تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 7 از 8 اولاول ... 345678 آخرآخر
نمايش نتايج 61 به 70 از 71

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی تراکتورسازی تبریز | گرگهای سرخ | جلد 2

آخر فروم باز king of the kings's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    تاریکی اسم:عماد

پيش فرض

رقم قرارداد کریمی با تراکتورسازی

علی کریمی پس از کش و قوس های فراوان به تراکتورسازی تبریز پیوست و از پرسپولیس جدا شد.

این بازیکن شب گذشته به تبریز رفت و از امروز در تمرینات تیم جدیدش شرکت خواهد کرد.

طبق اعلام رسانه های نزدیک به کریمی، وی با قراردادی بالغ بر یک میلیارد و سیصد میلیون تومان به عضویت تراکتورسازی در آمده است.

منبع : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

2. 2 کاربر از king of the kings بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Altairezio's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2011
    محل سكونت
    TaBrIz

پيش فرض

دوستان میشه یکی کامل توضیح بده جریان علی کریمی با هوادارای تراکتور دقیق چی بوده
    هیچی بابا تو سومین بازی پرسپولیس (از آخرالبته این 2 تا آخری رو نیومد!)بعد این که تراکتور برد ،ایشون یه فحش به هوادارا دادن (البته اگه خوب یادم باشه تو اون بازی اخراج شد!) که هیچی دیگه جرات نمیکرد بیاد تبریز!
    بازی آخری رو که گفت کناره گیری کرده(نه بابا )
    دومین بازی از آخرم نمیدونم مصدوم اعلام کرد خودشو یا دو کارته بود که نتونست بیاد تبریز!

4. 4 کاربر از Altairezio بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز urumchi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

یادش بخیر من اون موقع تبریز بودم بعد از بازی چه شعارهایی علیه کریمی می دادیم

حج گئدیب حاجی لرین حاجی سی ، ...چیخیب کریمی نین ... سی

6. 2 کاربر از urumchi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

90/ عالي بود، جاي تراكتوري‌ها خالي بود!

هافبک تراکتورسازي تبريز مي‌‌گويد: اردوي خوبي را در شهر سرعين برگزار کرده‌ايم.

كياني: عالي بود، جاي تراكتوري‌ها خالي بود!
    90: هافبک تراکتورسازي تبريز مي‌‌گويد: اردوي خوبي را در شهر سرعين برگزار کرده‌ايم.
    هر روز داريم 2 بار تمرين مي کنيم و شرايط بسيار خوبي داريم. بازيکنان دارند آماده مي شوند و فکر مي کنم تا شروع ليگ برتر به آمادگي ايده آل برسيم.
    مهدي كياني درباره بازيکناني که جذب تراکتور شده‌اند، مي‌‌گويد: بر خلاف خيلي ها که از عملکرد تراکتور در نقل و انتقالات انتقاد مي کنند من فکر مي کنم بازيکنان خوبي گرفته ايم و قرار است يکي دو بازيکن ديگر هم به تيم اضافه شوند که بهتر از اين مي شويم.»
    کياني ادامه مي‌‌دهد: امسال براي ما سال بسيار مهمي است. بايد آبروداري کنيم و نشان دهيم بي دليل 2 سال پي در پي نايب قهرمان نشده ايم.
    وي درباره اينکه چرا تيم تراکتور کمتر از بازيکنان تبريزي استفاده کرده مي‌‌گويد: نمي دانم چه جوابي به اين سوال بدهم بهتر است کادر فني و مديريت باشگاه بگويند که چرا از بازيکنان بومي استفاده نکرده اند.
    کياني با اشاره به صعود تيم ملي به جام جهاني مي‌‌گويد: خاطر همه ما بازي با كره را ديديم و واقعا خوشحال شديم. به همه مردم ايران تبريک مي گويم اما حيف است تيمي مثل تراکتور در تيم ملي نماينده نداشته باشد. استقلال قهرمان شد و 7 بازيکن در تيم ملي دارد اما تراکتور نايب قهرمان نبايد هيچ بازيکني جمع ملي پوشان داشته باشد.
    هافبك تراكتور در مورد حضور نكونام در اين تيم مي‌‌گويد: «همه ما از حضور هر بازيكني كه به تيم كمك كند استقبال مي‌‌كنيم. در بزرگي آقا جواد ترديدي وجود ندارد و او هم مي‌‌‌تواند يكي از خريدهاي بزرگ ما باشد.» كياني درمورد تمرينات تيم هم تاكيد مي‌‌كند: «با وجود آنكه گاهي روزي سه جلسه در سرعين تمرين كرديم اما تمرينات آنقدر پرنشاط بود كه كمتر از حد تصور خسته شديم. حالا با چند روز فاصله به مصاف حريفان تداركاتي مي‌‌رويم تا در شرايط مسابقه قرار گيريم.» او در پايان مي‌‌گويد: «برخي مي‌‌گويند انتظارات از تراكتور زياد است. اين توقع تازه‌اي نيست و همه ما مي‌‌دانيم كه حالا فقط بايد قهرمان شويم.»

90/منبع.

8. این کاربر از شاهزاده خانوم بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

كريميان: من وارد بازي شماره 8 نمي‌‌شوم!

مهدي كريميان سعي مي‌‌كند خودش را از حاشيه‌ها دور نگه دارد. در چند روزي كه علي كريمي در تمرينات تراكتور حضور پيدا كرده مسائلي از قبيل باند بازي عليه او مطرح شده است.

پسر زيني‌زاده جودو كار است نه فوتباليست
    كريميان: من وارد بازي شماره 8 نمي‌‌شوم!
    90: مهدي كريميان سعي مي‌‌كند خودش را از حاشيه‌ها دور نگه دارد. در چند روزي كه علي كريمي در تمرينات تراكتور حضور پيدا كرده مسائلي از قبيل باند بازي عليه او مطرح شده است. اين مسائل تمرينات تراكتور را تحت‌تاثير قرار داده و به همين خاطر بد نديديم سراغ كريميان برويم و مصاحبه‌اي با او داشته باشيم. كريميان سعي مي‌‌كرد خودش را از اين مسائل بيرون بكشد اما مثل هميشه صحبت‌هاي شنيدني داشت كه اين گفت‌وگو را مي‌‌خوانيد:
    90: اردوي سرعين خسته كننده نبود؟
    فقط در اين اردو كمي اذيت شديم.
    90: بخاطر فشردگي تمرينات؟
    بله، هر روز 2 يا 3 جلسه تمرين بدنسازي كرديم. به همين دليل خيلي خسته شديم.
    90: با اين اوصاف اردو مثبت بود؟
    اردوي خوبي بود چون بچه‌ها كنار هم بودند. تازه هم تيم جمع و جور شده بود. اين سختي‌ها هميشه اوايل فصل وجود دارد.
    90: يعني هر سال فشردگي تمرينات بدنسازي همينقدر بود؟
    بله، درسته كه اذيت شدم اما اين تمرينات لازم بود. حتما آقاي جلالي اينطور صلاح ديده است.
    90: تمرينات بدنسازي‌تان تمام شد؟
    نه، قرار است از شنبه دوباره تمرينات بدنسازي انجام دهيم و در اردوي تهران تمرينات با توپ را آغاز مي‌‌كنيم.
    90: اين اردوها به نفع تيم است؟
    بله، چون بچه‌ها بيشتر با هم آشنا مي‌‌شوند. قرار است بازي تداركاتي هم انجام دهيم كه به نفع‌مان است.
    90: قبول داري حضور كريمي در تراكتور مسائل حاشيه‌اي را بوجود آورده؟
    از چه نظر؟
    90: منظورمان بحث كاپيتاني و شماره 8 است؟
    اين مسائل به من ربطي ندارد و واقعا نمي‌‌دانم از چه چيزي حرف مي‌‌زنيد؟
    90: از نپوشيدن پيراهن شماره 8 توسط كريمي...
    اين مسئله به خود كريمي ربط دارد و خودش بايد تصميم بگيرد. باور كنيد من اطلاعي ندارم.
    90: به هر حال تو بازيكن اين تيم هستي؟
    من از روز اول هم گفتم علي كريمي از بهترين‌هاي ايران است و مي‌‌تواند به تراكتور كمك كند. نظر ديگري هم ندارم.
    90: اما بعضي از همبازيانت خلاف نظر تو را دارند؟
    از خودشان بپرسيد كه چه نظري دارند.
    90: اين باند بازي‌ها به ضرر تراكتور نمي‌‌شود؟
    باند ؟! بي‌‌خيال چه باندي؟
    90: شايعه باندبازي بعضي از بازيكنان قديمي تراكتور عليه كريمي؟
    من كه چيزي نديدم. فقط سر تمرين مي‌‌روم و برمي‌گردم خانه! من به اين حرف‌ها كاري ندارم. نمي‌‌دانم چه موضعي گرفته‌اند.
    90: تو باور‌ مي‌‌كني باشگاه پيراهن لارج (سايز بزرگ) نداشته باشد؟
    بابا، دنبال چه چيزي مي‌‌گرديد؟! مردم اينقدر گرفتاري دارند كه به اين چيزها نمي‌‌رسد. من از كجابدانم باشگاه مديوم دارد، اسمال دارد و يا ابرام؟!
    90: پس نمي‌‌خواهي هيچ صحبتي بكني؟
    به من ربطي ندارد. من فقط مي‌‌خواهم بازي‌ام را بكنم.
    90: چرا در جذب بازيكن تراكتوري‌ها وقفه انداختند؟
    قرار است در اين هفته دو بازيكن بگيريم تا تيم كامل شود، حتما مشكلاتي وجود داشته است.
    90: درست است كه در بازي تداركاتي پسر زيني‌زاده هم بازي كرده؟
    نه بابا، پسر زيني‌زاده جودوكار است نه فوتباليست. تازه 100 كيلو وزن دارد و به فوتباليست‌ها نمي‌‌خورد! (مي‌‌خندد)
    90: بعداز رفتن تيم‌ملي به جام‌جهاني انگيزه تو بيشتر نشده؟
    من به اين مسائل فكر نمي‌‌كنم.
    *يعني انگيزه نداري؟
    من مثل هميشه فوتبال بازي مي‌‌كنم و مي‌‌خواهم به تيمم كمك كنم بحث سرمربيگري تيم‌ملي سليقه‌اي است. شايد من خيلي خوب باشم اما كي‌روش من را نخواهد.
    90: خيلي نااميد صحبت مي‌‌كني؟
    شايد من به درد سيستم كي‌روش نخورم ولي خيلي هم خوب باشم. تلاشم را مي‌‌كنم ولي در نهايت من تصميم گيرنده نيستم.

Banned
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

کريمي: دوست دارم در جام جهاني بازي کنم

بازيکن تيم فوتبال تراکتورسازي گفت: دوست دارم در جام جهاني بازي کنم و هر کمکي از دستم بربيايد با کمال ميل در خدمت تيم ملي هستم.

علي کريمي در پايان ديدار دوستانه مقابل نفت تهران گفت: در دوران بدنسازي قرار داريم. اين بازي‌ها کمک مي‌کند تا هماهنگي تيم بالا برود و پس از سه چهار بازي تدارکاتي مي‌توانيم شرايط بهتري پيدا کنيم تا در شروع مسابقات با هماهنگي بهتري در ميدان حاضر شويم.

به گزارش فارس، وي در مورد اينکه هواداران تبريزي به شدت او را مورد تشويق قرار مي دادند، اظهار داشت: هواداران به من لطف دارند جا دارد از آنها تشکر کنم. وقتي براي اولين بار وارد تبريز شدم مورد استقبال بي‌نظير هواداران قرار گرفتم. اميدوارم بتوانم محبت آنها را جبران کنم.

کريمي در مورد دو نايب قهرماني تراکتورسازي خاطرنشان کرد: در ليگ امسال اميدواريم اين نتايج را جبران کنيم. انتظارات از تراکتورسازي بالا رفته و کارمان براي موفقيت مشکل‌تر است، اما بايد به موفقيت برسيم.

بازيکن تراکتورسازي تبريز در مورد حضور ايران در جام جهاني عنوان کرد: به عنوان بازيکن دوست دارم در جام جهاني بازي کنم. مسابقات تابستان سال آينده است و راه زيادي تا آن موقع باقي مانده است. مهم موفقيت ما در جام جهاني است و اين بار بايد تلاش کنيم تا به مرحله بالاتري صعود کنيم. هوادار کم نداريم و در برزيل نيز تماشاگران زيادي از ما حمايت خواهند کرد. اميدوارم با دعاي مردم در جام جهاني موفق شويم.

کريمي در مورد حمايت‌هاي کي‌روش از او گفت: از کارلوس کي‌روش به خاطر موفقيت در تيم ملي و صعود به جام جهاني تشکر مي‌کنم. او کمک زيادي به تيم ملي کرد. اميدوارم موفقيت‌هايمان ادامه پيدا کند اگر کمکي از دستم بربيايد با کمال ميل در خدمت تيم ملي هستم.

بازيکن تراکتورسازي در مورد اينکه اين روزها بحث زيادي در رسانه‌ها مبني بر بحث کاپيتاني وجود دارد، خاطرنشان کرد: اصلا اين بحث‌ها در تيم ما وجود ندارد و اين مسائل حل شده است. اگر تيمي به موفقيت برسد نمي‌گويند کاپيتان تيم قهرمان چه کسي بوده است. مهم موفقيت تراکتورسازي است. اين مسائل فقط در رسانه‌ها مطرح مي‌شود و نمي‌دانم چرا در مورد موضوعاتي که حل شده است مطبوعات اين‌قدر مانور مي‌دهند.

وي در مورد شرايط پرسپوليس و مسئله مديريتي اين تيم خاطرنشان کرد: اکنون بازيکن تراکتورسازي هستم و براي اين تيم بازي مي‌کنم. اميدوارم مربي پرسپوليس و اين تيم موفق شود و هواداران خوشحال باشند. آرزوي قلبي‌ام موفقيت پرسپوليس است.

فارس

11. 2 کاربر از شاهزاده خانوم بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Altairezio's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2011
    محل سكونت
    TaBrIz

پيش فرض

اله بیر گالمیشدی بو گیریشسین جام جهانیه!
    فقط میتونم در این باره بگم نه چک زدیم نه چونه عروس اومد توخونه!(بدون زحمت میخواد سوخولسون تیم ملیه!)

13. این کاربر از Altairezio بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

90/ پشت پرده مشکوک شماره 8 چيست
    ?

نارضايتي اسدي، ابراهيمي و سايت باشگاه تراکتور از علي کريمي؟!

نارضايتي اسدي، ابراهيمي و سايت باشگاه تراکتور از علي کريمي؟!
    پشت پرده مشکوک شماره 8 چيست
    حامد وفايي
    90: هر چه مي‌گذرد خبري از خودنمايي پيراهن 8 تراکتورسازي بر تن علي کريمي نيست و همين موضوع باعث شده تا خود کريمي و اطرافيانش به اين نتيجه برسند که ماجراي شماره 8 تراکتورسازي و دلايلي که براي در اختيار نگرفتن اين پيراهن توسط کريمي عنوان مي‌شود، فقط و فقط بهانه است.
    پس از پيوستن علي کريمي به تراکتورسازي و براساس اخباري که از جلسه دو نفره زيني‌زاده و کريمي به بيرون درز کرد، شايع شد که اين بازيکن تکنيکي هيچ خواسته‌اي از تراکتوري‌ها نداشته جز در اختيار گرفتن پيراهن شماره 8 به طوري که او حتي هيچ صحبتي در مورد مسائل مالي نيز مطرح نکرده است. اما در همان زمان خبرهاي دريافتي از تبريز حاکي از آن بود که مرتضي اسدي، کاپيتان تراکتوري‌ها که شماره 8 را در اختيار دارد، با اين مسئله مخالفت کرده است.
    24 ساعت پس از رسانه‌اي شدن حضور کريمي در تراکتورسازي، مرتضي اسدي طي مصاحبه‌هايي با خبرگزاري‌ها حضور اين بازيکن را در جمع تراکتورسازان يک افتخار بزرگ براي خود تلقي کرده و عنوان داشت که نه تنها پيراهن شماره 8 بلکه بازوبند را هم به کريمي خواهد بخشيد. خيلي‌ها با توجه به پيشينه اسدي فکر مي‌کردند که او به راحتي پيراهن شماره 8 و بازوبند را به کريمي اعطاء خواهد کرد، هر چند که نزديکان کريمي تاکيد داشتند که او هرگز بازوبند را نخواهد پذيرفت. اما هر چه گذشت نه خبري از بازوبند شد نه پيراهن شماره 8. به طوري که کريمي در تمرينات و حتي مسابقه تدارکاتي که روز چهارشنبه انجام داد، پيراهن شماره 28 را به تن کرد. اما نکته عجيب اينجاست که مسئولان تراکتورسازي هنوز هم تاکيد مي کنند شماره 8 به کريمي تعلق دارد و به اين علت اين پيراهن هنوز به کريمي تحويل داده نشده که لباس‌ها (پيراهن‌هاي شماره 8) به سايز اسدي سفارش داده شده و فعلا شماره 8 سايز کريمي نيست. اما اين ادعا در حالي صورت مي‌گيرد که قراداد کريمي در دفتر توليدي لباس منعقد شده که لباس‌هاي تراکتورسازي را تامين مي‌کند و پذيرفتني نيست که اين باشگاه بزرگ نتواند لباس سايز جادوگر را به سرعت تهيه کند. به غير از تمام اين‌ها چه کسي است که نداند سايز کريمي و اسدي يکي است و هر دو سايز «مديوم» را به تن مي‌کنند؟ البته کاري به اين شايعات نداريم که چهره‌هايي چون اسدي و ابراهيمي که از محبوبيت خاصي بين هواداران تراکتور برخوردارند چندان از جايگاه بالايي که کريمي طي ده روز اخير در تبريز کسب کرده راضي نيستند.
    اما حکايت شماره 8 تا جايي پيش رفته که اسباب ناراحتي کريمي را فراهم آورده است. خبرهاي موثق دريافتي حاکي از آن است که تعدادي از نزديکان کريمي با بيان استدلال‌هايشان مبني بر موضع‌گيري برخي از بازيکنان تراکتور و حتي بي‌توجهي سايت تراکتورسازي به او، سعي کرده‌اند او را به واکنش وادارند. اما کريمي هنوز سکوت اختيار کرده است. به هر حال بايد بپذيريم که حق چهره‌اي چون کريمي بعنوان يکي از اسطوره‌ها و قهرمانهاي ملي فوتبال ما بيشتر از چند عکس نصفه و نيمه روي سايت تراکتورسازي و اعطاي شماره 8 به او آن هم توسط بازيکني چون مرتضي اسدي است. به هر حال اميدواريم اين سياست مصاحبه کردن به نفع کريمي و در عمل تقابل با او هر چه سريعتر به پايان برسد و تراکتوري‌ها حرف و عملشان را در مورد کريمي نزديک به هم کنند. اين خواسته هواداران تراکتور هم هست که مي‌دانند تراکتور تنها با اتحاد و همدلي همه بازيکنانش مي‌تواند قهرمان شود و بزرگي خود را بيش از گذشته به رخ همگان بکشاند.

/90

15. این کاربر از شاهزاده خانوم بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

90/ راز پيوستن جادوگر به تراکتور با وجود مخالفت جلالي

روز گذشته يکي از سايت‌ها گزارشي در مورد ماجراي پيوستن علي کريمي به تراکتور منتشر کرد که قابل توجه بود.

سرمربي مخالفت کرد، کريمي قول داد
    راز پيوستن جادوگر به تراکتور با وجود مخالفت جلالي
    90: روز گذشته يکي از سايت‌ها گزارشي در مورد ماجراي پيوستن علي کريمي به تراکتور منتشر کرد که قابل توجه بود. در اين گزارش آمده: بعد از اينکه کريمي با مسئولان باشگاه مذاکرات اوليه را انجام داد مجيد جلالي ابتدا با حضور جادوگر در اين تيم مخالفت کرد ودر دفاع از مخالفت خود به مديران باشگاه گفت نگران حاشيه‌هاي کريمي در تيم است. جلالي به زيني‌‌زاده گفت:« از اينکه کريمي در تيم حاشيه درست کند مي‌ترسم وگرنه از نظرفني او يکي از بهترين‌هاي ايران است.» در ادامه اين گزارش آمده: مسئولان باشگاه نيز جمله جلالي را بدون کم و کاست به کريمي منتقل کرده و تاکيد کردند در صورت موافقت جلالي از پيوستن او به تراکتور استقبال مي‌کنند.
    بعد از اين اتفاق جلسه‌اي بين جلالي و کريمي با وساطت جواد کاظميان برگزار شد و در آن جلسه جادوگر به سرمربي تراکتور قول داد که به هيچ عنوان در تراکتور به دنبال حاشيه سازي نيست. به خصوص آنکه در پرسپوليس با او رفتار خوبي نشد و او مي‌خواهد انگيزه‌ فراوانش را نشان دهد. اين گزارش البته در شرايطي منتشر مي‌شود که کريمي پس از جدايي اجباري از پرسپوليس با چند پيشنهاد خوب روبرو بود.
    90

17. این کاربر از شاهزاده خانوم بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز hamed malekpour's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    ....

پيش فرض

تراکتور سازی برای قهرمانی خیز برداشته که امید وارم امسال قهرمان لیگ بشه.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •