دوست عزیز
اینم سایت آبدیت
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوست عزیز
اینم سایت آبدیت
دوست عزیز من به اپدیت از سایت گرفتم و نصب کردم ولی مشکل پا برجاست یه فیلم با این فرمت RoboCop.2014.1080p.BluRay.x264 mp4اجرا شد بدون هیچ مشکلی اما با انرم افزار mkvavi2mp4که فرمت تغییر میده به mp4حدود 1 دقیقه طول نمیکشه نیم ساعت اول پخش میشه لطفا اگه میشه بگید از چه تبدیل کننده و دقیقا کدوم فرمت mp4که کیفیت پایین نیاد ممنون میشم در ضمن زیر نویس میشه اجرا بشه یا نه تشکر
دوست عزیز
از این سایت نرم افزار[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دانلود و استفاده کنید
و برای زیر نویس نمایش زیر نویس فارسی فیلم در تلویزیون سونی از روی فلش مموری
ابتدا فایل زیر نویس با فرمت str را با نرم افزار مایکروسافت ورد باز می کنیم در هنگام باز شدن کدینگ فایل را درخواست می کند . کد arabic windows را انتخاب کرده تا فونت ها درست نمایش داده شود پس از باز شدن فایل از تب file گزینه save as را انتخاب می کنیم فایل را هم نام اسم فیلم ولی با فرمت txt و کدینگ unicode utf8 ذخیره کرده حال فرمت فایل را تغییر داده و به srt تبدیل می کنیم لطفا امتحان کنید لذت ببرید
برای درستی نمایش دادن لازم می باشد چند بار دکمه subt را فشار دهید تا کدینگ بر روی utf8 قرار گیرد
و می توانید از این تایپیک هم استفاده کنید
دوستان یه سوال
الان من اگه سونی بخرم بعد واسه پخش فایل تصویری بخوام یه HD Player بگیرم چقدر واسم در میاد ؟؟؟
قیمت یه HD Player خوب چقدره ؟؟؟
به هر حال یه دستگایی که بشه باهاش فایل تصویری پخش کرد با قابلیت اتصال هارد با ظرفیت بالا !
HD player کیفیت پخش خوبی داره ؟؟
چون اونطور که میگن کیفیت سونی بهتره ولی امکانات جانبی کمی مثل پخش فرمت مختلف داره
منم گفتم کیفیت بالای سونی رو انتخاب کنم در کنار یه پخش کننده خوب !!!
که دیدم hd player نسبت به Htpc به صرفه تر هست !!
hd player فرمت با حجم بالا رو پخش میکنه ؟؟؟
مشکلی با کیفیت full hd نداره ؟؟
نظرتون چیه ؟؟
//////////////
ضمنا
چرا خیلی از تلویزیون های سونی قابلیت dlna نداره !!!
Last edited by wooooow; 02-06-2014 at 10:46.
قیمت نمی دونم.
وقتی dlna هست چرا میخوای پلیر بخری؟
بعضی از مدل های سونی، سامسونگ و الجی از dlna پشتیبانی نمیکنه.
سونی مدل های جدیدتر از mkv پشتیبانی می کنه.
Last edited by Yi Yi; 02-06-2014 at 19:41.
سلام
من تا اونجایی که پخش فرمت های مختلف از روی خود تلویزیون ها رو دیدم به اون صورت جالب نبودن. بهتره اگه میخواین تجربه بهتری داشته باشین حتما به فکر خرید یه HD player باشین. من خودم این WDTV Live رو پیشنهاد میکنم.
کدوم تصاویر؟؟؟ممکنه توضیحات را بشکل متن هم بنویسید؟؟
راه حلش ساده هستش .
hdmedia.ir
یه پلیر بخرین .
برنامه PS3 Media Server را روی لپتاپ وایو نصب کردم ولی هر کاری کردم sony w800b به مودم وصل نشد و خطا می گیرد اگر هم وصل می شود مدیا سرور را نمی شناسد کسی می داند چطوری باید تی وی sony w800b را به مودم وصل کرد؟
کدوم شکل ها؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)