تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 7 از 9 اولاول ... 3456789 آخرآخر
نمايش نتايج 61 به 70 از 88

نام تاپيک: بحث و تبادل نظر در باره ی فرهنگ فعالیت در فضای مجازی

حـــــرفـه ای Atghia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    تهران کثیف

پيش فرض

بنظرم یک وقتایی دوستان و یا حتی کاربران دیگه اگر ببینند که فرضا من آنلاین هستم و از قبل پیام((چه خصوصی چه عمومی)) برام ارسال کرده باشند اونوقت اگر من فقط قصدم سر زدن به انجمن باشه و فرصت پاسخگویی نداشته باشم این آن بودنم باعث سو تعبیر میشه به: بی محلی، کلاس گذاشتن و افکار متفرقه
    پس مهم ترین دلیل شخصه من همینه برای اینکه به صورت مخفی میام انجمن

از طرفی گهگاهی هم مایلم پروفایل بعضی از دوستان رو دنبال کنم و دوست هم ندارم که اسمم به عنوان بازدیدکننده نشون داده بشه
    اینم یک دلیل دیگه ی من برای اینکار

دلایل دیگه ای ممکنه برای هرکسی که از این قابلیت استفاده میکنه وجود داشته باشه اما بنظرم اصلا امکان منفی که نیست حتی خیلی هم مفید هست!
    هرکسی هم که موافق نیست مختار هست که ازش استفاده نکنه و اصطلاحا همش چراغ روشن باشه

بنظرم بهتره بیهوده به هم گیر ندیدم فلانی چرا مخفی هست چرا نیست چون کاملا شخصی هست، هم استفادش هم دلیلش

2. 5 کاربر از Atghia بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

بحث شخصی یا نمیدونم چی رو که خودم هم درگیرش بودم از تاپیک پاک کردم، بار اطلاعاتی نداشت.

ما در این تاپیک و کلیه تاپیکهای فرصت نقد فضای مجازی و داخلی انجمن که در این انجمن(برخلاف خیلی جاهای دیگه) فرصت و منصه ظهور دارند تاکید کردیم که به میدان تخلیه افکارمون راجع به اشخاص نکنیم. اونهم اشخاص معلوم و مشخص. بارها گفتیم کلی به معضلاتی که فکر میکنید هست بپردازید.

در این بحث هم قرار نیست کسانی که ویزیبل میان اینویزیبلها رو جراحی کنند یا برعکس/

4. 8 کاربر از Arash4484 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز sise's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    Anywhere but here

پيش فرض

سلام دوستان.
    اینکه این قابل رویت باشیم یا نباشیم مثل خیلی از موارد دیگه خصوصیه و هرکسی به خودش ربط داره. بنابراین لازم نیست که کسی بیاد هی بگه خصوصیه. خب میدونیم. مسئله اینه که آیا میخواید درموردش صحبت بشه یا نه؟
    به جزئ موارد مدیریتی لازم (فقط لازم) - چیزی تو مایه های پلیس مخفی ها که لازمه شغلشون اینست که مخفی باشن، اونهم موقع انجام وظیفه نه همیشه- به نظر من کلا نوعی پنهانکاری است که مقداریش به روحیه و خود شخص برمیگرده و مقداریش به هنجارهای جامعه. حالا مثلا مدیران و ناظران و ... که میخوان اخطاری بدن یا ... خب طبیعیه. اما :
    چه اهمیتی داره که بقیه چی فکر کنن که من همیشه آن لاین هستم؟ یا نیستم.
    بنده اگه دوست نداشته باشم صد تا پیام خصوصی هم باشه تا نخواهم باز نمیکنم. اگه بناست برام مهم باشه خب باید نگاه کنم و اگر نه که هیچی. پس پنهانکاری چه نیازه؟ مسئله وقتی پیش میاد که شما به اهمیتی بیشتر از آنچه درونا قبول دارید به یکی اظهار کردید حالا توش موندین!! از یه طرف حالشو ندارید(اهمیت آنچنانی نداره) از طرف دیگه نگران نارحت شدن طرف مقابل هستید!!
    ..
    ..
    نمیدونم شما چه فکری میکنید ولی من تو زندگی ام به این نتیجه زیبا رسیده ام که باید کمی بیشتر "خودمون" باشیم. همین

6. این کاربر از sise بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

WorkHard / P!ayHard pcforlife's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    S t r e t f o r d   E n d

پيش فرض

در تائید صحبت های [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] :
    شاید اگر میشد در بحث حضور در انجمن (Visible بودن) حالت های مختلفی رو انتخاب کرد (مثل busy و غیره)، شاید منه نوعی دیگه از حالت مخفی استفاده نمیکردم.
    +
    مدیریت انجمن های پی سی خیلی موضوع پیچیده ای نیست که مدیر یا ناظری بخواد بابتش مخفی بیاد؛ حداقل برای من که به این شکله. مخفی بودن مدیران یا ناظران یا هر کاربری برای این نیست که باند مواد مخدر پی سی رو دستگیر کنن!! خخخخ

8. 4 کاربر از pcforlife بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز sise's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    Anywhere but here

پيش فرض

والا بله نظر من هم خیلیییی مهم نیست نخواستم اون چنتا مدیری که دلیل مخفی اومدنشون را همین مدیریتی بودن کارشون عنوان کرده بودن، به پنهانکاری متهم کرده باشم.
    تازه من تخفیف مثالی زدم. اول میخواستم به اونایی تشبیهشون کنم که سر صحنه اعدام کیسه کشیدن رو سرشون
    اما فعال شدن عنوانهای متنوع دیگه واقعا فکر خوبیه.

Super VIP Mehran's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    -• برنابلا

پيش فرض

سلام

موضوع جالــبی هست، دوستان در مورد ویزیبل یا اینویزیل بودن مطالب جالبی گفتن، من به شخـصه یادم نمیاد تا حالا اینویزیبل آن شده باشم
    وقتی که هستم، آنلاینم، وقتی هم که نیستم، آفلاین / علت آنلاین بودن زیاد هم صرفا این نیست که طرف بیکاره ! بلکه برعکس شاید وقتی
    طرف آنلاین هست و پای اینترنته یعنی دقیقا سر کارش هست... اینجوری هم میشه به موضوع نگاه کرد، ضمن خاطرنشان کردن این نکته که
    از P30World کسی پولی، حقوقی دریافت نمیکنه. اون موضوع رو کلی گفتم.. ولی از اون طرف این ظـرفیت رو باید در خودمون بوجود بیاریم که
    اگر برای کسی پیغام فرستادیم، آنلاین شد ولی جوابمون نداد به حساب کلاس گذاشتن و... نذاریم. (نکته ای که Atghia ی عزیز هم به اون
    اشاره کرد.)

راجع به موضوع مدیریت هم با حرف حسین جان موافقم قسمت هایی که کاربران نباید ببینن، نمیتونن ببینن ! احتیاجی به اینویزیبل شدن (به
    این خاطر) نیست، من به عنوان همکار، مدیر و الان مدیر ارشد تا حالا پیش نیومده کاری رو بخاطر ویزیبل بودن نتونم انجام بدم...

به هر حال این امکانی هست که در انجمن وجود داره و افراد در استفاده یا عدم استفاده از اون مختارن، درسـت مثل پر کردن بخش درباره من

با تشکر مهران...

11. 11 کاربر از Mehran بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال تاریخ، سبک زندگی و ادبیات Demon King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2013
    محل سكونت
    Dreams

پيش فرض

یه سری نرم افزار های جدیدی هستن، با نام های وایبر و واتس آپ و لاین و ... خیلی های دیگه که با هدف خاصی به وجود اومدن.
    اطلاع زیادی از کم و کیف اونها ندارم اما تا اونجا که شنیدم باعث کاهش هزینه ها میشه و خیلی کاربرد های دیگه و تقریبا جای بلوتوث و اس ام اس رو گرفته.

اما نمیدونم چرا برخی افراد اون رو تبدیل کردن به پاتوقی که اگه بهش شب و روز سر نزنند گویا محتاج نون شبن. یعنی اینقدر وابسته که اون رو از نون شبشون واجب تر میدونن.

در زبان انگلیسی عبارتی هست به معنی اطلاع دادن وضعیت به طور آنلاین ( Up date Status )
    یحتمل هدف از ایجاد این نوع نرم افزار ها هم برای استفاده های ضروری و راحت تر شدن کار ها بوده ولی در عجبم که هر کسی رو اطراف خودم میبینم، یا تو وایبر هست یا لاین یا ...
    یا میاد میگه بیا جمله هام رو لایک کن، این شماره امه ادم کن و ...؛ خوب که چی بشه مثلا؟
    و کسانی که عضو این گروه ها نیستند هم لابد عقب مونده نامیده میشن.

نکته ی آخر:

هیچکس مثل یک ایرانی نمیتونه، غیر مفید ترین استفاده رو از مفید ترین برنامه ها ببره.
    Last edited by Demon King; 22-10-2014 at 00:20.

13. 6 کاربر از Demon King بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Super Moderator Stream's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Wolf Trap

پيش فرض

قبلا در [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اشاره شده بود ولی من یک اشاره دوباره بکنم:

امکانی که در همه جای فعالیت های مجازی از جمله در فروم وجود داره پیغام خصوصی است. پیغام خصوصی یک بخش داره به نام عنوان. کاربرد عنوان چیه؟

اینکه در یک کلمه یا عبارت کوتاه بگیم موضوع این پیام چه چیزی است.

استفاده از عناوینی مثل سلام ، درود، Hi، ...، نام کاربری و چیز های مشابه هیچ کاربرد مفیدی نداره. وقتی عنوان پیام چیزی گویا درباره محتوای اون نباشه باید حتما پیام باز بشه تا بفهمیم موضوع چیه، و بعدا در اینده برگشتن به این پیام و پیدا کردنش بین صدها و هزاران پیام هم کاری بسیار دشوار خواهد بود چون تعداد زیادی از پیام هایی که چنین عناوینی دارند لازمه چک بشن.

خیلی بهتر و مفید تره که از عنوان استفاده صحیح کنیم.
    این موضوع در ایمیل هم مثل پیغام خصوصی صادق است.

کاربر فعال فلسفه B.Russell's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2014

پيش فرض

وقتی سن و سال کمی داشتیم یک بنده خدایی رو به اسم بابا برقی میوردن تو تلویزیون این رو میخوند:

مصرف بی رویه، کار خیلی بدیه!
    موقع پخش کارتون، برق تلویزیون، اگه یه دفعه بره حوصله مون سر می ره، هرگز نشه فراموش، لامپ اضافی خاموش

نمیدونم تو زندگی واقعی چقدر درس گرفتیم ولی ظواهر امر جامعه و بحران های آب و برق و گاز و... نشون میده زیاد درس نگرفتیم.

اما تو فضای مجازی هم Copy and Paste بی رویه، کار خیلی بدیه و دقیقا وقتی میزی تو چنین تاپیک هایی حوصله ات سر میره !!
    لطفا تاپیک های عمومی رو تریبون شخصی با فواصل زمانی بسیار کوتاه نکنیم.

یکسری از تاپیک هایی که خوشم میومد رو بعضی وقتا میرم بخونم میبینم یک نفر اومده 4 صفحه رو در عرض یک روز پر کرده برده جلو، یا نوشته خبری گذاشته یا دلش گرفته بوده یا .... ولی مطمئنا این افراط در کپی پیست کردن مطلب نه برای مخاطب جذابیت خواهد داشت و هم اون تاپیک رو به مرور به مرز فراموشی خواهد برد....

16. 14 کاربر از B.Russell بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال تاریخ، سبک زندگی و ادبیات Demon King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2013
    محل سكونت
    Dreams

پيش فرض

سلام؛

یکی از مهمترین مباحث در رابطه با فرهنگ فعالیت در فضای مجازی( لااقل برای من ) ، مبجث « فرند، تعداد اونها و نحوه ی برخورد با اونهاست. »

در فضای مجازی نمیشه‌گفت این یه دوست واقعیه و این یکی دوست حقیقی نیست چراکه شخصیت اصلی افراد رو خیلی سخت میشه در اینجا تشخیص داد. چند نکته در رابطه با فرند هست که باید خدمتتون عرض کنم که همه نظر خود بنده هست.

۱- جای هرکسی در لیست دوستان نیست. ( لیست دوستان محل قرار گیری دوستان صمیمی هست که چند وقت یکبار احوال پرس دوستانشون هستند. )

۲- فرندی خوب هست که اول همه ادب و احترام رو در قبال دوستش رعایت کنه و دوم اینکه همیشه پست ها، عکس ها و نوشته هایی از اون در پروف دوستش باشه.

۳- به فرند خویش احترام بگذارید حتی با یک « ممنون». ( جواب ندادن به پیغام پروفایل فرند بی احترامی به اون محسوب میشه و بهانه هایی مثل وقت نداشتن قابل قبول نیست. نوشتن یک « مرسی » وقتی از ما نخواهد گرفت حتی اگه در صورت عدم نوشتنش، اون فرد ناراحت نشه )

۴- من باب این موضوع زیاد نیاز به سخت گیری نیست اما رعایت برخی نکات رفتاری حتما لازم و ضروری هست.

پ.ن: در فضای مجازی احترام گذاشتن به همه ی افراد الزامی هست اما فرند جایگاه به خصوصی نسبت به بقیه داره ...

امیدوارم مفید واقع بشه ...

Last edited by Demon King; 15-03-2015 at 16:32.

18. این کاربر از Demon King بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •