آخه انقدر تخفیف (50 درصد!) واقعا دور از انتظار هست!
چون فقط هم روی i7 انقدر تخفیف داده!
راستی یه سوال؟
رنگ خاکستریش که فلزی هست بدنه
رنگ های سفید و... چی؟ (راستش خودم 2 بار رفتم دیدم سفیده و کار هم باهاش کردم! اما دقت نکردم و اصلا حواسم نبود!)
فعلا توی سایت های خارجی هم اکثر خاکستریش هست و خیلی امیدی ندارم به سفیدش که بیاید اون چیزی که می خواهم!
دارم به خاکستریش هم نگاه می کنم و نسبتا خوب هست اما خاص نیست!
البته از سایت تاپ تن ریویوز از لپ تاپ هایی که بررسی کرده و معرفی کرده شده دهم (کلی لپ تاپ معرفی کرده ها!
.gif)
! ) نسبتا باقیمتی که هست (اون هم حدود 700 دلار که سایت تخفیف می ده زده!) و از بقیه ارزون تر هست جایگاه خیلی خوبی داره!
اونجا از نظر دیزاین و طراحی همین خاکستریش رو نمره 10 از 10 بهش داده! و معتقد هست خیلی طراحی خوبی داره! (من هم تایید می کنم! در عین سادگی زیباست) اما نمی دونم چرا رنگ سفیدش دلم رو برده!(همش تقصیر اپل هست که دل آدم رو می بره! بعدش این هم یه جور هایی همون جوری هست و...
) البته یکی دو دفعه ای که خاکستریش رو دستم گرفتم حس کرد که جای دست روش می مونه و این خیلی خوب نیست!
فردا باز باید برم ببینم و .... نمی شه اینجوری باید دیگه بخرمش! اگر بتونم با خاکستریش هم ارتباط برقرار بکنم حتما می خرمش ! بدون بلوری (چون بلوری به کارم نمیاد!)
چون لپ تاپ رو می خوام برای نشون دادن نمونه کار های و... به مشتری یا اینکه توی دفتر دستم باشه و... کلا سفیدش یه جذابیت خاصی داره!
البته همون هم پشتش که طرح داره طرحش یه جوری هست (نداشت خیلی خوشکل تر میشد!) طرح پشت این خاکستری خوشکل تر هست اما از جلو مانیتور سفیده برنده میشه!
کلا می دونم وسواس پیدا کردم برای خریدنش ولی چه کنم که آدم سر دوراهی انتخاب گیر می کنه!
شیطونه می گه راحت پوله رو بردارم برم همون مک بوک پرو بگیرم و بی خیال باشم (اگر پروژه ای گیرم بیاد مستندی چیزی.... که پول خوبی داشته باشه حتما با پیش پرداختش یه مک پرو می گیرم
.gif)
! (فعلا طرحش رو دارم اوکی می کنم شاید یکی دو ماه دیگه بتونیم اسپانسر و... جور بکنیم و بازار یابی خوبی داشته باشیم و حتما مک رو بخرم! یا اینکه i-mac تهیه می کنم ان شا الله.)