توی galaxy note یه مقدار ته رنگ سبز داشتم که متنای بلند روکه میخواستم بخونم اذیت میشدم.رنگ ها توی این خیلی واقعی تره و زنده تره ،من وبگردی توی این رو ترجیح میدم،بخو،ولی زیر نور آفتاب ضعیفه.بیشترین روشنایی صفحه ی این گوشی زیر نور آفتاب با 10 درصد نور galaxy note توی آفتاب برابری میکنه.ولی با حداکثر نور صفحه توی آفتاب خیلی اذیت نیکنه.یه کم لگ داره گاهی اوقات خیلی کم.ولی تا حالا هنگ نکرده.کیفیت ساختش کل سامسونگ رو میارزهباطریش جدا نمیشه،من خودم تا حالا htc نداشتم ولی اچ تی سی های دیگه که دست گرفتم خاطرم نیست چطور بودن.رنگش هم خاکستری یا یا همون کروم،از لحاظ خوش دستی بی نظیره،هم سنگین و دست پرکنه،،مشکل وای فای هم یه فایل 47 مگی بود دانلود کردم حل شد،مصرف باطری هم خوبه،6 ساعت اینترنت جواب میده.حس میکنم مصرفش با وای فای کمتره تا gprs.
اول نسبت به انحناش حس خوبی نداشتم ولی بعد از یه مدت برام جالب شد والان دوستش دارم.توی درازکش هم نیاز نیست مثل note دو دستی بگیری پدرت دراد.از لحاظ تاچ هم خیلی عالیه.من توی سایز بزرگتر از این وقتی توی نت مطلب میخونم نمیتونم تمرکز کنم.باید فاصله ی چشم تا متن حد خاصی باشه.من با این سایز بهترین تمرکز رو رو متن دارم.