تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 7 از 11 اولاول ... 34567891011 آخرآخر
نمايش نتايج 61 به 70 از 105

نام تاپيک: نیازی نیست بازی برنر مکس بخرید ...بازی 97% رو از روی هارد اجرا کنید .

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    بی خداحافظی...

پيش فرض

تشكر از پاسخت ولي ببخششيد لايبرري كجا هست. باز اگه منظور از لايبرري همون منوي اول xbox هست كه گيم و از اونجا اينستال ميكنيه !كه اونو بدون پخش آهنگم وقتي ديسك و ميزاري كه لانچ ميشه! منظورم و گرفتي!!؟

What?s
    لایبرری ، وقتی تو منوی اول هستی سه بار یا 4 بار RB رو بزنی منوی لایبرری رو میبینی که نوشته My Games
    بازی رو که از اونجا اجرا کنی ، از رو هارد اجرا میشه (چیزی نامفهومه؟)
    این روش برای اجرای دیسک های غیر برنر مکس از رو هارد هست که ، با گذاشتن یک قطعه آهنگ که روی دیسک Audio هستش و روی هارد ریپ کردی ، دیگه ارور نمیده /

بعدش در هیچ صورت بازی بدون دیسک روی کنسول های LT اجرا نمیشه/

2. این کاربر از CRIS Joon CR7 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه mojtaba_tanha's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

What?s
    لایبرری ، وقتی تو منوی اول هستی سه بار یا 4 بار RB رو بزنی منوی لایبرری رو میبینی که نوشته My Games
    بازی رو که از اونجا اجرا کنی ، از رو هارد اجرا میشه (چیزی نامفهومه؟)
    این روش برای اجرای دیسک های غیر برنر مکس از رو هارد هست که ، با گذاشتن یک قطعه آهنگ که روی دیسک Audio هستش و روی هارد ریپ کردی ، دیگه ارور نمیده /

بعدش در هیچ صورت بازی بدون دیسک روی کنسول های LT اجرا نمیشه/
    دوست من حرف شما درست من باهمين روشي كه شما ميگي بدون پلي كردن آهنگم بازي رو پلي ميكنم! پس دليل پلي كردن آهنگ چيه؟

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    بی خداحافظی...

پيش فرض

دوست من حرف شما درست من باهمين روشي كه شما ميگي بدون پلي كردن آهنگم بازي رو پلي ميكنم! پس دليل پلي كردن آهنگ چيه؟
    مجتبی تنها :

من :

بابا وقتی دیسک معمولی یا ترونکیت رو روی هارد نصب کنی ، و از رو هارد اجرا کنی تو بازی ارور میده ، اون آهنگ رو میزاری تا دیگه ارور نده
    بابا برید برنر مکس بگیرید خیال همه رو راحت کنید/ کچل شدم!

5. 2 کاربر از CRIS Joon CR7 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2012

پيش فرض سلام خسته نباشید

QUOTE=A.N.A.P;7104489]Master Game جان بگو چه جوری پچ کنم ؟ از بازی ایمیج بگیرم بیارم تو abgx ؟
    سلام . ببخشید دیر شد آخه 2 -3 روز قبل ماه رمضون رفتیم مسافرت ... راستی حامد صدام کنید ( یعنی همون تایپ دیگه راستی خودتو معرفی نمیکنی برا اینکه راحت تر با

هم صحبت کنیم... )

ربطی به این تاپیک نداره ولی خب توضیح میدم....( فط یکی از دوستان لطف کنه لینکه این برنامه ها رو بزاره بقیه استفاده کنن البته تو اینترنت سرچ بزنید هست )

روش پچ کردن بازی ها به روش 97% و اجرای اون روی LT3

1. کلا شما با هر برنامه ای میتونید برای ایمیج گیری از بازی هاتون استفاده کنید ولی پیشنهاد من به شما آخرین ورژن برنامه CLONE CD هستش چون دیسک رو هم نمی سوزونه
    نکته : شمه برای این کار به 2 برنامه نیاز دارید : برنامه ایمیج گیری از DVD مثل IMGBURN یا 5.3.1.4 CLONE CD و برنامه ABGX 1.0.6 که آخرین ورژن از این برنامه ها رو به شما توصیه میکنم.

2. خب حالا میریم به سراغ ایمیج گیری ...خب هممون این روشو بلدیم .... دیسک رو بزارید تو دستگاه برنامه CLONE CD رو باز کنید

گزینه READ TO IMGE FILE رو بزنید . ( برای برنامه IMG BURN گزینه CREAT IMGE FILE FROM DISK رو بزنید ) و یک ایمج داخل هارد ذخیره کنید .

نکته : ایمیج را به صورت فایل ISO ذر هارد ذخیره کنید و هر فایل اضافی که در این مرحله کنار فایل ISO هست رو پاک کنید که برنامه یه فایل به اسم .DVD کنار بازی میسازه که 1 KB یا 2 KB هم بیشتر نیست و باید پاک بشه ( ایمیج شما حیجمی معادل 96/7 یا 13/8 خواهد داشت )

3. خب حالا برنامه ABGX 360 1.06 رو باز کنید و تنظیمات زیر رو انجام دهید :

فقط در آخرین مرحله باید چند دقیقه با اینترنت متصل بشید تا یه فایل چند کیلوبایتی دانلود بشه...

در بالای صفحه در قسمت Input گزینه Files رو انتخاب و فایل بازی رو Open کنید

به TAB قسمت Options بروید و .تیک گزینه های زیر را بزنید :

...vrify if stealth و ... check fix video

به ما بقیه گزینه ها دست نزنید و بگزارید روی تنظیمات پیش فر ض تیک آنها خورده شده باشد

به TAB قسمت AutoFix بروید و مطابق زیر گزینه ها رو تیک بزنید و گزینه Launch پایین صفحه رو کلیک کنید یه پنجره کامند پورت (cmd) برای شما باز میشه و یه سری تغییرات روی ایمیج شما انجام میشه

adjust ssv1angle 359...

auto fix رو هم بزارید رو level 3

به ما بقیه گزینه ها دست نزنید و بگزارید روی تنظیمات پیش فرض تیک آنها خورده شده باشد

نکته1 : خیلی مهم این هست که برنامه ABGX یه فایل به اسم ایمیج بازی ولی با پسوند dvd کنار فایل iso بازی میسازه که نباید به هیچ وجه پاک بشه و مرحله رایت بازی با استفاده از همین فایل خواهد بود

نکته 2 :فقط یک مرتبه همین فایل رو با برنامه notepad باز کنید و در خط اول مقدار LayerBreak=2133520 رو به LayerBreak=2086912 تغییر بدین

رایت :

1- یه دیسک 8.5 گیگ با کیفیت ، داخل درایو بزارید

2- لطفا دیسکی تهیه کنید که سرعت 2.4 بشه رایتش کرد که فکر کنم همه دیسک ها داره .

3- نکته خیلی مهم : احتمال نسوختن DVD در برنامه CLON CD در سرعت 4X کمتر است

4-برنامه clone cd را اجرا کنید و گزینه write from imge file رو بزنید

5- در پنجره بعد گزينه Browse رو انتخاب كنيد و فايل با پسوند dvd كه توسط ABGX ساخته شده ولي خودمون اون رو ويرايش كرديم رو در برنامه Open كنيد .

6- در پنجره بعد درايو خودتون رو انتخاب كنيد و كليد Next رو بزنيد .

7- در مرحله بعد يك عدد ديسك 8.5 گيگ داخل درايو بزاريد و كليد Next رو انتخاب كنيد .

(( نكته قابل توجه اينه كه در اين روش شما مي توانيد از دي.وي.دي هاي با مارك معمولي مثل T-Gate و Aone هم استفاده كنيد و سرعت رايت خودتون رو هم روي 4x تنظيم كنيد فقط دقت كنيد كه در مرحله دوم از فايل dvd استفاده كنيد كه قبلا اون رو ويرايش كردين و مقدار LayerBreak رو به 2086912 تغيير دادين ))
    در نهایت شما یه بازی XGD3 خواهید داشت که روی LT3 به راحتی اجرا میشه

موفق باشید : حامد
    [/QUOTE]

7. این کاربر از Leur12 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2012

پيش فرض

سلام خسته نباشید
    من سی دی بازی halo combat evolved که بازی lt2 است از روی ان ایمیج گرفتم 2فایل داده شد یکی ایمیج بازی یکی پسوند بازی که layer break=2133520 بود بعد از باک کردن ان پسوند با برنامه abgx360 برای پچ کردن ان تنظیمات مربوطه را انجام دادم وبعد کلید lunch را زده و در صفحه باز شده با خطوطی قرمز رنگ وهم سبز رنگ مواجه شده که پچ بازی کامل انجام نشد ایراد کجاست لطفا راهنمایی کنید باتشکر

leur 12

آخر فروم باز Mostafa NBA's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

دوستان یک مشکلی که من پیدا کردم اینه که در بازی Most Wanted وقتی در حالت ذکر شده در این تاپیک میرم، موزیک بازی در حالتِ Driving و موقع Race بالکل حذف میشه، جالب اینجاست که فقط 3 ثانیه از موزیک پخش میشه و یک دفعه قطع میشه.

خیلی زجر آوره که همچنین بازی ای رو بدون موزیک انجام داد. دوستان راه حلی سراغ دارید ؟

ناظر فوتبال خارجی و مسابقه و سرگرمی Reza31001's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

بعد از شروع بازی باید آهنگی رو که برای پخش گذاشتید stop کنید نه pause تا آهنگ های خود بازیتون پخش بشه

11. این کاربر از Reza31001 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز panther99's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

هیلو 4 رو نصب کردم و با همون روش موزیک پلیر حل میشه ولی ظاهرا سیو نمیکنه !!!!!! ینی دفعه بعد که میخوام بازی کنم از اونجایی که سیو کردم نمیشه بازی کنم !!!!!! چه باید کرد ؟؟؟؟؟ البته دیسک 97% هست . ولی تو اجرای گیم با همون روش موزیک پلیر مشکلی ندارم.

آخر فروم باز Mostafa NBA's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

بعد از شروع بازی باید آهنگی رو که برای پخش گذاشتید stop کنید نه pause تا آهنگ های خود بازیتون پخش بشه
    با تشکر فراوان، دمت گرم، حل شد

کاربر فعال انجمن توسعه و ساخت بازی AMIR REZAs's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    هر کجا هستی --------- Wherever you are

پيش فرض

کسی میدونه چجوری بازی 98 درصد رو روی فلش بریزم ؟
    4گیگ هست ایکس باکسم
    مرسی

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •