تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 7 از 13 اولاول ... 34567891011 ... آخرآخر
نمايش نتايج 61 به 70 از 125

نام تاپيک: Beyond: Two Souls

پروفشنال neon_91's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    کهکشان راه شیری

پيش فرض

این چه وضعشه آخه.نمی دونم چرا همیشه در حق ما پی سی بازها ظلم میشه اون از جی تی آی و رد دید و اینم از last of us و این بازی به امید روزی که به این سلطه ظالمانه کنسول ها پایان داده بشه و پی سی ها به چنان قدرتی برسند که به راحتی بشه بازی های کنسول هارو شبیه سازی کرد اون موقع است که سوداگری کنسول باز ها و انحصارگراییشون به تاریخ خواهد پیوست.به امید اون روز

2. این کاربر از neon_91 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    بی خداحافظی...

پيش فرض

ما هم دمو رو گذاشتیم واسه دانلود ، دانلود شد میایم نظرمونو میگیم.
    فقط قبلش بگم یه عمر با کارهای هنس زیمر زندگی کردم ولی به نظرم کار آهنگسازی این بازی خیلی سخت هستش و به نظرم اگر کارش رو با موفقیت
    انجام داده باشه واقعا لقب استاد برازندشه. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    گرافیک بازی هم خیلی مورد تمجید قرار گرفته ولی پیش بینی من اینه که به The Last of Us نمیرسه ...

با این تصویر هم بدجور حال میکنم

این چه وضعشه آخه.نمی دونم چرا همیشه در حق ما پی سی بازها ظلم میشه اون از جی تی آی و رد دید و اینم از last of us و این بازی به امید روزی که به این سلطه ظالمانه کنسول ها پایان داده بشه و پی سی ها به چنان قدرتی برسند که به راحتی بشه بازی های کنسول هارو شبیه سازی کرد اون موقع است که سوداگری کنسول باز ها و انحصارگراییشون به تاریخ خواهد پیوست.به امید اون روز
    دوست عزیز من این همه حرص خوردن شما رو که میبینم به جان خودم ناراحت میشم ، خب نکنید این کار رو! یه کنسول بخرید
    این همه حرص نخورید واسه قلبتون ضرر داره

مشکلی نی داا مسخره کنید.در این مورد معلومه حال ما پی سی بازارو درک نکنید.خب اگه من کنسول بخرم می تونم با موس کیبورد با اون بازی کنم؟اصلا نمی تونم تصور کنم با اون آنالوگ دسته بخوام نشونه گیری کنم مگه میشه اون حالی که موقع بازی با پی سی به گیمر دست میده و اون کنترلی که رو یازی می تونی داشته باشی رو با چیز دیگه ای عوضش کرد

کی مسخره کرد؟!

محتوای مخفی: ... 
    Last edited by CRIS Joon CR7; 27-09-2013 at 19:37.

4. 4 کاربر از CRIS Joon CR7 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال neon_91's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    کهکشان راه شیری

پيش فرض

فقط قبلش بگم یه عمر با کارهای هنس زیمر زندگی کردم ولی به نظرم کار آهنگسازی این بازی خیلی سخت هستش و به نظرم اگر کارش رو با موفقیت
    انجام داده باشه واقعا لقب استاد برازندشه. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    گرافیک بازی هم خیلی مورد تمجید قرار گرفته ولی پیش بینی من اینه که به The Last of Us نمیرسه ...

با این تصویر هم بدجور حال میکنم

دوست عزیز من این همه حرص خوردن شما رو که میبینم به جان خودم ناراحت میشم ، خب نکنید این کار رو! یه کنسول بخرید
    این همه حرص نخورید واسه قلبتون ضرر داره
    مشکلی نی داا مسخره کنید.در این مورد معلومه حال ما پی سی بازارو درک نکنید.خب اگه من کنسول بخرم می تونم با موس کیبورد با اون بازی کنم؟اصلا نمی تونم تصور کنم با اون آنالوگ دسته بخوام نشونه گیری کنم مگه میشه اون حالی که موقع بازی با پی سی به گیمر دست میده و اون کنترلی که رو یازی می تونی داشته باشی رو با چیز دیگه ای عوضش کرد

ناظر انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Killzone2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Helghan

پيش فرض

دوست من , هر کسی سلیقه ای داره درست؟ منظورم اینه خیلیا هستن که کنترلر رو ترجیح میدن به موس و کیبرد و البته خیلی ها مثله شما با کیبرد راحت تر هستن. و اما مشکل حالی که موقع بازی با پی سی به گیمر دست میده... این هم نوعی سلیقه هست, و یک سری استودیو های بازی ساز برای شرکت های سازنده این کنسول هست و یک سری فقط برای این شرکت بازی میسازن که خب دلیل های بسیار زیادی داره و یکیش همین انحصاری بودن باعث فروش بیشتر اون کنسول میشه...

واینکه فلان بازی مثل GTA اول برای پی سی نمیاد خب مشخصه , سازنده ها به فروش بیشتر فکر میکنن تا اینکه بخوان بازی رو همزمان برای پی سی هم بدن که براحتی امار فروش رو میاره پایین اونم به دلیل دزدی بازی و مسائل شبیه به اون ... ولی درمورد V مطمئن باشید برای پی سی هم میاد...

و البته پی سی مگه خودش کم انحصاری خفن داره؟ بخصوص MMO های خفن و استراتژی های بزرگ که فقط لذت اون روی پی سی قابل درک هست , پس کنسول باز ها هم باید بگن مثلا انحصاری های پی سی چرا نمیاد برای کنسول؟ خب اینا مقوله های مختلفی داره که بحثش زیاد هم هست.
    +
    انجام داده باشه واقعا لقب استاد برازندشه.
    میری فرت فرت دمو دانلود میکنی؟ واقعا دیگه اون بازی چه لذتی داره برات؟ : دی

7. 3 کاربر از Killzone2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    بی خداحافظی...

پيش فرض

+
    میری فرت فرت دمو دانلود میکنی؟ واقعا دیگه اون بازی چه لذتی داره برات؟ : دی
    اصلا تو فاز تست دمو نیستم ولی اینقدر کامنت ها و نظارت مختلف در مورد گرافیک و موسیقی و گیم پلی و ... شنیدم تحمل صبر تقریبا 10 روزه رو نداشتم و
    قربانی هوای نفسم شدم

9. 4 کاربر از CRIS Joon CR7 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

مدیر انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Layken's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    Sillent Hill

پيش فرض

بالاخره تونستم دمو رو بازی کنم.

اگه دمو این بود خدا رحم کنه برای نسخه نهایی
    فقط با تجربه دمو یک حس عجیب و مرموز از همون منوی بازی و موزیکی که می نواخت منو تحت تاثیر قرار داد.
    فکر می کردم که بازی بسیار شبیه به فارنهایت میشه اما این طوری نبود و کاملا یک حس و حال جدید رو برام القا می کرد.
    بدون شک باید منتظر یک شاهکار دیگه باشیم، یک داستان و یک شخصیت به یادماندنی دیگه. امیدوارم که بتونه متای بالای 90 بگیره!
    !

11. 6 کاربر از Layken بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Legend's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    Endadah

پيش فرض

Beyond Two Souls PS3-iMARS اومد . .

13. 2 کاربر از Legend بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    بی خداحافظی...

پيش فرض

من هم همین چند لحظه ی پیش تونستم مراحل دمو رو یکبار تجربه کنم.
    گیم پلی بازی دقیقا همون چیزی هستش که حدس میزدم ، عالی و بدون نقص و البته به نسبت فارنهایت و Heavy Rain ، پیشرفت قابل ملاحظه ای داشته.
    عاشق داستان بازی شدم. یه داستان نو با شیوه ی روایی فوق العاده.
    شخصیت پردازی جودی هولمز(با صدا پیشگی و موشن کپچرینگه الن پیج) واقعا در لحظه لحظه ی بازی فراموش نشده و همه ی زوایای شخصیتی اون رو پوشش میده.
    گرافیک بازی : نمیدونم این گرافیکش بهتره یا The Last of Us ؟
    ولی واقعا گرافیک در حد نسل هفتم نیست و یه قدم پا رو فراتر گذاشته.(یه چی تو مایه های مادر بگرید)
    مهمتر از همه موسیقی بازی که حضور موثر استاد هنس زیمر پشت اون ، واقعا لحظات هیجان ، غم ، دلسوزی و انتقام رو به شنونده ی اون القا میکنه!
    واقعا موسیقی فوق العادست ...
    وقت کردم یه سری شات میگیرم میزارم.
    بدون شک باید منتظر یک شاهکار دیگه باشیم، یک داستان و یک شخصیت به یادماندنی دیگه. امیدوارم که بتونه متای بالای 90 بگیره!
    !
    به نظرم بازی در بهترین حالت متای 90 بگیره چون از هر چه بگذریم این بازی یه جورایی Hate or Love هستش و به نظرم نظر کسی بین اینا نیست!
    با توجه به مختلف بودن سلایق / من پیش بینی 84 تا 90 رو میکنم.
    من الان خیلی هیجان زده ام
    Last edited by CRIS Joon CR7; 03-10-2013 at 13:31.

15. 4 کاربر از CRIS Joon CR7 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای mjorh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    !Arkham City

پيش فرض

آخرین ما
    فارنهایت و باران سنگین
    لطفا اسم بازی رو به انگلیسی بنویس ، خیلی ضایعس اینجوری!

+

میانگین سایتای معتبر رو 90-92 پیش بینی میکنم .

مدیر انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Layken's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    Sillent Hill

پيش فرض

من هم همین چند لحظه ی پیش تونستم مراحل دمو رو یکبار تجربه کنم.
    گیم پلی بازی دقیقا همون چیزی هستش که حدس میزدم ، عالی و بدون نقص و البته به نسبت فارنهایت و Heavy Rain ، پیشرفت قابل ملاحظه ای داشته.
    عاشق داستان بازی شدم. یه داستان نو با شیوه ی روایی فوق العاده.
    شخصیت پردازی جودی هولمز(با صدا پیشگی و موشن کپچرینگه الن پیج) واقعا در لحظه لحظه ی بازی فراموش نشده و همه ی زوایای شخصیتی اون رو پوشش میده.
    گرافیک بازی : نمیدونم این گرافیکش بهتره یا The Last of Us ؟
    ولی واقعا گرافیک در حد نسل هفتم نیست و یه قدم پا رو فراتر گذاشته.(یه چی تو مایه های مادر بگرید)
    مهمتر از همه موسیقی بازی که حضور موثر استاد هنس زیمر پشت اون ، واقعا لحظات هیجان ، غم ، دلسوزی و انتقام رو به شنونده ی اون القا میکنه!
    واقعا موسیقی فوق العادست ...
    وقت کردم یه سری شات میگیرم میزارم.

به نظرم بازی در بهترین حالت متای 90 بگیره چون از هر چه بگذریم این بازی یه جورایی Hate or Love هستش و به نظرم نظر کسی بین اینا نیست!
    با توجه به مختلف بودن سلایق / من پیش بینی 84 تا 90 رو میکنم.
    من الان خیلی هیجان زده ام
    مطمئنا گرافیک TLOU بالاتره، اما صحبت اینه که گرافیک Beyond هم در نوع خودش خارق العادست، از مادر بگرید هم اون ور تره
    مثلا اون قسمتی که میریم روی قطار و بارون در سمت مخالف میاد، باد هم به شدت می وزه خیلی فوق العادست اصلا بیش از حد فوق العادست!
    یا همون داخل جنگل محیط خیلی عالیه و روی جزییات خیلی قشنگ دقت شده، بیچاره سگا : )).

موزیک سنگ تموم گذاشته هر دو اهنگساز کار خودشون رو به نحو احسنت انجام دادن.

Tell them to leave me the f.u.c.k alone, because next time, I'll kill everyone
    به نظرم این جمله رو خود جودی نمیگه بلکه از شیطان درون بلند میشه
    +
    ولی امسال چقدر شخصیت جدید داشتیم همشون از اون یکی شاخ تر و پر محتواتر
    الیزابت، بوکر، جوئل، الی ، جودی هولمز، اون سه تا بی کله در GTA ، و خیلی های دیگه!

18. 4 کاربر از Layken بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •