مدیران محترم اگه نمیتونن جواب کسی رو بدن لطف کنن انجارو واسه برطرف کردن مشکلات بازی یا نصبش معرفی نکنن.
مدیران محترم اگه نمیتونن جواب کسی رو بدن لطف کنن انجارو واسه برطرف کردن مشکلات بازی یا نصبش معرفی نکنن.
من این کارو کردم ولی بازم جواب نگرفتم.
دوستانی که مشکل افت فریم رو دارن توجه کنن ...
من خودم هردوتا آپدیت رو دانلود کردم ...
بازی رو نصب کردم و گفتم بذار ببینم قبل و بعد از آپدیت چه فرقی می کنه .... اون وقت کرک مخصوص آپدیت دوم از اسکیدرو را استفاده کردم و وارد بازی شدم ...
الان هم با بیشترین جزییات ممکن و به راحتی روی Dx11 بازی می کنم ... هیچ مشکلی هم ندارم ...
سیستم ام هم درسته که خوبه ولی خیلی شاخ نیست !
مثلا بتمن رو روی DX11 حدود 20 فریم می گرفتم ( البته بتمن کلا دایرکت ایکس 11 ش مشکل داشت ! ) و مکس رو هم 30 - 40 تا فریم روی درجه آخر گرافیک می گیرم !
بچه ها من ميخوام بازي رو باز كنم ارور زير رو ميده:
The procedure entry point_except_handler4_common could not be located in the dynamic link library msvcrt.dll
دوستان عزيز توجه کنن، اونايي که مشکل موس تو بازي دارن راه حلش خيلي آسونه
بايد usb گيم پد يا هر چيز اضافه که به کامپيوتر وصله رو بکنيد و بعدش وارد بازي بشيد
به همين راحتي
دروود...من دارم داغون میشم دیگه..من تا play رو میزنم یه صفحه باز میشه که بره تو بازی سریع میپره بیرون..چه کار کنم؟
منم همین مشکلو دارم البته رو لپ تاپم نصب شد فک کنم به خاطر این بود که اپدیت کردم بازیرو رو لپتاپ
Last edited by hamidkhan_2010; 06-07-2012 at 18:38.
دوست عزیز شما داری از ویندوز اکس پی استفاده میکنی. سون نصب کن قیل از اجرای بازی از پوشه ساپرت در سون دایرکو هم نصب کن
سیستمت نمیکشه واسه بازی
سلام
من بازی رو روی رزولشن 1920*1080 تنظیم می کنم ولی فول اسکرین نمی شه بازی رو هم اپدیت کردم بازم درست نشد . کسی به این مشکل بر خورده؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)