ای ول شما عجب اطلاعاتی راجع به میکرو کنترلر ها داری
خیلی خیلی ازت ممنونم
راستی دیتاشیت رو دارمااما چون انگلیسیم خوب نیست زیاد نگاش نکردم، اما ازین به بعد سعی می کنم بخونمش
![]()
ای ول شما عجب اطلاعاتی راجع به میکرو کنترلر ها داری
خیلی خیلی ازت ممنونم
راستی دیتاشیت رو دارمااما چون انگلیسیم خوب نیست زیاد نگاش نکردم، اما ازین به بعد سعی می کنم بخونمش
![]()
خواهش میکنم رفیق.
در مورد PIC شایدولی اگه درباره ی میکروکنترلرهای دیگه بپرسی...
![]()
چند بار که دیتاشیت رو بخونی دیگه عادی میشه برات, فوقش اگه انگلیسیت زیاد خوب نیست یه دیکشنری نصب کن رو کامپیوتر و ...![]()
سلام
من برای بک پروژه کنترل سروو موتورها با z80180 زایلوگ و فلش 29F010 نیاز به کمک تخصصی افراد وارد دارم لطفا برای اطلاعات بیشتر با من تماس بگیرید. حقالزحمه بسیار عالی پرداخت خواهد شد.
بهروز
09123874644
سلام
حجم برنامه من زیاد شده و آیسی جا نداره (Pic16f876a) و MicroCode Studio کامپایل نمیکنه آیا میشه از 18f452 یا میکروی دیگه ای که حجم بیشتری داره به جای 16f876 استفاده کرد ؟ من با سری 18
کار نکردم / . لطفا راهنمایی کنید .
ممنون
بله اگر 32 کیلوبایت برای شما جوابگو است چرا که نه
از توجه شما بسیار ممنونم . حجم برنامه اونقدر زیاد نیست . 16کیلوبایت برای من جوابگو است
ببینید این ارور با 16f876
تنظیم فیوز بیت ها در میکرو 16f876a
من تنظیمات فیوز بیت های بالا رو با میکروی18f452 به اینصورت تنظیم کردم !؟ که جواب نگرفتم؟
![]()
Last edited by baghbanzadeh; 24-02-2015 at 03:11.
خب شما با 876 کمیود حافظه داشتین ....
اما در مورد فیوزبیت ها متاسفانه بنده یه مدتی از pic ها دور بودم و البته تجربه استفاده از پروگرامر winpic رو ندارم
اما چیزی که من میبینم نباید مشکلی داشته باشه ... الان به شما با این کانفیگ ارور خاصی میده ؟
قبلا WRT ها رو اشتباها تیک نزدین و فلش کنید ؟
نه ارور نمیده میکرو پروگرام میشه اما تو پروژه کار نمیکنه احتمالا تو کانفیگ کردن فیوزبیتهای 18f452 درست تنظیم نشدن !!؟ WRT ها رو اصلا تیک نزدم ...
قبل از ارتفا برنانه با میکرو 16F876 مشکلی نداشتم و با همون کانفیگ کار میکرد که با اضافه شدن چند خط به برنانه با کمیود حافظه مواجه شدم![]()
دوست من ... به نظر بنده شما مدارت رو در پروتئوس ببند ببین شاید مشکل برنامه نویسی داشته باشی ...
تنظیمات فیوزبیت های که شما انجام دادی من بهتون میگم ببینید چیزی که میخواستید بوده :
شما پاور اپ تایمر رو فعال کردین .. براون اوت دتکت رو فعال کردن و ولتاژ ریستش رو 2 ولت قراردادین .. تایمر واتچ داگ رو فعال کردین نسبتش رو هم 1 به 128 قرار دادین .. حالت نوسان سازتون هم که hs هست و معمولا هم از این مورد استفاده میکنند
چیز خاصی فیوزبیت شما نداره : دو تا کار انجام بده
1.اول اینکه همون جور که گفتم مدار رو در پروتئوس شبیه سازی کنید ببینید وضعیت چطوره
2.شما همون برنامه اولتون که در مدل 16 ریختید و جواب گرفتید ( قبل از افزودن چند خط برنامه) رو در ای سی 18 بریزید ببینید همون برنامه رو میتونید جواب بگیرید
مدار رو تو پروتئوس شبیه سازی کردم و برنامه اول تو 16ّf876 راحت جواب داد ولی همین برنامه با میکروی سری 18 تو پروتئوس اصلا کار نمیکنه !؟ هیچ !! میکرو انگار خاموشه ؟؟؟!!!!! من اسم میکرو رو تو برنامه با 18f452 تغییر دادم فکرکنم کانفیگ فیوزبیت ها روهم تو برنامه باید تغییر بدم درسته ؟
ببخشید که دیر شد .باز هم از بذل توجه شما ممنونم.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)