تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 7 از 301 اولاول ... 345678910111757107 ... آخرآخر
نمايش نتايج 61 به 70 از 3009

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی استقلال تهران | تـــاج آسـیـا | جلد 2

آخر فروم باز 30vil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Teh

پيش فرض

امیر قلعه نویی فقط دوست داره خودش محبوب باشه کلا با محبوبیت دیگران مشکل داره اون از داش علی منصور اینم از فرهاد

واقعا تاسف خوردم وقتی شنیدم گفته نکونام تازه وارد باید کاپیتان باشه

2. این کاربر از 30vil بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    پیروزی

پيش فرض

از همون اول آرزو داشتم اول فرهاد بیاد و یه حسی بهم میگفت نمیاد میگفت تو نمیتونی امسال خبر ثبت قرارداد مجیدی رو با استقلال ببینی

نمیدونم چی بگم اصلا حال و حوصله ندارم تیم عالیه جوادم اومده همه چی خوبه ژنرال هم مربیه اما فرهاد نیست

تا 2 3 روز دیگه حتی حوصله خبر خوندن هم ندارم

فعلا دوستان

4. این کاربر از MohammadT15 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Nasser_ZRE's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

گزارش تمرین آبی‌پوشان

نکونام آمد، قلعه‌نویی زودتر رفت/ شوت جانواریو توپ را منفجر کرد
    خبرگزاری فارس: تمرین تیم فوتبال استقلال با حضور جواد نکونام برگزار شد.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    -------------------------------

به گزارش خبرگزاری فارس، تیم فوتبال استقلال که خود را برای دیدار مقابل سایپا آماده می‌کند از ساعت 19 امروز در کمپ مرحوم حجازی برنامه‌های آماده‌سازی خود را پیگیری کرد. نکته قابل توجه امروز حضور جواد نکونام بود که این بازیکن مورد استقبال طرفداران این تیم قرار گرفت.
    وی به محض ورود به چمن با اعضای فنی تیم استقلال خوش و بش کرد.
    * در ابتدای تمرین امیر قلعه‌نویی بازیکنان را دور هم جمع کرد و ضمن معرفی جواد نکونام به آنها از بازیکنان خواست تا روی مسابقه با سایپا تمرکز کنند.
    * با توجه به ایام ماه مبارک رمضان و همزمانی تمرین استقلال با ساعات اذان مغرب تعداد تماشاگران و استقبال آنها کمتر شده و امروز نزدیک به 200 نفر در کمپ استقلال حضور پیدا کرده بودند.
    *‌ طرفداران تیم استقلال یک بنر از علی حمودی در گوشه‌ای از ورزشگاه نصب کرده بودند.
    * مجتبی جباری درست مثل روزهای گذشته همچنان به تمرینات آماده‌سازی می‌پردازد و تنها دور زمین کارهای بدنی را دنبال می‌کند.
    * شاهرخ بیانی، میرشاد ماجدی و رضا رجبی از نزدیک نظار‌ه‌گر تمرین آبی‌پوشان بودند.
    * بعد از گذشت یک ساعت از تمرین استقلال امیر قلعه‌نویی که به ضیافت افطار دعوت بود زودتر کمپ استقلال را ترک کرد.
    * دویدن دور زمین، گرم کردن بدن‌ها، حرکات ترکیبی 2 و 3نفره، ارسال از جناحین و تمرین چارچوب‌شناسی از اصلی‌ترین برنامه‌های تاکتیکی امروز تیم استقلال بود ضمن آنکه جواد نکونام در بخش پایانی تمرین به تمرینات اختصاصی پرداخت. در حالی که بازیکنان تمرین چارچوب شناسی را انجام می‌داند فابیو جانواریو ضربه‌ای محکم به سمت دروازه زد که توپ پس از اصابت به نرده‌های پشت دروازه منفجر شد. همین مسئله باعث تعجب حاضرین و خود جانواریو شده بود که این بازیکن تنها با خنده نسبت به این موضوع واکنش نشان داد.

تیم فوتبال استقلال روز چهارشنبه در ورزشگاه آزادی در ساعت 22:15 به مصاف سایپای البرز خواهد رفت.

نکونام در تمرین استقلال حاضر شد

خبرگزاری فارس: هافبک جدید استقلال در تمرین عصر امروز این تیم شرکت کرد.

به گزارش خبرگزاری فارس، جواد نکونام که روز گذشته با عقد قرارداد رسمی به استقلال پیوسته بود در میان استقبال تماشاگران و بازیکنان در اولین جلسه تمرینی آبی پوشان شرکت کرد. این بازیکن به محض ورود به کمپ استقلال با تشویق تماشاگران روبه رو شد و سپس با تک تک بازیکنان تیم استقلال به خوش و بش پرداخت و با آنها صحبت کرد.
    تمرین تیم فوتبال استقلال هم اکنون در حال برگزاری است.

مهدوی‌کیا به نیمکت نشینی پرسپولیس افتخار می‌کند
    قلعه‌نویی: مجیدی پیغام داد که باید کاپیتان باشد/ جباری از هفته سوم به استقلال کمک می‌کند

خبرگزاری فارس: سرمربی تیم فوتبال استقلال گفت: مجیدی پیغام داد که باید کاپیتان باشد ولی من برایش چارچوب گذاشتم.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    -------------------------------

به گزارش خبرگزاری فارس، امیر قلعه‌نویی در پایان تمرین امروز استقلال در جمع خبرنگاران گفت: خدا را شکر نکونام هم به تیم ما اضافه شد و تیم ما اکنون با 21 بازیکن کامل شد.

قلعه‌نویی در مورد علت منتفی شدن حضور مجیدی در استقلال گفت: من و فتح‌الله‌زاده صحبت کردیم و قرار شد مجیدی بیاید اما دیروز به من تلفن زدند و گفتند مجیدی گفته بحث کاپیتانی چه می‌شود. همه ما باید در چارچوب حرکت کنیم قلعه‌نویی در چارچوب مدیریت است، مدیریت در چارچوب هیئت مدیره و هیئت مدیره در چارچوب مجمع. جایی که چارچوب نباشد کار درست انجام نمی‌شود.

وی ادامه داد: مصاحبه مهدوی‌کیا را ببینید او از نظر اخلاقی، رفتاری و فنی بازیکن خوبی است اما می‌گوید به نیمکت‌نشینی در پرسپولیس افتخار می‌کنم. در حالی که مجیدی پیغام داد من باید کاپیتان باشم اما من گفتم مجیدی باید در چارچوبی که من تعیین می‌کنم قرار بگیرد و به خاطر فتح‌الله‌زاده و مردم قبول کردم به استقلال بیاید اما اولویت مجیدی کاپیتانی بود و در چارچوبی که من برایش تعیین کردم او قبول نکرد که کار کند.

قلعه‌نویی در مورد اینکه در صورت حضور مجیدی در استقلال او کاپیتان می‌شد یا نکونام، گفت: هنوز به این مسئله نرسیده‌ایم که بخواهیم در مورد آن صحبت کنیم.
    سرمربی استقلال در مورد اینکه از نکونام به عنوان شاه‌ماهی یاد می‌شود، گفت: نکونام از نظر فنی، اخلاقی بازیکن بزرگی است اما همه آنهایی که به استقلال آمده‌اند شاه ماهی هستند و شاه ماهی ما استقلال و مردم هستند.
    وی در مورد اینکه فتح‌الله‌زاده قلعه‌نویی را رئیس شاه ماهی‌ها نامیده گفت: او به من محبت داشته من کمترین نقش را در استقلال دارم، همکارانم، خود فتح‌الله‌زاده، امیری، لیدرها، آقای کامرانی همه زحمت کشیدند شاه ماهی ما هم استقلال و مردم هستند.
    سرمربی تیم استقلال در مورد اینکه رویانیان گفته یک تیم 6 میلیارد تومان برای جذب دو بازیکن هزینه کرده، گفت: رویانیان از دوستان من است اما او مدیرعامل است و جواب مدیرعامل را باید فتح‌الله‌زاده بدهد و من در کار دیگران ورود نمی‌کنم. از نظر اخلاقی هم درست نیست باید یاد بگیریم فقط در مورد تیم خودمان حرف بزنیم اما من به مردم قول می‌دهم که چنین ارقامی درست نیست. ما برای حضور در آسیا و لیگ برتر تیم خوبی بستیم. 5 هفته است که تمرین کرده‌ایم یک مسابقه از لیگ برتر را هم انجام دادیم بدون اینکه بازیکنان یک ریال پول بگیرند در کجای دنیا چنین اتفاقی می‌افتد اگر سراغ دارید بگویید و از من جایزه بگیرید. بازیکنان به اعتقاد و احترام به مردم بازی کردند و فتح‌الله‌زاده هم قول داده قبل از بازی با سایپا به بازیکنان پول بدهد.
    وی در مورد دروازه‌بانان استقلال گفت:‌ دو دروازه‌بان خوب و جوان و آینده‌دار‌ داریم و یک دروازه‌بان استرالیایی هم جذب کردیم.
    قلعه‌نویی در مورد تمرین‌های انفرادی مجتبی جباری گفت: جباری در تمرینات بدنسازی و آمادگی همراه ما نبود و از نظر جسمانی ضعیف‌تر از سایرین است و با صحبت‌هایی که خود جباری با من کرد گفت فکر می‌کنم از بازی سوم بتواند به ما کمک کند اکنون نیز زیر نظر دکتر حاج‌ قاسم تمرین می‌کند و پس از تأیید پزشکی و بدنسازی از او استفاده خواهیم کرد.
    وی در مورد دیدار هفته دوم استقلال با سایپا در چهارشنبه‌ شب گفت: نسبت به آلومینیوم هرمزگان شناخت بیشتری از سایپا داریم بازی سایپا و تراکتورسازی به همراه بیانی و رجبی آنالیز کردیم و گروه آنالیز اطلاعات لازم را به ما داده است و ما هم اطلاعات تصویری را به دست آورده‌ایم. در بازی با سایپا راحت‌تر بازی می‌کنیم نتیجه هم دست خداست اما قول می‌دهم با تمام وجود بازی کنیم.
    وی درمورد تغییرات احتمالی استقلال در هفته دوم لیگ برتر گفت:‌ تیم ما دو بخش بود یک بخش بازیکنانی که از ابتدا با ما بودند و پنج شش نفر آنها جدید بودند و هنوز هماهنگ نشده بودند اما ما بازی به بازی بهتر خواهیم شد و از هفته چهار و پنجم به شرایط بهتری می‌رسیم.

6. 2 کاربر از Nasser_ZRE بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز king of the kings's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    تاریکی اسم:عماد

پيش فرض

نمی دونم یعنی چی آخه برای مجیدی چارچوب گذاشتن !!؟
    دیگه کاپیتانی هم چارچوبه ؟
    فقط به خاطر یه کاپیتانی این انتقال صورت نگرفت !!؟ اینم یکی دیگه از عجایب فوتبال ما هست
    نکونام خودش کاپیتانی براش مهم نیست دیگه اینا دنبال چی هستن !
    نمی دونم هیچ وقت نشد یه تیم کامل وارد لیگ برتر بشه ایندفعه هم یه پامون می لنگه و حتما توی لیگ باز باید منتظر آقای گل شدن هافبک هامون باشیم
    امیدوارم حداقل نیم فصل دوباره صراغ مجیدی رو بگیرن

8. 2 کاربر از king of the kings بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن های فوتبال EngineeR EhsaN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    ارومیه

پيش فرض

واقعا حیف شد فرهاد نیومد واقعا ناراحت شدم ولی اینکه بخاطر بازوبند نیومد بیشتر ناراحتم کرد

10. 2 کاربر از EngineeR EhsaN بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه scali's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    جایی همین نزدیکی

پيش فرض

دقیقا همون چیزی که بهش فکر میکردم پیش اومد .

فکر میکردم اگه فرهاد بیاد بحث کاپیتانی به کجا میکشه که همونجوری شد و فرهاد به خاطر کاپیتانی نیومد .

من نمیدونم این کاپیتانی یعنی انقدر مهمه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

12. 2 کاربر از scali بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن موسیقی MMM52's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    خونمون!!!

پيش فرض

فکر میکردم اگه فرهاد بیاد بحث کاپیتانی به کجا میکشه که همونجوری شد و فرهاد به خاطر کاپیتانی نیومد .

مسئله لج و لجبازی شده..

همه میدونن قلعه نویی و مجیدی با هم نمیسازن فرهاد هم اینو بهونه کرد که نیاد...

هر دو طرف مقصر بودن ولی مجیدی باید کوتاه میومد اگه عاشق استقلال و هواداراشه باید از این چیزا میگذشت...

14. 2 کاربر از MMM52 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2011
    محل سكونت
    یه جایی نزدیک خـــدا

پيش فرض

اصلا بحث اصلی بحث کاپتانی نبود
    اینا یه بهانه بود برای اینکه مجیدی به اس اس نیاد
    به نظر من بهتر شد که نیومد چون واقعا اگه میومد با این وضع اوضاع بی ریخت میشد و خیلی حاشیه برای تیم درست میشد
    اینا با هم مشکل دارن پس چه بهتر که مجیدی نیومد

پروفشنال Ramin khuzestan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

از اینی هم که فکر میکنید مهم تره
    شما جای مجیدی باشی با این شرایط میای استقلال ؟ از اول معلوم بود اگه بیاد چه وضعی میشه
    شک نکنید اگه میومد جاش رو نیمکت بود کاپیتانی که پیشکش!
    اگه به استقلال فکر کنید از نیومدن مجیدی ناراحت میشید اما اگه به شأن و شخصیتش فکر کنید ناراحت نمیشید!
    نمیشه به قلعه نوعی خرده گرفت چون مربیه و حال نمیکنه با مجیدی! اما کاش به قول خودش سرمایه سوزی نمیکرد و میذاشت این یه سال آخر مجیدی و هواداران با هم باشن
    شایدم اگه مجیدی اون مصاحبه آخر رو نکرده بود قلعه نوعی حساس نمیشد

اگه نباشه جاش خالی می مونه federrer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    Virtual World

پيش فرض

خیلی فکر کردم .
    از این حرکت فرهاد واقعا بدم اومد.

آقای مجیدی ، هر چقدر هم که دوستت داشته باشیم و هرچه قدر که شما مارادونا باشی ، باید واسه باشگاه استقلال و هوادارانش شرط بذاری ؟؟؟؟!!!!
    همه میدونن که با قلعه نوعی مشکل داشتی، اما این چه بهونه بچگونه ای بود که آوردی؟؟؟!!!!!
    شاید سرمربی تیم بخواد از شما تو دفاع یا دروازه استفاده کنه ،یا کلا بشینی رو نیمکت ، باید ناز کنی واسه باشگاه استقلال ؟؟؟؟؟!!!
    مهدوی کیا با اون همه سابقه و افتخارات ملی ، حالا که کسی تحویلش نمیگیره، گفته به نیمکت نشینی در پرسپولیس افتخار میکنم اما بازیکن محبوب ما بازوبند رو بهونه میکنه !!!
    اسطوره ها هم مثل شما سهم خواستن بابت زحماتی که واسه باشگاه کشیدن ؟؟؟؟
    با فرهاد یا بی فرهاد ، با قلعه نوعی یا بی قلعه نوعی ، هواداران سالهاست حامی و عاشق استقلال هستند

18. 2 کاربر از federrer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •