تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 7 از 12 اولاول ... 34567891011 ... آخرآخر
نمايش نتايج 61 به 70 از 120

نام تاپيک: جام ملت های اروپا (یورو) ۲۰۱۲ | مراحل یک چهارم نهایی و نیمه نهایی

Super Moderator Stream's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Wolf Trap

پيش فرض

حرکت بدون توپ زمانی جواب میده که حریف شما یارگیری نفر به نفر رو انجام میده.خب شما میتونی بدون توپ بازیکنای حریف رو بکشونی این ور اون ور.اینجوری بازیکنی مثل پیرلو از فضای خالی بوجود اومده نهایت استفاده رو میبره!ok
    اما آلمانها نفر به نفر دفاع نمیکنن! اگه دقت کرده باشی منطقه ای دفاع میکنن.فاکتور حمایت و پرکردن جای همدیگر رو هم عالی انجام میدن.با این حساب عرصه برای پیرلو تنگ میشه.ولی مطمئنم بسته نمیشه پس باید مراقب بود.

فکر میکنم این جوری نشه!
    ترکیب همون1-3-2-4باقی میمونه.با این تفاصیل که نفرات برمیگرده به همون بازیهای گروهی!
    شاید لوو تغییراتی رو توی وظایف بازیکنان کم وزیاد کنه.مثلا عدم نفوذمولر و پولدی ویا.... اما بعید بخواد همچین ریسک بزرگی رو انجام بده.که کروس رو کنار خدیرا یا شواینی بزاره یا بخواد نفر به نفر یارگیری کنه!!!
    اینی که شما میگی درسته!نتنها آلمان توی جام جهانی اشتباه کرد بلکه فرانسه هم همون اشتباه رو به نوع تکرار کرد.(ترکیب مریخی بلان!)هر دوتا تیم میخواستن با دوندگی تکی تاکای اسپانیا رو مهار کنن که نتونستن.چون اینقدر سرگرم اینکار شدن که یادشون رفت که برای پیروزی باید گلی هم زد!!
    هرچند شاهکار یوگی رو در صورت صعود هر دوتیم به فینال رو در اون بازی خواهیم دید.اما بی شک بازی آلمان-ایتالیا یه بازی فوق العاد پرچالش خواهد بود.
    من هم گفتم دفاع نفر به نفر شیوه بازی آلمان نیست ولی دفاع منطقه ای یا یارگیری نفر به نفر هافبک حریف یه چیز 0 و 1 نیست که یا این باشه یا اون، همیشه مقداری از هر دو در بازی تیم هست. دفاع منطقه ای چیزیه که دقیقا ایتالیا می خواد، کاریه که انگلیس کرد. اتفاقی که در بازی دیشب افتاد "مثال تکست بوک" حالتیه که با دفاع منطقه ای در مرکز زمین برتری عددی نداشته باشی و حریف بهترین رجیستا دنیا رو داشته باشه. خدیرا و شواینی همچین زوج برتری نسبت به جرارد/پارکر نیستن، و صد درصد کند تر هم هستن. از سایر بازی ها باید عبرت گرفت، نه اینکه ما هم تو تله می افتیم ولی بهتر در میایم.

این که تیم چون قویه فکر کنه باید بدون توجه به حریف همیشه بازی خودش رو بکنه و به بقیه بگه Catch me if you can درست نیست. آزاد گذاشتن پیرلو با دفاع نه چندان محکم (و قطعا کند) آلمان با اینکه بازی رو زیباتر می کنه، ولی "در نفس" شانس ایتالیا رو افزایش می ده. بازی همیشگی آلمان چیزیه که ایتالیا آرزوش رو داره. به هر حال تغییر سیستم هم ریسک خودش رو داره، دیگه قضاوت با لو هست که ببینه چقدر ارزش داره و ریسکش می ارزه یا خیر ولی از دید صرفا فوتبالی بازی نرمال آلمان مورد علاقه ایتالیا خواهد بود.

منم خیلی احتمال کمی میدم که لو بخواد سیستم رو عوض کنه ...

خیلی احتمال میدم که دوباره گومز برگرده نوک حمله و همچنین رویس تو ترکیب اصلی باشه ..

آلمان اگه می خواد برنده بشه باید ضربات آخر رو بهتر بزنن و با دقت تر باشن .. به نظر من یارگیری خدیرا با پیرلو دردی رو دوا نمیکنه جز اینکه خودمون یک یار کلیدی رو الکی معطل کردیم.
    این اشتباهه که فک کنیم اگه پیرلو رو مهار کنیم اونوقت ایتالیا رو مهار کردیم.
    هر گلی ایتالیا در جریان بازی رده، هر موقعیتی داشته از پیرلو اومده. واضحه تیم بیش از حد به پیرلو وابسته است. نقطه قوت حریف رو باید مهار کرد، نه گذاشت بازیشو بکنه! اعتماد به نفس بیش از حد (که البته بیشتر از اینکه در خود تیم آلمان باشه در هوادارهاش هست) چیز خوبی نیست.

در مورد بازی دیشب احساس خوبی نسبت به پنالتی ها نداشتم چون تا اون جایی که من یادم میاد انگلیس اکثرا توی پنالتی ها ناکام بوده و ایتالیا هم دقیقا برعکس اون بوده
    یعنی می تونم بگم آخرین باری که ایتالیا توی پنالتی نبرد رو دقیق یادم نمیاد!
    یورو 2008 همین مرحله. ایتالیا - اسپانیا.

2. 7 کاربر از Stream بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    بی خداحافظی...

پيش فرض

دو افسانه.. دو لحظه ی تاریخی.. دو بزرگ مرد ایتالیایی..

Andrea Pirlo - England vs Italy - Euro 2012
    Francesco Totti - Holland vs Italy - Euro 2000

..Two Legend

جل الخالق چه شباهتی!!
    واقعا که کیف کردم با ضربش (انگلیسیا ناراحت نشن )
    خیلی حال میکنم با ضربه های چیپ
    اصن وقتی میشه توپ رو آروم گلش کرد چرا با تمام قدرت بکوبونیش به تیر عمودی دروازه که دروازه از جا بکنه ؟

فن در سار و جو هارت جالبه وقتی پریدن قبل ازینکه بیان زمین فهمیدن چه اشتباهی کردند.
    دو تا ایتالیا ییه محبوب این ضربات رو رو زدند تو دوتا بازی مهم
    -توپ ها شم تا حدودی شبیه هم هست.
    -تبلیغ Carlsberg دقیقا پشت هر کدومه
    -توپ تقریبا یه ارتفاع رو داره.
    تنها تفاوتش هم اینه که فن در سار خیلی حرص نمیخوره و خیلی ریلکس گلشو میخوره ولی جو هارت ...

Last edited by CRIS Joon CR7; 25-06-2012 at 17:34.

4. 12 کاربر از CRIS Joon CR7 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن ورزش yuseph's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    زاوهاناریا

پيش فرض

من هم گفتم دفاع نفر به نفر شیوه بازی آلمان نیست ولی دفاع منطقه ای یا یارگیری نفر به نفر هافبک حریف یه چیز 0 و 1 نیست که یا این باشه یا اون، همیشه مقداری از هر دو در بازی تیم هست. دفاع منطقه ای چیزیه که دقیقا ایتالیا می خواد، کاریه که انگلیس کرد. اتفاقی که در بازی دیشب افتاد "مثال تکست بوک" حالتیه که با دفاع منطقه ای در مرکز زمین برتری عددی نداشته باشی و حریف بهترین رجیستا دنیا رو داشته باشه. خدیرا و شواینی همچین زوج برتری نسبت به جرارد/پارکر نیستن، و صد درصد کند تر هم هستن. از سایر بازی ها باید عبرت گرفت، نه اینکه ما هم تو تله می افتیم ولی بهتر در میایم.
    انگلیس که دفاع منطقه ای نکرد! اونها سعی در بازی من تو من داشتن مضاف براینکه میخواستن با دوندگی زیاد بازی حریف رو خراب کنن.(البته نظرات مختلفه)
    در مورد دفاع آلمان این منظور نیست که هرکسی یا هر زوجی باید از محوطه خودش دفاع کنه! وقتی که توپ از منطقه شما خارج شدو و جای شما(محوطه) ارزش دفاعی نداره در جایی قرار میگیری که مکمل دفاع از منطقه جدید بشی! البته بحثش مفصله و کمی گیج کننده.فقط یه مثال بزنم که اگه توپ از گومز رد بشه گومز به سمت وسط زمین حرکت میکنه و اونجا مستقر میشه.یا مولر چسبیده به بوآتنگ یا پولدی با لام و... بحث دفاعی یه بحث کاملا گسترده است و فاکتورهای زیادی داره:
    من تو من.
    نفر به نفر.
    یارگیری.
    منطقه ای.
    یارکوبی.
    دوندگی و تخریبی و.....باید به نسبت نوع بازیکنان و همچنین میزان هماهنگی از هم ساختار دفاعی شکل بگیره.یه وقت شما با استفاده از یه فاکتور موفق عمل میکنید یه وقت هم بسته به شرایط از 3-4فاکتور همزمان!
    در مورد زوج جرارد/پارکر :
    جرارد با تجربه زیرک اما سن بالا!با خصایص کاملا دفاعی.
    پارکر باتجربه تکل زن،دونده(کارگر)
    اما این دوتا روی هم رفته سنشون میشه تقریبا63سال!
    درمورد زوج خدیرا/شواینی:
    خدیرا انرژیک ،مشارکت در حمله و دفاع(با تو جه به آمار جام جهانی جزو دونده ترین بازکنان بود)
    شواینی انرژیک،تکل زن،با خصایص دفاعی بیشتر
    اما این دوتا روی هم رفته سنشون میشه تقریبا 52سال!
    قضاوت با دوستان.

6. 3 کاربر از yuseph بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Super Moderator Stream's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Wolf Trap

پيش فرض

انگلیس که دفاع منطقه ای نکرد! اونها سعی در بازی من تو من داشتن مضاف براینکه میخواستن با دوندگی زیاد بازی حریف رو خراب کنن.(البته نظرات مختلفه)
    در مورد دفاع آلمان این منظور نیست که هرکسی یا هر زوجی باید از محوطه خودش دفاع کنه! وقتی که توپ از منطقه شما خارج شدو و جای شما(محوطه) ارزش دفاعی نداره در جایی قرار میگیری که مکمل دفاع از منطقه جدید بشی! البته بحثش مفصله و کمی گیج کننده.فقط یه مثال بزنم که اگه توپ از گومز رد بشه گومز به سمت وسط زمین حرکت میکنه و اونجا مستقر میشه.یا مولر چسبیده به بوآتنگ یا پولدی با لام و... بحث دفاعی یه بحث کاملا گسترده است و فاکتورهای زیادی داره:
    من تو من.
    نفر به نفر.
    یارگیری.
    منطقه ای.
    یارکوبی.
    دوندگی و تخریبی و.....باید به نسبت نوع بازیکنان و همچنین میزان هماهنگی از هم ساختار دفاعی شکل بگیره.یه وقت شما با استفاده از یه فاکتور موفق عمل میکنید یه وقت هم بسته به شرایط از 3-4فاکتور همزمان!
    در مورد زوج جرارد/پارکر :
    جرارد با تجربه زیرک اما سن بالا!با خصایص کاملا دفاعی.
    پارکر باتجربه تکل زن،دونده(کارگر)
    اما این دوتا روی هم رفته سنشون میشه تقریبا63سال!
    درمورد زوج خدیرا/شواینی:
    خدیرا انرژیک ،مشارکت در حمله و دفاع(با تو جه به آمار جام جهانی جزو دونده ترین بازکنان بود)
    شواینی انرژیک،تکل زن،با خصایص دفاعی بیشتر
    اما این دوتا روی هم رفته سنشون میشه تقریبا 52سال!
    قضاوت با دوستان.
    همونطور که گفتم نمیشه تیم ها رو به دو دسته جدا نشدنی منطقه ای و من تو من تقسیم کرد، همیشه مقادیری از هر دو با هم وجود داره. و دیشب انگلیس دفاعش مثل دفاع آلمان نبود، ولی اون "آزادی عمل" رو به خط هافبک حریف داد و این شباهتش با آلمانه و همه تیم هایی که اینطوری بازی می کنن، نه ساختار جاگیری بازیکن ها موقع از دست دادن توپ.

کل پوینت بحث رو از دست دادی. هدف من مقایسه انگلیس و آلمان نبود که شما موضع گرفتی، صرفا "اثری" ای که بازی هر دو تیم مقابل ایتالیا می گذاره یکسانه.

8. 2 کاربر از Stream بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن ورزش yuseph's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    زاوهاناریا

پيش فرض

همونطور که گفتم نمیشه تیم ها رو به دو دسته جدا نشدنی منطقه ای و من تو من تقسیم کرد، همیشه مقادیری از هر دو با هم وجود داره. و دیشب انگلیس دفاعش مثل دفاع آلمان نبود، ولی اون "آزادی عمل" رو به خط هافبک حریف داد و این شباهتش با آلمانه و همه تیم هایی که اینطوری بازی می کنن، نه ساختار جاگیری بازیکن ها موقع از دست دادن توپ.

کل پوینت بحث رو از دست دادی. هدف من مقایسه انگلیس و آلمان نبود که شما موضع گرفتی، صرفا "اثری" ای که بازی هر دو تیم مقابل ایتالیا می گذاره یکسانه.
    موضع گیر نکردم اما اگه از نوع ادبیاتم استنباط میشه که دارم یه طرفه به قاضی میرم سخت نگیرید نیت بدی پشت ماجرا نیست.
    یه نکته: شما آخرین بازی اسپانیا و آلمان رو یادت میاد؟خب حرف شما100%در اون بازی مصداق داره.اما این دوره اوضاع کمی تغییر کرده.

10. 4 کاربر از yuseph بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن موسیقی و ورزش Pessimist's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

گزیده مصاحبه مربیان چهار تیم دوم مرحله یک چهارم نهایی یورو 2012:

بلان: اسپانیا فرصت چندانی نداشت/یک جای کار فرانسه می‌لنگید

دل بوسکه: می‌خواستیم میانه میدان را حفظ کنیم /فرانسه شانس زیادی نداشت

پراندلی: برابر انگلیس با جان و دل بازی کردیم/ ‌شانس آلمان بیشتر از ایتالیا است

هاجسون: عملکرد بازیکن را با ضربه پنالتی نمی‌سنجند/ به شاگردانم افتخار می‌کنم

و این هم برنامه بازی های نیمه نهایی:

چهارشنبه 7 تیرماه

پرتغال - اسپانیا

ساعت 23:15

داور بازی ===>کونیت چاکیر ار ترکیه

پنج شنبه 8 تیرماه

آلمان - ایتالیا

ساعت 23:15

داور بازی===>استفان لانوی از فرانسه

12. 7 کاربر از Pessimist بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2004

پيش فرض علي‌دايي به فينال يورو2012 دعوت شد

ورزش۳: مسئولان يوفا، مفاخر جهان را براي فينال جام ملت‌هاي اروپا دعوت کردند. از همين رو در ايميلي به علي دايي از او درخواست کردند در فينال يورو 2012 حاضر شود. در بخشي از اين ايميل آمده است: "آقاي دايي اميدوار هستيم شما را به عنوان يکي از مفاخر فوتبال در فينال يورو 2012 ببينيم." ديدار نهايي جام ملت‌هاي اروپا يکشنبه آينده برگزار خواهد شد. مرجله نيمه نهايي هم چهارشنبه با ديدار اسپانيا و پرتغال و پنجشنبه با رقابت ايتاليا و آلمان برگزار مي‌شود.

14. 8 کاربر از Alinho بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

مدیر انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Layken's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    Sillent Hill

پيش فرض

جل الخالق چه شباهتی!!
    واقعا که کیف کردم با ضربش (انگلیسیا ناراحت نشن )
    خیلی حال میکنم با ضربه های چیپ
    اصن وقتی میشه توپ رو آروم گلش کرد چرا با تمام قدرت بکوبونیش به تیر عمودی دروازه که دروازه از جا بکنه ؟

فن

کلا ایتالیایی عادت دارن همیشه من تو بازی هاشون توپ هاشون رو خیلی فنی و به قول خودمون کات دار میدیدم هر دوی توتی و پیرلو هم که دیگه اخر این موارد هستن..

16. 2 کاربر از Layken بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

مدیر انجمن بازی Masoud King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    فعلا مشهد!

پيش فرض

هر گلی ایتالیا در جریان بازی رده، هر موقعیتی داشته از پیرلو اومده. واضحه تیم بیش از حد به پیرلو وابسته است. نقطه قوت حریف رو باید مهار کرد، نه گذاشت بازیشو بکنه! اعتماد به نفس بیش از حد (که البته بیشتر از اینکه در خود تیم آلمان باشه در هوادارهاش هست) چیز خوبی نیست.
    شما اشتباه برداشت کردی ... یار گیری من تو من اصلا بدرد آلمان نمی خوره
    منظورم این نبود که پیرلو رو ول کنن هرکاری خواست بکنه ... نه هیچ عقلی اینو نمیگنه
    ولی نباید اینقدر رو یک بازیکن زووم بشه. وقتی یکی مثه خدیرا می تونه فضاها رو پر کنه و بازی حریف رو خراب کنه چرا فقط معطوف یه بازیکن بشه؟
    به نظرم اشتباه بزرگی هست که لوو بیاد یارگیری من تو من با پیرلو بکنه چون اصلا این شیوه به دردمون نمی خوره و بیشتر راسته کار ایتالیایی هاست و اینطور حس میشه که اونا باید بیشتر نگران هافبک های ما باشن تا ما نسبت به اونا و نباید با بزرگ کردن بیش از حد یک چیز اشتباه فرانسه رو تکرار کنیم و حتی اشتباه قبلی خودمون جلو اسپانیا تو جام جهانی
    +
    در مورد اعتماد به نفس هم تیم و بازیش اینو به آدم میده..

کلا ایتالیایی عادت دارن همیشه من تو بازی هاشون توپ هاشون رو خیلی فنی و به قول خودمون کات دار میدیدم هر دوی توتی و پیرلو هم که دیگه اخر این موارد هستن..
    اتفاقا توتی همیشه محکم میزنه تا فنی : دی

18. این کاربر از Masoud King بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای nw_nk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

بکن باوئر: فینال بین آلمان و اسپانیاست؛ ایتالیایی ها شایسته صعود به نیمه نهایی بودند

اسطوره باشگاه بایرن مونیخ معتقد است که آلمان و اسپانیا درمرحله نیمه نهایی یورو از سد ایتالیا و پرتغال عبور خواهند کرد

سایت گل – فرانس بکن باوئر، اسطوره فوتبال آلمان معتقد است که اسپانیا و آلمان در فینال یورو2012 در دیداری مشابه با فینال یورو2008 مقابل هم قرار خواهند گرفت.

محتوای مخفی: ادامه 
    بکن باوئر که در سال 1974 به عنوان کاپیتان آلمان با این تیم قهرمان دنیا شد، در سال 1990 نیز توانست به عنوان مربی با این تیم قهرمانی را تجربه کند. او الان به حمایت از یواخیم لو برخاسته

بکن باوئر در صحبتهایی به خبرنگاران گفت:« می توانید ببینید که ایتالیایی ها برگشته اند و کاملا شایستگی حضور درمرحله نیمه نهایی را داشتند. اگر آنها در مقابل آلمان، مثل بازی شان مقابل انگلیس بازی کنند، کار سختی خواهیم داشت. البته این مشکل حل شدنی است.»

این اسطوره 66 ساله درادامه به این نکته اشاره کرد که به شدت تحت تاثیر بازیهای پرتغال پائولو بنتو قرار گرفته است:« تیم پرتغال از زمان شروع تورنمنت، تیم تاثیرگذاری بوده و قطعا کار برای اسپانیاراحت نخواهد بود. فکر می کنم که اسپانیایی ها برای شکست دادن پرتغال باید پیشرفت کنند و فکر می کنم که اگر همه چیز طبق برنامه پیش برود، فینال میان آلمان و اسپانیا خواهد بود.»

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

By Ghazal Ziari

2012/6/26

کوپکه: حالا می بینیم که بوفون بهتر است یا کاسیاس یا نویر

دروازه بان تیم ملی آلمان هیجان زیادی دارد تا درآینده ای نزدیک به مقایسه سه دروازه بان برتر دنیا، درمرحله نیمه نهایی یورو2012 بپردازد

سایت گل – آندره اس کوپکه دروازه بان تیم ملی آلمان راجع به جانلوئیجی بوفون، ایکر کاسیاس و مانوئل نویر صحبت کرده و این سه را سه دروازه بان برتر دنیا خوانده.

محتوای مخفی: ادامه 
    این سه دروازه بان درمرحله نیمه نهایی یورو2012 حضور دارند.

دروازه بان سابق تیم ملی آلمان که در سال 1990 با این تیم قهرمان دنیاشد و در سال 1996 جام قهرمانی اروپایی را بالای سر برد همچنین به تمجید از آندره آ پیرلو پرداخته.

کوپکه در صحبتهایی به خبرنگاران گفت:« بوفون جزو بهترین دروازه بانان دنیاست. این فوق العاده است که بوفون، کاسیاس و نویر، سه دروازه بان برتر دنیا به مرحله نیمه نهایی یورو رسیده اند.حالا می توانیم ارزیابی کنیم که چه کسی بهترین است. »

او درتمجید از پیرلو هم گفت:« پیرلو بازی فوق العاده ای را به نمایش گذاشت. او یک پنالتی جالب را زد و ثابت کرد که روحیه زیادی دارد. او بهترین بازیکن ایتالیا بود.»

اسطوره تیم ملی آلمان که به خاطر مهار ضربه پنالتی گرث سوثگیت در سال 1996 بیش از پیش معروف شد و با آن مهار توانست مجوز صعود تیمش به دیدار فینال را کسب کند، ادامه داد:« تمرین برای مهار پنالتی غیرممکن است. اصلا نمی توان در جلسه تمرینی، فشارهای موجود در بازی را شبیه سازی کرد. در جلسه تمرینی بدون هیچ مشکلی عملکرد خیلی بهتری داری. البته نباید فراموش کنیم که ما هم تیمی داریم که ازنظر روحی واقعا قوی است.»

کوپکه 50 ساله درادامه به این نکته اشاره کرد که آلمان کنونی قصد تکیه زدن به موفقیتهای پیشینش را ندارد:«ما اجازه نخواهیم داد که گذشته ها برروی ما تاثیربگذارد و می خواهیم خودمان به تاریخ بپیوندیم.آمار و ارقام برای ما جالب توجه نیست. »

آلمان و ایتالیا روز 5شنبه درمرحله نیمه نهایی یورو2012 در ورشو مقابل هم قرار خواهند گرفت.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

By Ghazal Ziari

2012/6/26

20. 4 کاربر از nw_nk بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •