تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 7 از 8 اولاول ... 345678 آخرآخر
نمايش نتايج 61 به 70 از 75

نام تاپيک: One V | گوشی اندرویدی HTC با اندروید 4 و صفحه نمایش 3.7 اینچی

اگه نباشه جاش خالی می مونه r4deon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

ممنون دوست عزیز..

لطفا بگو که TFT بودن صفحه نمایشش اذیتت نمیکنه؟ کم نمیاری جلوی بقیقه؟
    میتونی بگی از بین گوشی های اچ تی سی کیفیت صفحه با کدوم گوشی میتونه برابر باشه؟

چه رنگیشو گرفتی؟
    باطری؟
    سرعت گوشی؟
    خوش دست بودن؟ انحنای پایین گوشی اذیت نمیکنه؟
    مشکل وای فای؟

قبلا اچ تی سی داشتی؟ اگه اره میشه بگی الان چه حسی داری از وان وی؟
    توی galaxy note یه مقدار ته رنگ سبز داشتم که متنای بلند روکه میخواستم بخونم اذیت میشدم.رنگ ها توی این خیلی واقعی تره و زنده تره ،من وبگردی توی این رو ترجیح میدم،بخو،ولی زیر نور آفتاب ضعیفه.بیشترین روشنایی صفحه ی این گوشی زیر نور آفتاب با 10 درصد نور galaxy note توی آفتاب برابری میکنه.ولی با حداکثر نور صفحه توی آفتاب خیلی اذیت نیکنه.یه کم لگ داره گاهی اوقات خیلی کم.ولی تا حالا هنگ نکرده.کیفیت ساختش کل سامسونگ رو میارزه باطریش جدا نمیشه،من خودم تا حالا htc نداشتم ولی اچ تی سی های دیگه که دست گرفتم خاطرم نیست چطور بودن.رنگش هم خاکستری یا یا همون کروم،از لحاظ خوش دستی بی نظیره،هم سنگین و دست پرکنه،،مشکل وای فای هم یه فایل 47 مگی بود دانلود کردم حل شد،مصرف باطری هم خوبه،6 ساعت اینترنت جواب میده.حس میکنم مصرفش با وای فای کمتره تا gprs.
    اول نسبت به انحناش حس خوبی نداشتم ولی بعد از یه مدت برام جالب شد والان دوستش دارم.توی درازکش هم نیاز نیست مثل note دو دستی بگیری پدرت دراد.از لحاظ تاچ هم خیلی عالیه.من توی سایز بزرگتر از این وقتی توی نت مطلب میخونم نمیتونم تمرکز کنم.باید فاصله ی چشم تا متن حد خاصی باشه.من با این سایز بهترین تمرکز رو رو متن دارم.

2. این کاربر از r4deon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت m-a-z's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض مشکل وای فای اچ تی سی وان وی

سلام
    من چند روز پیش یه گوشی اچ تی سی وان وی گرفتم ، وای فای آن مشکل دارد و هنگام روشن کردن وای فای گوشی هنگ می کند ، در کل نمی تونم از طریق وای فای به اینترنت وصل شوم ( دوستم مثل همین گوشی خریده است و وای فای آن به راحتی به اینترنت وصل می شود .)
    با تشکر منتظریم به دادمان برسید /

آخر فروم باز Punisher_2008's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

سلام
    من چند روز پیش یه گوشی اچ تی سی وان وی گرفتم ، وای فای آن مشکل دارد و هنگام روشن کردن وای فای گوشی هنگ می کند ، در کل نمی تونم از طریق وای فای به اینترنت وصل شوم ( دوستم مثل همین گوشی خریده است و وای فای آن به راحتی به اینترنت وصل می شود .)
    با تشکر منتظریم به دادمان برسید /
    سلام داداشی..
    شما گوشیتون باید اپدیت کنید..
    برنامه htc sync رو از سایت HTC دانلود کنید...
    خب گوشی خودتون رو با کابل به کامپیوتر یا لب تاپ متصل کنید ( دقت کنید که لپ تاپ یا کامپیوتر حتما به اینترنت وصل باشد) بعد توی منو( در گوشی) که ازتون میخواد نحوه کانکشن usb رو انتخاب کنید، گزینه Internet pass-through رو انتخاب کنید. حالا گوشی شما به اینترنتِ کامپیوتر وصل شده!

بعد به مسیر زیر برید:
    Settings >> About phone >> Software updates
    بعد روی گزینه check now کلیک کنید سپس باید یک پیام بده که یک آپدیت وجود داره و اون رو دانلود و نصب کنید!

دقت کنید اینکارو رو چندبار انجام بدید گاهی باید 3 تا 4 تا اپدیت رو انجام بدید..

موفق باشید...

--------------------------------

از دوستان کسی اگه گارد ب ورای این گوشی خواست. بنده گارد Keva در دو رنگ سفید و مشکی برای این گوشی موجود دارم.
    با کیفیت عالی.

در آغاز فعالیت m-a-z's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

من تو سایتای مختلف دیده بودم که وای فای این گوشی کلا خرابه اما وقتی دیدم واسه گوشی دوستم کار میکنه رفتم این گوشی رو خریدم اما برا من کار نمیکنه!
    لازمه برنامه htc sync رو دانلود کنم؟ از طریق کامپیوتر؟ بعدش چیکارش کنم برنامه رو؟ ( لطفا لینک بدبد چون خودم لینک دانلودشو پیدا نکردم)
    مطمئنید با آپدیت گوشی این مشکل (WIFI) حل میشه ؟ حجم آپدیت چنده؟
    راستی سرعت گوشیمم (HTC ONE V) پایین اومده اون مشکل رو چه طوری حل کنم؟
    کلا گوشیم مشکل داره . لطفا کمک کنید

آخر فروم باز Mool Tee's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    Does it Matter?

پيش فرض

تقدیم به شما
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    شما همون کاری که دوستموت گفت رو بکن مشکلت حل میشه!
    این برنامه بر روی ویندوز شما نصب میشه و از طریق اون می تونید گوشی خودتون رو مدیریت کنید مانند Sony Companion برای گوشی های سونی!
    البته من یه برنامه خیلی خوب برای مدیریت گوشی و تبلت ها میشناسم که خودم ازش استفاده میکردم!Android PC Suit این رو تو گوگل سرچ کنید سایتش که اومد برین دانلود کنید! تنها مشکلی که داره زبان چینی یا ژاپنی هست که داره!
    Last edited by Mool Tee; 09-09-2012 at 03:10.

7. این کاربر از Mool Tee بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن مشکلات نصب و اجرای بازیها clau's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

سلام خدمت همه دوستان یکی از دوستام 2روزی میشه htc one vگرفته اما گوشیش زبان فارسی برای مسیج فرستادن نداره باید چه برنامه ای نصب کنم تا بتونم زبان فارسیش فعال کنم هر چی گشتم چیزی پیدا نکردم

تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

سلام خدمت همه دوستان یکی از دوستام 2روزی میشه htc one vگرفته اما گوشیش زبان فارسی برای مسیج فرستادن نداره باید چه برنامه ای نصب کنم تا بتونم زبان فارسیش فعال کنم هر چی گشتم چیزی پیدا نکردم
    سلام..
    منظورت اینکه صفحه کلید فارسی نداره؟
    بیلد نامبرتون اروپا هست واسه همین... اگه خاور میانه بود صفحه کلیدش فارسی هم میشد.
    ولی هیچ مشکلی نداره شما Smart Kybord Pro رو دانلود و نصب کن زبان فارسی و... رو داره. اسکین های بسیار زیبایی هم داره.
    از صفحه کلید خود گوشی هم به نظر من بهتره. هر گوشی خریدم اولین برنامه ای که روش نصب میکنم همینه

10. 2 کاربر از Punisher_2008 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

سلام..
    منظورت اینکه صفحه کلید فارسی نداره؟
    بیلد نامبرتون اروپا هست واسه همین... اگه خاور میانه بود صفحه کلیدش فارسی هم میشد.
    ولی هیچ مشکلی نداره شما Smart Kybord Pro رو دانلود و نصب کن زبان فارسی و... رو داره. اسکین های بسیار زیبایی هم داره.
    از صفحه کلید خود گوشی هم به نظر من بهتره. هر گوشی خریدم اولین برنامه ای که روش نصب میکنم همینه
    اره منظورم همون صفحه کلید فارسی بود ممنون از راهنماییتون

تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

سلام یک مشکلی با گوشی htc one vکه دوستم گرفته دارم اونم اینه که هیچ فایل بلوتوثی رو قبول نمیکنه ارور نداشتن مموری کارت رو میده برای گرفتن بلوتوث حتمن داشتن مموری کارت لازمه چون دوستم مموری کارت نگرفته؟ میتونه فایل به یک گوشی دیگه بفرسته ولی اون هم خیلی طول میکشه تا ارسال بشه ؟ممنون میشم از راهنماییتون

کسی نیست ما رو راهنمایی کنه
    Last edited by clau; 22-09-2012 at 10:20.

تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

سلام یک مشکلی با گوشی htc one vکه دوستم گرفته دارم اونم اینه که هیچ فایل بلوتوثی رو قبول نمیکنه ارور نداشتن مموری کارت رو میده برای گرفتن بلوتوث حتمن داشتن مموری کارت لازمه چون دوستم مموری کارت نگرفته؟ میتونه فایل به یک گوشی دیگه بفرسته ولی اون هم خیلی طول میکشه تا ارسال بشه ؟ممنون میشم از راهنماییتون

کسی نیست ما رو راهنمایی کنه
    سلام..
    دوست عزیز حدود 90mb برای دریافت فایل ها از طریق بولوتوث در نظر گرفته شده. حتما اون 90mb پر شده.
    شما باید فایل های دریافتی رو با فایل منجر به مموری منتقل کنید..

14. این کاربر از Punisher_2008 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •