تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 7 از 308 اولاول ... 345678910111757107 ... آخرآخر
نمايش نتايج 61 به 70 از 3075

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی FC Barcelona | بلوگرانا | جلد 2

کاربر فعال انجمن فوتبال خارجی M E S S I's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011

پيش فرض

آلوس درمورد عذرخواهی مورینیو: برای پشیمانی خیلی دیر شده

مدافع برزیلی باشگاه بارسلونا پاسخ صحبتهای اخیر مورینیو را داده است

سایت گل- عذرخواهی ژوزه مورینیو از تیتوویلانووا به خاطر برخوردی که در سوپرکاپ فصل گذشته اسپانیا با مربی بارسلونا داشت، حالا از سوی دانی آلوس پاسخی دریافت کرده.

دانی آلوس در گفتگو با رسانه های رسمی باشگاه بارسلونا گفت:« برای عذرخواهی خیلی دیر شده است. رفتار او درست بود ولی من اگر بودم، اینقدر منتظر نمی ماندم.»

ستاره آبی اناری ها ترجیح می دهد تا به ارزیابی رابطه میان دو بازیکنان دو تیم بزرگ لالیگا نپردازد. او ادامه داد:« ما همیشه امیدواریم که اوضاع در کمال آرامش پیش برود. ما برروی کارهایمان تمرکز کرده ایم و تلاش می کنیم ولی مسائلی هستند که نمی توانیم آنها را کنترل کنیم.»

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    Last edited by M E S S I; 11-08-2012 at 09:48.

2. 2 کاربر از M E S S I بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Super Moderator Stream's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Wolf Trap

پيش فرض

به نظر میاد تیتو برگشته به همون 3-3-4 و خبری از دفاع سه نفری پپ نیست. البته فکر خوبی هم هست، برگشته به سیستمی که بیشتر از سه سال فوتبال اروپا و دنیا رو کاملا فتح کرد.

هنوز تکلیف اون یک مدافع/هافبک باقیمونده مشخص نشده.. شایعه هایی از Song آرسنال هست. من قطعا خاوی مارتینز رو بهش ترجیح می دادم ولی امیدوارم هرکی قراره بیاد هرچه زودتر تکلیفش مشخص بشه، زمان زیادی به شروع فصل نمونده. من نگران خط دفاعی تیم هستم.

تکلیف بوژان هم هنوز مشخص نشده.

4. 6 کاربر از Stream بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه Http://Admin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    ДнШДz

پيش فرض

نقل و انتفالاتی که 100% شده کی یا هستن؟

تاريخ عضويت
    Sep 2011

پيش فرض

نقل و انتفالاتی که 100% شده کی یا هستن؟
    آلبا - والنسیا => بارسلونا

کیتا - بارسلونا => دالیان آربین
    Last edited by M E S S I; 12-08-2012 at 16:21.

7. این کاربر از M E S S I بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2011

پيش فرض

خوش آمدی داوید ویا

منبع:سایت رسمی باشگاه
    مترجم: سجاد اسدی / FCBarcelona.ir

داوید ویا - مهاجم تیم ملی اسپانیا - پس از هشت ماه مصدومیت، که در نیمه نهایی جام باشگاههای جهان به آن دچار شده بود، با شروعی عالی به میادین فوتبال بازگشت. تیتو ویلانوا در بازی با اف سی بخارست در دقیقه 73 بازی، سرجیو روبرتو را از زمین بیرون کشید و به جای او داوید ویا را به میدان آورد.

انتظار ال گواخه به پایان رسید؛ تیتو ویلانوا در دقیقه 73 بازی سرجیو روبرتو را بیرون کشید و به جای او یک مهاجم را وارد بازی کرد که آن مهاجم کسی نبود جز داوید ویا. این مهاجم پس از هشت ماه مصدومیت در بازی دیشب در برابر اف سی بخارست بیش از 15 دقیقه در بازی حضور داشت.

بعد از مسابقه، مربی آبی اناری ها اظهار داشت: «من با تیم پزشکی تیم صحبت کردم و آنها معتقد بودند که ویا می تواند حداقل 15 دقیقه در میدان حضور داشته باشد، این نکته برای ما بسیار مهم بود مخصوصاً برای بازیکن دوست داشتنی مثل داوید ویا.علاوه بر این، ویا بازیکن برجسته ای است که برای اجرای استراتژی ها در زمین، بارسا به او نیاز دارد. حضور او در زمین، به معنای تضمین به ثمر رسیدن گلهاست و ما سال گذشته از این امر محروم بودیم».

هشت ماه تلاش برای بازگشت

استخوان ران پای چپ ویا در نیمه نهایی جام باشگاه های جهان، که در ماه دسامبر در ژاپن برگزار شد، آسیب دید تا ویا نیم فصل دوم لیگ و جام ملتهای اروپا را از دست بدهد.

پزشک بارسا، 31 ژوئیه اجازه بازی داوید ویا را صادر کرد و او در این مدت بسیار تلاش کرد تا در مقابل اف سی بخارست بتواند بازی خوبی را انجام دهد. در نتیجه، تیتو ویلانوا می تواند در فصل بعدی از این مهاجم گلزن در ترکیب بارسا استفاده کند.

9. 2 کاربر از M E S S I بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه m.prodigy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2011
    محل سكونت
    در خودم

پيش فرض

به نظر میاد تیتو برگشته به همون 3-3-4 و خبری از دفاع سه نفری پپ نیست.
    خب مشخصا تیتو اول میاد جایگاهش رو ثبات ببخشه و این کار با انجام کارهای ریسکی سختتره.یعنی احتمال برد رو با کاهش ریسک افزایش میده.پپ هم بعد 3 سال مربی گری؛وقتی احساس اعتماد به نفس کافی کرد دست به چنین کارهای بزرگی میزد.

البته فکر خوبی هم هست
    فکر هوشمندانه است.و مطمئنا فلسفه ای پشتش هست

11. 2 کاربر از m.prodigy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای CATALONIA's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    Eclipse

پيش فرض

امسال یک نکته ی مهم اینه که دو دروازه بان تیم آماده اند ... این که تو بازی با منچستر والدس نیمه اول یه پنالتی از رونی میگیره و پینتو یک پنالتی از اشلی یانگ چیز کمی نیست ...
    برگشتن ویا هم بهترین خبر بود ... به نظر من با وجود ویا دیگه نیازی به خرج کردن پول اضافی برای خرید یک مهاجم نیست ... امسال بارسا توی فوروارد وچندین بازیکن خوب داره که به همشون میشه برای بازی های بزرگ اعتماد کرد .. پدرو و الکسیس و ویا و افلای و مسی .... پنج بازیکن برای سه پست که یکیش همیشه برای مسی هست .. یعنی ما توی خط فوروارد برای دو پست کناری چهار بازیکن آماده داریم ....
    مهمترین نقطه ضعف بارسا خط دفاعیش هست .... سمت چپ با وجود آلبا و آبیدال تقریبا مشکلی نداره ... ولی سمت راس که فقط آلوس هست کمی جای نگرانی هست .. امیدوارم مونتویا بتونه خودش رو به سطح بالایی هر چه زود تر برسونه ...
    ولی مرکز خط دفاعی از همه نقاط مهمتره .. باید یک بازیکن توی این پست جذب کنیم ... پویول به دلیل بالا رفتن سنش دیگه بازیکنی نیست که تمام بازی های فصل 90 دقیقه بازی کنه ... ماسچرانو هم خوب کار می کنه ولی یک بازیکن دیگه هم نیاز هست که بتونیم از ماسچرانو توی خط هافبک استفاده کنیم ... توی هافبک ها ما غیر از ژاوی و اینیستا و بوسکتس و فابرگاس ، ماسچرانو و تیاگو رو هم داریم و اگه خاوی مارتینز اضافه بشه چون هم میتونه توی خط هافبک هم دفاع بازی کنه میتونه خرید خوبی باشه ولی با این خبر هایی که شنیده میشه بعیده بارسا امسال این بازیکن رو اضافه کنه ...
    من خودم به شخصه از بازی سانگ خوشم نمیاد !! یک بازیکن کاملا تخریبی بدون قدرت پاس کاری بالا .. این بازیکن به درد سبک بازی بارسا نمیخوره ... ما ماسچرانو رو تقریبا توی این سبک بازی داریم و به نظر من خرید یک دفاع مرکزی تخصصی با توانایی پاسکاری بالا ، یکی مثل داوید لوییز ( که احتمالش صفر هست به بارسا بیاد ) به درد بارسا میخوره ... یا خاوی مارتینز !
    در آخر من به سیستم یارگیری بارسا اعتقاد دارم ... همین که توی این دو سال بازیکنان رو ببینیم مثل فابرگاس و البا . الکسیس متوجه میشیم که هر بازیکنی بارسا خریده ، به خاطر تحقیق و بررسی های کامل در مورد خرید ، سریع تونسته توی تیم جا بیفته .. و این نشون میده بارسا بازیکنان رو با حساسیت بالایی میخره ... و نمیره بهترین بازیکن سال بوندس لیگا رو بخره و یک فصل کامل بزارش رو نیمکت و کارش رو به جایی برسونه که تیم ها به صورت قرضی هم نخوانش دیگه !!!!!!
    در مورد لباس های این فصل بارسا هم به نظرم خیلی شیک شده ... رنگ بندی خوبی داره و به نظرم قشنگ کار شده ...
    امیدوارم امسال هم بارسا مثل همیشه با تکیه به فلسفه ی خودش موفقیت های زیادی کسب کنه ...

13. 4 کاربر از CATALONIA بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Super Moderator Stream's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Wolf Trap

پيش فرض

در آخر من به سیستم یارگیری بارسا اعتقاد دارم ... همین که توی این دو سال بازیکنان رو ببینیم مثل فابرگاس و البا . الکسیس متوجه میشیم که هر بازیکنی بارسا خریده ، به خاطر تحقیق و بررسی های کامل در مورد خرید ، سریع تونسته توی تیم جا بیفته .. و این نشون میده بارسا بازیکنان رو با حساسیت بالایی میخره ... و نمیره بهترین بازیکن سال بوندس لیگا رو بخره و یک فصل کامل بزارش رو نیمکت و کارش رو به جایی برسونه که تیم ها به صورت قرضی هم نخوانش دیگه !!!!!!
    اینها مثال های خوبش بودن، زلاتان و Chygrynskiy هم بودن که اصلا خریدهای مناسبی نبودن اما این دو سال خریدها همه خوب بودن (البته من زلاتان رو خرید خوبی حساب می کنم فقط زیادی بازیکن بزرگی بود که روی نیمکت بشینه). الان در خط دفاعی و هافبک نیاز به یه بازیکن مشترک هست که هم سرعت خوبی داشته باشه و به طور کلی هم نقش یه مدافع بکاپ رو داشته باشه هم نقش کیتا برای بستن بازی و محکم کردن دفاع.

امسال یک خرید دیگه داریم.

15. 4 کاربر از Stream بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه Http://Admin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    ДнШДz

پيش فرض

خب به نظز شما چه کسی میتونه بیاد یه مدافع 6 دانگ و یه هافبک دفاعی خوب??????

آخر فروم باز E.G_band's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴

پيش فرض

مگه بارسا تا آستانه خرید دانیل اگر نرفت؟؟؟؟؟؟؟؟؟پ چی شد؟؟؟؟

به هر حال باشگاه این همه استعداد یاب داره یه نفر رو باید پیدا بکنن که یا یه نفری رو بسازن که مثل گلادیاتور و اسطورمون پویول باشه .نه کسی مثل چیگرینسکی که 1فصل به زور تو تیم بود.

راستی خبری از نیمار نیست قول داده بودن بعد از المپیک بیاد؟؟؟؟؟

18. 2 کاربر از E.G_band بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •