من زنگ زدم گلدیران و سفارش دادم یه هفته بعد برام فرستادن
یه قسمتی دارن که قطعات و ... رو میفروشن
قیمتش هم با ارسالش حدود 30 تومن شد
sent from my xperia ray ST18i using tapatalk
من زنگ زدم گلدیران و سفارش دادم یه هفته بعد برام فرستادن
یه قسمتی دارن که قطعات و ... رو میفروشن
قیمتش هم با ارسالش حدود 30 تومن شد
sent from my xperia ray ST18i using tapatalk
من زنگ زدم میگه 40 تومان واسه این فکسنی خیلی زیاد 7 تا عینک دادن هیچ کدوم به کارم نمیاد چون عینکیم اصلن سه بعدی نمی تونم ببینم خدا کور شدم![]()
با سپاس از لطف شما و توضيحات بسيار كاملتون:
مدل مديا پلير من پخش کننده مالتی مدیا WD TV Live HD Media Player هست كه اونو با يك كابل HDMI به LED وصل كردم و در اين حالت صدا رو از LED دارم و از سينماي خانگي صدا ندارم ديروز واسش يك دونه كابل اپتيكال خريدم و مجبورم هر وقت كه ميخوام از پلير وسترن فيلم ببينم كابل اپتيكال lLED به سينماي خانگي رو جدا كنم و اپتيكال وسترن رو به پشت سينماي خانگي بزنم
ميخوام ببينم اين كار مشكلي براي قطعي و يا... نداره؟
ايا امكان اتصال هارد 120گيگ به LED هست؟ ايا ميشه با دستكاري تو منوي مخفي كاري كرد كه از همه خروجي هاي led تصوير ضبط كرد؟ و ايا ميشه اين تصاوير رو تو كامپيوتر ديد؟
من يه دوربين فيلم برداري پاناسونيك دارم كه كابل HDMI نميخوره از اين پورت هاي DV داره با usb به led وصل كردم نميخونه ايا راهي هست كه بشه فيلم ها رو بدون كپچر كردن روي سي دي مستقيم از روي دوربين ديد؟( امكان اتصال 3 فيشه كامپوننت به پشت دستگاه رو ندارم)
يا علي- اديب
همه چی گرون شده
الانم نگیری باز گرونتر میشه
اگر لازم داری یه دونه بگیر
راستی میتونی عینک طبی رو بزنی اون عینک پسیو هم روش بزنی ها
من زدم یه بار امتحانی بد نبود
اینکارو کردم حتی یه ذره هم سه بعدی نشد
الان شما که اینو داری قشنگ سه بعدی میبینی ؟!
یه سوال دیگه دو تا تنظیم داره تو قسمت سه بعدی اون دومیه که مربوط به تنظیم نقطه هست چیه میدونی شما ؟
سلام.
منم با همین عینکهای معمولی خودش میبینم.یعنی میزنم روی عینک طبــی خودم و بدک هم نیست.
از این مدلها هم که به صورت گیره ای هستن تو نمایندگی تست کردم و شخصا تفاوت خاصی احساس نکردم.
تا آخر هفته با لنــز هم امتحان میکنم.
سوال:
1-کاربرد دکمه Record روی کنترل چیه و چطور میشه ازش استفاده کرد؟
2-وقتی به رادیو گوش میکنیم ، آیا میشه از Background و SlideShow دلخواه استفاده کرد؟( آرم پیش فرض خودش خسته کننده ست!)
3-به نظر شما استفاده از یه پارچه نرم به عنوان کاور روی تلویزیون برای جلوگیری از نشستن گرد و غبار بر روی آن کار درستیه؟
4-چرا گاهی اوقات که شبکه های معمولی TV را نگاه میکنم، بین تصویر و صدا اختلاف اندکی وجود داره؟
5-الان آخرین نسخه آپدیت TV چیه؟
اقا یه سوال کسی میدونه مصرف برق این ال ای دی چقدر هست - من همه جا رو زیرو رو کردم هیچی در این رابطه پیدا نکردم
یک ال ای دی 46 اینچ سه بعدی در بدترین حالت 150 وات مصرفشه و در حالت صرفه جویی انرژی به طور متوسط چیزی حدود 50 وات مصرفشه. حالا هرچه اینچ کمتر و بیشتر بشه به همون نسبت به توان 2 مصرفش هم فرق می کنه.
سلام علیکم
خواهش میکنم
پس از روشن کردن سینمای خانوادگی زمانی که شما از ال ای دی صدا داری باید از سینما هم بواسطه کابل اپتیک صدا داشته باشی
اصلا کار کابل اپتیک انتقال صدای تی وی به سینماست اینجا
لذا 3 حالت پیش میاد
1- کابل ایراد داره ( احتمال نصب اشتباه و... ( یه علامت کارکردش اینه که بعد اتصاال به تی وی ، سر دیگه نور قرمز رنگ باید داشته باشه)
2 خروجی تی وی
3 تنظیمات خاصی برای فعال کردن در مدل سینمای خانوادگی مذکور
مشکلی که نباید باشه ، به هر حال شاید تکرار مداوم اثاری داشته باشه
===
برای پخش مدیا امکان اتصال هارد 120 گیگ باید باشه
اما برای ضبط باید هارد 500 گیگ به بالا باشه
از همه خروجی ها!>/؟ کلا یو اس بی ها امکان رایت دارن بقیه پورت ها فقط رید میکنن ( ندیدم چنین چیزی)
فعلا من تونستم دیتای ضبط شده رو توی پی سی داشته باشم ، اما امکان پخشش هنوز راهی پیدا نکردم
گویا بدلیل رعایت قانون کپی رایت این امکان وجود نداره
زمان اتصال هارد بالای 500 برای ضبط تلویزیون کل هارد رو فرمت میکنیه(روی هارد اطلاعات نباشه از قبل )
فرمت مذکور گویا فرمت لینوکسه ولی فرمت ریکورد هنوز نمیدونم
در صفحات قبل یه برنامه برای دستیابی به دیتا در ویندوز گذاشتم
====
در مورد کابل یو اس بیش اطلاعی ندارم که آیا جواب میده یا نه!
اما با فیش های رنگی موجود تست کردم و تصویر میده ، بدون کپچر کردن
البته روی دستگاه 2 دسته فیش رنگی هست ( هم کامپوزیت ، هم کامپوننت) میتونی از پشت فیش بزنی
فیش از پشت به حالت عمودی نصب میشه ( یعنی سر فیش ها به سمت پایه تی وی هست و انعطاف داره بعد کابل مرتبط با کم رو وصل کنی و دیگه از اون به بعد با پشت تی وی کاری نداشته باشی)
Last edited by AMIRHJ; 22-04-2012 at 21:51.
سلام علیکم
به نظر منم نباید تفاوت خاصی در عمکرد 3 بعدی داشته باشه
1-این کلمه برای ضبط مدیای مشاهده شدست ، برای این منظور هم باید لااقل یه هارد 500 گیگ به بالا متصل کنید
هارد بعد از اتصال بطور کلی فرمت شده و فرمتش به لینوکس تغییر میکنه
و دیتای ضبظ شده فعلا فقط از طرق تی وی قابل پخش هستش واز طریق ویندوز توسط نرم افزار های اکسپلورر مثل
" UFS explorer " میشه دستیابی داشت
2 - این مورد رو اطلاع ندارم
3- من ایرادی در این کار نمیبینم
4-فکر میکنم ایراد از فرستندست
5- برای آخرین آپدیت از طریق لینک زیر
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مشاهده میشه که Software File(Version 04.03.13
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)