منم دقیقا" مشکلات این دوستمونا پیدا کردم:
اولش که موقع نصب ارور میده
بعدشم:
آب سفیده
تصویر پشت صفحه منو خرابه
وقتی میخوای خودت بجنگی میپره بیرون
البته 1 حدسایی زدم
اگه به نتیجه رسید خبرتون میکنم
منم دقیقا" مشکلات این دوستمونا پیدا کردم:
اولش که موقع نصب ارور میده
بعدشم:
آب سفیده
تصویر پشت صفحه منو خرابه
وقتی میخوای خودت بجنگی میپره بیرون
البته 1 حدسایی زدم
اگه به نتیجه رسید خبرتون میکنم
Last edited by Chap-Dast; 04-08-2012 at 20:53.
سلام دوست من
نه برای من همچین اروری نداد. فقط خواست که دی وی دی هفت رو قرار بدم.
الان چک کردم حجم این فایل 2.35 گیگ است. حجمش هم که زیاده ارزش آپلود و دانلود نداره.
مطمئنا ایراد از دی وی دی شماست.بنظر من شما به پشتیبانی ایمیل بزنید و بگید که دی وی دی شماره (7 یا 8) مشکل داره و برام بفرستید. مطمئنا براتون میفرستند چون این سایت پشتیبانی قوی داره.
من یکبار که بازی ویچر 2 رو ازشون خریده بودم دی وی دی 2 مشکل داشت، پس از ایمیلی که بهشون زدم برام دوباره رایگان فرستادند.
سلام
شما سیستم سخت افزاریتون بالا هست؟ آخرین درایور کارت گرافیک رو از سایت انویدیا یا ای تی آی دانلود کردید؟
احتمال داره مشکلات صفحه منو از بروز نبودن کارت گرافیکتون باشه.
اما در مورد ارور در هنگام نصب مطمئنا ایراد از دی وی دی بازیست.
Last edited by korokodil_avareh; 04-08-2012 at 21:10.
منم به پشتیبانی ایمیل زده بودم امروز تماس گرفتند گفتن این بازی کلا مشکل داره میتونی معادل قیمتش یه بازی دیگه درخواست یا میتونی دوباره همین بازیو بخوای منم موندم چیکار کنم به نظر شما قبول میکنن یه بازیسلام دوست من
نه برای من همچین اروری نداد. فقط خواست که دی وی دی هفت رو قرار بدم.
الان چک کردم حجم این فایل 2.35 گیگ است. حجمش هم که زیاده ارزش آپلود و دانلود نداره.
مطمئنا ایراد از دی وی دی شماست.بنظر من شما به پشتیبانی ایمیل بزنید و بگید که دی وی دی شماره (7 یا 8) مشکل داره و برام بفرستید. مطمئنا براتون میفرستند چون این سایت پشتیبانی قوی داره.
من یکبار که بازی ویچر 2 رو ازشون خریده بودم دی وی دی 2 مشکل داشت، پس از ایمیلی که بهشون زدم برام دوباره رایگان فرستادند.
دیگه درخواست کنم و بگم دی وی دی هشتم رو هم باهاش بفرستن ؟ دوستمون هم که گفتن شایدم احتمالا فایل terrain.pack مشکل داره مال منم همون ارور اومد.
اگه بازی مشکل داره پس چرا برای این دوستمون درسته؟!
فکر نمیکنم این بازی کلا مشکل داشته باشه
فکر کنم به خاطر بد رایت شدن ارور میده
یعنی اگه دی وی دی 8 را دوباره برامون بفرستن صد در صد درسته؟
همه ی این چیزا ردیفه
هرچی که هست مربوط به این فایل 2.32 گیگی
من نسخه شوگان2 تکی را بازی کردم با همین سیستم هیچ مشکلی نداشتم
منم به خاطر همین موندم که اگه دوباره بفرستن بازم خراب باشه چیکار کنماگه بازی مشکل داره پس چرا برای این دوستمون درسته؟!
فکر نمیکنم این بازی کلا مشکل داشته باشه
فکر کنم به خاطر بد رایت شدن ارور میده
یعنی اگه دی وی دی 8 را دوباره برامون بفرستن صد در صد درسته؟نمیخوام الکی پولمو دور بندازم فروشنده خودشم گفت بهتره یه بازی دیگه درخواست کنی !!!
یعنی تضمین نمیکنن اگه 2 باره بفرستن درست باشه؟
بنظ من شما یکی دو بازی که مجموعه اش بشه 7 دی وی دی سفارش بده، بعد بهشون بگو لطف کنید با سرعت پایین دی وی دی 8 رو دوباره برام بزنید. اینجوری اگر هم باز دی وی دی 8 خراب باشه چندان ضرر نکردی.
والله تعجب میکنم چطور برای من سالمه.
البته یه نکته اینکه من بعد از اینکه برای اولین بار بازی رو نصب کردم و از کرکی که توی خود دی وی دی بود استفاده کردم و دیدم کمپین اجرا نمیشه، بهشون ایمیل زدم که چرا بازی که تست نکردید و کرکش مشکل داره توی سایتتون قرار میدید. بعد بهم ایمیل دادن که رسیدگی می کنیم. ظاهرا به همین خاطره که به شما گفته بازی کلا مشکل داره.
اما بعدش من کرکی رو پیدا کردم که کلا جواب داد و دیگه مشکلی نداشتم. بعدش هم که لایسنس کی اورجینال بازی رو خریدم و الان دیگه به صورت قانونی و بدون مشکل بازی می کنم و اصلا کرک استفاده نمی کنم.
نه تضمین نمیکنن میگن احتمال داره بازم خراب باشه.یعنی تضمین نمیکنن اگه 2 باره بفرستن درست باشه؟
پیشنهاد خوبیه
به نظر منم باید همین کار بکنیم
البته اگه قبول کنند
معلومه دی وی دی ها خیلی ناشیانه و یا با بی دقتی رایت شده
راستی لایسنس ارجینال چقدر در میاد؟
Last edited by Chap-Dast; 05-08-2012 at 07:49.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)