خوب با اینکه بازی دلچسبی نبود ولی بردیم که نکته مهمش همینه
تیم یکم سنگین بود و طراوت همیشگی رو نداشت که مطمئنا تو بازی های بعدی بهتر میشه
خوب با اینکه بازی دلچسبی نبود ولی بردیم که نکته مهمش همینه
تیم یکم سنگین بود و طراوت همیشگی رو نداشت که مطمئنا تو بازی های بعدی بهتر میشه
وای....اخر بازی نفسم بند اومده بود!!!! ولی عالیه.... حیف شد که بازی بعدی رو با هلند داریم!! اگر با دانمارک بود، هلند و پرتقال همدیگه رو تیکه پاره میکردن برا گرفتن جای دانمارک که از ما میبازه.... به هر صورت، ببینیم بازی بعدی چی میشه!! این بازی یه خورده ضعیف بودن
آریا جان شما دیگه چرا؟
اقتدار؟
من خودم طرفدار اسپانیام از امضام هم معلومه
ولی بازی نزدیک با به ثمر رسوندن یک گل رو اقتدار نمیگناونم دو بار توپ به تیرک دروازه تون بخوره
...
تبریک میگم برد رو به همه ی هواداران ژرمن.
....
راستی مسعود اوزیل هم بهترین بازیکن زمین شد.![]()
بازی خیلی خوبی نبود و انتظار بیشتری داشتم. ولی همین که توی گروه مرگ 3 امتیاز گرفتیم عالیه !!
البته بازی اول هم بود و معمولآ بازی های اول زیاد چشمگیر نیست و ایشالله از بازی های بعدی بهتر میشیم.
اولین گام را با احتیاط برداشتیم , اول جامه و نتیجه حرف اولو می زنه , البته آخر جام بود هم همین رو می گفتم : دی
اون قسمتی که نویر ضربه ی Valera رو دفع کرد و بعدش با یه نیم نگاهی به اون طرف به سمت توپ حمله ور شد و توپ را جمع کرد , هیبتش مثل شیر بود ...![]()
اول تحلیل فنی:
المان اصلا در حد چیزی که من انتظار داشتم نبود ...واقعا المانی بازی کرد ...هیچی برای نشون دادن نداشت ولی شیر همیشه شیره !!
در ضمن از بازی بسته پرتغال هم نباید گذشت !!
پرتغال کارش این بود که توپ رو برسون به کریس اونم ششوتی چیزی بزنه کرنلی بگیره یا توی همین یهویی ها یه گلی بزنه !!
هوملز از المان به نظرم بهترین بازیکن زمین بود !!
خخخخ
اقتدار دیگه ....
نمیدونی ؟
فکر میکنین بازی که بازی خوبی انجام دادین؟
همش دفاع کردین از اول تا آخر بازی موقعیت هم گیرتون میومد کرنر میزدین آخرشم هیچی به هیچی!
مهم نتیجه است!
مسعود اوزیل هم واقعا حقش بود بهترین بازیکن میدان بشه واقعا بازی سازی خوبی کرد
بوآتنگ و هومل (اسمشو یادم رفت) خیلی عالی کار کردن
فقط یه سوال فیلیپ لام کجا بود ؟ اصلا ندیدمش!
Last edited by Aria1997; 10-06-2012 at 01:09.
سلام به همه دوستان عزیزم
بازم مثل همیشه بردیم ولی خوب زیاد حال نداد مثله بازی جلو انگلیس و آرژانتین نبود ولی در کل خیلی خوشحالم که 3 امتیاز
بازی رو گرفتیم و الان تو کمپ تیم آلمان آرامش برقراره خداروشکر انشالله تا بازی بعدی میبینمتون .
درود
برای اولین بازی المان که در گروه بسیار سختی قرار گرفته بازی منطقی بود سنگین باشه
برای مقابله با هلند امیدوارم المان هجومی بازی کنه
البته فراموش نکنیم المان برای قهرمانی برنامه ریزی کرده وباید انرزی خودش را تا فینال حفظ کند
جدول مسابقات گروه B در پایان روز دوم یورو 2012
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)