سلام
حتا اگر ثبت نام کرده باشید، حق شرکت در تکمیل ظرفیت را دارید. ولی دقت کنید که قبولی در دانشگاه روزانه در هر کدام از انتخاب رشته ها شما را از شرکت در آزمون سال بعد محروم میکند.
آسان
متوسط
سخت
سلام
حتا اگر ثبت نام کرده باشید، حق شرکت در تکمیل ظرفیت را دارید. ولی دقت کنید که قبولی در دانشگاه روزانه در هر کدام از انتخاب رشته ها شما را از شرکت در آزمون سال بعد محروم میکند.
بچه ها سلام
کسی هست الان جواب بده؟
تورو خدا من گناه دارم یکی کمک کنه
من انتخاب رشته واسه تکمیل ظرفیت ارشد کردم الان کلا میخوام کنسلش کنم باید چکار کنم؟
تو رو خدا زود جواب بدید
سلام
منظور شما انتخاب رشته مجدد در آزمون ارشد دانشگاه آزاد هست، درسته؟
مهم نیست. اگه قبول شدید هم میتونید نروید.
تاریخ تکمیل ظرفیت سراسری معلوم شده؟
کسی نمیدونه؟
یه سوال دیگه من امسال دانشگاه دولتی شبانه قبول شدم.
حالا من چطور به میتونم به پیام نور یا مجازی برم؟ (در فرم انتخاب رشته هم انتخابشون کردم اما طبعا بعد از جایی که الان قبول شدم)
باید انتقالی گرفت؟ یا تکمیل ظرفیت یا چی؟![]()
سلام
شبانه خیلی بهتر از پیام نور هست. مجازی که اصلاً به درد نمیخوره. میگن باید خودت خرج اینترنت را بدی، بجز پولی که به دانشگاه میدی.
اگر نمیتونی در کلاس شرکت کنی، برو پیام نور. برای انتقال از دانشگاه به پیام نور با آموزش صحبت کن. نباید سخت بگیرند.
تاریخ تکمیل ظرفیت گمون کنم اول آبان باشه. ولی احتمال قوی ترم بهمن میروند کلاس.
سلام بچه ها.
چند پست قبلی منو ببینیدد متوجه میشید چه گندی بالا آوردم.
من دوره ی روزانه قبول شدم.چون واحد پاس نشده داشتم،نتونستم ثبت نام کنم و الان از کنکور امسال محروم هستم.
حالا می خواستم بدونم اگه من توی تکمیل ظرفیت شرکت کنم، و رشته ی شبانه بزنم،چه قبول بشم و چه قبول نشم،آیا باز هم از کنکور محروم میشم یا نه؟
ممنون از همه.خوب به سوال دقت کنید ها
سلام
آقای تاتار ! بــــــــــــــــــله؛ محروم هستید. این را در دفترچه نوشته.
شما یک راه دارید. اگر واحدهاتون را همین ترم پاس میکنید، در تکمیل ظرفیت هم انتخاب رشته کنید. در صورت قبولی، به احتمال زیاد ترم بهمن کلاس میروید.
راه دیگه اینه که به همین دانشگاهی که پذیرفته شده اید بروید و همین ترم را مرخصی بگیرید. نمیدونم موافقت میکنند یا نه.
راه سوم استفاده از آشنا است(پارتی بازی). اگر در سازمان سنجش پارتی مناسب دارید، قبولی امسال را لغو کنید.
سلام دوستان يه سوالي داشتم اينكه من الان براي تكميل ظرفيت ارشد سراسري شركت كردم اصولا نتايجش كي مياد؟
و اينكه تو اطلاعيه اي كه سازمان سنجش زده براي كنكور 92 نوشته كه: داوطلباني كه در مرحله تكميل ظرفيت كنكور 91 روزانه قبول بشن حق ثبت نام و شركت در آزمون 92 رو ندارن!
خب الان كه نتايج تكميل ظرفيت نيومده اما دفترچه ارشد اومده. الان از فردا ما ميتونيم ثبت نام كنيم؟ يا بايد منتظر نتيجه تكميل ظرفيت باشيم؟
سلام
توصیه میکنم شما تا 16 آبان صبر کن. اگر نتایج اعلام شد و قبول نشده بودید، ثبت نام کنید.
اگر نتایج اعلام نشد، مجبورید ثبت نام کنید و اگر اعلام شد و پذیرفته شده باشید، هزینه ثبت نام را ضرر کرده اید.
اینها با وجود اینکه خیلی به جزییات میپردازند، بعضی چیزها یادشون میره. حتا اگر به مرکز آزمون زنگ بزنید و قولی به شما بدهند، تضمینی نیست و خودوتون باید تصمیم بگیرید (بر اساس قوانین سنجش)
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)