سلام من اگه بخام تصویر دسکتاپ رو تو تلویزیون ببینم چطوری میشه؟
کابل اچ دی ام ای جواب میده ولی فاصله زیاده
مودم وایرلس دارم و کابل لن بلند میرسه
میخام همزمان هم رو لپ تاب و تلویزیون تصویر داشته باشه از محیط ویندوز
سلام من اگه بخام تصویر دسکتاپ رو تو تلویزیون ببینم چطوری میشه؟
کابل اچ دی ام ای جواب میده ولی فاصله زیاده
مودم وایرلس دارم و کابل لن بلند میرسه
میخام همزمان هم رو لپ تاب و تلویزیون تصویر داشته باشه از محیط ویندوز
ی سوال من تلوزیونم و تبلتم و لپتاب و دسکتاپ کامپیوترمو با ی مودم وایر لس با خروجی 4 پورت لن شبکه کردم با نرم افزار سامسونگ لینک و همین نرم افزار این تاپیک.تبلتم با وایرلس و بقیه با کابل به مودم وصله.خیلی راحتم عکس ها و فیلم های و موسیقی های اینم سه وسیلمو رو تلوزیون میبینم.میخاستم فقط بدونم این اتصالات از ترافیک اینترنتم کم میکنه؟ینی در بستر اینترنت این نقل و انتقالات انجام میشه.خوب من ماهی 2 گیگ بیشتر نمیگیزفتم.حالا ببینم از ترافیکمم کم میشه؟؟؟؟ ممنون میشم جواب منو بدین؟
من دنبال یه راهی هستم برای اینکه بتونم از لپ تاب هم به تی وی تصویر بدم یعنی محیط ویندوز رو تو تی وی ببینم
تلویزیون سامسونگ هست ورودی lan usb hdmi vga داره همین طور لپ تاب
مشکل اصلی من فاصله هست با کابل کوتاه اچ دی ام ای تصویر گرفتم ولی تو فاصله 15 متر هزینه اش بالا میشه کابل
مودم وایرلس هم دارم ولی اون فایل شر میکنه وبدردم نمیخوره
اگر ممکنه راهنماییم کنید
دوست عزیز
مصرف اینترنتی شما به دانلودهای کهمی کنید بستگی دارد یعنی اگر شما یک فیلم از طریق اینترنت تماشا می کنید به میزان حجم بایت همان فیلم از شارژ اینترنتتان کم می شود و همچنین باقی مسائل مانند موسیقی گشت و گذار اینترنتی دانلود برنامه و غیره که بغیر از گشت و کذار اینترنتی که حجم کمی مصرف می شود باقی به ندازه حجم آن فایلها از شارژ اینترنتتان کم می شود.
دوست عزیز
اگر لب تاب شما از هسته اینتل استفاده می کند می توانید از نرم افزار WiDi Widget استفاده کنید که دارای قابلیت های بسیاری است که می توانید هم زمان هم از طریق تلویزیون تان فیلم تماشا کنید هم در اینترنت ایمیلتان را چک کنید این را بطور نمونه گفتم. و دیگر نیازی به سیم بلند ندارید به این سایت مراجعه و مطالعه و دانلود نرم افزار مربوطه و طریقه نسب واجرای آن را ببینید.
عزیزم منم متوجه هستم چی میگی ولی من اگه ی فیلم 6 گیگی به عنوان مثال که در لپتاپم هست و این فیلمو در تلوزیون نگاه کنم،انگاه منظورتون این است که 6 گیگ از ترافیک اینترنتم کم میشه؟؟؟؟؟؟ اگه این باشه این روش شبکه کردن تو ایران صرفه نداره.درسته؟ اره وقتی چیزی رو از اینترنت از طریق تی وی بگیرم خوب باید ترافیکم کم شه ؟،ولی اگه این حجم اطلاعاتمو بخام از طریق این شبکه از لپتاب یا تبلتم رو تی وی ببینم و حجم ترافیک اینترنتم هم کم شه که فایده نداره.هرچند سرعت من 256 هست ولی من با کیفیت خیلی خوبی فیلم رو میبینم و بدون هیچ قطعی.اینم متوجه نمیشم.اگه از سرعت و ترافیک اینترنتم استفاده میکنه چرا فیلم اینقدر باکیفیت پخش میشه یا در شبکه ای که ساختم سرعت همون سرعت 54 مگابیت مودمم هست؟// ممنون میشم اگه اطلاعاتی دارین در اختیارم بزارین
WiDi Widget این نرم افزارم که من اصلا دنبالش نبودم خیلی معرکس مرسی مرسی
با سلام
من یه 8880 دارم میخوام با استفاده از نرم افزار all shre کامپبوتر رو به تی وی وصل کنم یه مودم وایرلس دارم که مودم رو با کابل به کامپیوتر وصل کردم و از طریق wifi از اینترنت تی وی استفاده میکنم
میخواستم بدونم چه جوری با نرم افزار all shere کار کنم
و ایا حتما باید با کابل برای استفاده از all shere مودم رو به تی وی وصل کنم یا نه از طریق wifi میشه؟
ممنون میشم راهنماییم کنید
دوست عزیز
در همین تایپیک و در پست اول آموزش این نرم افزار را قرار داده اند
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by matinpour; 03-07-2013 at 17:23.
salam nmiduni vase mode bi sim bayad chi kar konym modemo peyda mikone ramzesho mizanam baad zarbdar miad beyne tv va modem... tanzymate ip khassy bayad bezanym????? asan vasl nmishe age mishe amuzeshe kamele shabake kardan va etesal tv samsung ba modeme wifi ro bezaryn
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)