تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 7 از 35 اولاول ... 3456789101117 ... آخرآخر
نمايش نتايج 61 به 70 از 349

نام تاپيک: عدم توانایی استفاده از هارد و ارور مبنی بر فرمت کردن آن برای استفاده

کاربر فعال انجمن شعر و داستان نویسی Mr_100_dolari's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2012
    محل سكونت
    ----Balance(3%)Spot----

پيش فرض

سلام
    نرم افزار test disk که در صفحه اول توضیح داده شده رو تست کنید . اگر جواب نداد از نرم افزارهای easeus data recovery wizard professional یا MiniTool Power Data Recovery برای استخراج داده ها از پارتیشن RAW شده استفاده کنید که البته نیاز به فضای دیگری جهت ذخیره سازی دیتا های ریکاوری شده نیاز دارید . (آموزش MiniTool در این سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هست گرچه انگلیسی هست ولی قابل فهمه) .
    هاردی که کل پارتیشن هاش اول فرمت و بعدش پارتیشنهاش Delete شده اطلاعات درون هارد با این برنامه هایی که گفتید یا برنامه دیگه ای قابل برگشت هست یا نه ؟

اگر بدون فرمت کردن پارتیشن ها فقط پارتیشن هاش Delete شده باشه چی اطلاعات درون هارد با این برنامه هایی که گفتید یا برنامه دیگه ای قابل برگشت هست یا نه ؟

و اگر ریکاوری میشه برای ذخیره سازی دیتای ریکاوری شده فضای جدید لازم هست یا رو خود همون هارد میشه دیتا رو ریکاوری شده رو ریخت ؟

با تشکر

داره خودمونی میشه BACK SPACE's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

سلام
    نرم افزار test disk که در صفحه اول توضیح داده شده رو تست کنید . اگر جواب نداد از نرم افزارهای easeus data recovery wizard professional یا MiniTool Power Data Recovery برای استخراج داده ها از پارتیشن RAW شده استفاده کنید که البته نیاز به فضای دیگری جهت ذخیره سازی دیتا های ریکاوری شده نیاز دارید . (آموزش MiniTool در این سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هست گرچه انگلیسی هست ولی قابل فهمه) .
    اخه داداش اصلا اون عکس هایی که گذاشتی تو کارهایی که من میکنم وجود ندارن یه نگاه به این فیلم بنداز [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

سلام
    تو این قسمت لطفا بگید کدومو انتخاب کنم

مدیر انجمن های هارد دیسک ata.royalfalcon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

تو این قسمت لطفا بگید کدومو انتخاب کنم
    شما برنامه photorec_win.exe را اجرا کردید . testdisk_win.exe را اجرا کنید .

تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

شما برنامه photorec_win.exe را اجرا کردید . testdisk_win.exe را اجرا کنید .
    ممنون . راستی این دو تا با هم چه فرقی دارن؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

سلام عطا جان
    آقا من کل این فروماتو دنبال کردم ، یه عکس جالب از هارد خودم میزارم ببین !
    هارد 320 گیگه اما این میگه 2 ترابایته :-" !!!

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

این آن الوکیت شده ، از کدوم روشی که میگی برم بهتره ؟
    البته میدونم این سوال واست خسته کننده شده اما خوب یجوری حکمت ملزوم به اجراس و امر امرِ توِ :د !
    با نسخه های لینوکس هم که قبلا بالا میومد الان اونم نمیاد ، من با اون برنامه که گفتی ریکاوری میکنم انشالله امروز ، اما واسه درست شدن این کاری میشه کرد ؟؟

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام عطا جان
    آقا من کل این فروماتو دنبال کردم ، یه عکس جالب از هارد خودم میزارم ببین !
    هارد 320 گیگه اما این میگه 2 ترابایته :-" !!!

این آن الوکیت شده ، از کدوم روشی که میگی برم بهتره ؟
    البته میدونم این سوال واست خسته کننده شده اما خوب یجوری حکمت ملزوم به اجراس و امر امرِ توِ :د !
    با نسخه های لینوکس هم که قبلا بالا میومد الان اونم نمیاد ، من با اون برنامه که گفتی ریکاوری میکنم انشالله امروز ، اما واسه درست شدن این کاری میشه کرد ؟؟

سلام .
    روی قسمتی که نوشته not initialized راست کلیک کنید و initialize disk رو انتخاب کنید (تست کنید ببینید درست میشه یا خیر) .

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ممنون . راستی این دو تا با هم چه فرقی دارن؟
    photorec_win.exe برای ریکاوری کردن اطلاعات از هاردهایی که فایل سیستم آنها خراب شده باشه استفاده میشه . testdisk_win.exe هم برای ریکاوری کردن پارتیشنها کاربرد دارد .

9. این کاربر از ata.royalfalcon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

سلام .
    روی قسمتی که نوشته not initialized راست کلیک کنید و initialize disk رو انتخاب کنید (تست کنید ببینید درست میشه یا خیر) .
    نه قربونت ؛ ثمره ای حاصل نشد .
    اینم ارور مبارک : (با ویندوز های مختلف تست شد )
    the request could not be performed because an I/O device error ." f "

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

سلام هارد اکسترنال من هم دچار این مشکل شده و RAW شده ، من یه بار با تست دیسک کارایی که گفتید رو انجام دادم . بعد هم easeus تمام فایل هامو پیدا کرد اما به خاطر trial بودنش اجازه نمیداد recovery انجام بشه. به خاطر همین من سعی کردم دوباره با minitool power data بازیابی کنم اما زمانی که می داد حدود 400 ساعت بود و هیچ فایلی رو پیدا هم نکرد.الان دوباره میخوام از test disk استفاده کنم .تو مرحله 5 ام دو تا نوار سبز داد که من همون اولی رو انتخاب کردم ( دفعه ی قبل 1 نوار سبز بود!) و در مرحله ی بعد این جوری شد:

حالا باید چی کار کنم؟!
    Last edited by melika_4545; 10-12-2012 at 12:47.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •