من از ظهره میخوام یه چیزی بگم جی پی آر اسم خراب شده
خواستم بگم من الان عکس هارو ظهر دیدم اما هیچ کسو نمیشناسم اگه میشه اسامی افراد تو عکس هم بگید
من از ظهره میخوام یه چیزی بگم جی پی آر اسم خراب شده
خواستم بگم من الان عکس هارو ظهر دیدم اما هیچ کسو نمیشناسم اگه میشه اسامی افراد تو عکس هم بگید
بچه ها یک سرور در raid call. برای دسترسی راحت تر و نزدیک تر شدن دوستان به همدیگه و دور هم بودن ایجاد کردیم
تا جلسات انجمن رو هم در این مکان برگزار کنیم. برای فردا شب ساعت 10 هم اولین جلسه رو خواهیم داشت که از دوستان تقاضا می کنم حتما حتما حضور داشته باشید.
البته سرور از هم اکنون فعال است و شما می تونید وارد اون بشید. آیدی این سرور 276663 هست . منتظر همه شما هستیم .
( برای دوستان که با raid call آشنا نیستند این برنامه یک برنامه چت با امکانات بالاست می تونید اون رو از نت دانلود کرده و نصب کنید و خیلی راحت یک یوزر برای خود ساخته و با زدن آیدی سرور وارد سرور انجمن بازی سازان شوید. )
ببخشید
فقط عده خاصی میتونن بیان یا همه؟
سلام
ما در حال اسباب کشی هستیم احتمالا از فردا من دیگه دسترسی به نت ندارم تا یه چند وقت که اینترنت خونه جدیدمون ردیف بشه ( نمیدونم چجوریه و چند وقت باید تو نوبت اینترنت باشم ) پیشاپیش از این که نمیتونم تو این جلسه گفتگو باشم پوذش میخواهم . اگر کاری پیش اومد و جلسه حضوری قرار بود برگذار بشه با شمارم تماس بگیرید : 09386982080
نه مشکلی نیست همه بچه های بازی ساز می تونند حضور داشته باشند.
-----------------------
علیرضا جان اشکالی نداره . اگه مورد ضروری پیش اومد حتما من خودم خبرت می کنم.
مثل اینکه دوباره دیر رسیدم
امشب هم هست ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)