با همین مربی رفتیم جام جهانی و اگه روبن اون تک به تک رو گل میکرد با اقتدار هر چه تمام تر قهرمان میشدیم!!!
ولی مشکل چیز دیگس...هرچند گزینه های خیلی بهتری هم مارویک وجود دارن!!!ولی مشکل هلند الان نفراتش هست...نه مربی.!!!
با همین مربی رفتیم جام جهانی و اگه روبن اون تک به تک رو گل میکرد با اقتدار هر چه تمام تر قهرمان میشدیم!!!
ولی مشکل چیز دیگس...هرچند گزینه های خیلی بهتری هم مارویک وجود دارن!!!ولی مشکل هلند الان نفراتش هست...نه مربی.!!!
سلام
ولی فک کنم به بازی رو در رو نیگا میکنن و تفاضل گل تاثیری نداره . چون روسیه هم با اینکه تفاضلش بیشتر بود ولی به خاطر بازی رو در رو حذف شد !!
یعنی اگه امشب المان دانمارک رو ببره که احتمالش خیلی خیلی زیاده و هلند هم بتونه پرتغال رو شکست بده میتونه صعود کنه![]()
Last edited by hheadshoter; 17-06-2012 at 12:04.
سلام البته وقتي هلند و پرتقال و دانمارك ، هر سه سه امتيازي بشن ، ديگه بازي متقابل نميتونه بين اينا صعود كنندرو تعيين كنه ، و تفاضل گل و گل زده مطرح ميشه احتمالا ، برد يك هيچ براي هلند فايده اي نداره!
وقتی سه تیم هم امتیاز میشن، نتایج هر سه تیم مقابل همدیگه رو در نظر می گیرن. دانمارک هلند 1-0 شد و پرتغال دانمارک مقابل همدیگه نتیجشون 3-2 شده و اگه هلند با هر نتیجه ای بهتر از 3-2 برنده این بازی بشه (2-0 ، 4-3، ...) اون موقع صعود می کنه.
روسیه فقط با یک تیم دیگه هم امتیاز بود.
اسنایدر: پرتغال فقط رونالدو نیست
شاگردان برت فن مارویک در دو دیدار ابتدایی شان در رقابت های یورو شکست خوردند و برای صعود به مرحله بعد باید امشب پرتغال را با اختلاف بیش از یک گل شکست دهند
سایت گل- وسلی اسنایدر، ستاره تیم ملی هلند، به هم تیمی هایش هشدار داد که پرتغال تنها کریس رونالدو نیست و اظهار امیدواری کرد که تیمش بتواند در دیدار امشب مقابل پرتغال روند گلزنی های رونالدو را طولانی تر کند.
محتوای مخفی: ادامه
سرنوشت اين گروه چقدر ميتونه عجيب و غريب باشه !
مثلا هلند بياد 4.5 تا گل از پرتغال بخوره ! ... بعدش دانمارك بره 4.5 تا بزنه به آلمان ( مثلا ديگه)
بعد در اين حالت پرتغال و دانمارك صعود ميكنن ... خيلي باحال ميشه ها : دی
+
يه جور ديگشم اينه كه هلند اينا رو 2-0 ببره ( كه با اين دفاع و گلر عمرا ! : دی ) بعدشم آلمان دانمارك رو ببره و خلاصه آلمان و هلند صعود كنند.
+
نوع سوم كه به نظرم محتمل ترين حالت هستش اينه كه آلماني ها يا با دانمارك مساوي كنند يا ببرن كه خود آلمان مسقتيم ميره بالا.
بعدشم اينور پرتغال با هلند مساوي كنه يا هلند رو ببره ( كه اين احتمالش بيشتره ) و اينجا هم پرتغال بياد بالا.
+
كليه ي احتمالات اين ميشه :
صعود پرتغال و دانمارك در فرض و حالت 1
صعود هلند و آلمان در حالت 2
صعود پرتغال و آلمان در حالت 3
+
به نظرم حالت 3 محتمل ترين حالت و حالت 1 كمترين احتمال رو داره.
صعود هلند هم 50 درصد به خودش بستگي داره و 50 درصد به برد المان برابر دانمارك.
+
براي هلندي ها آرزوي موفقيت مي كنم در خطر دفاعي و در هماهنگي و بعد از جام ملت هاي اروپا![]()
من دوست دارم هلند صعود کنه .
چه قدر خوب میشه اگه بشه . در ضمن
آرزو بر جوانان عیب نیست .![]()
یعنی واقعا شاهکار بود این تیم ملی هلند
همه ی تیم ها با بازی های فوق العاده ای که میکنن معمولا میشن شگفتی ساز رقابت ها و هواداراشونو غافلگیر میکنن...واسه ما با بازی افتضاحی که کرد شد شگفتی ساز و همه ی اروپا رو غافلگیر کرد...حتی رقبا رو...
بابا این دفاعی که از هلند دیدم من...به سید جلال حسینی و هادی عقیلی و کلا دفاع تیم ملی خودمون امیدوار شدم حسابی...!!!!
باید حقیقت تلخ رو قبول کنیم...لیاقت صعود رو نداشتیم...شخصیت یه تیم قهرمان هم نداشتیم این دوره...درست نقطه ی مقابل یورو قبلی و جام جهانی آفریقای جنوبی بود این تیم!!!
از این بدتر تو تاریخ هلند امکان داشت؟؟؟؟
واقعا نمیدونم چه بلایی سر این تیم اومده ؟!
واقعا شگفت انگیزه که این همه بازیکن ستاره چرا اینطوری بازی میکنن !
هونتلار -ون پرسی -روبن -اسنایدر -فن در فارت -افلای - فن بومل -..... اصلا و ابدا در حد نامشون ظاهر نشدن .
بازی اول رو بگیم که شانس نیاوردن
بازی دوم هم 2 گل زود هنگام خوردن و بازی از دستشون رفت
اما این بازی سوم رو به هیچ وجه نمیشه توجیح کرد که بازی برده رو ببازن![]()
متاسفانه با وجود اینکه دوست ندارم این حرف رو بزنم ولی باید بگم که هلند اصلا شایسته صعود به دور بعدی نبود.
واقعا توی این سه تا بازی شدیدا از دست تیم عصبی شدم ولی خب فوتبال درست مثل زندگیه (روزهای خوب و روز های بد)
بحث فنی خیلی میشه کرد به خصوص در بازی دیشب که هویت بازیکن ها توسط کادر فنی زیر سوال رفته بود!
ولی خب نه حوصله مونده، نه مناسبت خاصی در این موقعیت داره.
متاسفانه جام واسه ما به پایان رسید و کاری هم نمیشه کرد فقط می خوام از شما برای تشکیل و پیش بردن تاپیک تشکر کنم
به امید روز های بهتر برای هلندی ها
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)