مشتری نمیشد که خروجی dvd برای دستگاه های پلیر های زد ولی اینجوری میشه زد و به مشتری ها کلی کلاس کاری می ذارم! ++ (الان این سه شکلک رو ادغام بفرمایید حال من میشه!)

البته قیمت ها رو مشخص نکردن و تا فردا که برسه معلوم نیست!
    خدا کنه قیمت ها یهویی نجومی نشده باشد! و هم قیمت همان بلوری دار خاکستری باشه!

فقط اینکه من موندم که سفید هم فلزی هست مثل خاکستری یا نه؟ پلاستیک فشرده هست؟

جناب دیشلمه هر چه سریع تر بفرمایید نظرات آخرتون رو درباره این نازنین که دیگه در شرف خریدش هستم!

دوستان لطفا هر چه می خواهد دل تنگتون درباره این z580 بفرمایید که دیگه دم در خرید وایستادیم!

داره خودمونی میشه Phoenix84's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

فقط ای کاش گرافیکش 640 باشه نه 630 که در اونصورت دیگر لعبتیست!

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

سلام : من چند روز پش لبتاب z580 خریدم با dos یعنی خودم باید ویندوز میریختم حالا که تمام درایورا رو نصب کردم نمی دونم چه موقع از گرافیک gforce استفاده میکنه کی از intel تنظیمات خاصی باید انجام بدم ؟ توی قسمت screen resolution بعد advance seting گرافیکو میرنه intel با 1.5 گیگ حافظه در صورتی که گرافیک gforce گیگ 2 حافظه داره 2 گیگ هم شیر میکنه

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

دیشب به محض رسیدن به شیراز خریداری شد!
    البته به خاطر دلار و... کمی گرانتر!
    سفید رنگ
    بدون ویندوز
    i7
    6 gig ram
    گرافیکش 2 گیگ هست اما فروشنده گفت 640 هست (راستش هنوز خودم برنامه ای روش نصب نکردم که چک بکنم که 630 هست یا 640)
    بلوری

به قیمت 1.820
    البته موس با سیم بود که تعویض کردم با یه بی سیم لنوو که شد 1.850
    کیف و آنتی ویروس رو هم برداشتم

راستش دیشب که گرفتم گفت تا فردا صبح وقت تست داری دیشب اومدم خونه یه دی وی دی سون 32 بیت خونه داشتم که همون رو نصب کردم که بتونم تستش بکنم حالا باید ویندوزه رو عوض بکنم و یه 64 بیتی بریزم
    از نظر صدا و داغ کردن واقعا خیلی خوب و عالی هست
    از لحاظ تنظیمات پخش فیلم توسط کی بورد هم به درد من خیلی می خوره

اما بلوری به دردم نمی خوره مگر بلوری رایتر می بود که نیست! و شیراز بدون بلوری نیامده بود
    گرافیکش هم اگر واقعا 640 باشه باز چون بازی نمی کنم خیلی به دردم نمی خوره

اما از خریدم راضی هستم
    کی بورد خیلی خوبی دار
    همین طور طراحی خیلی خوبی
    باید برنامه های تدوین و.... روش نصب بکنم ببینم چند مرده حلاج هست!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •