سلام.
تبریک.
خداوکیلی دورتموند خیلی با برنامه تر و بهتر از رئال بازیکرد..کاریم از دست هیچ تیمی بهتره بگیم بر نمیومد...! قبلا گفتم دورتموند خیلی خطرناکه گوش نکردند
جو ورزشگاه خیلی خوب بود در واقع جهنم بود....!
سلام.
تبریک.
خداوکیلی دورتموند خیلی با برنامه تر و بهتر از رئال بازیکرد..کاریم از دست هیچ تیمی بهتره بگیم بر نمیومد...! قبلا گفتم دورتموند خیلی خطرناکه گوش نکردند
جو ورزشگاه خیلی خوب بود در واقع جهنم بود....!
دمتون گرم واقعا قشنگ بازی کردین ... این برد واقعا شیرین بود
استادیوم هم پر بودا اصلا طرفدارای دورتموند خیلی زیادن
بازی قشنگی بود تبریک میگم!![]()
آقا من خیلی خوشحالم ... امشب دورتموند برام هیچ فرقی با بایرن نداشت
حرکت های ترکیبی دورتموند خیلی قشنگ بود ... اون آخر کار اشتباه زیاد می کردن
انگاری حول باشن ولی بازم تونستن ببرن
+
از اونور شالکه هم برد خیلی خوبی داشت
کلا امشب شب آلمانیا بود
بریم با لبخندی بر لب سر بر بالین بگذاریم : دی
تبریک میگم
دورتموند عالی بود 3امتیاز شیرین رو گرفتیم
بعد از نابود کردن سیتی و رئال،
شاید بهتر باشه،
دورتموندی ها به جای فکر کردن به صعود،
به قهرمانی بیاندیشند.
میگم نسبتی با گالیور نداری شما؟
مثل اینکه این فصل بازیهای دورتموند رو ندیدی!ما بازی با شالکه یا حتی هامبورگ رو نباید میباختیم.نمیخوام تاریخ شکافی کنم ولی رتبه فعلی بوندس لیگا تیم گولت نزنه.
تیم تو هرخط بازیکن های خیلی خوبی داره.هماهنگ و عالی بازی میکنن.اون وقت چرا نتیجه نگیرن؟
مرسی مسعودی.اشتباه که معلومه تیم روبه رو نا سلامتی رئال مادریده ها!حیف شد اگه بازی با منسیتی هم 3امتیاز رو میگرفتیم الان کار صعود تموم بود.
پ ن:فوتبال چیز عجیبیه!شاید بعداز یکماه توی خونمون یه هیاهوی خوش پیچید(برد تیم)و به این بهانه خوشحال شدیم و خندیدیم.اون هم از ته دل و نه...
هرچند پیامدهای ناگوار زیاد داشت![]()
Last edited by yuseph; 25-10-2012 at 10:18.
اون موقع که من اون پست رو زدم معلوم نبود که گوتزه و اشملتزر بتونن به بازی برسن و من بر اون اساس پست زدم ولی وقتی ترکیب اولیه رو دیدم خیالم راحت شد
بابا شالکه که ترکوندتون ولی بازی با هامبورگ رو به آدلر باختید در واقع
آقا تبریک میگم،دیشب رئال در واقع توی قوطی بودش ولی خب توی برنابئو باید برید برای اینکه حداقل مساوی بگیرید![]()
بورسیا دورتمند یک تیم جوان با برنامه واقعا امسال پتانسیل قهرمانی دارن دیشب خیلی قشنگ بازی کردن.به طرفداراش تبریک میگم.این تیم های المانی چطوری تا اخر بازی اونجوری میدون از این طرف به اون طرف واقعا خیلی جنگنده هستن...!
تبریک به هواداری دورتموند به ویژه یوسف عزیز!
درسته که اشتباهات فردی په په و کاسیاس روی هر دو گل نقش داشت ولی در مجموع دورتموند بهتر بازی کرد و شایسته ی پیروزی بود.
جو وستفالن عالی بود ، واقعا دم هوادارای دورتموند گرم!
با همه ی اینا در برنابئو منتظر جوابیه ی ما باشید : دی
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)