تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 7 از 25 اولاول ... 3456789101117 ... آخرآخر
نمايش نتايج 61 به 70 از 248

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی تیم ملی ایتالیا | لاجوردی ها

حـــــرفـه ای B3HZ@D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

پراندلی برای بار چندم ثابت کرد در حد مربیگری ایتالیا نیست
    حتی توی تعویض کردن هم کپی میکنه...یعنی اصلا به روند بازی توجه نداره و همون بازیکنانی که در بازی مقابل اسپانیا به زمین اومدن در این بازی هم وارد زمین شدن
    فقط فرقش این بود که اون بازی نوچرینو اومد داخل و این بازی مونتولیوو.

بالوتلی هم بازی بعدی بهتره بشینه نیمکت...کاملا از روی شکم سیری بازی میکنه و بهتره این بازی از بورینی استفاده بشه.
    حداقل بورینی اینقدر بی خیال بازی نمیکنه و انگیزه بیشتری هم داره.

دو وینگر ایتالیا هم که در حد صفر !!! چوب سفید میذاشتن جای اونا بهتر بازی میکرد...جیاچرینی که فقط الکی میدوه و ماجیو هم که هیچی.
    آباته خیلی خیلی بهتر از ماجیوست...نمیدونم چرا پراندلی اینقدر لجبازی میکنه و تیم رو اینطوری ارنج میکنه!

شانس صعود ایتالیا خیلی کم هست...باید به انتظار اسپانیا بشینیم و به امید پیروزی اون تیم و از همه مهمتر پیروزی مقتدر مقابل ایرلند کسب کنیم

2. 9 کاربر از B3HZ@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال Iman-Emperatour's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    Mashhad City

پيش فرض

من مطمئنم اسپانیا کرواسی رو میبره و ایتالیا هم با صعود خاطره انگیزش با اسپانیا میان بالا
    لاجوردی دوستان نگران نباشید...

4. 5 کاربر از Iman-Emperatour بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال dashmojtaba's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

خوب به احتمال زياد اوت شديم. اگه اسپانيا امشب پرگل ببره،بازي آخرشون با كرواسي يه مساوي ميكنن و ايتاليا باي باي ميشه حتي اگه به زور ببره

پراندلي هم نشون داد عرضه حفظ نتيجه و بردن نداره. 2 تا بازي رو جلو افتاد و بعد گل خورد
    يكي نيست بهش بگه وقتي تيمت بلد نيست ضد حمله بزنه براي چي انقدر تيم رو ميكشي عقب!! قبلا اگه ايتاليا دفاع ميكرد براي اين بود كه ضد حمله هاش وحشتناك بود
    نيمه اول ايتاليا عالي بود بعد با تغيير تاكتيكش گند زد به بازي!

مهاجم ها هم كه از تا 4-5 تا موقعيت عالي رو از دست ندن گل نميزنن

ماركيزيو چجوري اون توپ رو گل نكرد؟!!!
    جوينكو هم كه هيچي از خودش نشون نداده تو اين 2 بازي كه به زمين اومده. اميدوارم بازي بعد براي تعويض حداقل بوريني بياره

گل رو از طرف از اشتباه جاگيري بهترين دفاعمون خورديم. از كيليني بعيد بود همچين اشتباهي. تو بقيه دقايق عالي بود ولي همين 1 سوتي كافي بود

كمك داور هم كه كشت ما رو. به زيبايي هرچه تمام تر 2-3 تا آفسايد الكي گرفت

اسپانيا ببره ميشه 4 امتيازي. با ايتاليا مساوي كرده بودا
    ها ؟! مچ گیری میکنی داداش ؟! برو یه بار دیگه پستمو بخون گفتم با بازی بعدیشم که ببره میشه 7 امتیاز غیر از اینه ؟ دو برد و یه تساوی = 7
    در ضمن اگر اسپانیا و ایتالیا ایرلند و کرواسی رو شکست بدن ایتالیا صعود میکنه اینقدر با اطمینان فعلاً حرف نزن که بعد بخوای حرفاتو عوض کنی

6. 2 کاربر از dashmojtaba بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز H A M A S's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

پراندلی باید ریسک میکرد و سیستم 3-5-2 رو کنار میگذاشت
    استفاده از دیاموند با حضور ده روسی مارکیسیو و پیرلو میتونست یه برد برای ایتالیا به ارمغان بیاره اما تا اینکه بازم از همون سیستم بازی قبل استفاده کرد
    نیمه دوم هم کامل مشخص بود تیم رو عقب کشیده بود اصلا خبری از ضد حمله نبود
    داروی هم طبق معمول افتضاح....گل کرواسی آفساید بود...۲ تا آفساید هم به اشتباه از ایتالیا گرفتن
    در مورد بازیکنها هم این ماجو و جاکرینی جقدر بیخود هستن....الکی فقط میدون
    صعود سخت شد....امیدوارم اسپانیا بازی اخر رو جوان مردانه بازی کنه

8. 5 کاربر از H A M A S بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Spaniuly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

من واقعا موندم چرا از آباته استفاده نمیشه به نظرم آباته اعجوبه اس چرا فیکس نیست برام سواله البته باز هم دارم تاکید می کنم ایتالیا تا الان بد بازی نکرده 2 تا بازی سخت پشت سر گذاشته نمی خوام پز تیم محبوبم رو بدم ولی بازی اولش مقابل تیم اول رنکینگ و قهرمان 2 کاپ معتبر اخیر (یورو و ورلد کاپ) بود اون رو هم نباخته تازه! اسپانیا با زحمت مساوی کرد
    بازی مقابل کرواسی هم بد شانسی آورد و هم کروواسی خیلی بالتر از حد انتظار نشون میده.... کرواسی رو اسپانیا باید ببره ربطی به جوانمردانه اینا نداره غفلت کردن مقابل این تیم یعنی باخت و باخت یعنی حذف زود هنگام اسپانیا پس بازی مقابل کرواسی و بردن این تیم برای اسپانیا کاملا حیاتیه پس باید با تمام قدرت بازی کنه
    در مورد گل کرواسی هم من چند بار نگاه کردم موقع سانتر مهاجم کاملا در شرایط مساوی بود زمانی آفساید تلقی میشه که مهاجم یه نصفه قدم جلوتر باشه
    گل پیرلو هم که هم قشنگ بود و هم اینکه اولین ایستگاهی جام بود فکر کنم تا قبل این بازی گل ایستگاهی مستقیم نداشتیم.

در مورد بالوتلی باید بگم که به نظرم عدم موفقیتش ربطی به ضعف نداره شرایط لیگ با یه تورنمنت خیلی متفاوته توی لیگ بالوتلی خیلی می تونه برای یه تیم جواب بده و گلهای موثر بزنه ولی یه تورنمنت قضیه اش متفاوته بازی های فشرده و پر استرس قابلیت ها رو از یه بازیکن می گیره... ولی چیزی که مهمه باید از یه مهاجم ریز نقش و فرصت طلب استفاده کنه... متاسفانه ایتالیا هیچوقت با کمبود ستاره مواجه نبود که الان باهاش مواجه شده همیشه یه بکی دو بازیکن استثنایی توی هر جام برای ایتالیا می درخشید ولی توی این جام بهترین های ایتالیا قدیمی هاش هستن مثل پیرلو - کاس سانو - بوفون - کیه لینی بقیه سطح پائین نشون می دن یه مقدار... ما پدیده نمی بینیم توی ترکیب ایتالیا
    Last edited by Spaniuly; 15-06-2012 at 09:07.

10. 10 کاربر از Spaniuly بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن های فوتبال MCSE MAN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    TeHRaN

پيش فرض

ها ؟! مچ گیری میکنی داداش ؟! برو یه بار دیگه پستمو بخون گفتم با بازی بعدیشم که ببره میشه 7 امتیاز غیر از اینه ؟ دو برد و یه تساوی = 7
    در ضمن اگر اسپانیا و ایتالیا ایرلند و کرواسی رو شکست بدن ایتالیا صعود میکنه اینقدر با اطمینان فعلاً حرف نزن که بعد بخوای حرفاتو عوض کنی
    كي با اطمينان حرف زد! بريد خط اول پستم رو بخونيد ميبينيد كه نوشتم به احتمال زياد و اينكه اسپانيا و كرواسي مساوي كنن پس الكي حرف كسي رو تحريف نكن داداش

راستي دوستان اين بازي ها طبق تفاضل گل هست يا بازي رو در رو؟؟
    چون يه جا ديدم نوشته بود اگه اسپانيا و كرواسي 2 - 2 كنن ديگه ايتاليا 100 هم كه به ايرلند بزنه فايده نداره

Super Moderator Stream's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Wolf Trap

پيش فرض

كي با اطمينان حرف زد! بريد خط اول پستم رو بخونيد ميبينيد كه نوشتم به احتمال زياد و اينكه اسپانيا و كرواسي مساوي كنن پس الكي حرف كسي رو تحريف نكن داداش

راستي دوستان اين بازي ها طبق تفاضل گل هست يا بازي رو در رو؟؟
    چون يه جا ديدم نوشته بود اگه اسپانيا و كرواسي 2 - 2 كنن ديگه ايتاليا 100 هم كه به ايرلند بزنه فايده نداره
    بازی مستقیم.

با فرض اینکه بازی کرواسی اسپانیا مساوی بشه و ایتالیا هم ایرلند رو ببره ایتالیا، کرواسی و اسپانیا هم امتیاز می شن و در این صورت نتایجشون مقابل ایرلند هیچ تاثیری نداره. در اون صورت همه چیز در دست بازی کرواسی اسپانیاست، اگه اون مساوی 0-0 بشه ایتالیا (اول) و اسپانیا (دوم)، 1-1 باشه اسپانیا (اول) و ایتالیا یا کرواسی (دوم) صعود می کنن، اگه 2-2 یا بیشتر بشه اسپانیا (اول) و کرواسی(دوم). ایتالیا این وسط 100-0 هم ایرلند رو ببره هیچ فرقی با 1-0 نداره.

13. 13 کاربر از Stream بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز sAeEd_kHaAn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    اینور آب

پيش فرض

وافعا نمیدونم چی بگم نیمه اول عالی بودیم ولی خداییش الکی الکی 2 امتیاز شیرین رو از دست دادیم چرا تیم الکی اومد عقب ؟
    ترکیب میتونه خیلی بهتر باشه اباته میتونه فیکس باشه ولی چرا نیست ؟
    اون کمک داور دوم اگه دستم بهش میرسید خفش میکردم دقیقا 3 تا افساید اشتباه رو به ضرر ما گرفت که جالبه این گزارشگره هم میگفت افساید درسته اینو از کجا اوردن اه اه
    اخ جان چی میشد کرواسی بازی اخر اسپانیا رو میزد و اسپانیا حذف میشد
    ولی من مطمئنم صعود میکنیم اگه دیگه بازم شانس نیاریم و الکی نتیجه اون بازی طوری بشه که بردمون جلو تراپ بی فایده بشه

15. 4 کاربر از sAeEd_kHaAn بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز H A M A S's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

من واقعا موندم چرا از آباته استفاده نمیشه به نظرم آباته اعجوبه اس چرا فیکس نیست برام سواله البته باز هم دارم تاکید می کنم ایتالیا تا الان بد بازی نکرده 2 تا بازی سخت پشت سر گذاشته نمی خوام پز تیم محبوبم رو بدم ولی بازی اولش مقابل تیم اول رنکینگ و قهرمان 2 کاپ معتبر اخیر (یورو و ورلد کاپ) بود اون رو هم نباخته تازه! اسپانیا با زحمت مساوی کرد
    بازی مقابل کرواسی هم بد شانسی آورد و هم کروواسی خیلی بالتر از حد انتظار نشون میده.... کرواسی رو اسپانیا باید ببره ربطی به جوانمردانه اینا نداره غفلت کردن مقابل این تیم یعنی باخت و باخت یعنی حذف زود هنگام اسپانیا پس بازی مقابل کرواسی و بردن این تیم برای اسپانیا کاملا حیاتیه پس باید با تمام قدرت بازی کنه
    در مورد گل کرواسی هم من چند بار نگاه کردم موقع سانتر مهاجم کاملا در شرایط مساوی بود زمانی آفساید تلقی میشه که مهاجم یه نصفه قدم جلوتر باشه
    گل پیرلو هم که هم قشنگ بود و هم اینکه اولین ایستگاهی جام بود فکر کنم تا قبل این بازی گل ایستگاهی مستقیم نداشتیم.

در مورد بالوتلی باید بگم که به نظرم عدم موفقیتش ربطی به ضعف نداره شرایط لیگ با یه تورنمنت خیلی متفاوته توی لیگ بالوتلی خیلی می تونه برای یه تیم جواب بده و گلهای موثر بزنه ولی یه تورنمنت قضیه اش متفاوته بازی های فشرده و پر استرس قابلیت ها رو از یه بازیکن می گیره... ولی چیزی که مهمه باید از یه مهاجم ریز نقش و فرصت طلب استفاده کنه... متاسفانه ایتالیا هیچوقت با کمبود ستاره مواجه نبود که الان باهاش مواجه شده همیشه یه بکی دو بازیکن استثنایی توی هر جام برای ایتالیا می درخشید ولی توی این جام بهترین های ایتالیا قدیمی هاش هستن مثل پیرلو - کاس سانو - بوفون - کیه لینی بقیه سطح پائین نشون می دن یه مقدار... ما پدیده نمی بینیم توی ترکیب ایتالیا
    آباته یکی از قهرمانهای سوتی هست
    همیشه جلوی اینتر یک تنه باعث باخت میلان شده...
    فقط سرعت خوبی داره....سانترهاش هم اصلا جالب نیست
    قبلا توی پسن هافبک راست بازی میکرده اما از زمان آلگری اومده دفاع راست
    اما اونطرف ماجو هم همچین آش دهن سوزی نیست....بازیکن مدیکوریه
    ولی میشه توی بازی با ایرلند از آباته استفاده کرد......ایتالیا باید به بازی سرعت بده
    Last edited by H A M A S; 15-06-2012 at 10:59.

17. 2 کاربر از H A M A S بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز آرش-19's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

متاسفانه بزرگترین مشکل ایتالیا از نظر من نداشتن یرندگی لازم در خط حملس.
    موقعیت های زیادی ک با بی توجهی از دست دادیم یکی از عوامل تساوی بود.
    انگار بازی برای بالوتلی تدارکاتیه!!
    در کل شرایط سخت شده، از پراندلی انتظار بیشتری داشتم.

Sent from my GT-N7000 using Tapatalk 2

19. 4 کاربر از آرش-19 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •