تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 7 از 15 اولاول ... 34567891011 ... آخرآخر
نمايش نتايج 61 به 70 از 149

نام تاپيک: تعبیر خواب

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

سلام

منم یه خوابی دیدم می خواستم بدونم تعبیری داره یا نه

چند وقت پیشا خواب دیدم یه گله گوسفند دارن از توی یه جاده صحرایی رد میشن توی این همه گوسفند یه بره سفید کوچولوی قشنگیم بود که چشمای آبی درشتی هم داشت!! (من متوجه شدم توی خوابم چون اصلا به این کیفیت حیوون تو بیداری نداریم!)

رفتم جلوتر به صاحب گله اشاره کردم این بره فروشی هم هست!
    اون گفت قشنگه نه!؟.............. بگیر مال تو !!!
    من گفتم مال من؟!!!..........جدی میگی؟
    رفتم اونو بغل کردم آوردم پیش خودم داشتم نازش میکردم که یهو دیدم یه گوسفند دیگه ای هم از گله جدا شد اومد پیش من وایساد
    همینکه نگاش کردم دیدم اون گوسفندم چشماش آبیه!!!
    اول تعجب کرد اما بعدش متوجه شدم حتما مادرش بوده که اونم اومده پیش بچش!

الان می خواستم بدونم این معنی خاصی داره یا صرفا یه خواب خوش بود؟

دیدن گوسفندان در خواب نشانه رزق و روزی هست هر چی تعداد گوسفندان بیشتر باشه وضعیت مالی هم بهتر میشه

اما دیدن بره و بغل کردن اون در حالی که برای شما باشه فقط یک تعبیر داره که اونم فرزند هست اگه ازدواج نکرده باشین امتیاز خوبی در پیش دارین !

***بره سفید هم به فرزند پسر تعبیر میشه!

***داشتن چشمان آبی هم به علاقه بسیار زیاد تعبیر میشه !

موفق باشی

2. این کاربر از hes25 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

H4O

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2012

پيش فرض

با سلام خدمت دوستان

می خواستم بدونم خواب اسب سفید چه معنی میده؟ من خواب دیدم سوارشم و توی کوچه و خیابون سواری میکنم همه دارن بهم نگاه میکنن!

تو کتاب تعبیر خواب دیدم نوشته بود پادشاهی !....اما این بی معنی هست اونم واسه من!!!!!

4. 2 کاربر از TaSHee بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

با سلام خدمت دوستان

می خواستم بدونم خواب اسب سفید چه معنی میده؟ من خواب دیدم سوارشم و توی کوچه و خیابون سواری میکنم همه دارن بهم نگاه میکنن!

تو کتاب تعبیر خواب دیدم نوشته بود پادشاهی !....اما این بی معنی هست اونم واسه من!!!!!

خب خواب اسب نشونه پادشاهی بود شاید دو هزار سال پیش!!!...اما تو این دوره اسب به زن و همسر تعبیر میشه!
    اسب سفید هم به زن خوب اشاره داره که مطیع همسرش است ..تماشا کردن مردم موقع اسب سواری تون اینو می خواد بگه که شما ازدواجی خواهید داشت که دیگران اصلا چنین چیزی رو در حد شما تصور هم نمیکردن!

موفق باشی

6. این کاربر از hes25 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

H4O

اگه نباشه جاش خالی می مونه matarsaak's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    چابهار

پيش فرض

من خواب دیدم که با دختر عموم (نامزدم سابقم) ازدواج کردم . خانمم هم توی مراسم بود و مثلا داشتم زن دومم رو میگرفتم.خانمم هم چیزی نمگفت
    فقط من ترسیده بودم و میخواستم بهمش بزنم که نمیشد ولی دختر عموم خوشحال و بقه فامیل هم خوشحال
    تعبیرش چیه؟

8. 2 کاربر از matarsaak بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Mool Tee's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    Does it Matter?

پيش فرض

من هر روز خواب میبینم با خواننده هایی که دوست دارم آشنا میشم و اونا زبانشون از انگلیسی به فارسی تبدیل شده یعنی چی؟؟؟

10. 2 کاربر از Mool Tee بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

من خواب دیدم که با دختر عموم (نامزدم سابقم) ازدواج کردم . خانمم هم توی مراسم بود و مثلا داشتم زن دومم رو میگرفتم.خانمم هم چیزی نمگفت
    فقط من ترسیده بودم و میخواستم بهمش بزنم که نمیشد ولی دختر عموم خوشحال و بقه فامیل هم خوشحال
    تعبیرش چیه؟
    سلام خواب شما معنای خاصی داره الان میگم:

همه معبران خواب عروسی رو بلا و مصیبت می دوننو در یک حالت هم مرگ زود هنگام تعبیر میشه که طرف ندونه عروس یا داماد کیه!!

درباره اینکه ما ازدواج مجددم داشته باشیم بازم به غم و سوگواری تعبیر شده مخصوصا اگه دیدین همه خوشحالی میکنن !!

فقط یک مورد بد نیست اونم اینه که فورا عروس رو بشناسیم! (که در مورد شما این طور بوده)

اما اینکه چرا دختر عموتو دیدی خب طبیعی هست که این اتفاقات براتون افتاده و در ضمیرتون یه پیشینه ای دارین که بسته به اینکه ممکنه دختر عموتون از شما دلخورم شده باشه این خواب براتون پیش اومده باشه!

اینم بگم همه ما دو تا ضمیر داریم (در آن واحد) که یکیش توی عالم خواب، همون زمان که ما در بیداری فعالیت میکنیم فعال هست اما به طرز پیچیده ای به شخصیت ما مرتبط هست(در واقع مردم اونو با اسم روح میشناشن)

اگه ضمیر درونی تر (وجدان) بیدار باشه حوادث دنیای بیرون یعنی بیداری رو پیش پیش می فهمه!!!
    مثلا احساسی که به شما دست داده بود(خوب نبودن اون مجلس) از درک قالب درونی شما نشات گرفته بود نه خود شخصیت شما !(در واقع بهتون منتقل شده...موضوع یکم پیچیدس )

بنابراین با این مطالبی که گفته شده و با اون چیزایی که خودتون می دونین میشه یه تعبیر درست کرد

من پیشنهاد میکنم حتما صدقه بدی

موفق باشی
    Last edited by hes25; 25-04-2012 at 23:46.

12. 2 کاربر از hes25 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

من هر روز خواب میبینم با خواننده هایی که دوست دارم آشنا میشم و اونا زبانشون از انگلیسی به فارسی تبدیل شده یعنی چی؟؟؟
    سلام
    اگه زیاد به دنبال این مسائل هستی این عادی هست و تعبیر خاصی نداره در واقع مغز از مسائلی که در طول روز ها یا هفته ها اشباع میشه طبعا این و موقع خواب بر میگردونه
    منم بارها خواب هنر پیشه های سریالهای تلوزیون و می دیدم که میومدن خونمون چایی میخوردن و ....که تعبیری نداره خب

در واقع وقتی به روح در یک زمینه ای از طریق حافظه و تمرکز روی یه موضوعی فشار میاد به دلیل سیال بودن محیط خواب و امکان شبیه سازی آسون و بدون محدودیت ضمیر ما می تونه (بسته به علایق درونی ما) تولید محیط کنه (در دراز مدت البته)

اما اگه یه تعبیر اجمالی بخوای دیدن این خوابها به خوشی های زود گذر تعبیر میشه! (در بیداری )

موفق باشی

14. 2 کاربر از hes25 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Mool Tee's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    Does it Matter?

پيش فرض

فک کنم علت دیدن این خواب هام گوش دادن زیاد به موزیک های خوانندهام هست که حتی یک ثانیه هم نمیشه که من گوش نکنم مخم بهم میریزه کلا

16. این کاربر از Mool Tee بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت IzraeeL's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2012
    محل سكونت
    قم

پيش فرض

آقا من قبلا یه خوابی دیده بودم بس عجیب!!!!!!

دیدم دارم از رو یه صخره ای شیبدار اما تراش خورده ای که سنگای ترک دار قرمزی هم داشت بالا میرفتم !!!
    به لبه صخره که نزدیک شدم صدای دلهره آوری منو میخ کوب کرد جلو تر که رفتم دیدم یه گرداب بزرگ از مواد مذاب در حال چرخیدن هست!! و کوهی از اسکلت و جمجمه رو بزور میچرخوند و به داخل تونل سیاه وسط خودش میبرد!!!

اینقدر ترسیده بودم که زبونم بند اومده بود مخصوصا اون قسمت حلقوم گرداب که مواد مذاب به قهقرا میرفت سرعتش به حدی میشد که صدایی شبیه نعــره از اون بلند میشد!... جوری بود که آدم از هول میخواست جیغ و داد کنه!!!!!!!

فقط بگم این گرداب به حدی بزرگ بود که لبه دورترش اصلا ناپیدا بود شاید اندازه یه کشور عظمت داشت!!!.......خیلی ترسناک بود!

الان اومدم بپرسم این یعنی چــــــــی؟!!!
    Last edited by IzraeeL; 26-04-2012 at 17:47. دليل: دیکته

18. این کاربر از IzraeeL بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

سلام .
    یه خوابی بود که من در کودکیم چندین بار با فواصل زمانی زیاد دیدم و هیچوقت هم به تعبیرش پی نبردم .

یه جایی داشتیم که چند تا مرغ نگهداری میکردیم و یه اتاق با سقف حدود 2-3 متری کنار اونجا بود و من خیلی وقتا میرفتم روش . بارها توی خواب دیدم که از این سقف پرت شدم پایین و فقط ظاهرا 2-3 متر ارتفاع داشت و من اندازه یه ساختمون چند صد طبقه در هوا در حال سقوط بودم و دقیقا عین لحظه ای که ادم میمیره توی خواب یه خلاصه ای از حوادث و لحظه های زندگیم رو میدیدم و گوروووووووووووپ برخورد میکردم به زمین و دردناک ترین لحظه هاش همون جا بود چون زنده میموندم ولی وقتی سرم رو بلند میکردم اطرافم یه عالمه گرگ و سگ وحشی بود که محاصرم کرده بودند و اگه اشتباه نکنم از دندونهاشون خون میچکید !

امیدوارم داستان رو درست تعریف کرده باشم چون این خواب رو در بازه های زمانی 10-15 سال قبل دیده بودم .

و یه سوال فنی هم دارم . دلیل خواب دیدن و خواب ندیدن چیه ؟ چون من خیلی وقته که خیلی خیلی کم خواب میبینم ، شاید کلا سالی 1-2 بار خواب ببینم !

20. این کاربر از jujushow بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •