تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 7 از 29 اولاول ... 3456789101117 ... آخرآخر
نمايش نتايج 61 به 70 از 281

نام تاپيک: لیگ قهرمانان اروپا | فصل 2011-2012 | نیمه نهایی

آخر فروم باز 2raj_a's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

گزارش داوری: خطای کیهیل برروی اینیستا پنالتی بود

کارشناس داوری رادیو مارکا معتقد است که در دقیقه 28 می بایست یک پنالتی به نفع بارسا اعلام می شد

Getty Images

سایت گل – آندوخار اولیویر، کارشناس داوری رادیو مارکا در پایان دیدار دو تیم چلسی- بارسلونا به تحلیل صحنه های جنجالی این بازی پرداخت
    او معتقد است که فلکیس بریش، داور مسابقه در دقیقه 28 بازی مرتکب اشتباه شد؛ چرا که می بایست خطای کیهیل برروی اینیستا را یک ضربه پنالتی به نفع بارسا اعلام می کرد.
    مدافع چلسی در خارج از محوطه جریمه ، یک بار پیراهن اینیستا را کشید و بعد از آن بود که این بازیکن اسپانیایی را هل داد. به همین خاطر می بایست یک ضربه پنالتی به نفع بارسا اعلام می شد.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

دی متئو: شانس صعود ما هنوز 50-50 است؛باید سعی کرد تا فرصتهای بارسا را محدود کرد

ضدحمله دروگبا درنیمه اول برد 0-1 چلسی در دیدار رفت مرحله نیمه نهایی لیگ قهرمانان اروپا مقابل بارسا را به همراه داشت

Getty Images

سایت گل- روبرتو دی متئو مربی چلسی هشدار داده که با وجود برد 0-1 تیمش در دیدار رفت مرحله نیمه نهایی لیگ قهرمانان اروپا مقابل بارسلونا، هنوز کار چلسی تمام نشده است
    گل دیدیه دروگبا درنیمه اول بازی، به برتری چلسی حکم داد و مربی ایتالیایی از روحیه جنگنده تیمش راضی خوشحال بود.
    درپایان این مسابقه دی متئو به آی تی وی گفت:« این نتیجه بزرگی برای ماست. تو می دانی که زمانی که مقابل بارسلونا بازی می کنی، باید کارهای تدافعی زیادی انجام دهی. من بازیهای بارسا مقابل تمام تیمها از جمله میلان و رئال مادرید را تماشا کردم. بارسایی ها همیشه مالکیت زیادی بر توپ و میدان داشتند. تنها باید سعی کنی تا تهدیدهای آنها را محدود کنی.بعد از آن هم از فرصتهایت نهایت بهره را ببری.»
    دی متئو درادامه صحبتهایش گفت:« شانس ما هنوز 50-50 است؛ بازی برگشت در خارج از خانه ما برگزار می شود، و همان طوری که همه می دانیم بازی سختی هم خواهد بود. فکر می کنم این گروه بازیکنان امشب دوباره عزم راسخ و شجاعتشان را نشان دادند و مقابل بهترین تیم دنیا قرار گرفتند و نشان دادند که کیفیت موجود در این تیم تا چه حد است.»
    بازی برگشت دوتیم بارسلونا و چلسی سه شنبه هفته آینده در نوکمپ برگزار می شود. قبل از آن چلسی باید مقابل آرسنال قرار بگیرد و بارسا با رئال مادرید دیدارخواهد کرد.

تام هنینگ اووربو: سه شنبه مجددا تهدید به مرگ شدم؛رفتار مورینیو باداوران ناراحت کننده است

داور نروژی در صحبتهایی اعلام کرده که هنوز تهدید به مرگ می شود و در صحبتهایش به انتقاد از موریینو پرداخت

سایت گل- تام هنینگ اووربو ، داور نروژی و جنجالی دیدار دوتیم چلسی و بارسلونا دربازی نیمه نهایی لیگ قهرماناان اروپا در سال 2009 و در ورزشگاه استمفورد بریج هنوز تهدید به مرگ می شود.
    قبل از رویارویی دو تیم بارسا و چلسی در دیدار 4شنبه شب ، بخشی از اخبار پیش بازی، به یادآوری آن دیدار جنجالی سال 2009 اختصاص داشت.
    سه سال از آن بازی سپری شده و به نظر می رسد که داوری جنجالی اووربو در آن بازی هنوز در ذهن بسیاری از طرفداران فوتبال و به ویژه هواداران چلسی باقی مانده.
    اووربو پیش از برگزاری دیدار 4شنبه شب دو تیم چلسی و بارسلونا در گفتگویی اختصاصی با روزنامه تایمز شرکت کرد و دراین گفتگو به این نکته اشاره کرد که هنوز تهدید به مرگ می شود.
    این داور نروژی گفت:« هنوز گاهی وقتها ایمیلهای تهدید آمیزی دریافت می کنم ولی تمام این تهدیدها را به سرعت پاک می کنم. من این تهدیدها را چندان جدی نمی گیرم ولی گاهی وقتها از خودم می پرسم که چه تیپ افرادی این کار را انجام می دهند.روز سه شنبه هم ایمیلی از یکی از هواداران چلسی دریافت کردم که گفته بود که می خواهد من و خانواده ام را بکشد.»
    اووربو درادامه به این نکته اشاره کرد که در برخی از تصمیماتش اشتباه کرده ولی یادآوری کرد که این اشتباهات بخشی از زندگی هر داوری است:« تمام کسانی که قوانین فوتبال را می شناسند می دانند که ممکن است برخی تصمیمات به نحو دیگری اتخاد شود ولی زندگی یک داور به همین ترتیب است.»
    یکی دیگر از موضوعاتی که اووربو درادامه صحبتهایش به آن پرداخت، رفتارهای ژوزه مورینیو، مربی رئال مادرید بود. اووربو دراین مورد گفت:« روشی که مورینیو برای تحت فشار گذاشتن داورها استفاده می کند، کاملا روشن و شفاف است و اندکی هم ناراحت کننده است. من از نظرات مورینیو در جلسات کلاس های روانشناسی ام استفاده می کنم که نشان دهم که حرف، فقط حرف نیست.»
    Last edited by 2raj_a; 19-04-2012 at 13:54.

2. 3 کاربر از 2raj_a بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن هنر هفتم بردیا's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

بارسلونا هم به خاطر در پیشه رو بودن الکلاسیکو خیلی زیاد برای گل زدن فشار نیاورد (دقیقا کاری که رئال در مقابل بایرن کرد)
    آهان
    دقیقا اونوقت بارسا دیشب چطوری بازی کرد که شما این احساس بهتون دست داد که به خودشون فشار نمیارن؟
    احتمالا باید مثل راگبی بازیکنای چلسی رو میزدن و جلو میرفتن که شما احساس بکنی بارسا داره فشار میاره

لابد بازی بایرن رئال هم مورینیو به رونالدو گفته بود که تمام جدالای یک به یکشو خراب بکنه یا ضربه آزاداشو تو اوت بزنه که یه وقت خسته نشه جلوی بارسا

4. 9 کاربر از بردیا بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن هنر هفتم بردیا's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

6. 11 کاربر از بردیا بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Moderator vahidgame's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

تبریک میگم به طرفداران چلسی
    دی متئو با این تجربه نه چندان زیادش واقعا کار بزرگی کرد و با این نتیجه چلسی می تونه مثل آورام گرانت برای دومین بار به فینال صعود کنه
    ترکیب بازی تقریبا همون جوری که فکر می کردم بود و واضحه وقتی تیم مقابل بهترین هافبک وسط های دنیا رو داره باید در مقابل از چند هافبک وسط خیلی خوب با قدرت بدنی بالا استفاده کرد

اینم که بارسا درصد مالکیت توپش بالا بود چیز زیاد خاصی نیست و مطمئنا ایکنه برنده بازی باشی مهمه. ببخشیدا ولی اگه منم مربی بارسا بودم تیمم با این بازیکنا همین عملکرد از نظر مالکیت توپ یا حتی بهتر رو داشت! وقتی ژاوی و اینیستا و فابرگاس و بوسکتس که از بهترین پاسورهای دنیا هستن همزمان بازی می کنن و از طرفی دیگه بازیکنای دیگه مثل مسی هم پاسورهای خیلی عالین دیگه توقع نمیره که مثلا بارسا 20 درصد صاحب توپ باشه و تیم مقابل 80 درصد!

چلسی هم درسته نسبت به چلسی گاس هیدینگ پایینتر قرار می گیره ولی با این حال همون جوری که فکر می کردم اکثر بازیکنا نهایت تلاششون رو کردن و یه سری بازیکنا هم واقعا فوق العاده بودن. دروگبا که ظاهرا به هیچ وجه خسته نمیشد و هم توی خط حمله بود و هم توی دفاع! از طرفی 4 تا دفاع و پیتر چک خیلی عالی بودن و موقعیت های خیلی خوبی رو از بارسا گرفتن. ضمن اینکه رمیرس هم تاثیرگذار بود و حتی از خیلی ستاره های بزرگ بارسا بهتر بازی کرد...
    لمپارد هم با همون پاس فوق العاده که به رمیرس داد و موجب گل شد تاثیر خودش رو گذاشت و اینجور موقع هاست که تفاوت همچین بازیکنایی با بازیکنای دیگه مشخص میشه

در کل امیدوارم توی بازی برگشت هم چلسی عملکرد خوبی داشته و بتونه به فینال برسه و به عنوان تنها نمایند انگلیس بدرخشه...
    Last edited by vahidgame; 19-04-2012 at 13:54.

8. 7 کاربر از vahidgame بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

همه دیدن که بارسا حتی اگه باخت با شایستگی باخت و مردونه بازی کرد درسته موقعیت هامون رو نتونستیم درست استفاده کنیم و ی بارسا تو نیو کمپ اینجوری خراب کاری نمیکنه و ضربه های اخر رو بهتر میزنه حتی اگر 11 نفره دفاع کنن،دروگبا چرا مثل عربها شده بود و انقدر میخورد زمین؟
    هنوز 90 دقیقه مونده اونم تو جهنمی به نام نیو کمپ
    حتی اگر تیمم حذف بشه بهش افتخار میکنم ما فوتبال بازی کردیم و فوتبال مزدمون رو نداد

10. 2 کاربر از 2raj_a بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

عجب اماری داره بازی....!همه چیز یک طرفه جز گل

12. 2 کاربر از 2raj_a بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن موسیقی و تلویزیون Dark Shine's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    ایــ مشهــد ـران

پيش فرض

Revenge Time

خـُب مـن خیلـی خوشحـالـم ، اصلــاً همـون مسائـِلِ چـن سـال پیش فرامـوشم شـد .
    فقط واژه ی خـآصـی بـرای چِــک پیدا نمیکنـم که بگـم ، ستـایـش شـده بـود دیشـب .
    رئـال پریشـب یـه موقعـیت داشت گـل کـرد ، بــایـرن چنــدین موقعـیت داشـت دوتـا گـل بـه رئـال زد .
    امشـب چلسـی یـه موقعـیت داشت استفـاده کـرد امـا بـارسـا نتونسـت دروازه رو بـاز کنـه بـا اون همـه موقعـیت .
    ضمـن این کـه مـن میگـم کـه چلسـی شـاهکـار بـود دیشب ، واقعـاً بـازی خیلی قشنگــی بـه نمایـش گذاشت . فوتبـال فقط بـه حملـه کـردن و گـل زدن محـدود نمیشـه ، دفـــاع کـردن هـم جزئـی از فوتبـالـه که دیشـب از بهتـرین هـاش رو دیدیـم ، حــتی بهتـر از دفـاعِ پر مهـره ی میلـان .
    میشـه گفت دی متیـو چیزی که میخواست رو بدست آورد ، زدن گــل و گــل نخـوردن .

14. 6 کاربر از Dark Shine بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال shutdown's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    your behind

پيش فرض

وقتی توپ رو بارسایی ها به جریان نمیدن و پاس میدن فقط خب مشخصا تیم مقابل میره تو لاک دفاع و درصد مالکیت میره بالا!!!
    بارسا اگه دیشب فرصت میداد که چلسی تو زمین خودش بکشه جلو مطمئنا فضای بیشتری برای گلزنی داشت!
    از دفاع کردن انتقاد نکنین...چون تیمی که پاس میده فقط و توپ رو نمیده....تیم حریف جز دفاع کردن باید چیکار کنه؟؟؟؟حتما بیخود و بی جهت دنبال توپ بدوند که شما و تیمتون فضای خالی بگیرین؟؟؟
    نه داداش من....دفاع و ضد حمله جواب این تاکتیک یا به قول خودتون فلسفه شماست!
    دیدید که جواب هم داد دیشب....
    هرچند بارسلونا فرصت خوبی داشت برای گلزنی...اما اگه قرار باشه همه توپ ها گل بشه که دیگه فوتبال نیست...میشه بسکتبال....شما مهاجم خوب دارین چلسی هم مدافع و دروازه بان خوب....مشکل کجاس؟؟؟
    برای بازی برگشت اگه چلسی بتونه تو ضد حمله سریعتر عمل کنه فکر میکنم بهتر باشه...بازی برگشت فقط چلسی باید گل اول رو بزنه.....کار برای بارسا سخت میشه....

16. 6 کاربر از shutdown بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای M3HRD@D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    دالان ســـبز WEb►ByNvAyAn.BlOgFa.CoM

پيش فرض

واقعا بارسا چلسی رو تو خونه اش حبس کرده بود....
    دی متئوو بازیکنان چلسی فقط دلخوش به ضد حملات بودند و از همین راه هم به گل رسیدن.....
    دو توپ هم یکی اوایل بازی و یکی اواخر بازی به تیر چلسی خورد...
    و موقعیت های 100٪ زیادی رو هم که پیتر چک گرفت که اگر نبود کار چلسی تو خونه اش تموم بود.....
    داوری رو هم که هم شاهد بودیم در نیمه اول پنالتی واضحی رو برای بارسا نگرفتن
    که خدا نکنه این اتفاق برای چلسی می افتاد که اون موقع پای کل یوفا و فیفا رو به وسط میکسیدن.دی
    بارسا با این بازیش نشون داد تو خونه کار راحتی برای برد چلسی داره....
    +
    ویوا بارسا

18. 6 کاربر از M3HRD@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

رای بازی برگشت اگه چلسی بتونه تو ضد حمله سریعتر عمل کنه فکر میکنم بهتر باشه...بازی برگشت فقط چلسی باید گل اول رو بزنه.....کار برای بارسا سخت میشه....
    خوب بارسلونا تو نیوکمپ اینجوری بازی نمیکنه اینو همه میدونن همینطور توپ ها رو خیلی خراب نمیکنن داستان نیو کمپ با جاهای دیگه فرق داره،درضمن درسته باختیم ولی مردانه بازی کردیم چلسی فقط دفاع کرد فوتبالم همینه دیگه هنوزم به بازی تو نیوکمپ امید دارم و میدونم تیمم بهتر از دیشب عمل میکنه در بازی برگشت بارسا تیم دست و پا بسته ای نیست همینطور که قبلا دیدیم بارسا حتی با بختن در بازی رفت برگشت جبرا کرده مطمئن باشین باز هم اینیستا دقیقه 93 گل میزنه

20. این کاربر از 2raj_a بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •