تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 7 از 95 اولاول ... 345678910111757 ... آخرآخر
نمايش نتايج 61 به 70 از 943

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی AC Milan | روسونری ها | جلد 2

حـــــرفـه ای B3HZ@D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

طبق گفته مطبوعات انگلیسی میلان در حال مذاکره با ایجنت نیکلاس بنتنر مهاجم دانمارکی تیم آرسناله .
    بنتنر چند روز پیش گفته بود که دیگه نمیخواد توی آرسنال بمونه و مشکل اون به هیچ وجه مالی و پول نیست و میخواد جایی بره که بتونه خوشحال باشه .
    توی این دو سه روز اخیر هم یک سری خبر در مورد معاوضه مکسس و بنتنر منتشر شده بود . حالا هم که خبر جدید گفته که میلان میخواد بنتنر رو بصورت قرضی با گزینه خرید در آخر فصل از آرسنال بگیره.
    البته قبلا هم میلان دنبال این بازیکن بود که به سرانجام نرسید.
    به نظرم خیلی بهتر از خرید مهاجمانی چون ماتری - بوریلو و پاتزینیه . بنتنر هم جوانتره و هم این که از نظر فیزیکی به زلاتان شباهت زیادی داره و مهمتر از همه انگیزه اونه که از هر لحاظ میتونه خرید مناسبتری باشه.
    با خریدهایی که ارسنال در خط حمله داشته کاملا مشخصه که به بنتنر بازی نمیرسه . باید دید توی روزهای آینده چی پیش میاد.

2. 4 کاربر از B3HZ@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Hamid Hamid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    خانه ام گلخانه ي يـــــــاس است

پيش فرض

سلام دوستان ...

خب خيلي سال هستش كه ميلان رو دوست دارم. به واسطه ي بازيكن هاي خيلي خوبي كه تو اين تيم بودن و من علاقه داشتم به اون ها مثل " مالديني / استاد بزرگ خط دفاعي ياپ استام / كافو / گوليت / رايكارد / فان باستن ... سيدرف و ... " اما خب ديگه اين بزرگان نيستن ولي هنوز ميلان رو دوست دارم.

در مورد بازيكن هايي كه از ميلان جدا شدن ... راستش اولش خيلي ناراحت شدم كه نكنه ميلان خيلي ضعيف بشه ... خصوصا در خطر دفاعي كه خب همه ميدونن آلساندرو نستا از بهترين ها ي تاريخ فوتبال بوده ... و تياگو سيلوا كسي كه الان جزو 3 مدافع برتر جهان هستش. ولي وقتي نفراتي رو كه ميلان جذب كرده خيلي اميدوار شدم ... هرچند جوون هستند اما در آينده بهتر ميشن.

Zapata يه مدافعي كه واقعا توي جهان خيلي نظيرش كم پيدا ميشه. حالا دليلش رو ميگم. مدافع وسط خوب خيلي داريم ... حتي بهتر از زاپاتا ... اما خاصيتي كه زاپاتا رو از بقيه منحصر به فرد تر و بهتر مي كنه اينه كه ايشون يه بازيكني هستش كه سرعت خيلي خوبي داره و مدافع پا به توپي هستش. نه كه خيلي تكنيكي باشه اما كند و كم تحرك نيستش و انرژي خوبي داره ايشون.

Francesco Acerbi

چند تا زا بازي هاش رو ديدم. يه مدافعي هستش كه فكر مي كنم بهترين خصوصيتش يارگيري خوبي هست كه داره. فكر مي كنم اين 2 مدافع با پشت سر گذاشتن يكي 2 فصل تبديل بشن به يه مدافع خوب در حد كيفت ميلان و شايد يه چيزي مثل همين تياگو سيلوا كه از ميلان جدا شد. دوستان اوايل كار سيلوا رو حتما به ياد دارن.

Costant يه هافبك خيلي خوبي كه من فكر مي كنم درست مثل كوين بواتنگ هستش. و 2-3 سال ديگه يه چيزي ميشه به مدل بواتنگ كه هم سرعت خوبي داره و هم قدرت خوبي و در دفاع حمله عالي هستش.

Montolivo

هم كه ديگه تعريف نمي خواد و خودش يه پا آندرا پيرلو ميشه.

+

اما در مورد خط حمله ... به نظرم يه مهره ميلان لازم داره ... ولي به عنوان يه كسي كه خيلي ميلان رو دوست داره اميدوارم كه Bendtner از آرسنال به ميلان نياد ! چون واقعا بازيكن ضعيفي هستش و اصلا قابل قياس با يه ابر ستاره اي مثل زلاتان نيستش. خيلي بي تكنيكه ... خيلي.

البته اون گزينه هاي ديگه از اين بازيكن آرسنال هم بدتر هستن ... اميدوارم ميلان دنبال يه بازيكن خيلي بتهر در حد نامش باشه ... مهاجم خوب خيلي زياده و پيدا ميشه اما اين بازيكن آرسنال ... نه گزينه ي خوبي نيستش.

موفق باشيد

4. 4 کاربر از Hamid Hamid بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

با تشکر از حمید خان عزیز بابت این پست جامع و فنی .

در مورد صحبت آخرتون در مورد مهاجم بگم که میلان در حال حاضر فقط میتونه مهاجمی جذب کنه که پاسپورت اروپایی داشته باشه . قبل از جذب زاپاتا میلان به دنبال توز - ژکو و دامیائو بود که با خرید زاپاتا و پر شدن دو سهمیه خارجی (گابریل - زاپاتا) میلان دیگه نمیتونه به اون بازیکنان فکر کنه.
    برای همین باید به دنبال بازیکنان اروپایی باشه . از توی این گزینه ها ماتری - بوریلو و پاتزینی جزو گزینه های میلان نام برده شده .
    هر سه این مهاجمان هم همانند بنتنر کاملا بی تکنیک هستن . از اون طرف واکنش بوریلو و ماتری در مقابل هواداران میلان بعد از گلزنی به میلان , کاملا باعث جبهه گیری هواداران در قبال این بازیکنان شده.
    توی نظرنسجی هایی هم که برگزار شده به هیچ وجه از خرید این دو بازیکن استقبال نشده و اکثرا نمیخوان که این بازیکنان به میلان بیان.

بنتنر هم البته همچین بی تکنیک نیست . یک جورایی اون رو با اندی کارول یکی کردین

به هر حال اگه بخوام از بین ماتری و بوریلو و بنتنر یکی رو انتخاب کنم مطمئنا اون شخص بنتنره . بنتنر با 24 سال سن میتونه خرید خیلی خیلی مفیدتری باشه . مخصوصا با وضع مالی فعلی باشگاه که اجازه خرج آنچنانی رو نمیده.
    وگرنه انتخاب من چیزی فراتر از اینا میشد .

اگر گابریل بتونه توی این مدت پاسپورت اروپایی تهیه کنه میشه امیدوار بود که میلان به سراغ گزینه های دیگه بره . وگرنه با این شرایط گزینه های میلان برای خط حمله خیلی محدود میشه.
    به نظر من اگر به بازیکنان جوانی مثل زیگونی - جیاکومو برتا - گانز و کارمونا بازی بدیم خیلی خیلی بهتر از خرید بازیکنانی مثل ماتری و بازگشت بوریلوست.
    Last edited by B3HZ@D; 17-08-2012 at 22:33.

6. 4 کاربر از B3HZ@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کـاربـر بـاسـابـقـه M . Sayid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

حالا هم که خبر جدید گفته که میلان میخواد بنتنر رو بصورت قرضی با گزینه خرید در آخر فصل از آرسنال بگیره.
    این سیاست میلان اصلا عوض شدنی نیست !

بنظرم الان یه مهاجم تکنیکی لازم داریم که گلزن باشه ! نه قدرتی و گلزن !

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

الان میلان مهاجم تکنیکی به اندازه کافی داره (پاتو - روبینیو - الشاراوی - کاسانو) ولی به غیر از پاتو که یک مهاجم نوک به حساب میاد بازیکن دیگه ای برای این پست نداره.
    بنتنر هم یک مهاجم تمام کننده است که دقیقا همون چیزیه که میلان میخواد و روی مصاف های هوایی هم میتونه خیلی کمک کنه.

9. این کاربر از B3HZ@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

بازیکنان دعوت شده میلان برای بازی مقابل یوونتوس در جام برلوسکنی :

32 Abbiati, 1 Amelia, 60 Pazzagli, 20 Abate, 13 Acerbi, 77 Antonini, 25 Bonera, 2 De Sciglio, 15 Mesbah, 76 Yepes, 17 Zapata, 10 Boateng, 21 Constant, 28 Emanuelson, 16 Flamini, 18 Montolivo, 8 Nocerino, 12 Traorè, 57 Valoti, 99 Cassano, 92 El Shaarawy, 9 Pato, 7 Robinho.

مکسس - آمبروزینی و گابریل برای این بازی دعوت نشدن .

11. 3 کاربر از B3HZ@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

جام برلوسکنی هم با نتیجه 3 بر 2 به سود یوونتوس به پایان رسید و هر دو تیم 9 قهرمانی کسب کردن و از این حیث برابر شدن.

از نکات مهم این بازی میشه به بازی خوب روبینیو اشاره کرد که دو گل برای میلان زد (گل دوم از روی نقطه پنالتی) و کلا بعد از تعویض شماره خودش از 70 به 7 خودش هم دچار تغییر شده بود و بازی خیلی خوبی به نمایش گذاشت.
    از دیگر بازیکنان خوب میلان کوین کونستانت بود که در خط هافبک بازی خیلی خوبی به نمایش گذاشت و بعد از مصدومیت آباته و انتقال به دفاع چپ باز هم عملکردش خیلی خوب بود . قدرت بدنی خیلی خوبی داره و توی حملات خیلی خوب ظاهر میشد و از نظر تکنیکی هم در سطح خوبیه.
    کریستین زاپاتا هم در دفاع خیلی خوب بود . هر چقدر یپس بد و عصبی بازی کرد ولی از اون طرف زاپاتا خوب و مسلط بود و من که خیلی به اون امیدوار شدم.
    مونتولیوو هم در پست هافبک دفاعی خوب بازی کرد هر چند اعتقاد دارم اگه جلوتر بازی کنه تکنیک و قدرت مانوری که داره میتونه کمک بیشتری به تیم بکنه و راحت تر به گل میرسیم.

کاسانو هم گفته میشه که در حال انتقال به اینتر میلانه و از اون طرف میلان پاتزینی رو از اینتر میگیره . کلا اخبار دیروز و امروز بدجوری حول این مسئله میگرده .
    هواداران هم در بازی دیروز با پلاکاردهایی که در دست داشتن مخالف حضور بوریلو در میلان بودن . خرید پاتزینی خیلی بهتر از خرید ماتری و بوریلوست . تمام کننده خوبیه و قدرت سر زنی فوق العاده ای داره.
    ولی مشکل من سن پاتزینیه که 27 -28 سال داره و به نظرم بنتنر بهتر بود

13. 3 کاربر از B3HZ@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

مذاکرات میلان و اینتر در جایی بدور از چشم رسانه ها!

ماسیمو موراتی و آدریانو گالیانی امشب برای مذاکرات نهایی معاوضه کاسانو و پاتزینی مذاکره خواهند کرد

سران تیم های میلانی تصمیم گرفته اند تا دو هم تیمی سابق در سمپدوریا,کاسانو و پاتزینی را با یکدیگر معاوضه کنند و به نظر میرسد این انتقال به زودی رسمی شود.

به گزارش نشریه معتبر گاتزتا دلوسپورت مذاکرات شب گذشته برلوسکونی,گالیانی و آلگری پس از جام برلوسکونی برابر یوونتوس که با باخت همراه بود که برگزار شد در حال پیشروی است.

مذاکرات ما بین مدیر برنامه های پاتزینی و سران روسونری امروز صبح انجام شد هر چند که مدیر برنامه های او این موضوع را تکذیب کرد اما گفته میشود توافق بر سر دستمزد صورت گرفته است.

در حال حاضر گزارش شده است که ماسیمو موراتی تنها از دفترش خارج شده و انتظار میرود تا در جایی به دور از چشم رسانه ها با گالیانی به مذاکره بپردازند.

گزارش شده است که گالیانی به موراتی پیشنهادی 7 ملیون یورویی به همراه کاسانو داده است تا از سوی دیگر پاتزینی را با قراردادی سه ساله بخدمت بگیرند.

در صورتی که این انتقال نهایی شود میتواند در تاریخ نقل و انتقالات این دو تیم همشهری ثبت شود.پیش از این بازیکنانی چون آندرا پیرلو,کلارنس سیدورف و جوزپه مه آتزا بین دو تیم نقل مکان کرده اند.

همچنین گفته شده است در صورتی که میلان موفق به گرفتن پاتزینی نشود همچنان احتمال انتقال کاسانو به اینتر وجود دارد و میلان سپس ممکن است توجه خود را به گزینه ای دیگر چون فابیو کواگلیارلا جلب کنند

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

15. 3 کاربر از B3HZ@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

کار انتقال و معاوضه پاتزینی و کاسانو به دو تیم میلان و اینتر به پایان رسیده . پاتزینی امروز صبح تست های پزشکی رو با موفقیت پشت سر گذاشت و در حال حاضر در میلانلو حضور داره.
    تنها چیزی که باقی مونده ثبت و امضای قرارداد با میلانه و تمام کارها انجام شده است.
    کاسانو هم با اینتر به توافق کامل رسیده و اون رو هم باید بازیکن اینتر بدونیم .

17. 4 کاربر از B3HZ@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز آرش-19's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

خوب اومدن پاتزینی به نظرم یک خرید خوب میتونه باشه. من خودم بازی هاش رو دوست داشتم.
    از طرفی از سابقه خریدهای میلان از اینتر مثل پیرلو و سیدورف و همین اواخر مونتاری نمیشه به راحتی
    گذشت, همیشه نتیجه عالی دادند امیدوارم این خرید هم خوب از آب در بیاد.
    فکر کنم زوج پاتزینی و پاتو بتونن عملکرد خوبی داشته باشند.

19. 4 کاربر از آرش-19 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •