تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 7 از 8 اولاول ... 345678 آخرآخر
نمايش نتايج 61 به 70 از 71

نام تاپيک: HTC One X VS Samsung SIII

Super Moderator Stream's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Wolf Trap

پيش فرض

به نظر من مهمترین تفاوت این دو به صفحشون برمی گرده، که GS III صفحه اش PenTile هست، و One X نیست.

بقیه تفاوت ها اکثرا جزئی هستن.. نهایتا هر کس که استفاده اش بیشتر فیلم و عکس و بازیهای 3D است بهتره GS III بگیره و کسی که مرتب با تکست و محیط های متنی سر و کار داره One X.

2. 2 کاربر از Stream بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال کلوپ گوشی ها h!tman's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    Tehran

تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

اچ تی سی نشون داد توی ساخت گوشی های ایراد دار استاده=))))))
    سنسیشن که قربونش برم همه جوره ...
    اینم که اول مشکل زردی ال سی دی بعدش پرز رفتن بعدش خش افتادن
    احتمالا بعدا نوکلیر بامب از توش در میاد

5. این کاربر از h!tman بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2012

پيش فرض

سلام من گوشي كالكسي s2 تو دارم روش اندرويد 4 نصب كردم كه فارسي نداره مي تونم ورژن 2.3 قبلي را نصب كنم يا نه

تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

جای این سوال اینجا نیست
    در ضمن آندروید 4 دیفالت از فارسی پشتیبانی میکنه

کاربر فعال انجمن مشکلات نصب و اجرای بازیها clau's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

اینم که اول مشکل زردی ال سی دی بعدش پرز رفتن بعدش خش افتادن
    اینم مشکل زردی lcdداره مثل ایکسپریا اسکسایی این گوشی دارن این زردی صفحه نمایش مال همه سری های این گوشیه یا مثل ایکسپریا اس فقط سری اولی که به بازار اومده این مشکل داره؟
    Last edited by clau; 29-05-2012 at 13:49.

حـــــرفـه ای PersiAndroid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010
    محل سكونت
    Persia

پيش فرض

بعله اون بنده خدا که معروفه به فن htc منم دیگه
    بازم خوبه الان نریختین سر من مهدی که دیگه فن htc نیست پستشو قبول دارم اساسی( مهذی هم قبلا مثل شماها بود الان سر به راه شد )
    نمیدونم اینجا چرا هرکی با سامسونگ نباشه همه میریزن سرش

اون عکسام دیگه تابلوتر از این نمیشن نمیدونم چطور انتظار دارین بقیه قبول کنن دوربین one X اینقدر مضخرفه خالی بندی تا این حد دیگه ؟
    پس مجبور شد منم وارد میدون بشم دوباره البته یه اعصاب فولادی میخواد با وجود اینهمه فن سامسونگ یه چیزی رو ثابت کنی مخصوصلا حسن و اقای ناظر
    چه جالب خودتم فهمیدی! ولی خدایی شرمندم ببخش.. یه مثال زدم...
    طرفدار یه برند بودن باند و تشکیلات نمیخواد... هر کی میاد نظرشو میده...
    من هم از حرف کسی دفاع نکردم... میتونین چک کنین تنها چیزی که من تو این تاپیک گفتم خطاب به جناب eblis 2011 بود که وضعیت پستاش رو هم می بینین...
    حالا کاربرا دارن عکس و بررسی میذارن ایشون هم دوباره داره همونچوری پست میده...
    جالب اینجاس تو همین تاپیک ازش خواهش کردم پست میخوای بذاری یکم .(فقط یکم ) تخصصی بذار

دوست عزیز شما داری کاملا خودت رو میزنی به اون راه و راه یکی از کاربران قدیمی رو در پیش گرفتی
    هرکی هرجا چیزی گفت شما فقط میای حدیث میگی که دعوا نکنین و یوزر ها رو زیر سوال می برین اصلا آقای x و y خدای دروغ سایت فلان و فلان هم فن فلان برند شما هم بیا از دید خودت بررسی بذار...
    اینجوری دو دستگی پیش میاد... همه میدونن این بحثا مشابه بحثای پارسال s2 و sensation هستن
    و در نهایت در عمل مشخص میشه.... اینکه شاید s3 به چشمگیری s2 در موقع ورود به بازار نیس درسته
    و اینکه one x از sensation در هنگام ورود به بازار موفق تر هم به نظر میاد یه واقعیته...
    هر کس به یه برند علاقه داره و دلایلشو داره... شما هم بیا دلایلتو بگو جای اینکه بقیه رو زیر سوال ببری...
    ازت هم میخوام به قول خودت واقعا هم بحث با کاربرا رو به این شکل تمام کنی...
    به جاش شما هم یه سر به سایتای نقد و بررسی بزن تست بزار اینجا بقیه رو به چالش بکش....
    کاربرای p30 مهمترین دلیلی که اینجا رو دوس دارن جو دوستانشه... خواهشا خرابش نکنین...
    من هم مثل شما کاربرم... شایدم درگیر مسائل سلیقه ای خودم بشم... ولی نباید که اینجوری مثل دشمن با هم حرف بزنیم...

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

سلام من HTC 1x دارم , قبلش گالکسی نکسوس داشتم , قبل از اون هم اچ تی سی اینکریدیبل اس , خداییش پولتون رو واسه سامسونگ دور نریزید .... نگاه کنید بهترین برند گوشی اپله , کلا تا حالا چند تا مدل گوشی تا حالا تولید کرده ؟؟ از اون طرف سامسونگ , از نوکیا هم پارسال جلو زد و تو دنیا پر فروش ترین گوشی شد , هر روز یه مدل داره میده به بازار .... گالکسی نکسوس که این همه صدا کرد و گفتن به احترام مرگ استیو جابز دیرتر میاد تو بازار , من خریدم , اچ تی سیم رو 580 خریده بودم , 600 فروختم دسته دومش رو بعد از 5 ماه استفاده , نکسوس خریدم , وقتی که سوار اتوبوس شدم از جلو علاالدین برگردم میدون جمهوری همون اول انگار خاک بر سرم کردن !!!!! به هر حال هر چیزی کلاس کار خودش رو داره , بعد نکسوس رو با 600 هزارتومن ضرر فروختم جاش اچ تی سی خریدم , واقعا با گوشیم حال میکنم .... ببینید اجناس آمریکایی مثل اپل تو ایران تبلیغ ندارند اما جنس ها بنجل شرق آسیا مثل چی تو ایران بازار دارن , گول تبلیغات سامسونگ رو نخورید , هنوز گالکسی نوت از تبلیغ نیافتاده , تبلیغ گالکسی 3 کرده , قبلش نکسوس قبلش اس 2 .... اما اچ تی سی بعد از 8 ماه گوشی جدید داده بازار , خداییش هم مدل های گوشیش به نسبت نوکیا و سامسونگ که گوشی کارگری میزنن و فروششون بالاست خیلی کمتر و باحال تره ....
    گول این عکس ها و مقایسه ها رو نخورید که من خوردم و ضرر کردم , اگه گوشی شاخ میخواهید بخرید که ضرر نکنید , یا اچ تی سی بگیرید یا اپل .... که سامسونگ بگیرید خیلی خیلی ضرر میکنید , باز نوکیا ضررش کمتره .... رابط کاربری و منوهای اچ تی سی خیلی دوست داشتنی تر از سامسونگه , من هر کی دیدم سامسونگ داره , می ناله ازش , اما خداییش نوکیا هم بعد نیست .
    یادتون باشه گوشی گرون میخواهید بگیرید سامسونگ نگیرید , که دو هفته نکشیده 3 مدل جدید ترش میاد , خاک بر سر قیمت گوشیتون میشه . بابا یه internet pass throghut نداره این سامسونگ !!!!
    فقط از این ور اون ور چیپست میگیره , فرو میکنه تو یه قاب میفرسته بازار !!! هفته ای دو تا مدل جدید !!!!!
    این همه هم طرف داره سینه چاک داره چون سامسونگ تو ایران کارمند و وارد کننده و ذینفع زیاد داره , اما گوشی مثل اپل , فقط مرگ بر آمریکا میشنوه !!!!!!! جالب اینجاست که سامسونگ بیشتر به اسراییل و صهیونیست ها خوش خدمتی میکنه ,,, تبلیغ ضد ایرانیش هم جدیدا از تلویزیون اسراییل پخش شده بوده و سر و صدا کرده بود و بعد ماست مالیش کردن !!! خلاصه خیلی حواستون باشه !
    دوربینش هم بهترین دوربینه این سایت رو ببینید
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    Last edited by mamalamricaye; 19-06-2012 at 14:35.

11. 2 کاربر از mamalamricaye بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

بعد نکسوس رو با 600 هزارتومن ضرر فروختم جاش اچ تی سی خریدم

یادتون باشه گوشی گرون میخواهید بگیرید سامسونگ نگیرید , که دو هفته نکشیده 3 مدل جدید ترش میاد , خاک بر سر قیمت گوشیتون میشه . بابا یه internet pass throghut نداره این سامسونگ !!!!

شما کلا مثل این که ته ته گوشیتون 1100بوده که اینطور نظر میدید

13. این کاربر از h!tman بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال fabio montari's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

من دیروز رفتم پاتخت طبقه هم کفت gs3 زو گزاشته بودن برای تست منم رفتم سراغش اول که دستم گرفتم حسه یه گویشه 200 300 هزار تومنی بهمم دست داد درضممن جنسش پلاستیک هستش نه پلی کربنات و بعدش هم با وان x مقایسه کردم که تار بودش در برابر وان ولی عمق رنگش بیشتر بود ولی در کل اصلا باهش حال نکردم خلی زشته از همه حالات اصلا سنس کجا و تاچ ویز کجا واقعا 1300 400 نمیارزه من نمیدونم چی داره که باید این قیمت باشه حداقل جنسشو خوب میزد که وقتی دستت میگیری حالت بدی به ادم دست نده
    در ضمن من 3 ماهه one x دارم نه مشکل زردی دارم نه مشکل گرد و خاک نه مشکل 3 دکمه که میگن نور میده از بغلاش نه مشکل پخش نگ هرکیم خواست میتونم بهش نشون بدم تهران _ (چون خدای کل کلم )
    Last edited by fabio montari; 25-07-2012 at 17:49.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •