چطوری افزایش باید بدیم پاور را ؟ تو سالن mdf هستش ؟ بگیم چی کنن ؟
در ضمن میشه یه اینفور از snr غیره بذاری ببینم خطتت چطوره ؟
چطوری افزایش باید بدیم پاور را ؟ تو سالن mdf هستش ؟ بگیم چی کنن ؟
در ضمن میشه یه اینفور از snr غیره بذاری ببینم خطتت چطوره ؟
بشنوید از خرابکاری امروز من.یعنی الان آمپرم رو هزاره ها.
میدونین که من سرویسم 256 هستش اما روی 1مگ بسته شده.یعنی هم Upstream و هم Downstream روی 1024 ست شده.از اونجا که خطم نویز داره امروز زنگ زدم پشتیبانی که بگم Upstream رو واسم رو 512 ببنده.خانومه گوشی رو برداشت و رفت تو مشخصات سرویسم و گفت شما که سرویست 256 هستش و چرا روی 1مگ بشته شده.زرتی زد پهنای باندم رو بست روی 256!!!!!!!!!!
بهش گفتم خانوم جان شما اومدی ابروش رو درست کنی زدی چشمشم کور کردی که.گفت اقا شما سرویست همینه.گفتم خانوم شما چیکار به اینش داری دیگه.آقا هر چی گفتم گوش نکرد.آخرش به زور و نازور راضی شد سرویسم رو بست رو 512.ای الان دارم حرص میخورم.ای دارم حرص میخورم.هیچی دیگه.رفت تو پامون این ماه 1مگ بگیریم.
ایمان جان اینا هیچ کاریشون حساب کتاب نداره !! خودشون بالاتر میبیندن بعد اینطوری هم میگن !! حالا فرض کن زنگ بزنیم بگیم شبانه رو از ساعت 1 شروع کنید کیفیت میارن پایین تا حد مرگ![]()
آره بخدا.دقیقاً همینه.بیچاره ما کاربرای اینترنت.
آقا خدا شاهده دوستم توی شیراز داره با سرویس 256 با سرعت 700 کیلو دانلود میکنه.شیطونه میگه زنگ بزنم 3036 هر چی از دهنم درمیاد بارشون کنم.
پشتیبانی مخابرات و این کارا؟اونا نمیدونن اصلاً پاور چی هستش.بگم پاور رو ببر بالا پاور کیسشو میاره بالا
آقا بخدا ظهر هر چی به خانومه میگفتم Upstream رو واسم کم کن کل پهنای باند رو کم میکرد.ذلم کرد.
===========
راستی اون ip که دادی پینگش واسه من 45 میشه.
دروووود
خط من چطوره خوبه یا نه ؟
[IMG][/IMG]
Last edited by ehsansat; 25-07-2012 at 21:43.
SNR Dowanstream شما خیلی خوبه.
SNR Upstream یه مقدار کمه اما عوضش مقدار میرایشش عالیه.
در نتیجه کلاً خطتون خیلی خوبه.
============
مدل دقیق مودمت رو مینویسی؟
و چه سرویسی داری؟
Last edited by KING iMAN; 26-07-2012 at 11:40.
بچه ها یه سؤال: مگه نمیشه Upstream رو جدا از Downstream تنظیم کرد؟
من زنگ زدم پشتیبانی میگم Upstream رو واسه من کم کنین میگه جفتشون با هم هستن!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Tp Link 8817
256 کیلو
1 سوال: اگه خط من نویز نداره پس چرا مدام چراغ های مودمم روشن خاموش میشه ؟
کسی میدونه اگر Firmware مودم رو آپدیت کنم SNR بهتر میشه یا نه؟ یا مثلا با وجود SNR کم قعطیش کمتر بشه؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)