تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: کدام موتور بهتر است از همه لحاظ

راي دهنده
194. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • XU7

32 16.49%
  • XUM

13 6.70%
  • TU5

87 44.85%
  • EF7

62 31.96%
صفحه 7 از 11 اولاول ... 34567891011 آخرآخر
نمايش نتايج 61 به 70 از 104

نام تاپيک: مقایسه و مباحث مربوط به انواع موتورهای XU7-XUM-TU5-EF7

کاربر فعال انجمن لپ تاپ و کنسول HOJ-JAT's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    دانشکده مهندسی!

پيش فرض

ولی گیربکس 206 صندوق دار BE5 هست.
    فکر نکم گیربکش be5 داشته باشن قدیمیا ma5 و جدیدا be1 هستند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2013

پيش فرض

من یه مدت خیلی زیادی بود در کف این موضوع بودم که چرا موتور EF7 که طراحی آلمانه و ضریب تراکمش یازدهه و سیستم CVVT داره و غیره، چرا مصرفش از موتور TU5 انقدر بیشتره؟

بعد کاشف به عمل اومد که 206 صندوق دار که مصرفش 6.61 لیتر بر صد کیلومتره وزنش به مراتب کمتر از سمند ای اف هفته (7.8). یه نگاه بندازین:
    206: 1086 کیلوگرم
    سمند:1240 کیلوگرم

خوب ما یه حساب سر انگشتی کردیم دیدیم که اگه 206 صندوق دار وزنش به اندازه ی سمند بشه مصرفش میاد رو 7.5
    این مقدار بازم کمتر از مصرف سمنده! من تو کفش بودم تا امروز مصرف 405 اس ال ایکس رو دیدم. 7.5 لیتر بر صد کیلومتر. وزنش چقدره؟ 1120 کیلو. با این اوصاف 405 با وزن سمند و موتور تی یو 5 مصرفش میشه: 8.3 لیتر بر صد کیلومتر. خوب اینجا بود که دیگه داشتم قاطی می کردم. چرا این طوریه؟
    بعدش که یه کن فکر کردم یادم افتاد گیربکس 405 و سمند همون گیربکس قدیمی BE3 هست که روی XU7 سوار میشده. ولی گیربکس 206 صندوق دار BE5 هست. دومی ضریب دنده هاش بزرگترن چون توان موتور تی یو 5 بیشتره! در اصل مصرف موتور EF7 واقعا از TU5 کمتره، ولی به خاطر شاهکار ایرانخودرو که حاظر نیست یه گیربکس بهتر روی ماشین کار بذاره یه قسمت خوبی از توان موتور داره تلف میشه. اگه همین گیربکس 206 رو بذارن رو سمند مصرفش میشه حدود خود 7 لیتر بر صد کیلومتر.
    حالا سوال اینه: بعد از گذشت 4 سال آیا ایرانخودرو میخواد یه گیربکس درست و حسابی برای این موتورش جور کنه یا نه؟
    گیربکس بیخیال،ایران خودرو این موتور رو تماما" با قطعات چینی و هندی میبنده ،زیر 10000پیستون خراب میکنه!!!!!!!

پروفشنال hamed999's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

من یه مدت خیلی زیادی بود در کف این موضوع بودم که چرا موتور EF7 که طراحی آلمانه و ضریب تراکمش یازدهه و سیستم CVVT داره و غیره، چرا مصرفش از موتور TU5 انقدر بیشتره؟

بعد کاشف به عمل اومد که 206 صندوق دار که مصرفش 6.61 لیتر بر صد کیلومتره وزنش به مراتب کمتر از سمند ای اف هفته (7.8). یه نگاه بندازین:
    206: 1086 کیلوگرم
    سمند:1240 کیلوگرم

خوب ما یه حساب سر انگشتی کردیم دیدیم که اگه 206 صندوق دار وزنش به اندازه ی سمند بشه مصرفش میاد رو 7.5
    این مقدار بازم کمتر از مصرف سمنده! من تو کفش بودم تا امروز مصرف 405 اس ال ایکس رو دیدم. 7.5 لیتر بر صد کیلومتر. وزنش چقدره؟ 1120 کیلو. با این اوصاف 405 با وزن سمند و موتور تی یو 5 مصرفش میشه: 8.3 لیتر بر صد کیلومتر. خوب اینجا بود که دیگه داشتم قاطی می کردم. چرا این طوریه؟
    بعدش که یه کن فکر کردم یادم افتاد گیربکس 405 و سمند همون گیربکس قدیمی BE3 هست که روی XU7 سوار میشده. ولی گیربکس 206 صندوق دار BE5 هست. دومی ضریب دنده هاش بزرگترن چون توان موتور تی یو 5 بیشتره! در اصل مصرف موتور EF7 واقعا از TU5 کمتره، ولی به خاطر شاهکار ایرانخودرو که حاظر نیست یه گیربکس بهتر روی ماشین کار بذاره یه قسمت خوبی از توان موتور داره تلف میشه. اگه همین گیربکس 206 رو بذارن رو سمند مصرفش میشه حدود خود 7 لیتر بر صد کیلومتر.
    حالا سوال اینه: بعد از گذشت 4 سال آیا ایرانخودرو میخواد یه گیربکس درست و حسابی برای این موتورش جور کنه یا نه؟
    داداش استدلال های شما اصلا درست نیست
    فکر کردین 100 کیلو تو مصرف چقدر تاثیر داره که شما نزدیک یک لیتر بر 100 کیلومتر به مصرف ماشین سبکتر اضافه کردین
    مثلا الان پارس با موتور xu7 حدودا 90 کیلو بیشتر از 405 با همون موتور هست ولی اختلاف مصرف اونا در حد 2 یا 3دهم هست نه ا لیتر
    کلا موتور تی یو فایو هر جور بخوایم حساب کنیم از ef7 مصرفش حدودا یک لیتر کمتره

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2012
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

داداش استدلال های شما اصلا درست نیست
    فکر کردین 100 کیلو تو مصرف چقدر تاثیر داره که شما نزدیک یک لیتر بر 100 کیلومتر به مصرف ماشین سبکتر اضافه کردین
    مثلا الان پارس با موتور xu7 حدودا 90 کیلو بیشتر از 405 با همون موتور هست ولی اختلاف مصرف اونا در حد 2 یا 3دهم هست نه ا لیتر
    کلا موتور تی یو فایو هر جور بخوایم حساب کنیم از ef7 مصرفش حدودا یک لیتر کمتره
    من نسبت وزن ها رو میگیرم و ضرب در مصرف می کنم. پارس با موتور XU7 هم فقط 65 کیلو سنگین تر از چهارصد و پنجه. نسبت هاشم تقریبا همون میشه.

5. 2 کاربر از Lesordiavek بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2013

پيش فرض

من نسبت وزن ها رو میگیرم و ضرب در مصرف می کنم. پارس با موتور XU7 هم فقط 65 کیلو سنگین تر از چهارصد و پنجه. نسبت هاشم تقریبا همون میشه.
    کاملا درسته

داره خودمونی میشه kiaelectro's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

دوستان آیا این حقیقت دارد که موتورهای EF7 فعلی مشکلات زیادی دارند

ناظر انجمن اتومبیل mohamad skystar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010
    محل سكونت
    Under SKY City

پيش فرض

موتور های EF7 از اوایل سال 90 تا اواسط سال 91 دچار خرابی در برخی قطعات و قسمت ها شد
    که این مشکلات برطرف شد.

حـــــرفـه ای shadows_funeral's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

بنده از سال 86 تا امروز 3 تا ماشین مختلف با موتور ef7 داشتم. با هیچکدومشون کوچکترین مشکلی نداشتم خدا رو شکر.(از 86 تا 87 سمند lx موتور ملی مشکی، از سال 87 تا 90 سمند lx موتور ملی پایه گاز سوز سفید. از سال 91 تا امروز سورن elx موتور ملی بنزینی) همشون مثل ساعت کار کردن. یک ذره مشکل موتوری نداشتن. با اینکه بنده خیلی به موتور و ماشین فشار میارم.

ناظر انجمن اتومبیل mohamad skystar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010
    محل سكونت
    Under SKY City

پيش فرض

اخباری در مورد موتورهای TU3 - XU7 - TU5 - XUM - EF7

با داخلي سازي سيلندر و سرسيلندر موتورهاي تي. يو. 3 در سالن موتورسازي شماره 2 ايران خودرو، به زودي موتور تي. يو. 3. كاملا داخلي سازي شده، به توليد انبوه مي رسد.
    فرشيد افتخاري معاون نيرومحركه ايران خودرو با بيان اين مطلب، گفت: بر اساس برنامه زمان بندي شده، سيلندر و سرسيلندر موتور تي. يو. 3. تا دو ماه ديگر به توليد انبوه مي رسد.
    وي از تامين تجهيزات خطوط توليد اين موتور در ايران خودرو خبر داد و اظهار داشت: تا دو ماه ديگر اين خط راه اندازي مي شود و به اين ترتيب ماشين كاري سيلندر و سرسيلندر موتور تي. يو. 3 در سالن موتورسازي 2 خط دانوباد انجام خواهد شد، در حالي كه اين كار قبلا در فرانسه انجام مي شد.
    افتخاري با اشاره به اين كه خودكفايي موتورهاي تي يو هم زمان آغاز شد، اظهار داشت: موتور تي. يو. 5. به طور كامل داخلي سازي شده و در رانا نصب مي شود و موتور تي. يو. 3. نيز كه پيشتر 70 درصد داخلي سازي شده بود، با ماشين كاري سيلندر و سرسيلندر به 90 درصد ساخت داخل و تا نيمه سال به توليد انبوه مي رسد.
    معاون نيرومحركه ايران خودرو يادآور شد: كيفيت موتور تي. يو. 3. ساخت داخل با نسخه فرانسوي اين موتور كاملا برابري مي كند و با توليد آن، پژو 206 تيپ 2 ايران خودرو نيز روي مدار توليد قرار مي گيرد.
    وي سيلندر و سرسيلندر را جزو 5 بخش بسيار مهم موتور عنوان كرد و گفت: با توجه به دانش فني به دست آمده و تغيير برخي خطوط توليدي، ماشين كاري سيلندر و سرسيلندر موتور اي. اف. 7 نيز در موتورسازي در موتورسازي شماره 3 ايران خودرو امكان پذير شده است.
    افتخاري از توليد آزمايشي نمونه هاي موتور ايكس. يو. ام. خبر داد كه نسخه بهبود يافته موتور ايكس. يو. 7. است و گفت: اين موتور كه از گنجايش 1900 سي. سي. برخوردار است، به جاي موتور ال. 4. 1800 سي سي بر روي پارس اي. ال. ايكس. نصب مي شود.

منبع : مجله مشاین 92/2/24

11. 2 کاربر از mohamad skystar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

موتور xu7 در سر بالایی ها بهتر از tu5 عمل میکنه برای اینکه گفتمو اثبات کنم قبلش ی پرانتز باز می کنم...
    دو عامل اساسی وجود داره توی اندازه گیری توان موتور... یکی گشتاور و دیگری هم اسب بخار
    اسب بخار در واقع توی شتاب گیری (دور موتور بالا ) خودشو نشون میده و ماشینی سریعتر شتاب گیری میکنه ک اسب بخار بالاتری داشته باشه (در صورت یکسان بودن دیگر عامل ها مثل وزن خودرو و ... )
    و اما گشتاور( torque) ، گشتاور در اصل قدرت ماشین توی دور موتور پایین هست... ب اصطلاح توی یدک کشی خودشو نشون میده
    تقریبا میشه عامیانه گفت اسب بخار بالاتر، ی ماشین سرعتی تر و ماشین با گشتاور بالاتر، ماشین قدرتی تر ب ما میده
    در اینجا گشتاور موتور xu7 (طبق گفته عای سازنده) عددی بالاتر از گشتاور tu5 داره... ب همین دلیل هم در سر بالایی ها عملکرد بهتری داره
    و از اون طرف ب دلیل اسب بخار بالاتر tu5 نسبت ب xu7 ، موتور tu5 شتاب بالاتری رو ارائه میده

13. 4 کاربر از saeed_jan007 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •