سلام دوستان من یه اسکنر skypix خریدم خیلی هم راضی بودم ازش ولی الان روشنش که می کنم رو چراغ همه ی علامت های روی LED روشن میشه و اسکنر کار نمی کنه. وقتی میزنم به کامپیوتر میره روی حالت USB ولی خود اسکنر اصلا کار نمی کنه. میشه راهنمایی کنید؟
سلام دوستان من یه اسکنر skypix خریدم خیلی هم راضی بودم ازش ولی الان روشنش که می کنم رو چراغ همه ی علامت های روی LED روشن میشه و اسکنر کار نمی کنه. وقتی میزنم به کامپیوتر میره روی حالت USB ولی خود اسکنر اصلا کار نمی کنه. میشه راهنمایی کنید؟
دوست عزیز؛ لطفاً [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو مطالعه بفرمایید. ممکنه کمکتون بکنه.
جالبه رفتم SKYPIX و عوض کنم هر چی مدل نو داشت خراب بود! با genx عوضش کردم که خیلی بهتره. هم 900DPI اسکن می کنه هم پی دی اف هم سیو می کنه
دوستان از نظر دوام، اسکنر های دستی چطورن؟
من برای اسکن و پرینت گرفتن ، جزوه های درسی میخوام که اغلب توی دفترچخ نوشته شدن و نمیشه برگهارو جدا کرد
به نظر شما دستی بگیرم یا رومیزی؟
سلام به شما
اگر برای شما مسئله قابل حمل بودن مهم نیست و میتونید در خانه جزوه هاتون رو اسکن کنید، حتما اسکنر رومیزی بگیرید ولی اگر حتما باید همه جا همراهتون باشه پس اسکنر دستی بگیرید.
موفق باشید
اگه گوشی اندرویدی یا آیفون داشته باشی راحت با برنامه camscanner میتونی جزوه هارو با کیفیت خوب اسکن کنی
من هم يه اسكنر دستي براي مواقعي كه شهر خودم نيستم خيلي لازمه برام
ولي مونده بودم چي بگيرم كه بعد پشيمون نشم ببينم خوب نيست
باتري قلمي ستمه يه جورايي
چقدر دو تا دونه باتري جواب ميده ؟
هر روز بايد باتري خريد يا شارژي رو شارژ كرد ؟
سلام دوستان سوال من اینه که ایا این اسکنر در هنگام اسکن از خودش صداه هم در میاره یا نه؟
سلام دوست عزیز
در مواقعی که منزل تشریف دارید یا دسترسی به برق دارید میشه از آداپتور 3ولت با گیره سوسماری استفاده کنید (باتری ها رو در بیارید)
باتری قلمی معمولی خوب 180-200 بسته به رزولوشن اسکن میکنه
باتری شارژی با آمپراژ بالا که شارژ رو به مدت های طولانی نگه میداره بالای 300صهحه اسکن میکنه
نمونش 2700 کملیون یا سونی یا انرزایژر خوبه
![]()
سلام دوست عزیز
نه صدا در نمیاره
چون کار اصلی با دست انجام میشه و دیگه موتور نمیخاد که بالب اسکنر رو حرکت بده صدایی نداره
در سکوت و آرامش و تاریکی و روشنایی و هر سطحی از دیوار و فرش و گرفته و کاغذ و پوستر و بنر...... با عرض آ4 و طول 128-130 سانت اسکن میکنه
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)