بابا به مولا کلید اسرارخیلی چرته ولی باز اموزندس من که خیلی اموختم
ولی نگاه کردن این فیلم ظلمه به این چشم های مظلوم
وقت تلف کردنه
واقعا دوستمون راسمیگه کارکردان گفته بیاید دور هم جم شیم یه چیزی میسازیم دیگه
عجبا از این فیلم![]()
بابا به مولا کلید اسرارخیلی چرته ولی باز اموزندس من که خیلی اموختم
ولی نگاه کردن این فیلم ظلمه به این چشم های مظلوم
وقت تلف کردنه
واقعا دوستمون راسمیگه کارکردان گفته بیاید دور هم جم شیم یه چیزی میسازیم دیگه
عجبا از این فیلم![]()
خوب داداش من مگه هانیبال واستاده بالا سرت میگه ببین نبینی می خورمت؟؟؟خوب نگاه نکن...
،
منم خودم همچین کشته مرده این سریال نیستم ولی همین که دو دقه میام پیشه خانواده میشینم صدای گریه از
تلوزیون نمیاد دستشون درد نکنه...
بابا يه كم انصاف داشته باشين.
يه كاري نكنين همه فكر كنن لياقت مردم همون ستايش و شيدايي و تا ثريا.
نكنه از گريه كردن و ديدن بدبختي هاي مردم خوشتون مياد.
والا من حاضرم 1000 تا سريال اينجوري ببينم ولي حاضر نيستم يه ثانيه از ستايش رو تحمل كنم.
اون سریال ها که کلا هیچ !!!!
من خودم به شخصه از طنز ساختمان پزشکان خیلی خوشم اومده بود و احتمال میدادم این سریال هم با داستان و دبالوگ های متفاوتش یه چیز جالب در بیاد ولی ......................
لیاقت مردم هیچ کدوم از این سریال ها نیست !
پاورچین ساخته مهران مدیری یک دهه قبل رو دوباره نگاه کنم خیلی بهتر از این سریال های به اصطلاح جدید هست !
اره این تیتراژش اینم قشنگ ولی موسیقی متن به کار بردن جالب، اشنا میزنه فکر کنم مال فیلم خاصی بود خیلی گشتم ولی پیدا نکردم
به قول یک بنده خدایی کلا گارگردان و ... ما بی سواد هستن![]()
به معنای واقعی کلمه چرت و پرت
حیفه این همه بازیگره خوب که خودشونو خراب کردن
میدونین مشکل کار کجاست ؟
سریال کلیت طنز داره .
اوایل ، سریال کاملا جو حادثه ای و داستان گونه ای رو پیش میگیره . به ناگه یهو سریال وارد ژانر خانوادگی و اجتماعی میشه اونم نه به صورت اشاره ای و جزئی ! بلکه کل داستان تغییر هویت پیدا کرد !
الان همش شده ازدواج و طلاق حقوق زنان و ... خراب شد رفت !
اگه کل سریال رو بر مبنای داستانی پیگیری میکردن بهتر بود . اصلا اگه کل داستان در راستای اون گنج و اینا باشه باز بهتره ! اصلا گم شدن تو این همه زرق و برق !
نمیدونم چی بگم ... بازگر ها عالی ، لوکیشن عالی ، دوربین و نور و فیلم و جلوه های ویژه و کارگردانی عالی ! فقط این متن چرا باید اینطور باشه ؟
ولی به نظرم هنوز امید هست برای بازگشت سریال . کاش خودشون رو پیدا کنن و بفهمن چیکار کنن .
من فقط قسمت اولش رو کامل دیدم، تکرارش رو هم نصفه و نیمه دیدم اما قسمتای بعدش روز به روز بدتر میشه
واقعا دیگه اشغال شده
شبکه سه چطوری روش میشه اینو نشون بده
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)