QUOTE=A.N.A.P;7104489]Master Game جان بگو چه جوری پچ کنم ؟ از بازی ایمیج بگیرم بیارم تو abgx ؟
سلام . ببخشید دیر شد آخه 2 -3 روز قبل ماه رمضون رفتیم مسافرت ... راستی حامد صدام کنید
( یعنی همون تایپ دیگه راستی خودتو معرفی نمیکنی برا اینکه راحت تر با
هم صحبت کنیم... )
ربطی به این تاپیک نداره ولی خب توضیح میدم....( فط یکی از دوستان لطف کنه لینکه این برنامه ها رو بزاره بقیه استفاده کنن البته تو اینترنت سرچ بزنید هست )
روش پچ کردن بازی ها به روش 97% و اجرای اون روی LT3
1. کلا شما با هر برنامه ای میتونید برای ایمیج گیری از بازی هاتون استفاده کنید ولی پیشنهاد من به شما آخرین ورژن برنامه CLONE CD هستش چون دیسک رو هم نمی سوزونه
نکته : شمه برای این کار به 2 برنامه نیاز دارید : برنامه ایمیج گیری از DVD مثل IMGBURN یا 5.3.1.4 CLONE CD و برنامه ABGX 1.0.6 که آخرین ورژن از این برنامه ها رو به شما توصیه میکنم.
2. خب حالا میریم به سراغ ایمیج گیری ...خب هممون این روشو بلدیم .... دیسک رو بزارید تو دستگاه برنامه CLONE CD رو باز کنید
گزینه READ TO IMGE FILE رو بزنید . ( برای برنامه IMG BURN گزینه CREAT IMGE FILE FROM DISK رو بزنید ) و یک ایمج داخل هارد ذخیره کنید .
نکته : ایمیج را به صورت فایل ISO ذر هارد ذخیره کنید و هر فایل اضافی که در این مرحله کنار فایل ISO هست رو پاک کنید که برنامه یه فایل به اسم .DVD کنار بازی میسازه که 1 KB یا 2 KB هم بیشتر نیست و باید پاک بشه ( ایمیج شما حیجمی معادل 96/7 یا 13/8 خواهد داشت )
3. خب حالا برنامه ABGX 360 1.06 رو باز کنید و تنظیمات زیر رو انجام دهید :
فقط در آخرین مرحله باید چند دقیقه با اینترنت متصل بشید تا یه فایل چند کیلوبایتی دانلود بشه...
در بالای صفحه در قسمت Input گزینه Files رو انتخاب و فایل بازی رو Open کنید
به TAB قسمت Options بروید و .تیک گزینه های زیر را بزنید :
...vrify if stealth و ... check fix video
به ما بقیه گزینه ها دست نزنید و بگزارید روی تنظیمات پیش فر ض تیک آنها خورده شده باشد
[/QUOTE]