سلام و عرض ادب خدمت دوستان بزرگوار
دوست عزیز هفت گیگ؟!
خیلی عالیه
موفّق باشید
دوست عزیز هفت گیگ؟!
خیلی عالیه
موفّق باشید
مخابرات دانلود شبانش از ساعت 1-6 هست برا من سرعت 400-450 هست دیشب 7150 مگ دانلود گذاشتم که صبح که پا شدم دیدم همش دانلود شده البته اگه لینک بیشتر می ذاشتم تا 8 گیگ هم دانلود می کرد البته اینم بگم که من از یه سایت اکانت وی ای پی دارم و فیلم و سریال می گیرم که این سایت سروراش بسیار پرسرعت هستن پس اینم باید در نظر داشته باشین که لینکی که برا دانلود می زارید محدودیت سرعت نداشته باشه
از سرورهایی که اصولاً مسدود هستند و احتیاج به سدشکن دارند، نمیشه از حداکثر سرعت دانلود استفاده کرد، اصولاً بهترین آپولودرها مدیافایر و آپلودباز و اسپیس ها و ...که هیچکدوم هم مسدود نیستند!!!فکر کنم با لینکهای این آپلودرها دانلود کنید 8-9 گیگ هم میتونید دانلود کنید
ضمناً محض اطلاع دوستان آملی، همونجوری که تو پستهای قبلیم عرض کرده بودم، بعید به نظر میرسه مخابرات آمل دانلود رایگان شبانه ارائه نده، صبح مخابرات بودم، برای ثبت نام و سرویس گرفتن، گفتن از ساعت یک تا شش صبح رایگانه!!!
ممنونم دوستان
موفّق باشید
بله الان متوجه شدم که داره، تصحیح میکنم. البته مطمئنم که اوایل نداشت. تست کرده بودم ولی اخیرا اضافه شده و سرعتش هم افتضاح شده بود چند شب اخیر . امیدوارم موقتی باشه.ضمناً محض اطلاع دوستان آملی، همونجوری که تو پستهای قبلیم عرض کرده بودم، بعید به نظر میرسه مخابرات آمل دانلود رایگان شبانه ارائه نده، صبح مخابرات بودم، برای ثبت نام و سرویس گرفتن، گفتن از ساعت یک تا شش صبح رایگانه!!!
دوست بزرگوار و عزیز، یعنی همین که بنده اومدم از مخابرات سرویس گرفتم، سرعت شبانشم خراب شد؟!
خراب شد، یعنی سرعتش چنده حدوداً؟ تو شرکتهای خصوصی وقتی میگفتیم خراب شد، یعنی سرعت زیر 40 کیلوبیت برثانیه...
انشاالله که درست بشه
ارادتمندم
موفّّّق باشید
این خرابی های مخابرات موقتی هست معمولا پیش میاد به قول معروف این قعطیها و مشکلات نمک اینترنت مخابراته
عرضم به خدمت شما وقتی سرعتش خراب میشه، حداقلش به چند میرسه؟! یعنی کمتر از 40-50 کیلوبیت برثانیه؟!
ممنونم
موفّق باشید
اوائل که 2 مگ بود بعد خوابیدم ندیدم تا چقدر اومد صبح دیدم فقط 4 گیگ دانلود شدهدوست بزرگوار و عزیز، یعنی همین که بنده اومدم از مخابرات سرویس گرفتم، سرعت شبانشم خراب شد؟!
خراب شد، یعنی سرعتش چنده حدوداً؟ تو شرکتهای خصوصی وقتی میگفتیم خراب شد، یعنی سرعت زیر 40 کیلوبیت برثانیه...
انشاالله که درست بشه
بدتر از اون پینگه که بد شده حالت عادی زیر 200 هست و راحت بازی میکنیم ولی شبها تا 400 میره
آقا 2 تا سوال.
دانلود شبانه محدودیت داره؟
این ترافیک مجاز و هزینه اشتراک که تو خلاصه گزارش مصرف نوشته چیه؟
ممنون میشم اگه جواب بدین.
شهرم هم گلوگاهه.
اقا این مخابرات چرا اینقدر گاگوله دیروز من 5.1 گیگ ترافیک داشتم یه روز کامل از اینترنت استفاده کردم و الان 6.3 گیگ ترافیک دارم فکر کنم هرچی بیشتر مصرف کنم به جای اینکه کم بشه زیاد میشه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)