قبل از هر سخنی, تشکر ویژه از تیم مدیریتی و بچه های فعال انجمن موسیقی
.gif)
من هنوز وقت نکردم پرچم سفید رو گوش کنم, و مطمئنا اگرم گوش کنم باز نمیتونم به عنوان بهترین انتخابش کنم.
البته سوتفاهم نشه, من نه تنها مشکلی با چاوشی ندارم بلکه خیلیم دوستش دارم, هنوز هم دارم حریص رو گوش
میکنم و اصلا تکراری نمیشه. همیشه شعر,موسیقی و حسه آهنگاهاش رو دوست داشتم. ولی به دلایلی که نمیشه
در موردش حرف زد چون فکر کنم ظرفیتش هنوز وجود نداره, هیچوقت شماره یکم نبوده.
نکته دیگه که در واقع یه انتقاده, چرا نظرسنجی مولتی آپشنه؟ اگه میشد فقط یک آلبوم انتخاب کرد بهتر بود.
به هر حال, من به شدت بین انتخاب مدارا و ساعت فراموشی گیر کردم
این دوتا رو انتخاب کردم چون به نظر من کاملترینها بودن, کامل از نظر من یعنی تمام ترکهای آلبوم حرفی برای گفتن داشته باشند.
شعر, آهنگ و تنظیم ها در سطح بالایی یاشند. تو آلبوم های سال قبل بودند مواردی که بالا پایین زیاد داشتند, یکنواختی کمتر دیده
میشد. مثلا چندتا آهنگ خوب و چندتا آهنگ داشتند که تو کوچه بغلی بودند!
در آخر چون انتخاب مولتی آپشنه و مجبور نیستم فقط یکی انتخاب کنم به مدارا و ساعت فراموشی رای دادم, ولی اگه فقط حق انتخاب
یکی رو داشتم (که البته اینجوری پرهیجان تر بود) فکر میکنم احتمالا مدارا رو انتخاب میکردم چون واقعا به مزاجم جور بود.
شعرهای واقعا قشنگی داره, تم آهنگهای آلبوم یکنواخته, موزیک دلنشین با بیسه گیتار (که سازه اصلی منم هست) و البته
قدرت خوانندگی شهرام شکوهی و همه اینها یه علاوه یک سلاح مخفی که واقعا تو کمتر خواننده ایرانی دیدم قدرت قصه گویی
شکوهیه که باعث شد من مدارا رو بیشتر بپسندم.
با تشکر