با این گرافیک حتی فکرش رو هم نکن![]()
با این گرافیک حتی فکرش رو هم نکن![]()
تو رزولوشن بالاتر هم دیدم تریلر رو ....اگه نمیدونستم New Down انویدیا واسه نسل بعد هسش ، میگفتم Crysis 3 درحد اون هسش...!
امیدوارم از نظر فیزیک هم بالا باشه تا به Best Graphic تبدیل شه !
چرا باو میشه ...با این گرافیک حتی فکرش رو هم نکن
![]()
کرایسس همیشه نمونه است
نسخه سومش هم همینه دیگه بام از لحاظ گرافیک توپ
بیخود بحث رو کش نمیدم(کو تا بازی بیاد فرصت بریا این کل کلها زیاده)پس همصدا با شما میگم منم امیدوارم
![]()
نه بابا قبلا هم گفتم کلا فیک هست.....موندم این شایعات چقدر زود توی نت پخش میشن![]()
حامد، با این تیکه حرفت شدیداً موافقم! تو این یه مورد عرفان داره نظر شخصیش رو به عنوان فکت قرار میده...
تو کرایسیس و بتلفیلد 3 چیزی به اسم تسلیشن وجود نداشت، ولی به جاش تو آنچارتد 3 با نهایت کیفیت شاهد تسلیشن بودیم...
تو بتلفیلد 3 ما شاهد یکی از بهترین GI به کار گرفته شده در بازی ها نبودیم که، ولی به جاش آنچارتد بود که بهترین GI رو در بازیش به کار برد.
تو بتلفیلد و کرایسیس تکسچرهایبی کیفیت داشتیم ولی به جاش تو آنچارتد تمام تکسچرها 4k x 4k بودن!
Motion Blur آنچارتد کجا، برای Crysis و BF3 کجا!
POM آنچارتد کجا، برای Crysis و BF3 کجا!
Depth of Field و به خصوص Bokeh Depth of Field به وضوح تو آنچارتد مشخص بود ولی کرایسیس و ویچر2 از وجودش بی بهره بود!
کاریم به رزولوشن و AA ندارم که دیگه کاملاً مشخصه آنچارتد یه سرو گردن بهتره در این زمینه!
حامد؟!!!!
-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-
قضیه کاندید شدن L.A. Noire و کاندید نشدن BF3 و Crysis 2 هم مثل ترجیه دادن یه ماشین بدون موتور و چرخ به 2 تا ماشین صفر هست!!
به همون دلیلی که LA با اون همه ضعف تکنیکی کاندید شد، پس زیاد بعید نیست برای این هم همین اتفاق افتاده باشه!!
راستی! نظرت در مورد امضا چیه![]()
![]()
ای بابا ارین به زحمت افتادی ها.....: دی افطاری رو سبک خوردی حتما
صدرصد همه این مورادی که تو بیان کردی درسته و میدونی ، عرفان هم میدونه همه دوستانی که حرف های شما رو تایید میکنن میدونن و یک جور متخصص در این امر هستین
همتون هم قراره که در اینده در سایت های منتقد نقد پخش بشید و انجین های جدید رو بشکافید نظر بدید و این نکات رو مورد سنجش قرار بدید...
چرا که این همه سایت معتبر (از دید دوستان غیر معتبر) اون عنوان رو بهترین گرافیک کردن باید بیان این نکات رو زیر دست شما اموزش ببینن و یاد بگیرن و الگوی کاری خودشون قرار بدن چون واقعا ادم های نفهمی هستن که این همه ضعف در انچارتد رو ندیدن و انتخابش کردن
موضوع جالب اینه که دوستان فقط اون بخش رو نمی پسندن اما مثلا با سایر بخش ها موافقن !!!
+
خدا وکیلی من هم نمی تونم در مقابل این همه متخصص فول ، های کلاس که کنارم جم شدن حرفی داشته باشم
من که نه انچارتد بازی کردم نه کنترلر پلی 3 و کنسول دستم خورده نمی دونم ایا انچارتد اون مشخصات رو داره یا نه چون همه دوستانی که اینجان بازی کردن و در تشخیصشون استوارن من هم حرف اونارو قبول دارم
بنابراین کاش قبل این حرف ها بهم میگفتی خسته نمی کردی خودت رو
امضا هم نمی خواد عوض کنی همین جا اعلام میکنم گرافیک بازی Minecraft از انچارتد بالاتر و بهتره و لایقتره.
ختم کلام
حامد، تو اون فازی که داری میری نرو !!
من از آنچارتد بد نگفتم! چیزایی رو گفتم که تو آنچارتد وجود نداشت! برتری های BF3,Crysis و Witcher 2 رو گفتم! خودت رو نزن به اون راه!
سایت های منتقد هم 4 نفرن مثل من و تو، که من و تو اومدیم گندشون کردیم، من و تو اومدیم معیار قرارشون دادیم! خدا و پیغمبر نیستن که اشتباه ازشون سر نزنه!
واضح تر بگو! منظورت چیه!؟
بقیه پست رو هم که کلاً زدی جاده خاکی...
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)