Pro Evolution Soccer 2013 (PES 13)_ PES Full Control
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Pro Evolution Soccer 2013 (PES 13)_ PES Full Control
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اي بابا يه ضرب المثل هست كه ميگه "خدا كنه اين دروغا ،راست باشه" . (منظورم وعده هاي كونامي، پست اول تايپكه) مرديم از بس يه pes درست حسابي بازي نكرديم.
Last edited by mojtaba_tanha; 09-07-2012 at 14:12.
همش یه شکلکه این تبلیغاتشون
تو بازی هم بجای اینکه هر نسخه نقاط ضعفشو رفع کنن و نقاط قوتشو تقویت کنن بدتر گند میزنن به همه چیز . . . مثلا تو نسخه های قبلی وقتی یه تکل خشن میرفتی و داور آوانتاژ میداد بعد اینکه بازی متوقف میشد داور کارت میداد اما الان دیگه اینجوری نیست . . .
پی اس فقط چندتا ضعف داره که اگه اونا رو برطرف کنه بهترین بازی فوتبال میشه.
یکی سوتی های بد دروازبانها و یکی اشتباهات داوری.
بقیه موارد عالیه
گرافیکش که نسبت به فیفا خیلی سره و فیفا در مقابلش حرفی واسه گفتن نداره
نوع منو ها و ساختار کلید و ترکیب چینی بازی فوق العاده و کاملا عالیه
موارد حاشیه ای مثه انیمیشن های جدید و گزارشگر بازی هم اگه پیشرفت داشته باشه واقعا عالیه. اما جزو موارد خیلی مهم نیست
یه چند جمله هم من در کنم به عنوان یه بازیباز فوتبال دوست اصیل!
4،5 ساله از فوتبال PES خیلی بدم میاد و بنظر شخص من هر سال مزخرفترین و چرتر از قبل میشه!
من دیگه بیش از 5 ساله رفتم طرف فیفا اما گهگداری با رفقا (عاشقان دست و پا شکسته PES!) ساکر میزنیم ولی همیشه بیش از پیش سوتی ها و مزخرفات PES رو کشف میکنم! نمونش همین دیشب با 3 تن از رفقای PES باز نشستیم تورنمنت گذاشتیم 2 تا از دوستام که مدتهاست PES بازی میکنن و فوت و فنهای (مزخرف) PES رو فول هستن بازی میکردیم که گلهایی که بینمون رد و بدل میشد حسابی رو اعصاب من رژه میرفت! بارسا - بارسا بازی میکردیم اینا تا توپ میرسید دستشون عین پلنگ میدویدن و دیریبلهای خنده داری میکردن که آدم میموند داره فوتبال بازی میکنه یا مسابقه دو میدانیه!!! فقط کافی بود توپ به پای مسی یا اینیستا برسه دیگه واویلا بود... یه جوری اینور و اونور توپ رو میگردندند که از محالات ممکنه که تو فوتبال واقعی همچین اتفاقات و معجزاتی پیش بیاد! مخصوصا توپ گیری دروازبان از بین خط دفاع خودی یا حمله طرف مقابل سوتی های باحالی داشت! یه چیز دیگه هم که تو PES خیلی رو اعصابِ اینه که خیلی خیلی خیلی سخته که از کنارهای محوطه جریمه گل زد... برای گل زنی بصورت پاس کاری باید عین موش سری بازیکن رو بگردونی دور خودش و دفاع طرف مقابل این ور و اونور بدوونی بری عین خر گل بزنی!!! و چیزی هم که بسیار آزار دهنده بود خطاها ساده بازیکنان به هم و گرفتن خطا توسط داوری بود که خیلی رو اعصاب بود و بیش از حد معمول اقدام به خطا گیری میکرد البته مشکلات تنها به اینجاها ختم نمیشه و حوصله بنده یاری نوشتن نمیده!
(این حرفا رو زدم شاید طرفداران PES برام خورده بگیرن که من بازیم رو بلد نبودم... کاملا حرفشون درسته چون کم PES بازی میکنم ولی حرکات طرف مقابلی که باهاش داشتم بازی میکردم رو که دیدم! و همینطور شاید بگن که حرفای من به تاپیک 2013 چه ربطی داره که اینو اینجا نوشتم برای امیدواری بهتر شدن نسخه 2013 PES و طرفداران تعصبی PES!!!)
در مقابل در فیفا که من در جریانش هستم چنین اتفاقات و سوتیهایی سال به سال که نسخه جدید میاد رفع میشه که تو فیفا 2012 دیگه عاشق فیفا شدم... نقد ساده و کوتاهی هم میتونم درموردش بدم ایناست: گیم پلی فوق العاده ، گرافیک بسیار زیبا و همینطور چهره بسیار طبیعی و واقعی بازیکنان ، نور پردازی خوب ، گزارش عالی ، نحوه دویدن بازیکنان و نحوه دریبل دقیقا شبیه ساز فوتبال واقعی و البته نحوه واکنش بازیکنان هنگام توپ گیری + واکنش داور نسبت به خطاها... البته ناگفته نماند که تو فیفا توپ حتی اگه تو پای مسی یا رونالدو هم باشه اگه بلد نباشی ازشون کار بکشی و فوت و فن دریبل و بازی گروهی رو بلد نباشی کاری از پیش نمیبری و توپ رو سری واگذار میکنی در مقابل تو PES گشتم نبود نگرد نیست!
به نظر شما مکس پین 3 قشنگ تره یا دویل می کرای؟
مکس پینس 3 خیلی حرکات طبیعیه اما اون یکی کاملا فانتزی و خیلیییییییییییییییییی غیرواقعی و بدون هیچ قانون فیزیکی
جفتشون هم سوم شخص هستند و اکشن
فیفا و پی اس هم دقیقا همین مثال توشون صدق میکنه.
پی اس یک بازی آرکید هست اما فیفا سیمیولیشن هست
این دوتا بازی سبکشون از زمین تا آسمون با هم فرق داره و دوتا سبک متفاوتند هرچند که جفتشون بازی فوتبال و یا مثل مثال بالا سوم شخص اکشن باشند.
پس نمیشه گیم پلی جفتشون رو باهم مقایسه کرد چون سلیقه ایه و سبکشون کلا باهم فرق داره
از لحاظ گرافیک که هیچ شکی وجود نداره که گرافیک بازی پی اس از فیفا بسیار بسیار سرتره و چهره ها حرف اول رو توی پی اس میزنند
از لحاظ گزارشگر و داوری فیفا بهتره اما داوری فیفا هم خیلی نقطه ضعف داره
پی اس فقط نقاط ضعفش داوری سختگیرانه و سوتی های دروازبان هاست.
و تمام اون حرکات ها و دریبلهای غیرواقعی دلیلش سبک بازیه نه عیبی توی بازی
کلیشه ای ترین جمله ای که جدیدا هم باب شده همینه !از لحاظ گرافیک که هیچ شکی وجود نداره که گرافیک بازی پی اس از فیفا بسیار بسیار سرتره و چهره ها حرف اول رو توی پی اس میزنند
برادر من چرا یه صحبت می کنی بعدا مهر قطعی بودن هم میزنی پاش !؟
از نظر نورپردازی که قطعا فیفا جلوتره ( تا سال پیش PES جلوتر بود در این بخش ولی فیفا این دو سال سبک نورپردازی رو عوض کرد) ، از نظر کیفیت جرکت لباس ها ( فیزیک لباس ها ) فیفا جلوتره ، از نظر کیفیت طراحی استادیوم جلوتره و ...
این طراحی چهره که شما میگی فیفا توش حداقل یه نسل از PES جلوتره ! اشتباه نکنین چهره های فیفا ی فعلی هنوز کامل نشدن ! شما اگه می خوای از نظر تکنیکی چهره ها رو مقایسه کتی ، به چهره بازیکن هایی که فیفا از چهرشون اسکن سه بعدی گرفته ( مثله بیشتر بازیکن های چلسی ) دقت کن . فیفا فکر کنم دومین ساله که این پروژه رو شروع کرده . از طرف دیگه PES رو داریم که هنوز داره از متد نسل پیش خودش پیروی میکنه ( یعنی هنوز طراحی سه بعدی نداره و چهره ها از روی عکس ساخته میشن !!!) این باعث میشه از زوایای کنار اگه به بازیکن ها نگاه کنین ، تفاوت چندانی احساس نکنین ، چهره ها هم اون حس واقعی بودن رو به هیچ وجه نداشته باشن . اما تو فیفا همه چهره ها از همه جهات ( حتی از پشت و زخم ها یا خالکوبی های پشت سر ) بصورت سه بعدی طراحی شده .
اما جرف شما از یه جهت درسته ، تعداد چهره هایی که در PES درست شدن بسیار بیشتر از فیفاست و در این زمینه کاملا برتری داره اما بازم تاکید میکنم بازیکن هایی که فیفا ازشون اسکن گرفته رو اگه مقایسه کنید ، اون موقعست که تفاوت رو اساس می کنید
+
با این بخش حرف شما که این دو بازی رو دو سبک جدا دونستید تا دو سال پیش موافق بودم . اما از دو سال پیش PES هم به سمت شبیه ساز خواست پیش بره (حرکت 360 درجه ناقص یا پاس منیوآل بازی !! ) اما به وضوح دیده شد که پتانسیل این کار و در واقع تواناییش رو نداره ! امسال هم که رسما گفتن این شبیه ترین بازی فوتبال به دنیای واقعی هستش تا ببینیم چی میشه !
+
کلا تا دو سال پیش مقایسه این دو بازی ممکن بود اما الان دیگه مقایسه حتی در کمترین مقیاسش هم از بیخ و بن اشتباهه
شما داری رو یه موضوعی کلید میکنید که به هیچ وجه با فوتبال قابل قیاس نیست! دارید دو تا بازی سوم شخص و اکشن رو به صحه گذاشتن رو حرف من مثال میزنید!!!
اتفاقا خیلی ساده میشه هر دو بازی (FIFA & PES) رو مقایسه و تحلیل کرد... اینکه سلیقه ایه درست اما سلیقه داریم تا سلیقه! کسانی هستن که وقتی با یه بازی خو میگیرن برتری و مزایای بازیهای استایل مشابه رو نمیبینن... نمونش بحث طرفداران BF3 با COD MW3 که هر کدوم از روی تعصبی پوچ بازی مشابه رو از عرش به فرش میارن و برتریهای هر کدوم رو نمیبینن! و اما بازی فوتبال طوریه که باید از حرکات و سیمولیتور بودن بازی لذت برد نه از حرکات معجزه آسا و مافوق بشریت!
اما حرفی که در مورد گرافیک بازی زدین منو به شک انداختین که آیا بازیهای فیفا رو دنبال میکنید یا نه...
و اما چهره پردازی و تفیکیک و تشخیص حقیقت رو واگذار میکنم به استدال خودتون:
![]()
Last edited by DJ POLESTAR; 12-07-2012 at 02:03.
دویل می کرای سبکش بیت ام آل هستش.
ثانیا تو دویل می کرای این پذیرفته شده چون بازی فانتزی هست ولی بازی ورزشی دیگه جایی برای خیال پردازی نداره.
منبع:مجله هنر بازی شماره 20
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)