تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 7 از 19 اولاول ... 3456789101117 ... آخرآخر
نمايش نتايج 61 به 70 از 183

نام تاپيک: راه حل کپی و مشاهده تصاویر ضبط شده از تلویزیون های سامسونگ روی کامپیوتر

حرفه ای
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

دوستان مشکل سري 2012 حل نشده؟

ES6950

رمز گزاريشون هنوز ه.ک نشده؟
    دوست عزیز
    خیر هنوز فرمولی نیامده

2. این کاربر از matinpour بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه hamedheidary's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

دوستان راهی هست که برای ضبط فقط قسمتی از هارد فرمت بشه؟چون هارد 1 ترابایت هست و حدود 800 مگ اون پره.46es7770

آخر فروم باز smhsh121's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

دوستان راهی هست که برای ضبط فقط قسمتی از هارد فرمت بشه؟چون هارد 1 ترابایت هست و حدود 800 مگ اون پره.46es7770
    اگر پارتیشن بندی شده موقع فرمت تعیین می کنی رو کدوم پارتیشن باید ضبط بشه.

آخر فروم باز MicroSystem's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

هارد رو با پاراگون 2 پارتيشن کن (توصيه اول هر چي رو هارده خالي کن) بعد يک پارتيشن رو مخفي کن ( تا با پيغام فرمت روي کامپيوتر مواجه نشي)و از همون بعنوان ضبط تلويزيون استفاده کن

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

سلام
    تلویزیون من سامسونگ 6950 هستش
    من تو مرحله تبدیل به فایل ts مشکل پیدا کردم
    اصلاً باز نمیشه و مشکل هم از کدک نیست چون نرمافزار تبدیل هم بازش نمیکنه

حرفه ای
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

سلام
    دوست عزیز
    این فایل را از تلویزیون ضبط کردید یا از جای دانلود کردید و از چه برنامه ای برای اینکار استفاده می کنید
    Last edited by matinpour; 26-07-2013 at 12:33.

آخر فروم باز smhsh121's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

سلام
    6950 جزو سری ES هست که هنوز براش راهی پیدا نشده. این روش رو سری D به پایین جواب میده.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2013

پيش فرض من تا ساخت فایل TS پیش رفتم ولی نمی تونم حتی با دانلود Codec ها و نرم افزار مربوطه فایلها رو ببینم

به نام خدا

دوستان، یکی از کاربران سایت samygo.tv نرم افزار رمزگشای تصاویر ضبط شده روی تلویزیون های سامسونگ را درست کرده که می تونید توسط اون، برنامه هایی که با تلویزیون های سری D (تولید 2011) سامسونگ ضبط شده اند رو توی کامپیوتر ببینید.

ابتدا توضیح بدم که فایل تصاویر ضبط شده روی تلویزیون 2 تا مشکل داره:

1. هارد دیسک یا فلشی که روش تصاویر ضبط میشه، ابتدا فرمت سیستم عامل لینوکس میشه. بنابراین برای کپی فایل روی کامپیوتر باید یا سیستم عامل لینوکس داشته باشید یا از برنامه هایی نظیر UFS Explorer برای کپی فایل روی کامپیوتر استفاده کنید.

2. فایل ها به دلیل مسائل کپی رایت دارای فقل دیجیتال موسوم به DRM هستند و پس از کپی روی کامپیوتر باید توسط نرم افزاری که جدیداً برای این کار نوشته شده رمزگشایی یا دیکریپت بشه.

مراحل انجام کار:

1. ابتدا برنامه ای رو که می خواید رو توسط تلویزیون ضبط کنید و سپس هارد رو از تلویزیون جدا کرده و به کامپیوتر متصل کنید.

2. نرم افزار [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو دانلود کنید و پس از نصب، سریال زیر را برای اینکه نسخه از حالت آزمایشی در بیاد توش وارد کنید:
    P3180EC0-C5F21F54-AA045835-6F846F91-8663A952-A9515D08-9693C3BE

3. حالا از طریق این برنامه کل فولدر CONTENTS درون هارد را توی کامپیوتر کپی کنید. برای اطلاع عرض کنم فایل های فیلم پسوندشون SRF هست و بقیه فایل ها هم باید باشن.

4. نرم افزار [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو دانلود کرده، از حالت فشرده خارج کنید و فایل DeSTRoi را اجرا کنید.

5. فایل SRF که درون فولدر CONTENTS بود رو بکشید و بندازید توی این نرم افزار و روی دکمه Select کلیک کنید تا محل مقصد فایل رو تعیین کنید و سپس دکمه Decrypt رو بزنید.

6. حالا فایل رمزگشایی شده با فرمت TS، روی کامپیوتر قابل مشاهده است. البته اگر مشکل نداشتن کدک در پخش تصاویر دارید بهتره از برنامه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] استفاده کنید.

نکته 1: سازنده نرم افزار DeSTRoi ادعا کرده بدون جدا کردن هارد از کامپیوتر، توسط شبکه و دادن IP تلویزیون می تونید به صورت مستقیم فایل ها رو روی کامپیوتر بریزید. اگر کسی تونست این کارو بکنه اعلام کنه.

نکته 2: کسانی که مدل های قدیمی تر یا جدیدتر تلویزیون سامسونگ دارند یا از مارک های دیگه مثل ال جی و ... استفاده می کنند هم تست کنن شاید جواب داد و نتیجه رو اعلام کنید.

نکته 3: اگر فیلمتون درست Decrypt نمیشه، پس از اضافه کردن فیلم تو برنامه، از تب Encryption، گزینه Decrypt AF را فعال کنید.

نکته 4: هر کس به صورت موفقیت آمیز تونست این کارو بکنه یا نتونست، مدل دقیق تلویزیونشو اعلام کنه و بگه که تونسته یا نتونسته از برنامه استفاده کنه.
    -------------------------------------------------------------------------------

من تا ساخت فایل TS پیش رفتم ولی نمی تونم حتی با دانلود Codec ها و نرم افزار مربوطه فایلها رو ببینم
    اگر راه حلی وجود داره ممنون میشم که بگید
    مدل 46ES8880

حرفه ای
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

-------------------------------------------------------------------------------

من تا ساخت فایل TS پیش رفتم ولی نمی تونم حتی با دانلود Codec ها و نرم افزار مربوطه فایلها رو ببینم
    اگر راه حلی وجود داره ممنون میشم که بگید
    مدل 46ES8880
    دوست عزیز
    هنوز راه حلی برای اجرای فایل ts که از این راه بدست می آید در سری E نیامده چون در این سری کلید کد رمز گشایی نشده البته افرادی روی این کار می کنند که اگر موفق شدند اعلام می شود.

اگه نباشه جاش خالی می مونه seyediali3's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    آران و بیدگل

پيش فرض

lg ls57000 آيا كيشه اينكاررا كرد؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •