فعلا که تو دنیا نصفه نیمه عرضه شده
وایسید احتمالا پایین تر میاد
فعلا که تو دنیا نصفه نیمه عرضه شده
وایسید احتمالا پایین تر میاد
مدل های بیزنس اپل و گوگل متفاوته، اپل مستقیما از فروش سخت افزار سود می کنه و گوگل از طریق سرچ و سرویس های اینترنتی و دستیابی به اطلاعات شما. هیچ کس "مرد" یا "نامرد" نیست و ارزون بودن این محصول هم برای این نیست که دلشون برای شما سوخته، یه بازاره و چند کمپانی for-profit که کارشون پول در آوردنه به هر روشی که بلدن.
من سفارش دادم یکی برام از سوئد بیاره البته 8 گیگشو به قیمت 200 دلار. حالا به نظر شما به صرفه هست؟ و تبلتی که از اونور اومده با فونت فارسی مشکلی نداره ؟ یا فونت فارسی رو میشه روش نصب کرد؟
در مورد استفاده فلش مموری روی نکسوس 7 در لینک زیر توضیح داده شده:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
همینطور لینک زیر
همینطور لینک زیر
درود !
من همیشه با تبلت های 7 اینچی موافق بودم و هستم. از نظر من Google Nexus 7 از هر نظر عالی هست و میشه گفت با توجه به قیمتی که داره مثل طلای ناب هست.
تبلت های 7 اینچی از نظر حمل و نقل خیلی راحت تر و آسان تر از تبلت های بزرگ تر ظاهر شدند و این یکی از معیار های بزرگ بیشتر کاربران است. من نمی گم که تبلت های بزرگتر چون بزرگ هستن به درد نمی خورن! حتی سایز بزرگتر یک مزیت بسیار بسیار خوبیه اما، باید قبول کنیم که تبلت های 7 انچی خیلی راحت تر هستند.
در خیلی از سایت های ایرانی و خارجی دیدم که کاربران از نبود دوربین پشت ناراحت هستند و عده ای هم به همین دلیل از خرید Google Nexus 7 منصرف شدند. اما باید بگم که دوربین پشت در تمام تبلت ها به درد نخور و بی استفاده هستند. حتی به نظر من اینکه Google Nexus 7 دوربین پشت نداره یه مزیت هم به حساب میاد، چرا که قیمتش پایین تر اومده !!
اما مشکلی که Google Nexus 7 داره حافظه ی بسیار کم اون هست. به نوعی که شما اگر 8 گیگابایت حافظه داشته باشید فقط 5.92 گیگابایت رو می تونید استفاده کنید. (که اصلا به نظر من 5.92 گیگابایت حافظه برای تبلت کافی نیست)
معمولا تبلت های ارزون قیمت دارای پردازنده های ضعیفی هستند اما Google Nexus 7 دارای پردازنده Quad Core NVIDIA Tegra 3 می باشد. اما چیزی که من ازش تعجب می کنم اینه که گوشی ها و تبلت های دارای این مشخصات همه قیمتی بالای 500 دلار دارن !!
یکی از مهمترین ویژگی های این تبلت باتری بسیار قدرتمند 4325 میلی آمپری اون هست که گوگل مدعیست که در حالت استفاده دائم می تونه 8 ساعت کار کنه!!
و نقطه ضعف دیگری که Google Nexus 7 داره عدم اتصال به شبکه های مخابراتی 3G و 4G هست.
Last edited by JoWkErsSs; 01-08-2012 at 01:23.
حالا علت اینکه استیو جابز با تبلت 7 اینچی مخالف بود چیه؟؟؟
به همون دلیل که به آیفون 3.5 اینچی علاقه خاصی داشت و اجازه نداد در ابعاد دیگه ای ساخته بشه![]()
پایین بودن مساحت صفحه نسبت به 10 اینچ (تبلت های 7 اینچی از نصف مساحت صفحه تبلت های 10 اینچی هم کوچکتر هستند).
استیو جابز اعتقاد داشت دو برابر بزرگتر بودن صفحه آیپد باعث میشه پتانسیل کاربردها برای تبلت های 10 اینچی بسیار بالاتر از 7 اینچ باشه (که کاملا درست می گفت)، و البته اعتقاد داشت که یک تفاوت سایز محسوس و مشخص باید بین موبایل و تبلت وجود داشته باشه و یکی کردن اندازه و فرم موبایل و تبلت (موبایل های بزرگ تر + تبلت های کوچکتر) باعث میشه هم موبایل راحتی حمل و نقلش رو از دست بده و هم تبلت پتانسیل و کاراییش رو.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)